2018

Gott nytt år!
Ett till år har gått och oj vad vi har gjort mycket i år!
Åkt till New York igen, skaffat höns, skaffat växttunnel, fixar en hel del ute på gården och rensat upp, lyktstolpar, förberett för en ny stor parkering, fixat väggen inomhus mm mm. Många småprojekt som blivit klara.
Under 2018 hoppas vi att sovrummet ovanpå garaget blir klart. Det blir nästa projekt som vi sätter fart med nu i vår.
Det som kommer bli mest spännande i år blir ju Ushas föl, det är bara fyra månader kvar nu tills det är dags! Hoppas tiden går fort fram till dess och att allt går bra.
 
Igår kom Linda och Peter hit och vi firade det tredje nyåret med dom, nu börjar det bli en tradition :) Vi åt massa god mat, drack bubbel hela kvällen och spelade bingo (jag vann!)
Tidigare på dagen igår så åkte jag och Micke till gymmet och körde ett hårt benpass, Micke kan knappt gå idag =)
 
I lördags var jag ut till Tomelilla och hälsade på Helené som är här och fixar med deras gård. Dom håller på at renovera för fullt och det kommer bli så himla bra! 
 
Idag ska vi inte göra så mycket hade vi tänkt, bara ta det lugnt och ladda upp för Bron ikväll. Vi ska strax ta oss ut på en liten promenad till Usha. Det blåser endel ute men det är 8 grader varmt. Hade gärna gått en längre runda men det blåser så väldigt mycket så vi får väl se hur långt vi går.
 
Kram
 
 
 
 

RSS 2.0