Bada badkar

Klev nyss upp ur badkaret, sååå skönt :)
Varmt vatten, ljus och roxette greatest hits.. kan det bli bättre??
Somnade av lite också..hihi..
Sen blev det helkropps peeling så nu är man mjuk som en baby-stjärt!

Blev bara en snabbis i stallet idag, Mårtensson var där och körde ackupunktur på Cajsa, allt var bra. Det var bara lite underhållsjobb som skulle göras. Skönt att det är ok :) Lite lite öm i h fram när han böjde och provocerade fram lite så det kan hända att det inte är läkt helt 100 där men det är ingenting som hon störs utav i vanlig riding.

Imorgon ska jag försöka jobba hade jag tänkt. Känner mig mkt piggare nu, bara två dagar ju sen är det helg igen!

Har börjat brodera den sista papegojtavlan också, en hyacintara. Tror att den blir den finaste av dem. Har kommit ganska långt redan :)
Ska gå och fortsätta lite till nu, Niclas är på träning så jag har lixom inte så mkt annat att göra hemma...
Har förresten spelat lite betapet idag.. hihi det är ganska skoj..tidsfördrivande i af :)

Hej hej

Hemma idag

Ja idag är jag hemma från jobbet. Hoppas att jag kan jobba imorgon, det är så sjukt tråkigt att vara hemma bara...

Fast jag har sytt två st kuddöverdrag till kuddarna i sängen idag (prydnadskuddarna ovanpå sängen) så nu matchar de överkastet och gardinerna.

Tvättat lite sängkläder också, ska strax gå och ta reda på dem.

Vid 14-tiden kommer massör-mårtensson till stallet och ska knåda cajsa lite. För en gångs skull så kan jag vara med när han är där. Han kommer ju alltid på dagtid så det är pappa som är med, men nu ska jag också vara med så jag vet vad han säger och gör :)

Sen blir det nog rakning av Cajsa ikväll, hon är så himla långhårig och blir svettig på en gång. Ingen ridning blir det idag, lite vila skadar nog inte..

Skriver mer ikväll.

Bästa hästskötaren- Pappa :)



Sjuk

Det var väl inte så himla smart att simma imorse kanske, men jag kände mig pigg och så...
men på em så gick jag hem från jobbet. Snorig och varm och kände mig inte riktigt pigg.
Tog lite piller hemma och somnade direkt, vaknade av att Niclas ringde när han var på väg hem ca 16,15 :) Så jag sov i ca 2 h i sträck... Nu känner jag mig piggare men jag är fortfarande snorig.

Väntar på att pappa ska hämta mig (strax före 18) så ska vi åka och träna sen. Ja, jag vet att jag kanske inte borde göra det men nu gör jag det ändå...vill ju. =)
Men blir hemma imorgon och hoppas att jag kan jobba på torsdag.
Vill ju vara frisk till helgen eftersom vi ska till stockholm med jobbet på lördag...har redan skrivit en liten shoppinglista :)

Ska ta och göra mig färdig för kvällens träningspass för Helene, får väl inte köra alltför hårt idag..

Fina Cajsa på tävling i Falun




Ett tag sen

Det var visst ett tag sen som jag skrev...har haft fullt upp på kvällarna så jag har inte hunnit med alls.. :(
Helgen var i af mycket bra. Började med att åka till stockholm på fredagen till niclas syster elin och hennes fredrik.
Elin har just fyllt 20 så vi åkte dit på lite middag och sen blev det bio, Flickan som lekte med elden. Skitbra film!

På lördagen så åkte vi hem, Niclas hade bowlingmatch. Jag grejade lite här hemma, broderade klart papegojtavlorna, blev jättefina =) Jag och mamma gick ut i skogen för att leta svamp men vi hittade inga alls...
Jo 7 st kantareller kom jag hem me..hurra.

I går så var vi i Sonnbo och firade kusin mats som har fyllt 25 och nelly som har fyllt 1. blev en promenad dit och hem i det sjukt härliga vädret! Det har ju varit helt galet varmt i helgen!
Passade också på att såga ner busken som vi hade bredvid trappen, det var bara så stor och hängde över.

Inga tävlingar i helgen, skönt att få lite gjort i huset. Har satt upp två st tavellister och satt fram lite ljus m.m. så nu blev det lite mysigare.

Just nu håller jag på med en ansiktsmask..så skönt!
Har förresten börjat med mina morgonpromenader också, de  tar ca 30 min och är skitskönt. Idag blev det dock inte någon..regnade ju ute...då lockade sängen mer :)

Dags att skölja ansiktet.
Hej hej!

Effektiva Alex

Idag har det verkligen gått undan här :)

Körde Niclas och Danne till hallen imorse vid 8 tiden sen var det ju ingen idé att lägga sig igen..
Åt lite frukost och sen började jag att skrubba duschen och toan nere, sen blev det fönstertvättning på utsidan av fönstren. Passade även på att vara ute i solen också, måste ju bättra på solbrännan ;)

Sen har jag hunnit med och klippa gräsmattan och damsugit lite lister och runt fönstren och så nere.
Nu sitter jag i en välförtjänt paus och gär en ansiktsmask :)
Nu ska jag bara vänta på att kl blir ca 14,30 så jag kan knata iväg till stallet. Skönt att få vila lite. Tror fasktisk jag ska sätta mig  i soffan och göra så lite som möjligt i en timme nu :)
Gojorna är jättesnälla och skriker ingenting, dom sitter och putsar och tvättar varandra. Så sött så!

Hej hej!

Fredag igen

Äntligen var det fredag igen :)
Jobbet gick jättefort, massor att göra så dagen bara flög fram.
Började dock dagen med att simma 1 km, sååå skönt!

Efter jobbet så hämtade Niclas mig och vi åkte till västerås och firade syster som fyllde 30 år igår!
Blev smörgårtårta, hemmagjord =mums! och så bled det vanlig tårta också.
Imorgon ska hon ha 30-års fest men tyvärr kan vi inte åa dit :(
Jag ska upp och tävla på söndagen, vi åker från stallet ca 6,30 så jag lär väl gå upp 5,30. Och så har Niclas match hela dagen imorgon, en i Hedemora och en i Hofors. Så tyvärr hinner vi inte åka dit.

Imorgon tänkte jag ta och klippa gräset igen (sista gången för i år??) och tvätta fönster tror jag.
I alla fall på utsidan i vardagsrummet och sovrummet för de är himla skitiga.
Ska köra niclas till hallen strax efter 8 så det är väl lika bra att jag är uppe sen...

Cajsingen har fått vila idag. Red program igår och det gick megabra. Hoppas bara att hon sköter sej på söndag och går lika bra som hon gjort de senaste gångerna nu. "Tyvärr" startar Ulrika och Fantomen precis innan oss i den första klassen och de brukar bara stå och gnägga åt varandra och då blir hon så sprallig och vill inte lyssna alls. Men men man kan hoppas att hon skärper sej!

Nej nu ska jag gå och pyssla lite. Snart att natta gojorna också :)

Go natt!

Back to reality

Då har man jobbat en halv vecka igen då. Usch vad tiden går...
Igår var det dressyrträning för helene och det gick skitbra! riktigt roligt, började få till en hel del kluriga saker på henne nu så nu börjar det bli riktigt skoj =) Hoppas det håller i sig i helgen också och att det går bra där med. Om hon går som igår så är jag supernöjd!

Idag blev det bara en promenad runt sonnbo med henne. vill inte riktigt rida ut på henne själv och ulrika hade redan ridit och tina och pirjo var inte där så då tog jag på mig promenadskorna och gick med henne istället.

Igår blev det simning och promenad till stallet och imåndags blev det promenix till stallet. skönt att få röra lite på sig när man bara har legat och degat i en vecka ;)

Haha, i måndags skulle jag klippa gräset när jag kom hem från stallet, ca 19,30. Visste lixom inte att det blev mörkt så fort så när jag hade framsidan kvar så var det bäxksvart ute... =) grannarna måste trott jag var knäpp som var ute och klippte gräset i mörkret.. haha..

duschen kallar nu och sen ska jag nog ta nått lätt å äta, är lite hungrig känner jag...

Hej hej!

Turkiet

Oj vad bra Turkiet var :)
Strålande sol varje dag, ca 30 grader i skuggan och i solen var det någon som hade mätt temp till 47 grader... Så det var onekligen varmt och skönt! I havet var det ca 31 grader, svalkade knappt :) Men hur skönt som helst såklart!
En dag var vi ute på en dagsutflykt med en busstur till en marknad där vi gick någon timme. sen fortsatte vi på en båttur på en flod där vi fick mat och sen åkte vi så vi kunde bada. på ena sidan stranden så låg floden, där var det konstant 16 grader i vattnet. Brrrr.. på andra sidan stranden var det havet, lite coolt, å längst ut på udden så möttes floden och havet.

Sen var vi också på aquapark och åkte vattenruschekanor och lite sånt :) det var skojsigt.
Niclas mamma, sven och anton åkte ju hem på onsdagen medan vi och elin och fredrik åkte hem på lördagen så det var bara vi och elin å fredrik på aquapark.
sen åkte jag och niclas parasailing också, hur skoj som helst! När vi var högst uppe (och då var vi bra högt upp!) så såg vi två st sköldpaddor som simmade runt i havet! De var superstora, lite häftigt.. Vi var uppe i luften i ca 10-12 minuter men tiden gick jättefort, men det är något jag definitivt kan göra igen :D

På kvällarna så åt vi massa mat (oftast hur god mat som helst!) och så spelade vi kort och drack drinkar på hotellet, det var ju lixom happy hour på kvällarna så vi tog för vana att beställa in drinkar och spela chigago :)

Kommer lite bilder också, orkar inte skriva allt som hände för det var så mycket :) Men det var i alla fall hur bra som helst och brun blev man också, tyvärr så försvinner det väl snart... :(


Sex on the beach




På playan i strålande sol :)


I en solfåtölj vid poolen

RSS 2.0