Fäääärdig

Så nu är jag färdigjobbad för i år. Känns konstigt att jag ganska precis har jobbat i 4 år på banken nu..tiden går fort när man har roligt!
Var hemma ganska tidigt idag, åkte och longerade Usha igen men den här gången inne i ridhuset. Gick riktigt bra.
Imorgon åker jag upp på morgonen och gör klart stallet. Tanken är att vi ska till västerås på em och fira nyår med syster o Magnus (o tindra o minna). Dessvärre är att syster var lite krasslig i morse, hoppas det blir bättre till imorgon så det blir av =)

Nu har vi nyss klämt i oss tacopaj, ska strax åka iväg till coop och handla lite gottis. Ev blir det en liten promenad ikväll, vi får se. Det är även världscupen i hoppning på Tv ikväll...

Dax att åka!
Tjing!

Blandade känslor

Idag har jag åter igen fått inse att livet snabbt kan ändras.
Imorse fick jag ett tråkigt sms av Fredrik där det stog att en hade avlidit igår kväll (plötsligt förstod jag att det var det hjärt-stilleståndet som ambulansen på isracingen var tvungen att rycka ut akut på).
Orättvist, ofattbart och jättetråkigt.
Han var alltid den som var glad och ingen fest var tråkig när han var med (nu ska jag även tillägga att det var ca 5 år sedan som vi var på samma fester o så) Var med på brölloppet och på de sjuka midsommrarna som alltid spårade ur lite lätt :P
Sen blev det så att vi inte umgicks i samma gäng längre men vad jag förstår så var han fortfarande samma glada person som alltid.
Kram till alla inblandade!

Var som sagt på isracing igår, sjukt häftigt och det gick grymt fort. Tur att vip-stugan var öppen så vi kunde gå in och värma oss. Men sen blrv det då en ganska lång paus då ambulansen var tvungen att åka ifrån och då frös vi megamycket och det var många heat kvar så vi åkte hem.

Idag har jag bara varit till stallet och longerat Usha, gick väldigt bra. Skulle åkt skidor på kvällen men hade lixom ingen lust direkt. Vi myste ner oss i soffan och kikade på Harry Potter och dödsrelikerna istället och värmde oss framför brasan. Inte för att vi frös men ändå...

Dags för sängen nu, en jobbdag till och sen lite ledigt igen =) Dessutom "kortdag" imorgon, slutar 15 istället för 17! Tjoho!!

Kram

Bytes-rätt

Japp, idag satt byterna som de skulle, jippi! Hela träningen gick riktigt bra men fröken Usha var ganska trött på slutet, hon har gått hårt nu i några dagar så hon förtjänar vila imorgon och lite longering på onsdag innan vi är på't igen :)
Hårdträning nu... Tyvärr så tänker Helene åka till usa och spendera de närmaste tre månaderna där- så nästa träning blir väl i början av april... Men attans vad jag ska träna tills dess!!
Vet inte om jag kommer att tävla nå innan, vill att allt ska kännas bra och att både hon och jag ska vara säker på varandra. Måste dessutom se lite vad och hur hon reagerar när vi kommer på annan plats. Och hur hon är i transporten. Blir lite sån träning nu bara kylan släpper.
Känns som att jag inte har så jättebrådis med tävlingar den här årstiden ändå. Det gör mig inget om jag väntar till april och det är varmare ute, hästen känns bättre o orkar med och jag är mer säker med henne.
Vi får se helt enkelt när det blir tävlingsdebut, under våren i alla fall :)

Ska strax försöka plocka ner det sista av pippi-buren, om skrivdragaren har laddat sig :) Vill börja med rummet snart!!
Eller så blir det uppackning av det nya sideboardet- julklappen från mami och papi!

Hörs!
Kram




Fullspäckad dag

Efter shopping, vedhämtning, stall och till sist promenad med Sara så har denna dag också passerat..

Shoppingen bestod av en stickad kofta, två (!) dunvästar (en till stallet och en hemma) samt en scarf. Hittade massa annat också men der får köpas en annan dag. Detta var min julklapp från N, jag önskade mig lite kläder så då fick jag handla själv :) Mycket bra!

Lite senare åkte vi ut till mormor och morfar o hämtade ved, så nu har vi ca 2 kbm ved igen, räcker förhoppningsvis januari ut i alla fall.

Blev ännu ett dressyrpass idag, skulle prova kandaret igen, tänkte att jag skulle ha det imorgon när jag trönar för Helene men det blev inge bra alls. Stången är nog lite för lång och hela tränset är lite stort. Måste be någon som kan att korta av sidostyckerna. Betten hängde mest i munnen så hon blev väldigt irriterad.
Tog tillslut bort stången från tränset helt, då gick det bättre.

Käkade lite när jag kom hem, våffla blev det idag :)
Sen gick jag och Sara en sväng runt skolan och nu ligger jag bara i soffan framför brasan!
Får se om vi kikar på film idag igen, igår blev det sex and the city 2. Väldigt rolig film :)

Hörs!
Kramis

Bilder från julen

Började med att sova länge idag, riktigt skönt. Blev inget med elgiganten på fm idag som vi funderade på igår..rean startade ju imorse..men vi sov visst lite länge :P

Åkte till stallet och red, gick rent ut sagt skitbra! Jätteroligt att rida och hon kämpade på riktigt bra! Meganöjd.
Sen blev det julmat hos mormor o morfar så några timmar på eftermiddagen spenderades där.

Åkte faktiskt iväg och åkte skidor nu på kvällen, åkte två varv ( 5 km ) och det kändes jättebra. Tror jag hade klätt på mig lite mkt..var visst inte alls så kallt ute utan riktigt skönt.
Sen har vi bara käkat macka och druckit te o oboy.
Ska snart titta på film, bara N kan sluta spela Zelda någongång :)

Lite bilder från igår:

Minna


Tindra o pappa tittar på kalle anka...


Mamma o Minna


Tomten :)


Tomte-kram


Nu ska jag poppa popcorn, sen film!
Kram

Summering av gårdagen

Så var julafton över. Jag överlevde fast jag inte kom till badhuset igår morse ;)
Det blev i alla fall julfirande hos mamma och pappa, massa god mat, Kalle Anka, riktig tomte och massa mer mat efter det.
Tindra blev helt lyrisk när tomten kom och fick ögon stora som tefat :)

Själv är jag meganöjd med mina julklappar, bla riktiga underställs-strumpor, riktiga vantar (som dessutom matchar min jacka :) ), skålar, halsband o örhängen, pengar o lite smått o gott.
Jag och N fick en köksbänk (side-board) som vi har längtat efter! och nya sängkläder o lite annat pyssel.
Helt enkelt en bra julafton!
Kvällen blev lugn med lite ost o kex, några knäckisar slank i (systers goooda lakritsknäck) och bara softa i soffan.


Idag blir det en tripp till stallet och rida, sen till mormor på lite julmat igen.. Fast det är ändå kul att åka ut dit, men vet ju lixom inte hur länge till de orkar hålla på själva. Så de är alltid mysigt fast man är proppmätt med massa julmat redan. Lite slinker nog i!

Ha en bra juldag, det ska jag ha :)
Kramis

God Jul :)

Julaftonsmorgon :)
Har varit vaken sen ca 06.00, skulle ju upp på morgondopp i badhuset med Nattis men startade bilen?? Nej... Dumma bil!! Så nu får jag traska iväg till stallet också, vill inte riktigt ringa och be pappa köra mig heller, eller gå dit och hämta deras bil. Går nästan fortare att gå ändå :P Dessutom kan jag äta mer julmat o godis med gott samvete..hehe

Igår blev det i alla fall longering av Usha, gick riktigt bra på slutet, fick jättefin gång. Tänkte jag skulle longera idag också men jag tror det blir vila...kallt ute.
Sen bakades det hela kvällen o efter det blev det en skönt o varmt bad =)
Nu eldar vi för fullt, har ju nästan eldat i tre timmar så det är ritkigt varmt o gott. Men vi lär pallra oss iväg och hämta lite mer ved i helgen, börjar ta slut nu..

Nej dax att hoppa i kläderna och ut på promenix!
Tjingeling o God Jul!

Nu får det vara nog

Först gnäller jag om snön som yr å nu gnäller jag om kylan, men det är faktiskt väldigt kallt ute.. hoppas på bättre tider snart innan man blivit till en isbit. Har fått nog av vintern nu..
Igår blev det massa kläder på och en promenad till stallet. var faktiskt ganska skönt att komma ut, är så mkt på jobbet nu och jag sitter ju inne hela dagarna så en uppfriskande prominix var skönt. Ännu skönare att komma hem till ett hus som var varmt och gosigt o sätta sig framför brasan :)
Höll på att försöka göra ett troll igår, tror jag satt uppe halva natten men det fattades saker.. får se om jag hinner klart det till imorgon. Kankse blir så fult så jag inte ens vågar ge bort det :P

Blev i alla fall ingen ridning igår eller longering heller.. Borstade och pysslade en massa med henne istället och jag tror hon tyckte det var bättre :) Stog och halvsov på gången och bara myste :)

Idag blir det inköp av de sista klapparna och sen baka lite ikväll, tror att dagen kan gå ganska fort :P

Hörs ikväll om jag hinner!
Kram

Säsongens första skidtur

Behövde kanske inte ta den på en av de kallaste kvällarna...-17 grader var det men det gick. Fästet var det inga som helst fel på men pga kylan så åkte jag bara ett varv (2,5 km) så det var inte mycket å hänga i julgran.. Med det var jävligt kallt, speciellt i nedförsbackarna :)

Åkte till stallet en snabbis efter åkturen, fyllde på vatten och kollade så hon hade det bra bara. Tror hon tyckte det var skönt att vara lite ledig idag. De hade nog dessutom ganska nyligen kommit in från hagen också (å jag var där strax efter 19)

Har fixat klart med mer julklappar idag och har nu allt klart tror jag, skönt  :)

Jobbet har gått fort som fan..känns som man bara kommer på morgonen och tar sin kopp kaffe och sen går man hem igen, det är så det ska vara =)

Nej nu ska jag lägga mig och kika på tv, om det finns nå bra..
Hörs!
Kramis

Kanonerst

Träningen idag gick kort och gott kanonbra! En väldigt trött Usha på slutet men hon kämpade på bra!
Har bestämt mig för att träna mycket på galoppfattningar nu tills de sitter, både från skritt, halt o trav samt förvänd och vanlig galopp, o enkla byten. Nu ädet väldigt rörigt för henne och byten när det ska vara förvänd osv. Tar inte ritkigt hjälperna utan går på det som man gjorde senast känns det som. Bättre å ta allt från början så går det andra lite lättare sen =)

Fick en julklapp av Helene också, en fin tröja och en boxgardin, perfekt att ha o hänga för i fönstret när hon blir för orolig! Det tackar vi för :D

Nu på kvällen har jag pysslat en del med julklapparna och funderat ut det sista att handla, bara småsaker kvar.

Imorgon blir det en vilodag för både mig och hästen. Eller i af Usha. Kan nog bli en promenad till stallet för min del. Känner av lite i ryggen än så jag vet inte om jag vågar mig på skidorna eller gymmet imorgon,vi får se hur det känns, annars kan det lika gärna bli en skidtur imorgon kväll! Skulle vara riktigt härligt!!

Hörs imorrn
Go natt!

Snö snö strålande snö

Nä men så kommer det lite snö igen.. usch å fy. Jag tycker det räcker nu, det börjar gå mot förra årets snömängd, och vi är bara i slutet av december än..
Men enligt min mormor så skulle det bli töväder och varmare i januari o februari, hon brukar ha rätt så vi får väl hoppas att hon har det nu också..
Vill ju i of kunna åka skidor men för det behöver de inte vara 50 cm snö.

Bara 4 dagar att jobba denna vecka, och dessutom stänger vi 15.00 på torsdag, dvs ingen långdag :)
Känns som att veckan kommer att bli riktigt bra.

Träning ikväll för Helene, kanske sista träningen innan hon åker till Usa :( Gäller å passa på..

Jobba nu!
Hörs senare


Effektiv dag

Idag har det varit en sån där kanondag, flera sånna tack!
Hämtade ett bord hos mormor, blev jättebra i vardagsrummet nu. Pepparkakshuset på plats på bordet!
Pysslade en massa hemma sen, tog och storstädade i hobbyrummet, fick ju hem en massa saker från mamma och pappa som är mina och som åkte ut ur mitt gamla rum hemma hos dem och hamnade här... Men  nu är allt fixat och står fint på hyllor. N hade redan gått igenom sina saker och ställt allt så fint i ordning så det var lixom mitt kvar..här hemma är det inte jag som är den ordningsamme...

Åkte till stallet och red, gick superbra men hon hade nog rejäl träningsverk efter snöpulsandet både i fredags och igår så hon var lite seg emellanåt men gick kalasbra ändå. Pappi var med och knäppte lite kort :)

Sen har jag fortsatt städa och greja, vi har ruvit en del på buren också..eller gjorde allt vi kunde innan batteriet till skruvdragaren dog.

Nu blir det soffkunskap resten av kvällen och Harry Potter på film! Jippi!
Hörs imorrn!

Lite bilder från idag







Papi :)

Ännu mer snöstorm

Ahhhhh vad är detta?? Varför måste det snöa hela hela tiden, är trött på detta nu.
Kollade vädret på yr.no och enl detta så kommer det bli töväder om ca en vecka, plusgrader i sol.
Onödigt att det snöar nu..dessutom har vi massa snö så det räcker o blir över. Dumma snö.

Gårdagen var i af väldigt rolig. Longerade Usha ute (ryggen känns mkt bättre, känns knappt nå alls nu!) pappa knäppte lite kort! Sen åkte jag in till stan och fixade lite saket, fick med mig en ny jacka hem.. såååååå fin, en röd :)



Tyckte jag behövde en ny eftersom det var ca 6 år sedan som jag köpte ny vinterjacka...

Eftermiddagen hos fam Ruist var trevlig (hade iof inte förväntat mig nå annat heller).
Senare på kvällen så gick vi hem till mamma och pappa och käkade janson.
Avslutade kvällen med att somna på soffan framför Tv'n. Blev toktrött på kvällen..

Snart ska jag och mamma åka en sväng till mormor, Ska upp på vinden och titta om de har nått litet bord som vi kan få, på mormors vind finns allt :)

På eftermiddan blir det stallet och en ridtur, tror pappa får knäppa lite kort då också, har ju inga alls när jag rider..
Hörs sen!


Laddar inför träningspasset...djupt koncentrerad


Det gäller å utnyttja snön.

Snöstorm

Usch vilket väder..snöstorm ute.. Väntar på att pappi ska ringa så vi kan åka ut till stallet och få det fiad.
Tänkte longera i paddocken idag, i snön, en liten stund i af.
Åka iväg till stan en snabbis sen och på em blir det glögfest hos fam Ruist. Det blir trevligt :)

Nej jag tror jag kryper ner i sängen hon hjärtat och väntar på att mobben ska ringa.
Ha de!

Lipsill!!

Det gick inte så bra att rida idag som jag hade tänkt mig. Pulsade på utebanan men ju mer jag red desto ondare fick jag i ryggen/ skulderbladet (efter avramlingen i måndags) Konstigt att det kan kännas så mycket så långt efter...Men troligen så blev det väl nått när jag gymmade igår. Mockningen gick bra men det var nog efter det som smärtan kom.
Tillslut så hade jag så jävla ont när jag red att jag nästan började grina, så då gav jag upp..Tur att Usha var snäll och gjorde allt som jag sa, hade hon hoppat till för nått eller börjar protestera för det var jobbigt att pulsa i snö så hade jag förmodligen inte haft kraft att hålla mig kvar.
 
Fick i af ryggen fixad och knackad så allt hoppade på plats igen, det var en (eller flera?) muskler som hade dragits rejält åt sidan och låg inte alls som det skulle. varje andetag jag tog kändes som knivar i ryggen. Huh. Då tyckte jag faktiskt lite synd om mej själv :)

Men efter lite behandling o sånt så kändes det bättre, jag kunde i af klä på mej själv!
Åkte in till stan en sväng med N som skulle fixa lite datasaker och jag handlade lite nya blommor.. sen slöade jag i soffan ett tag innan matlagning, hasselbackspotatis och fläskfilé. Mummi!!

Har fixat lite med julklappar nu på kvällen, och legat på spikmattan en stund och efter det blev ryggen ännu bättre. Hoppas att det släpper snart. Blir ingen ridning imorgon, får bli longering och pappi skulle mocka :) Tur man har honom! 

Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig, den där ryggbehadlingen tog knäck på mig idag, blev helt slut efter...men det är nog bra?

Nattinatti

Ledig!

Igår var jag faktiskt på gymmet, äntligen. Har inte varit ner på ca 1 månad, har varit förkyld o massa bortförklaringar ;) Men igår var det dags, ett lift-it pass. Så skönt! Tyvärr fick jag ganska ont í nacken igen när vi gjorde vissa övningar. Det känns att det är nått som inte ligger rätt eller om det är en sträckning av nått slag.
Smorde in me liniment och fick lite massagen när jag kom hem så idag känns det lite bättre igen :)

Inget stall blev det för mig igår, Lotta red Usha! Fakstiskt skönt att ha en som kan hjälpa mig o rida ca 1 gång i  veckan, så jag får en helt hästfri dag. Och torsdagar är perferkt eftersom jag jobbar länge då..brukar vara slut i huvudet efter en långdag.

Blir strax lite frukost, kokta ägg! Sen promenad till stallet och ut o pulsa me Usha i snön! Glömde säga att jag är ledig idag :P Underbart!
Vad resten av dagen bjudet på vet jag inte än.. en sväng till stan blir det och förhoppningsvis riva klart buren.
Vill börja måla o tapetsera där inne!

Hörs!
Kram

Te

Efter att ha druckigt kaffe i ett år nu så har jag i princip inte drukigt nå te alls..Innan drack jag te flera gånger om dagen. Men nu sitter jag här me te i min favvo-Mimmi Pigg mugg och har det skönt :) Kom hem efter en promenad från stallet och det var 25 grader inne :) N hade eldat hela kvällen..me like!

Ridningen gick väldigt bra, provade att rida på kandar idag, hon tjafsade lite bet bettet, tror jag ska byta ut bridongen mot en 3-delad, hon tycker bättre om dem har jag märkt. Annars gick hon superbra idag! Sådär roligt så jag inte ville sluta rida.
Imorgon är det Lotta som ska rida henne =) Då ska jag greja lite här hemma och troligen åka och gymma en sväng på kvällen. Sen är jag ledig på fredag!! Jippi! Då ska jag troligen ut och åka lite längdskidor!

Hoppa in i duschen nu och sen besöka spikmattan igen, ryggen känns lite bättre idag.

Höres!
Go natt

Morgonmys

Imorse fixade vi (eller N) en brasa till frukosten...myyysigt :) Hann bli varmt o gosigt innan jag åkte vidare till jobbet. Eldade ganska mycket igårkväll så det var lite varmt i spisen fortfarande. Så himla mysigt att kunna elda, blir en helt annan värme i huset :)

Igår provsmakade vi också glassen (eller sorbén), riktigt gott :) Egen-plockade hallon från trädgårn!
Nästa gång ska vi göra vanlig glass.. får se om det hinns med ikväll eller om det blir till helgen.

Jobba lite nu!
Kramis


Premiär

Igår var det premiär för avramling på Usha ;)
En överpigg häst som vilat lite och fått lite för mkt havre kanske..
Skulle göra ett byte, men hon bockade och for åt andra hållet istället och Alex satt i väggen :P Men tur som var så gick det bra, lite mör i ryggen idag bara..blev nog en fin sträckning men imorrn är jag fit for fight igen hoppas jag.

Har blivit en tur till mormor nu på kvällen, fikat o grejat. Veckohandling stod också på schemat, inte så mycket att handla idag faktiskt..ganska skönt :)

Blev simning imorse, bra mycket folk där..lite småjobbigt men när man väl kommer in i simmandet så går det bra!

N o pappa har flyttat hit en hylla som nu står nere i datarummet..har vi tur så blir det kanske lite ordning där nere också.. =) Det tar sig... Hämtade även  tapeterna som jag beställde från flügger häromveckan. Men nå tapetsering innan jul blir det inte.

Varm dusch nu och sen spikmattan!
Höres!
Hej hej 

Underbara eftermiddag!

Idag har det varit en kanon-eftermiddag! Började med att rida ut på usha en sväng, sen red vi och pulsade i snön i paddocken som ingen hade varit i innan, mycket bra träning och Usha var hur pigg och glad som helst! Riktigt skönt ute i solen också, mer sådanna dagar tack!

Sen har det bakats pepparkakor, luktar mumma här just nu! Snart ska vi prova glassmaskinen som jag fått at mormor för ett antal år sedan..har bara inte hunnti använda den än :P

Har haft en liten städ-dag också, delar av papegojburen har plockats bort (ska fortsätta lite mer ikväll tror jag) och N har städat och plockat undan väldigt mycket på nedervåningen så nu börjar det se väldigt fint ut!

Efter dopet igår så grejade vi lite hemma, jag gick till mamma och pappa och käkade, porterstek, och busade lite med Tindra. N kom lite senare och hjälpe till med mamma och pappas router som inte fungerade (men som han fick å fungera ganska omgående...) och hjälpte dem att föra över filerna på videokameran till datorn. Kom hem runt 23-tiden..kollade lite på Sex and the city-filmen innan John Blund hälsade på..

Kolla klart på världscuphoppningarna innan det blir att fixa mat o glass!

Kommer lite bilder från veckan som gått..

Chef-Ulrika bakar bröd på julmiddagen



Väldigt mysigt hade vi!



Julmiddag hemma hos Misen med bästa flick-vännerna!


Usha i snön!



Dopet..



Några av pepparkakorna!


Nej kolla klart på Tv nu!
Hörs!

Dop

Nyss kommit hem från stallet, blev longering ute i snön. Usha tyckte det var skitkul att springa i snö de första 10 varven, sen blev en viss fröken lite trött men fick kämpa vidare i ytterliggare 20 min.. :P Nästa gång tror jag hon fattar att man inte ska ta ut all energi i början, då blir man lätt lite trött när det ska pulsas i snö. ..men jag tror hon gillade det :) Hon har ju trots allt aldrig sett snö, tror inte det är så vanligt i Holland ;)

Ska egentligen ner och duscha o göra mig klar nu, vankas dop i em för Minna i Folkärna kyrka.
Ska hämta upp mormor innan också, bäst å sätta fart!
Tjing!


Julbord * 2

Oj vad dagarna har gått i veckan. Kort summering:
Tisdag- Julbord me jobbet, jättekul! Var ute i Dalkarlshyttan i jättemysiga stugor och hade skoj. Lite glöggprovning, god mat (inte julmat!), snack och avslutade kvällen med att spela lite kort...Plump..o jag kom sopsist. Övernattade där också, riktigt trevligt!

Onsdag- Full rulle på jobbet, grejade lite hemma på kvällen. Hann inte med nå stall..Har lite att fixa med hemma nu så det fick bli vila för usha.

Torsdag- Långdag på jobbet..kände mig lite febrig o så på em så kvällen blev lugn.

Idag- Ledig!! Men full fart ändå.. lunchade med ulrika på stan, fixade frissen hon nattis och julbord med bästa vännerna ute hos misen! Sjukt kul och trevligt!

Nu blir det sova..upp till stallet im fm och sedan vidare på dop på em. Hoppas att kvällen kan bli lugn imorrn..behövs!

Kommer lite bilder senare, har knäppt lite på sista tiden :)
Kramis

Tiden går.

Usch vad tiden går fort när man har roligt... helgen bara flög förbi, tur att jag varit ledig idag också!
I fredags kväll åkte jag till västerås och sov hos syster. vi skulle ju upp på loppis tidigt på lördagen,
var väl inte världens drag direkt på loppisen..Åkte hem lite tidigare än planerat. Fick ett mess av Ulrika som undrade om vi skulle gå ut på kvällen.. sagt o gjort, blev en såndär spontanutgång och det blev riktigt rolig!!

Igår så blev det en fm-promenad till stallet å så som Lotta dit. Hon red Usha, så nu ska jag få hjälp av henne att rida ca 1 gång i veckan. Skönt :) Ibland är det skönt att ha en hästfri dag..speciellt på vintern när det är mörkt o kallt..
På kvällen blev det film- Snabba Cash!

Idag har jag som sagt varit ledig och sov lääänge :) Sen promenix till stallet och fixat hagen..Usha har fått för sig att det går aldeles utmärkt att bara gå igenom trådarna..kanske inte så  konstigt då vi upptäckte att det inte var ström i hagarna.. med Inges hjälp så fixades det ström och tillslut så kunde vi knyta på strömtrådar på de bef trådarna i hagen som hon sedan kom fram och skulle nosa på...nyfiken såklart.. men då fick hon sig en stöt. Bra det.. Hoppas hon fattar nu bara..
Blev raspad i munnen ocskå på em, inga problem, det såg jättefint ut.

Ska snart tillbaka igen och rida för Helene, rider inte förens 19.40..
Dax att hänga upp tvätten nu!
Höres!

Äntligen fredag!

Äntligen så är det fredag imorgon, jippi! I helgen ska jag stå på loppis med syster...haha..
Har röjt undan lite här hemma och hittat en hel del som jag vill bli av med...+ att jag hade 4 kassar hos mamma och pappa som jag inte ska ha..
Hoppas att man kan bli av med nått i af..annars får det väl bli soptippen.
Longerade Usha idag, i ridhuset. Gick väldigt bra..hon såg lugn och avslappnad ut..lite småkallt bara men vi höll ut.
Blev en skön promenad dit och hem. Riktigt skönt att gå bara man klär på sig, nu eldas det dock för fullt här hemma :)

Ska faktiskt ta och krypa till kojs nu. Simning imorgon igen! Sen åker jag nog till västerås på kvällen och sover där eftersom vi ska vara på loppisen runt 10 på lördag morgon.. skönare med lite sovmorgon i af.

Sängen nu med en nyinköpt bok av N som jag snor nu... "Keith och jag" heter den..den kan nog vara ganska intressant..
Höres imorrn!
Kramis

Burrr burrrr

Skapligt...-20 grader typ.
Satt igång en brasa innan jag åkte hemifrån nu så det är varmt o gosigt när N kommer upp.
Skulle komma nån gubba och kika på Viasat som vi inte får igång, han skulle komma på fm någongång..trevligt om det är lite värme tills dess :)

Igår blev det som sagt en vilodag på Usha, idag blir det nog longering, får se om det blir ute så hon får pulsa lite :) Jobbigt ska det vara!
Var och handlade tapeter igår, bäst att passa på när det är 40 %! Kommer bli snyggt..hoppas jag..
Städade ur lite ur gojrummet..damsög och torkade golv där jag kom åt. N skulle riva buren i helgen eller nästa vecka och köra allt till tippen. Efter det blir det helstädning av rummet!

Nej, jobb nu!
Höres mer ikväll!
Tjingeling

RSS 2.0