Det närmar sig

Nu händer det en hel del uppe i rummet. VVS var här i fredags och igår och förberedde för element mm samt rördragningar. Vi får även ett vattenutkast på utsidan av huset så vi slipper stänga av/på vattnet i garaget samt dra vattenslangen genom garaget varje gång som vi ska använda vattnet, skönt :)
I går kom även elektrikern hit och förberedde var vi ska ha eldosorna mm sen har Micke fixat med det.
På torsdag kommer isoleringsfirman och sprutar i isolering i tak och golv, det ska bli riktigt spännande att se.
Idag har vi även beställt panel m.m. som vi ska ha till tak/vägg samt golv. 
Micke åker till Melilla på lördag och är borta i 1,5 vecka men sen så kör vi igång med att spika panel mm :)
 
I helgen som var så har Irina vat riktigt duktig! Har börjat båda dagarna med att longera så har Snusan hoppat upp och ridit i skritt o trav i några varv och det har gått riktigt bra! Vi tar det lugnt med henne så hon känner sig trygg. Imorgon ska jag longera lite igen. 
 
Vi har även ätit upp en av våra tuppar i helgen, inte Harry såklart men en av pluttarna som föddes i våras. Vi sa direkt att om det blir några tuppar så äter vi upp dom, kanske sparar en. Det blev sex tuppar av tio ägg totalt... så det blir lite mat nu. Riktigt gott var det i alla fall, gjorde en variant på coq au vu.
 
Magen växer så det knakar också! Den är inne i en riktig växtperiod nu tror jag bestämt.. Är fortfarande väldigt pigg och orkar rätt mycket. Har gymmat två/tre dagar i veckan och hoppas att jag kan hålla det ett bra tag till. Promenader har det inte blivit lika mycket av nu när det är mörkt ute men jag cyklar en del på gymmet för att hålla kondisen hyffsat i trim ändå. Idag blev det en bra benpass som avslutades med cykling. 
 
Nu är det dags att läsa lite och sen sova!
Kram
 
 

RSS 2.0