Tyst o tomt

Nu är gojsen borta..känns lite tyst och tomt..men det är väl bara att vänja sej...
De  har i af fått ett nytt hem i garpenberg och det kommer nog bli kalasbra för dem :)

Träningen gick super! Usha har varit riktigt smörig de senaste dagarna och idag var hon smörigast :P
Nu rullar allting på från början och vi kan börja pilla lite med massa annat och inte tänka lika mkt på grunderna.
Blev mycket bytesträning, mycket att tänka på för mig... och en del skänkelvikningar och de gick väldigt bra.
Red inget alls i princip på gramanen, hon var mjuk och fin i sidorna och inte alls nå stel :D
Och så kom N och kikade..skoj :)

Ska ta och packa väskan för simning imorrn, efter jobbet blir det en sväng till per kvadrat och köpa tapeter.
sen städning av gojrummet....usha får vila imorrn. ridhuset uthyrt och hon har gått väldigt bra de senaste dagarna!

Höres imorrn!
Tjing!!

Julmysigt

Nu har det kommir upp gardiner, ljusstakar o lite annat här hemma. Bara sovrummet kvar, får fixa det imorgon.
Massa snö har det också kommit, mest pudersnö så det är aldeles mjukt och fluffigt ute :) men nu får det räcka tycker jag...vill inte ha nå mer.

Skulle rida ute o pula i snön idag tänkte jag. som tur var så gick jag ett varv med henne på banan först, fär under all snö så låg det is som knakade och det var halt. ingen bra idé att rida där då så jag gick in i stället.
Gick väldigt bra, lite pigg i början bara men det gör inget. Gjorde fina byten i ena varvet, lite sämre i det andra men hon böt i af. Gjorde skänkelvikningar också, gick väldigt bra. Har inte gjort det på henne innan... nu kan jag börja klämma dit lite grejer, tycker att jag kommit på henne ganska ok i själva grundridningen så nu provar vi lite annat som måste finslipas inför tävlingssäsongen.. tur att det är ca 3 månader kvar :D

Har blivit tacos och mys på kvällen. Det har ju varit direktsändning från globen och tävlingarna där som jag har roat mig med att kika på. (N har kikat med ett halvt öga och kommenterat då och då..)

Tänkte pysa till stallet på morgonen imorrn, så har man ridningen färdig på fm. Sen blir det nog ett lift-it pass på em! najs!

Höres imorrn!
Go kväll

Räkmacka o vin

Räkmacka o vin blev det till kvällsmat, fint de :)
Har varit väldigt mycket på jobbet idag, skönt med helg nu! Var ju iof ledig igår med men den dagen bara for iväg...
Hann givetvis göra en hel del igår, shoppa lite belysning inför julen, sätta upp belysning ute och påbörjade lite inne, tömkörde Uchi och grejade lite hemma. sen va visst den lediga dagen slut...
Imorse blev det simning och sen full fart på jobbet. Orkade faktiskt inte rida idag, åkte bara ut och tittade till henne o fixade mat o vatten å sånt. Åkte hem till Tina en sväng oc hälsade på, kikade på den nya katten..såååå söt och mjuk :)

Nu på kvällen har vi bara ätit räkmacka, druckit vin (i af jag) och tittat på massa gamla avsnitt av Rena rama rolf :D Så sjukt kul!
Ska sätta upp lite julegardiner nu, tar det jag orkar..resten blir imorgon!
Helgen ser ut att bli ganska lugn annars..vad jag vet.

Nej upp med gardiner nu :)
Tjing!

Storm

Sånna här dagar är man verkligen glad för att ett ridhus står på gården!
Det har blåst halv storm och snön yr. Har dock inte kommit så mkt nysnö (än) utan det far mest omkring i blåsten.
Hon gick riktigt bra idag med, lite trög för skänkeln..säkert lite trött efter i måndags också. Galoppen går bäst, då rullar det på bra fram. Gjorde några byten :) Dom är inte rena än men det kommer. Men imorgon blir det nog sporrar på..små sporrar.

Har varit en massa på jobbet idag, dagen har verkligen gått fort, känns som att jag inte riktigt hunnit med allt som jag ville, men jobbet ligger ju kvar tilll sen.. Ska i alla fall bli väldigt skönt att vara ledig imorgon, så är man fit for fight på fredag ;)

Nu ska jag in och spela lite tv-spel.. nya super mario till wii! Jippi! Känner mig som ett litet barn igen..hehe

Kramis


Lite bilder

Kvällen har varit väldigt lugn.
Skulle promenera till stallet men det sket sig, blåste och va så kallt så jag blev för bekväm :P
Borstade och grejade lite med henne, passade på att ta lite bilder..men det är ju bara stallbilder..
Måste försöka få me nån som fotar medans jag rider sen, får se om jag kan lura med pappsen i helgen en snabbis :D

Duscha nu! Jobba imorgon sen ledig på torsdag, jippi!!
Hej hej!











:)

Kommer ridbilder senare..
Duschtajm!

Bästa bästa!

Tränade för Helene igår och det gick helt enkelt skitbra!
Tränade på lite galoppombyten så nu blir det bytesträning i veckan :) Riktigt roligt!
Å Usha gick kanonbra på slutet, även om hon var så trött så hon höll på att dö...
När jag hade ridit klart så höll hon på att somna på stallgången och sen när jag släppte in henne
i boxen så hann jag knappt ut innan hon rullade sig och gottade ner sig i spånet :D Sötisen
Blev en skön promenad både dit och hem, riktigt najs väder ute.

Nu på morgonen så har jag varit och simmat, massa folk..lite drygt men jag tog mig fram..
Usha får vila idag, hon har nog en grym träningsverk..ska ta mig en prominix dit och bara borsta o pyssla lite :)

Nej jobb nu!
Hörs!
Kramis

Mår mycket bättre

Välbehövlig sovmorgon idag, vaknade närmare halv 11! Har sovit hela natten och var utvilad imorse. Skönt!
Låg och slötittade på tv med N innan vi gick upp och åt frukost.
Sen åkte jag iväg till stallet och grejade, gick ut med Usha runt sonnbo. Det gick hur bra som helst, det var mest jag som hade svårt och gå o halkade runt endel :P
Hon brydde sig i af inte om någonting (det hade jag inte förväntat mej heller faktiskt) så till veckan eller nästa helg blir det att rida ut en sväng!

Sen åkte jag hem och städade lite på övervåningen medans N tog och städade nedervåningen..bakade en kladdkaka också!
Åkte iväg och hämtade farmor, mormor o morfar som kom hit på lite fika. Passade även på att gå över till karlfeldtsgården där det var lite julmarknad. mamma och pappa kom också över på fika.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli kla. baconinlindad kycklingfilé och klyftpotatis, mummi!
Efter det ska jag nog mest göra ingenting..slöa och ladda inför ännu en jobbarvecka. MEN är ledig på torsdag!! Jippi! Då blir det västerås och lite julshopping, helgen kan gå åt att julpyssla lite :D

Lite bilder från veckan

Usha efter ett ridpass


Tömkörning


Ute på promenix idag


Smulan på favvostället....



Dax för mys i soffan nu.
Tjing!

Lördag

Vaknade med bankande huvudvärk idag :( Tog en naproxen och bet ihop. Fattar inte varför jag har fått så mkt ont i huvudet på senaste tiden. kan kanske vara spänningar som kommer efter allt med cajsa? för nu tycker jag att jag har haft glasögonen på mig riktigt ofta också, oftast varje dag.. I torsdags hade jag så ont i huvudet och blev jättesnurrig när jag var på gymmet..men det kanske är lite förkylning som sitter kvar?
Bara för det så red jag inget igår och simmade inte heller på morgonen.. Tömkörde henne bara och det gick jättebra :)  Vi skulle varit på Harry Potter igår, åkte dit och när vi skulle betala så tog de inte kort och ingen av oss hade tillräckligt med lösa pengar så då struntade vi i att gå. Ingen av oss var så pigga egentligen, det hade ju annars inte varit så svårt att ta ut pengar och komma tillbaka men båda två med lite huvudvärk så bestämde vi oss för att hoppa det. Hyrde film istället och åkte hem och kikade på den.

Idag red jag lite, skulle ta det lite lugnt tänkte jag så det inte blir nå tok igen. Men hon gick så himla bra så jag red nästan i 50 min och hon gick superbra!!
Imorgon ska vi ta oss runt sonnbo, men jag tar och går med henne första gången. Har inte helbroddat runt om heller så det är inte så kul att sitta på om hon halkar. Acke kommer på måndag och slår på vinterskorna.

Äta lite nu, kebabrulle :) Sen vara slöa och värma mig framför brasan.
Imorgon kommer ev farmor och mormor hit på fika om vi inte är sämre. Lite taskigt att smitta ner dem kanske :P

Tjingeling!

Munsår

Sitter här och svär över att jag har fått munsår i mungipan. Ajj..och väldigt snyggt ;) Tror dock inte att det syns så mkt men jag känner det...

Igår blev det en promenad till stallet, uppfriskande och väldigt skönt. Var jättelänge sen som jag gick nu..ska försöka komma igång me promenaderna igen..men det är ju så bekvämt å ta bilen istället :P
Ridningen gick i af hur bra som helst igår, gjorde många övergångar och det var resultat. Hon har blivit mycket smidigare och är inte allt lika stel längre.
Efteråt på stallgången stod hon bara å hängde med huvudet med öronen rakt ut och såg ut att njuta fast hon var trött. Men så fort man kommer så höjs huvudet och hon får en pigg blick :)
Idag blir det vila för henne, måste komma ihåg att hon inte är riktigt igång än. På lördag ska jag försöka ta mig ut runt sonnbo, hoppas det går bra.. hehe

Ikväll blir det ett lift-it pass för min del.
N är hemma igen med huvudvärk och mår allmänt dåligt. Hoppas jag inte blir sjuk igen..nu känner jag mig hyffsat frisk. Känns som att vi bara smittar varandra hela tiden. Dock är jag lite orolig för migränen, inta bra o ha migrän ofta. Kanske är mycket spänningar också? Annars får jag försöka få iväg honom till farbror doktorn så vi får kolla upp det där.

Nej jobbet nu.
Höres!
Tjing!

Ahaupplevelse nr 3

Idag kom jag på ytterligare några knappar på Usha. Red utan sporrar och hade genast en mindre tjurig häst, dock lite seg men stod inte mot lika mycket alls! Jobbade på riktigt bra och tuggade fint på bettet. Tycker att hela hon har ändrat sig sen hon kom, eller så är det jag som har börjat vänja mej vid henne ;)
Men tycker i alla fall om henne mer och mer för varje gång jag rider och det är huvudsaken..vore värre om det var tvärtom :P

Blev simning imorse, var där i god tid så ingen stress alls.. skönt!
Har varit hem till mamma och pappa en sväng och fikat på min goda kladdkaka som pappi fick igår :) Även kikat på lite bilder från utlandsvistelsen..det är ju knappt så man längtar bort eller så..

Hoppa in i duschen nu och sen sussa. Funderar på om det blir morgonpromenad imorgon eller om jag tar promenix till stallet istället på em.. Ganska skönt att sova på morgonen ju... :P

Tjing!

Bättre

Jippi! Är mkt bättre i förkylningen nu, blev simning i morse ;)
N är dessvärre hemma med dundermigrän o förkylning..typiskt också :(
Träningen för Helene blev inställd igår..kanske lika bra att jag vilade från ridningen och inte blev nå svettig.
Åkte bara dit och mockade o grejade lite men idag blir det ridning igen!

Ska försöka sätta upp en hylla idag i sovrummet ovanför Tv'n...så PS3 kan stå där och lita annat smått o gott.
Sen fick jag ett önskemål om att hämta mina gamla saker i mitt gamla rum hos mamma o pappa eftersom de ska göra om det till gästrum.. Hmm undra vart jag ska göra av dem?? Tycker de har stått så bra i mitt gamla rum där :)

Jobb nu!
Hej hej!


Ge dig

Dumma förkylning...vill inte släppa taget. Mår lite bättre, är pigg o så men snörvlar, kliar i halsen och nyser :(
Ställde in morgonpromenaden imorse, tyckte att det var lite onödigt..dessutom var det skönt att ligga kvar i sängen..mkt varmare :)
Blir träning för Helene ikväll, ska försöka att inte bli så svettig..eller hinna hem innan jag blir kall igen.

Innan träningen ska jag försöka hinna baka en kladdkaka åt pappis, för att fira fars dag en dag senare, de kommer ju hem från kanarieholmarna ikväll.

Kaffe nu o massa jobb.
Höres!

Snörvel o host

Har lyckats dragit på mig förkylning igen..typiskt obra. Har inte tid att vara hemma o vara sjuk.
Hostar, nyser och snörvlar men mår bättre nu än vad jag gjorde i morse. Ett varmt bad kanske gjorde susen :)

Blev ingen ridning idag, tömkörde istället. Fick aha-upplevelse nr 2 :) Satte på henne pessoa-selen (såhon trampar under med bakbenen ordentligt) och tömkörde istället för att longera och oj vilken skillnad det blev! Trampade på och hade hög o fin nacke och tuggade på bettet jättebra :) Undrar bara hur jag ska göra när jag sitter på henne för att det ska fungera också...
Var en sväng till ÖB och handlade lite glödlampor och annat smått å gott som behövdes här.

Nu ska jag pilla lite på min "nya" mobbe ( N's "gamla"). Egentligen vill jag inte byta ut min men den börjar snart ge upp tror jag..tycker om den så mkt och det blir grymt bra kort med den.
Kan prova i af, annars byter jag väl tillbaka helt enkelt!

Höres!
Tjingeling

Super Mario Bros 3

Hehe...har en liten paus nu i spelandet :) Lite kul det är..nostalgi på hög nivå!

Ridningen gick riktigt bra. Hon blir bättre o bättre och jag förstår henne mer nu. Men hon är lite tjurig i början och vill helst komma undan arbetet och försöker o protestera men ger sig som tur är ganksa fort. Sen när hon har försökt lite så går hon skitbra. Ska verkligen bli skoj och se hur det blir med med kondis och styrka!

Blev inte så mycket av lyxmat idag som jag hade planerat...däremot så blev det två st sallader från pizzerian från oss :) Mycket gott.. o nu äter vi cheezeballs..har jag typ inte ätit på 100 år.

Nej  dax att återgå till spelandet :D
Höres!
Tjingeling!

Shopping

IdaG har det blivit shopping :) En ny Tv till sovrummet (som vi lääääääänge velat ha) och ett suround-system till tv'n nere. Sen åkte jag snabbt till västerås och handlade lite handtag till dörrana (som blev ommålade för ca ett år sedan...) och hämtade lamprona som syster köpte i ullared.
Har just ätit och ska strax åka till stallet och rida!
N sitter och fixar med ljudet och ställer in o grejar :)
En bra dag med shopping idag med andra ord.

Ikväll blir det god mat och sen nintendo 8-bitars för hela slanten (lånade hem det från syster också) Massa super mario ikväll..jippi!!!

Höres senare!
Tjingeling!

En aha-upplevelse

Idag fick jag en väldigt bra känsla när jag red Usha. Hade satt på ett annat bett och satt faktiskt på gramanen fast hade den inte nå spänd alls, och hon gick genast mkt bättre. Lite tjurig i början men sen när hon insåg att hon inte kom undan arbetet så trampade hon på väldigt bra och kom upp i formen. Riktigt roligt :) Ska nog rida med den lite i början nu så jag riktigt kan ställa igenom henne och få henne att trampa på. Måste säga att jag känner av benen redan nu eftersom jag själv fick jobba på ganska mycket också :)

Var till Per Kvadrat efter jobbet och kikade på tapeter, hittade en som jag fastnade för och som troligen kommer at bli en fondvägg och sen bara vanlig färgtapet (grå/beige) på de andra väggarna.
Ska bara höra vad den andra hälften tycker om det :P

Hade också tänkt att inte skotta nått nu eftersom det ska bli regn och tö o helgen, då borde det mesta försvinna igen. Men när jag kom hem så hade plogbilen så vackert varit här så det var bara att plocka fram skottisen och skotta bort vallen. Å då var det lika bra att fortsätta på hela uppfarten när jag ändå höll på..

Just nu eldas det för fullt..myyyys. Ska ta och hoppa in i duschen och värma mig lite och sen slöa lite framför Tv'n.

Tjingeling

Ushi uppifrån :)


Snöstorm

Idag blev det verkligen en heldag på jobbet. Kom hem ca 21,00 (hade iof varit en snabbis till stallet då också).
Dagen gick iof väldigt fort och speciellt kvällen var väldigt rolig. Det var mindre roligt att skotta fram bilen under snön..blötsnö o skit också. Hoppas den försvinner illa kvickt. Lite för tidigt att den ska stanna tycker jag.
Helst kan det få bli sommar med en gång :)

Var upp till stallet 06.00 imorse och mockade och donade, ganska skönt faktiskt! Tror dock jag vet en som är skapligt trött imorgon..inte ett dugg trött nu så jag somnar nog inte än på ngn timme. N slutar om en timme så det blir väl lite snack me honom också innan john blund kommer o hälsar på.

Imorgon ska jag iväg och kika på lite tapeter, ska nog börja göra om ett rum efter jul men nu i november var det 20 % på tapeter på både colorama och per kvadrat så det gäller o handla då :P
Sen blir det ridning givetvis, fick ju vila idag eftersom det blev så länge på jobbet men det gjorde nog henne inget. Gick ganska hårt igår och hon är ju inte så igång än..

Dax att packa in matlådorna och fixa iordning en räkmacka till N. Lovade att han skulle få en när han kommer hem.. :)

Go natt!

Istid

Känns som att istiden har kommit hit..-10 grader i morse.. Fy fan.. Brrrr
Knappt nå avis på mamma och pappa som är på kanarieholmarna nu...ringde nyss och det var 23 grader där...fusk.

Tränat för Helen i Tjärna idag, gick väldigt bra! Hade kortare och rundare sporrar och ett rakt syntetbett den här gången. Gick mkt bättre med sporrarna, tror att lilla damen är lite känslig i huden och blir lite irriterad när det är för långa sporrar. Bettet trivdes hon inte sådär jättebra med tror jag, gick dock bättre på slutet men lite stretig emellanåt. Ska prova ett tredelat egg-bett också får se om det ligger bättre i munnen.
Imorgon blir det vila för fröken Usha, eller Ulla :) Ska jobba kvar och kommer nog inte hem förens runt nio på kvällen. Åker upp och mockar o så innan jobbet imorrn...så 06,00 plingar klockan. Bara att se glad ut och studsa ut i is-luften. Tur bilen är varm i af (förhoppningsvis)

Har just målat klart en massa ramar som jag ska sätta in lite bilder på Cajsen i <3 Kommer bli så bra så :)

Slänga i lite mer ved i elden och sen pysa ner under täcket!
God natt gott folk, höres imorgon!

Första ridturen hemma

Tog mig en prominix till stallet så fort N hade åkt till jobbet (runt 10)
Mockade o grejade, hon verkar ha klarat natten hur bra som helst och det va inga problem i morse med att släppa ut henne heller. Duktig häst.

Longerade lite innan jag satt upp men det var inga som helst problem. Får lite flash-backs sen Cajsa var typ 4 år, vinglig, omusklad och lite envis :P Skillnaden är att Usha kan ju en hel del och det är ju inga fel på gångarterna.
Jag måste bara lära mig att rida henne :) Men det går framåt och idag hittade jag några knappar till!
Det blir mycket att träna på rakridning, och övergångar samt bygga muskler på henne, hon har knappt några allt på ryggen o halsen..men det försvinner ju snabbt om man inte tränar och lyckligtvis så byggs de upp hyffsat fort om det funnits där en gång från början. Så det ska bli kul och se om det är någon skillnad om några  månader, vilket jag är ganska förvånad över om det inte än.

Kotknackar-Sören var i stallet också och tittade på Rosies häst. Han ska kika igenom Usha om några veckor också, skönt att veta allt är som det ska när hon nu bytt stall osv.

Imorgon ska jag nog prova att rida på gummibett och ett par andra sporrar. Tror hon tjurar emot ibland...






Usha

Vaknade strax före 8 och var pigg som en nötkärna :) Slängde i mig lite frukost och åkte ut till stallet o spånade upp boxen och grejade lite. Sen hämtade jag upp pappis så åkte vi ut till Helene. Usha stog så snällt i boxen där så jag grejade lite och sen lastade vi in henne i bussen. Inga som helst problem, dock tyckte hon inte att det va så jätteroligt att åka...men det är nog mest för att hon var orolig och lite stressad. Hon visste ju inte alls vart hon skulle, har bara stått hos Helene i ca 2 månader och innan dess kom hon från Holland..så skulle hon flytta på sig igen. Men det gick bra, hem kom vi :) Inga problem att lasta ut henne eller ha henne i stallet.
Hon fick gå in i son box, gick runt och nosade något varv sen rullade hon sig rejält :P

Hon fick vara inne en liten stund o bekanta sej me boxen sen släppte jag ut henne i hagen. Inga problem där heller. Gick runt o kikade, åt lite hö och sen rullade hon sig som en galning :D
Tror att hon kommer o trivas...å så verkar hon inte vara så okomplicerad heller..

Ska inte göra något med henne idag mer än pyssla lite och se så hon trivs.
Imorgon tänkte jag longera en liten stund och sen sitta upp å rida några minuter bara men inget avancerat.
På måndag kommer Helene o då blir det lite träning, jippi!!

Om en timme ska vi hem till Olle o Lungan (mamma o pappa) på lite käk, kvällen blir nog lugn tror jag. Skönt!

Hos Helene igår


Hemma i hagen





Bästa <3


Pizza o gottis

Har nyss delat pizza me sambon som vi smaskat i oss :) Firar lite extra för att jag köpt häst idag! (eller jag firar i af ;) )
Var till Helene på em och provade sadlarna och red Usha igen, gick mkt bra och både hoppe- och dressyrsadeln passade, tur! Fikade med Helene o Agneta innan jag åkte hem igen.
Imorgon kl 10 ska jag hämta hem henne! Ska först till stallet o fyllla upp boxen me spån sen bär det iväg till Norberg igen,  längtar :P

Jobbade ju bara halvdag idag eftersom det är röddag imorgon :P Fast dagen gick ändå seeegt...hehe
Nej nu ska jag kika på harry potter o proppa i mig godis, mummi!
Höres imorrn, kommer säkert lite bilder på Usha då
..hmm måste hitta på nå bättre smeknamn...usha är inte så fint..

Tjingeling!

Hästletande

Ja det blev väl inte så mycket at själva hästletandet..
Provade den som Helene trodde skulle passa mig och det kändes himla bra! Såklart inte alls samma som Cajsa, hon har jag ju ridit in själv och format som jag vill och kände henne utan och innan. Men för att vara första gången så tycker jag att det kändes bra! Jättemysig och gullig och en jättefin gång. Får jag rida in mig lite på den under vintern och hitta alla knappar och anpassa min ridning så tror jag att det kommer bli väldigt bra =)

Det kom ju världens blåsväder, regn- och hagelskur precis när jag red..lämpligt nog.. men den brydde sig ingenting alls!
Haha, vågar knappt skriva vad den heter.. Usha.. Haha..fast uttalas nästan som "orsa" :)

Ska dit igen på fredag och prova igen, hoppas på lite bättre väder..tar med mig sadlarna då och hoppas att de kommer passa..annars blir det ännu dyrare ;) Typiskt obra just nu.
Sen hämtar jag nog hem den på lördag :D Gissa vart jag ska tillbringa min helg? ;)

Det är i af ett fux-sto f 2001. E Gribaldi (samma pappa som Moorlands Totilas :P ), ca 165 cm och tävlat msv. Imp från Holland.
Tror att detta kan bli riktigt bra, den känslan hade jag i af när jag red.

Kommer en bild på henne, lite dålig bild..blir nog fler sen :)

(Pappa som varit mäster-fotograf...)




En bit av Cajsas man som kom med posten igår <3



Dax att äta lite mat nu!

Tjing!


Rubrik??

Vaknade faktiskt riktigt utvilad imorse, skönt! Blev dock ingen morgonpromenad, för tråkigt väder o så va det riktigt skönt att sova..

Har lyckats ta ledigt imorgon em, så då åker jag till Helene och kikar lite hästar! Hoppas jag hittar nån som passar :)
Idag kom en bit av Cajsas man med posten, en fin fläta hade de gjort :'(
Tror jag ska göra någon form av collage att ha på väggen, måste bara framkalla massa kort först..o givetvis ha in flätan där!

Har varit till Misen på em och fått massage också, sjukt skönt och välbehövligt efter helgens trädgårds-röjning!

Nej nu ska jag hoppa ini duschen o skrubba mej :P
Hörs imorrn!
Tjingeling!

Dagens slut

Knölade mig igenom jobbet idag, jag fick iof gå hem för jobbarkompisarna men visste inte riktigt vad jag skulle göra hemma heller? Glo på när tapeten torkar? Nej då är det roligare att vara på jobbet o vara lite social o få annat å tänka på.

Åkte till stallet en sväng på kvällen, Helene hade träningar i ridhuset. Kom överens om att jag ska åka ut o prova några hästar som hon har hemma o se om ngn passar...hoppas på det. Hon har en som hon tror kan passa..vi får väl se :) Hoppas att jag kan ta ledigt på onsdag em, måste passa på medans det är ljust ute.. o har ju fortfarande dagar att plocka av.. Har dessutom en halvdag att ta ut så det skulle bli ganska bra..

Konstigt att komma till stallet o ingen Cajsa som gnäggade så fort man kom in :( Hon gnäggade alltid när man kom och såg alltid sådär pigg o glad ut med öronen framåt. Tror aldrig att hon haft öronen bakåt eller varit sur någonång under alla åren.. Alltid en pigg liten ärta <3

Kom hem till ett varmt och nyeldat hus, me like <3
Sitter uppkrupen under filten i soffan nu, nyduschad o varm.
Ska strax masa mig till sängen och sova.
Ska försöka få med mig sambon också, å sno armen o sova på :P

Go natt

R.I.P Cajsa

Idag fick vi tyvärr ta beslutet att ta bort Cajsing :'(
Såret hade spruckigt upp och det fortsätter att vätska väldigt mycket.
För Cajsa blev det bäst såhär, väldigt tråkigt för oss givetvis men det gäller att inte tänka ego nu.
Hoppas att jag hittar något annat ganska snart att fylla tomrummet med,
på sikt så blir det nog lättare med en ny häst innan det går alltför lång tid.

Känns tråkigt att inte kunna få hälsa på henne igen,
men jag trog beslutet att inte häsla på henne nu. kommer bara att bli jobbigare om jag får se henne igen.
Bättre att jag får komma ihåg henne som en pigg och glad Cajsa.

Bästa Cajsa <3




RSS 2.0