Paus i soffan

Idag vaknade jag halv 9 och var utvilad, skönt :)
La mig tidigt igår, helt slut efter veckan, och somnade gott.

Var upp till gymmet på fm med S, nu bor vi nära varann så vi gick dit och hem tillsammans :) Det blev ett hårt bodypump pass och vi var rätt slut båda två.

Nu har jag proppat i mig mat och sitter och kikar på fälttävlans EM på svt play. Det går ju på ribban och jag tänkte åka ner idag och titta med tiden räcker inte till. Vill få lite ordning här hemma också.

Lite senare blir det stallet och lite ridning, har inte ridit på en vecka nästan... men det gör henne bara gott att vila emellanåt. Hon har ju longerats i veckan också.

Hörs senare.
Kram

Äntligen *2

Igår kväll så tog vi det sista ur garaget och källarförrådet. Det var inte så farligt så det gick fort. Nu är lägenheten tom och redo att lämnas över om en liten stund.
Äntligen klara :)

Åkte till Usha en stund igår och borstade och pysslade med henne. I dag ska vi longera igen och rida i helgen :)

I morse åkte jag till gymmet, nu kan jag äntligen komma igång efter lite avbrott ett tag. Har tagit en halv semesterdag och åker till jobbet så fort vi är klara med försäljningen. Ska vara ute i Ekeby på en bank om en timme ca så snart åker vi. Skönt det ska bli när allt detta är klart!

Och så är det fredag idag också, fast veckan har gått superfort!!

Kram

Tidig kväll?

Ja idag blir det kanske en tidig kväll! Tjoho! Var till kiropraktorn efter jobbet och blev lite masserad o knäckt. jag sa själv att jag kände mig stel som en pinne varpå han säger "du är stel som en pinne". Men han trixade lite med nacken o ryggen så nu ska det vara bättre igen. Inte så konstigt heller eftersom jag har lyft mycket nu på sista tiden. Skönt att få det fixat.

Gamla lägenheten har blivit städad idag också så nu är den klar! har lite kvar i källaren som vi hämtar i morgon kväll och min cykel.

Här hemma börjar det minska på kartonger och stökeri. Sängen är ihop skruvad och på plats, skönt var det att sova raklång i natt :)
Det ska nog bli ordning på detta snart också. Testade tvättmaskinen igår och den fungerade finfint!

Kram

På tåget

God morgon.
Sitter på tåget på väg till jobbet. Igår gick dagen i rasande fart. Efter jobb så käkade vi och sen åkte jag en sväng till stallet. Stannade på hööks på vägen ut och köpte e vitamin sen longerade jag henne på utebanan. Såg pigg o fin ut. Sen mötte jag upp N i gamla lägenheten och tömde ut resten där. I dag kommer de och städar lägenheten, fick tillslut tag på en som kunde med kort varsel. Hoppas det går bra. Väldigt skönt att slippa det!
Idag får Usha vila igen, ska tänka fet sista i förådet och greja lite hemma.

Kram

vilopaus

Pjuh vad jobbigt att flytta, speciellt på en väldigt varm dag också. Mel nu är det mesta och tyngsta flyttat. Bara lite smått kvar och städning. Sitter på balkongen och tar det lugnt nu en stund. Inglasad balkong :)
Usha har fått vila idag, det får hon troligen göra imorgon med eller om jag longerar. Måste få klart detta först. Men jag ska ut till henne imorgon i af och hälsa på :)
Jobb i morgon också, ska försöka lägga mig tidigt idag. Tror det får bli sova i soffan :P

Kram



Död

God kväll
Är helt död typ, nu på em/kvällen så har vi kört kartonger och packat ur källaren för att packa in i den andra källaren :)
Men nu börjar det minska på saker och nästan bara de stora sakerna är kvar till i morgon. Då får vi hjälp också och så har vi hyrt en stor bil att köra det i.

Började dagen med tävling. Det gick sådär. Kände redan på framridningen till Msv C att hon var seg som kola och svarade inte alls fram. Vägrade tom fatta vänster galopp och bråkade bara men efter att jag blev lite arg så gick det men hon var väldigt i framvikt och ville inte alls jobba med bakbenen. Inne på banan så var det tuggummi hela rundan och ville inte fatta v galopp heller förens efter ett tag... Fick ihop 60,3% så det var ok ändå.
Till andra klassen, Msv B:2 så kändes hon lite bättre på framridningen och gjorde fina byten men inne på banan så dog hon helt. Jag jobbade ihjäl mig nästan och när hon inte alls tog bytes hjälpen utan bara fortsatte galoppera så utgick jag.
När jag läste igenom protokollet så var det inte så dåliga siffror ändå, i galoppen hade vi 6 6,5 och 7or och i traven var det mellan 5,5 och 6,5 men att hon tappade bjudningen..jo tack jag märkte det.
Så nu fordrar jag upp henne, de ska ge henne havre blandat med müssli (har nu fått havre bara och betfor) men nu ökar de på med en müssli med energi och så ska jag köpa extra e-vitamin.
Troligen så har hon träningsvärk efter gårdagen och veckan överhuvud taget eftersom jag ridit hårt och i ett annat tempo så det behövs mer energi och återhämtning.
Nästa tävling är om två veckor, en start på lördagen o en på söndagen så får vi se hur hon är fram till dess. Kanske att Bjarke kan hoppa upp och rida henne en gång emellan och känna på henne.

Nu ska jag sova, i morrn ska det flyttas.

Kram o god natt

Kort!

Dagen har mest gått åt till att packa och köra saker och även packa upp i nya lägenheten.
Rätt mycket är kört redan men de stora sakerna är kvar. Vi har hyrt en B-korts lastbil på måndag i 4 h så sen ska allt vara klart!
Red ett riktigt bra pass idag, fy vad bra att det finns speglar i ridhuset. Hade glömt bort hur bra det var =)
Fick till en riktigt riktigt bra galopp på henne där hon verkligen satt under sig.
Tävlingen i morgon får bli en träning bara. I Msv C ska jag prova rida på ett litet annat sätt, mer framåt och lite mer tryck så som jag ridit den sista veckan och i Msv B så är det ren träning då det är första gången jag tävlar det programmet. Ett riktigt roligt program att rida och jag tror ändå att det passar Usha bra också, ska bli spännande!
 
Linda har vart snäll och mailat över bilderna sen hon var med och fotade i torsdags :)
Här kommer några
 
 
=)
Tack Linda för bilderna!!
 
Kram o god natt
 

Packar o kör

Pjuh, har en liten paus nu i allt packande nu..
Vi körde ett lass när jag kom hem från jobbet och bar upp det,
hämtade pizza på vägen hem och käkade. Har packat lite mer kartonger nu men åker inget mer dit idag tror jag. Bättre att packa det mesta nu och sen köra i morgon. Men det börjar minska nu :)
Har laddat upp en film från igår också, lite bytesträning.
 
Finns här      
 
 
Kram
 

Torsdag

Idag har det varit ännu en galen dag på jobbet. Massor att göra och väldigt kort med folk gör att dagen springen förbi. Förhoppningsvis får vi in en vikarie i morgon som hjälper oss lite, det skulle underlätta väldigt mycket.

Efter jobbet så hämtade jag upp Linda på tåget och så åkte vi ut till stallet med filmkamera och vanlig kamera.
Usha stod och åt hö när vi kom och skulle nästan precis få sin havre så hon blev nog lite snopen att jag hämtade henne och började ha på sadel mm... men den som spar han har =) Hon fick äta sitt efteråt i stället.
Red med kandaret och nu satt jag tryck och fart i henne redan från början. Det går nästan lite för fort i traven men det är för att hon ska få igång kroppen och använda bakbenen lite mer, sen kan jag fånga upp henne när hon går fram. Red igenom Msv B2 programmet igen och det kändes bra, förutom att jag glömde en volt i galoppen :)
Alla byten satt som en smäck idag, gjorde några linjer och hon böt rent och fint i alla.
Putsade och grejade lite efteråt och lämnade sedan Linda på stationen igen.

Strax är det dags att kika på EM-hoppningen på TV innan jag ska sova. I morgon är det fredag och sen helg!!
En helg med mycket kånkande och flyttande och tävling på söndag!

Kram o god natt

Träning!

Idag blev det träning, dock inte på gym utan med flyttkartonger!
Direkt efter jobbet så åkte jag och hämtade nycklarna hos mäklaren eftersom jag inte kunde va med på tillträdet.
Hem och äta och sen packa bussen med kartonger och lite annat och sen åkte vi till lägenheten och kikade. den såg ut som jag minns den :)
Kånkade upp alla kartongerna och packade upp några som hörde till köket och åkte sedan hem igen.
Har inte packat nå mer nu ikväll, blev rätt trött efter att ha sprungit i trappor men i morgon kväll blir det mer packning.

I morgon ska jag rida också, Linda följer med ut till stallet och fotar lite :) Det bir nog inget till lägenheten i morgon kväll utan packar i stället och kör sen i helgen igen.

Dagen på jobbet har varit lite kaotiskt. Vi har bra varit 4 st som jobbat så det har vart fullt upp kan man säga men det gick :)










Haha nääe

Det blev inget gym i morse. vaknade och skulle bara vile lite när klockan ringde. Nästa gång jag kikade och tyckte att jag var pigg så hade jag sovit i 30 min till och då var det för sent att åka :) Så jag somnade om i 20 min ytterligare innan jag gick upp.
Jobbet gick väldans fort idag, har hur mycket som helst att göra. Hade sena kunder idag också så jag åkte inte från jobbet fören kl 18 och var hemma en timme senare ca. Tåget var lite sent. Åkte bara hem och böt om så åkte jag till stallet sen. Eftersom det blev lite sent och vi red ett riktigt hårt pass igår så tog jag o longerade henne bara. Ville inte att hon skulle stå och bli stel, bättre att röra på sig så träningsvärken släpper. Träningsvärk hade hon minsann, stel som en pinne var hon i början men bakbenen såg fina ut när hon kom igång.
I morgon rider Helena och så rider jag på torsdag igen! Fredag är vilodag för henne och flytt för mig.
I morgon fm är det tillträde på lägenheten!! Vi är rätt kort om folk på jobbet så jag kommer inte vara ledig i morgon utan jag får hämta nycklarna efter jobbet. Alla papper o sånt är påskrivet i alla fall så i morgon em/kväll blir det nog att köra lite kartonger så det minskar här hemma.

Nu är det dags att sussa så jag orkar med morgondagen :)
Kram o god natt

Superträning :)

Idag var det träning för Bjarke igen. Hann äta innan jag åkte till stallet idag och hade gott om tid på mig där. Red med gramanen idag på och jisses så bra hon gick. Jag fick rida fram henne i högt tempo i både trav och galopp så hon trampade på rejält och efter det så red jag igenom Msv B:2 programmet och det gick väldigt bra. Fick ett bra flyt i traven och egentligen gick allt bra förutom bytena (som hon brukar ha lätt för) men det var inget att haka upp sig på tyckte han. Jag fick lite tips och sen gick det genast bättre! Efteråt såg det ut som jag hade duschat Usha men hon var svettig, riktigt svettig :) Hon jobbade på väldigt bra!
Om jag inte blir alltför sen hem från jobb i morgon så ska jag checka av henne då också men inte alls rida lite hårt. Framför allt rida fram och kolla bytena och sen får det vara bra.
Efteråt så duschade hon (sååå skönt att ha duschspilta och varmvatten) och sen rullade hon sig så hon hade spån överallt och så åt hon nöjt av höet.

Själv var jag hemma strax före halv 9 idag, riktigt skönt med tanke på att jag tränade och putsade o fixade i stallet också!
Har packat och fixat lite här hemma och nu ska jag sova.
Siktar på gymmet i morgon bitti, får se om jag tar mig upp nu...tredje gången gillt :P

Kram o god natt

Söndag

Loppisen gick bra, sålde nästan alla mina saker! Tyvärr började det regna när det var ca en timme kvar och efter en stund så packade jag ihop och åkte, jag hade ändå sålt det mesta och var nöjd!
Jag kan nog tänka mig att stå där igen, kanske till våren. Det var väldigt mycket folk som kom och tittade och handlade. De har varje söndag mellan mars och oktober och det är alltid lika mycket folk där.

Åkte hem och vilade en stund innan jag åkte till stallet och red. Red i ridhuset för det småregnade och blåste ute och oj vad bra hon gick. Speglarna ger ju väldigt bra hjälp och det blir genast lättare att korrigera då även när jag rider själv.
Efteråt så fick hon duscha för hon var dyblöt av svett o sen rullade hon sig i boxen så hon fick spån överallt :)
När jag kom till stallet så stog hon bara och sov tillsammans med de andra i stallet. Det är väldigt lugnt och skönt där och hästarna är så snälla o lugna.

Jag och N har vart ute på en promenad nu på kvällen och så har det packats lite. Men nu är det tajm att duscha och sen sova. Ny vecka i morgon! Träning för Bjstle i morgon och nycklarna till lägenheten på onsdag, tjoho!








Loppis

Sitter på loppisen o väntar på att de ska öppna, vilket de gör om ca en timme.
Jag var här halv nio och det var fullt med bilar, folk kommer från hela Skåne och vill sälja. Har sålt en del så jag ligger plus redan :)

Kram

Träningsvärk

Ujujuj, det känns att jag inte tränat på 3 veckor nästan.
Dagens bodypump-pass var riktigt roligt men jobbigt. Efter passet så åt jag lite och gick sen ner i källaren för att ta fram alla tomma flyttkartonger. De hade vi nämligen lagt på golvet under alla andra fulla flyttkartonger. Med andra ord så var det bara att ta ut alla fulla kartonger och kånka fram de tomma. Passade på att rensa ut lite också och fick med mig en hel del som jag ska försöka bli av med på loppisen imorgon.
Sen åkte jag till stallet. Usha stog så snällt i boxen och såg ut att trivas ypperligt. Longerade ute på utebanan, fastän det har rgnat en hel del i dagarna så var banan riktigt bra. Bra underlag och inte alls så plaskigt, härligt :)
Passade på att frisera henne och putsa grejerna, får ju lite tid över till annat nu! I morgon blir det ridning igen och ska rida igenom Msv B programmet. På måndag ska jag träna för Bjarke också.

Lagom när jag kom hem så ringde en och ville köpa dvd-hyllorna som låg på blocket och 30 min senare så hade han hämtat dem!

Slötittar på tv nu och ska snart hoppa i säng. Åker strax e 8 imorgon. Man måste tydligen vara ute i god tid på loppisen om man ska få bra plats.

Kram

Dags för gym

Sitter och laddar inför BP som snart börjar. Ska byta om och åka till gymmet om en liten stund. Frukost i magen och har sovit riktigt bra i natt. Vaknade utvilad kl 9, härligt! Så nu ska jag nog kunna köra hårt på passet, hoppas foten tycker det med.

Det regnar ute idag :( det har det nästan gjort hela veckan tycker jag, i af till och från. Det blir en lördag med massa gjort inomhus hoppas jag. Ska köpa lite färg och måla en vägg också, måste fixa det innan vi flyttar. Det har nämligen vart ett hål där men nu har N fixat det så det ska bara målas och det gör jag gärna, måla är skoj :)

Hörs senare.
Kram o hej



Gråmulet ute :(

Fredag!

Fredag igen men oj vad veckan har gått fort. Men så har jag så himla kul på jobbet också så det är inte så konstigt :)
Usha hade vilodag idag så jag har inte varit där alls. Fick sms av bjarke att hon är lugn och fin och går ut i hagen varje dag ( alla deras hästar går nämligen inte i hage) I morgon ska jag åka ut dit igen och då ska vi antingen gå på en promenad på vägarna eller longera, eller både och.

Kom hem från jobbet och vilade lite i soffan, efter ett tag kom jag på att jag hade bokat tvättstugan så då kilade jag upp med sängkläderna och lite handdukar. blev bara en timme som jag missade. nu har vi i af mjuka och rena sängkläder o handdukar och en nybäddad säng.

Har just inte gjort så mycket på kvällen, packat en till kartong och slöat framför Tv:n. I morrn är det dags för bp med S igen, äntligen :)

Kram

snart helg igen

ja minsann, en dag kvar att jobba sen är det ledigt igen! oj vad veckan har gått fort :)
Idag åkte Helena med till stallet, vi pysslade lite med Usha och så red jag. gick väldigt bra idag och hon kändes med framåt och på hugget själv, hon har nu vart lite seg de senaste dagarna men så är hon brunstig och då blir hon ser och tjurig men nu börjar det släppa tror jag.
I morgon ska hon vila och på lördag ska jag nog longera henne på utebanan så testar vi den också.
Skönt att bara åka dit och rida o pyssla, får väldigt mycket tid över till annat och slipper stressa när jag är där!

I morgon tänkte jag masa mig upp till gymmet på morgonen och på em har jag bokat tvättstugan och tvätt av sängkläder. Kanske ett o annat schabrak också.. hade några som skulle behöva tvättas ;)

Kram o god natt

Regnat!

I morse när jag vaknade så slog regnet mot rutorna och det åskade o blixtrade rejält. Var ju tvungen att ta mig till busshållsplatsen här och det låg vatten överallt och det var några cm djupt på vissa ställen. Ett ställe var så djupt så det gick upp till anklarna på mig när jag gick igenom det men jag var redan så blöt om fötterna och jag hade ingen annanstans att gå så det blev att gå rakt igenom. Gummistövlar hade passat bättre än mina tygskor :/
Som tur var så hade jag innetofflor på jobbet så jag hade dem på mig idag medans tygskorna fick torka med tidningspappet i sig :)

Efter jobb så var det dags att käka, idag blev det hemmagjorda hamburgare med bröd och coleslaw typ. Väldigt gott!
Sen åkte jag till stallet, Usha stog snällt i boxen och åt hö. De har nog alla varit inne idag pga regnvädret och det gör mig inget alls. Usha hade varit snäll hela dagen och de får hö och äta hela tiden så de har att göra.
Red lite i ridhuset och hon kändes fin. Lite seg men det blev bättre på slutet. Bjarke var där inne för det var en som provade hästar och han hann slänga ur sig ett "korta tyglarna" till mig när jag red förbi..hehe. Det lär jag få höra många gånger...
I morgon åker Helena med ut och tittar men jag ska rida. Hon har inte sett mig rida Usha än =)

Dags att sova nu, haft ont i huvudet hela dagen men så har det åskat väldigt mycket också. Åskan kom till Landskrona på lunchen så det har varit en riktig busväder-dag idag. Tur semestern är slut!

Kram o god natt

Stallflytt

Det blev inte gym i morse, sov dåligt i natt så jag var så trött, det fick bli sovmorgon i stället :)
Jobbet gick fort, åkte lite tidigare idag så jag hann med o prata med hovis. Han kan sko ute på gunnarlunda också, tur. Dessutom fick jag en senare tid nästa gång så jag slipper åka tidigare från jobbet.
Åkte hem och åt och sen iväg igen, denna gång mockadr jag ur boxen och tömde resten i skåpet. det var inte så mycket som tur var och det enda som jag har kvar nu är lite grejs i foderlådan som jag tar senare.

Dax för träning och det gick bra men hon blev trött på slutet och jag fick jobba som en galning men det gav resultat för hon blev kvickare i bakbenen och jobbade på bra. Hon ska lossa mer i ryggen och jobba ännu bättre men det kommer.
Sen fick hon gå in i sin box och äta. Hon åt direkt av hö och drack vatten. Hälsade på boxgrannarna och tjurade mot dem så allt är som det ska :)
Ska bli kul att komma ut i morgon. Ska rida lite som idag men ett kortare pass.

Nu är det dax att sova, onsdag i morgon redan!

Kram o god natt

Jobb igen!

Japp idag var det dags att gå till jobbet igen efter 3 v semester. Gick ovanligt lätt att gå upp i morse och dagen har rullat på snabbt. Mamma och pappa kom till Landskrona på lunchen och så åt vi lunch innan de åkte upp mot Avesta igen.

Det var ju inget stall för min del idag utan Helena har fixat henne. Själv så har jag hämtat matkasse och lagat mat ur den, lövbiff o rostade potatisar :)
N höll på att fixa i hallen när jag kom hem och hade kört en maskin med tvätt också, skönt.
På kvällen blev det en promenad istället för gym. Tyvärr så började det regna efter halva vägen...
I morgon tar jag bilen till jobbet och då tänkte jag gymma innan jobbet. Sen till stallet och träffa hovis en snabbis och sen hem o byta om o äta och sen till Bjarke och träna!

Kram

Slut på det roliga

Nu är semestern slut för denna sommar.
Fast det ska bli ganska skönt att börja jobba igen också :)
Har haft en riktigt bra semester, vädret har vart kanon så många dagar i solen och på stranden har det blivit! Tror det bara regnat 3 dagar under mina tre veckor, helt okej :)
Har hunnit med en massa under semestern också så jag är nöjd. Därför känns det helt ok att börja jobba i morgon igen.

Var till stallet på fm och red. Red ett riktigt riktigt bra pass med många fina byten och travslutor och hon var framåt och jobbade på själv och då blir allt så mycket enklare.
Sen kom mamma och pappa till stallet och vi packade in det mesta i buss och tävlingsskåp och åkte ut med det till Gunnarlunda. Nu är det bara sadel, träns och lite annat som är kvar i stallet och det tar jag på tisdag.
I morgon rider Helena henne så jag får lite vila efter jobbet :P
Hade tänkt bege mig till gymmet, har inte vart där på nästan 2 veckor. Huh!

Efter stallet så kom en och hämtade sängen, började packa lite i flyttkartonger och slängde lite saker. Käkade thaimat på kvällen och har tittat lite på tv.
Nu ska jag duscha och leta reda på jobbgrejerna och sen gå och sova!

Kram o god natt

mot stall!

god morgon!
Nu är det dags för stallet och ridning! Sen ska det packas och köra tävlingsskåpet till nya stället så jag bara får det nödvändigaste kvar till tisdag.
I natt har det vräkt ner regn, åskat o blixtrat men nu är det sol och fint ute :)

Kram

God kväll

God kväll!
Nu sitter jag i soffan och tittar på tv och tar det lugnt för första gången idag typ.
Efter Helsingör så åkte jag till stallet och longerade Usha och fixade med mockning och mat.
Sen åkte vi och handlade lite mat till kvällen, tacos, som vi alla fyra har ätit och glass till efterrätt. Rätt mätt nu kan man säga.
Har också provat platt persika för första gången, gott :) Godare än vanlig persika och ser ut som en donut!

I morgon tänkte jag åka till stallet ganska tidigt på fm och rida. Ska rida igenom lite ur Msv B2 programmet, två veckor kvar i start.
Sen packa lite hästsaker och åka till Gunnarlunda med en del.
Lämnade av lite igår när Usha gick på vattenbandet men det finns ju en del saker kvar :)

Kram


Helsingör!

Idag åkte vi över till Helsingör en sväng och strosade runt och åt pölse med bröd :) såklart!
Lagom tills vi tog båten över igen så började det småregna, men väl över i Helsingborg igen så regnade det inte alls!









Hej då

gamla stövlar


och hej hej nya stövlar (och byxor!)



Sälj-kväll

Ja det blev en säljkväll ikväll.
Först hade vi ut annonsen på utemöblerna för de får inte plats på den nya balkongen. Det tog inte många minutrar innan första mailet kom och nu är de sålda och hämtade, fick dessutom mer för dem än vad vi begärde :)
Sen la vi ut gästsängen (en hästenssäng) och den hann knappt bli publicerad, direkt när jag fick mailet om att annonsen var ute så kom ett sms och den var såld direkt. Hämtas imorgon! Den kommer nämligen inte få plats i nya lägenheten och vi använder ju inte den heller, smal säng bara.
En hylla ligger ute också och den har jag inte fått nån som hört av sig om än. haha.

Började dagen med att vara i stallet. Det spöregnade verkligen ute. Tur att vi har ridhuset! Det smattrade rejält på taket men usha bryr sig inte alls.
Red med mina nya ridstövlar och ridbyxor, gick galant :)
Red både byten och förvänd galopp och hon slog inte om en enda gång i förvända galoppen utan väntade fint på byteshjälpen. Jobbade med traven på slutet och fick till en fin trav också.
Nu är mina gamla stövlar kastade.. buhu.. Men de har hängt med i massa massa år och det var på tiden!
I morgon är det vattenband som gäller för Usha på fm och på em åker vi kanske till Helsingör eller stranden beroende på väder!

Kram

Lång dag

Idag blev det en lång men rolig dag!
Började med att pappa red western och det gick riktigt bra. Han travade lite, eller joggade som det heter på en westernhäst, ryggade mellan bommar, red slalom och snurrade runt i en ruta av bommar. Hästen var rätt slö så han fick jobba på :)




Sen åkte vi vidare till Gekås och skulle inte ha nått speciellt...lite shopping bara..Haha det blev massor :) eller jag skulle ha röda ridbrallor, vintertäcke till Usha och piketröjor. Allt det hittade jag och massa annat, bla nya läderridstövlar megasköna o fina!, Mountain horse jacka o väst, ridhandskar, vanliga kläder som va riktigt fina och lite annat smått.
När vi kom hem så åt vi pizza med N, proppmätt än.
Nu ska jag strax gå och lägga mig. I morgon ska jag inviga mina stövlar o ridbyxor :)






Westernridning

God morgon!
Sitter och väntar på att mamma och pappa ska plocka upp mig så ska vi åka till ett ställe nära Ljungby och pappa ska rida Western :)
Eftersom vi är Ljungby och det är nära till Gekås så åker vi in där efteråt :) Badkläderna är med i fall vi stannar i Halmstad o badar. Just nu är det mulet men hoppas det blir sol i em.
Ska försöka hitta ett vinertäcke med hals till Usha och röda ridbyxor till mig, och pikétröjor. Lite annat hittar jag nog också på. Inte så mycket dock, bättre att köpa efter flytten, då är det roligare!

Kram

4 h på stranden

Det blev en em på stranden. Det blåste rätt mycket i början så sanden for överallt men det var ändå varmt, 29 grader :)
Tillslut flyttade vi på oss och la oss mer i lä och satan vad det brände då. 4 h i solen känns i skinnet nu :) badade idag också, riktigt varmt o skönt i vattnet.

På kvällen åt vi på Bishops arms nere på stan och nu har vi bara tittat på rena rama Rolf, några avsnitt, och ska snart sova.
Upp tidigt i morgon för pappa ska rida western och sen åker vi till Gekås :)
Helena fixar Usha i morgon.

Kram











Träning

Idag var det dax för Bjarke träning på morgonen. Det märks när hon fått tagit det lite lugnare i en vecka för då får jag minsann jobba på för att hon ska lyssna o gå fram :) vet inte vem som var svettigast av oss. haha. men passet gick bra, nästa träning är om en vecka och då ska hon vara lite mer på hugget :)
Efter nästa träningspass så lämnar jag henne kvar där också. Fick se stall mm idag och jag tror det kommer bli väldigt bra. Sunt tänk och allt ingår, tom mockning 7 dagar i veckan :) om jag får förhinder ellet att hon ska vila så behöver jag inte ens åka ut dit! Mycket lyxigt och väldigt skönt. Då kan jag koncentera mig på träningen istället och samtidigt få lite tid här hemma också.

Nu ska vi åka ner på stranden. Dagen började med mulet väder men nu är det väldigt varmt och soligt!

Måndagen

Snart är måndagen över igen.
Det blev en slapp-dag på stranden. Denna gång var det inte jag som såg ut som en tomat efter en heldag vid havet. Pappa lyckades ganska bra med det också. Det blåste lite lagom idag och det var riktigt skönt att ligga där.
Efter stranden så blev det stall och ridning. Där blåste det nästan ingenting alls och det var megavarmt.
Red igenom lite inför imorgon och det kändes bra, började lite trögt men det gör det alltid när jag inte ridit henne på ett tag. En vecka sedan nu. Men sen så gick det så bra så. Helena rider henne bra så hon har hållit igång henne under tiden som jag varit borta :)

Nu på kvällen så har jag ätit mat med mamma och pappa på deras hotell. Kycklingspett och potatissallad! Proppmätt nu.

I morgon är det Bjarketräning 8,30 och sen får vi se vad vi hittar på. Hoppas på en till dag på stranden =)

Kram o god natt

Hemma igen!

Nu är jag hemma i lägenheten igen i Helsingborg.
Kom vid 18-tiden igår, åkte nästan direkt ut till stallet och fixade Usha och sen åkte vi ner på stan och åt med mamma och pappa på Big Budda, thai-restaurang. Satt ute till de stängde vid 22 och sen åkte vi hem. Somnade ganska omgående efter det :)
Idag är det soligt o fint ute så det blir nog några timmar på stranden!

Igår gjorde jag inte så mycket förutom att sitta i bilen..
I lördags em så kom släkten och vi fikade och satt ute i solen. Riktigt varmt var det. På kvällen så grillade vi lite också.

Dagarna gick verkligen fort i Avesta men så har jag haft att göra hela tiden och jag hann med att träffa många också. Nästa gång jag kommer upp blir till julen.
Nu är det ju full fart här hemma med flytt av både oss och Usha, men först ska jag ha en veckas semester till :)

Kram

Som ett russin

Oj vilken skojjig kväll det var igår.
Åt god mat, drack bubbel o vin och badade bubbelbad i 35 gradigt vatten. Badade i 2 h och såg ut som russin efteråt :) Var hemma igen runt ett och sov som en gris till klockan nio idag.
Nu ligger jag och solar och senare ska jag gå in och göra kladdkaka.








Fullt upp

Igår var jag hos Nattis med Sara o Misen och åt tacos. nattis hade 1,6 kg köttfärs till oss fyra..haha. vi gjorde hälften och ändå blev det massa över :) Hur som helst så var det väldigt roligt och klockan blev över tolv innan jag och Sara åkte hem.


Idag sov jag länge, till halv tio :)
Åt frukost ute och sen åkte vi till stan. Åkte in på Bagheera och köpte ett par nya inneskor och ett par nya springskor så nu har jag slängt de gamla :( men det var på tiden för de var alldeles trasiga.
Träffade Monica på stan o lunchade med henne i två timmar, hälsade på inne på banken. Monica skulle börja jobba igen på måndag.

Sen åkte jag till Perers och fikade på kaffe o glass ute i solen. Riktigt varmt ute.
Nu slappar jag lite o ska snart plocka upp Lotta o så ska vi till Helene och bada bubbel o dricka vin :)


I solen

Flygturen igår gick finfint, propellerplanet tog mig dit jag skulle som tur var. Sen åkte vi till Sven i Sala och köpte lite mojs till Usha, bla nått som ska vara bra för mugg så det ska bli spännande att prova när jag kommer hem.
Gjorde inte så mycket igår, somnade en stund på altanen innan vi åt middag och sen somnade jag ganska tidigt.

Idag var jag ut till Helene på fm och blev kvar i några timmar. Tittade på när hon red två hästar och fikade emellanåt :)

Har nyss ätit våfflor och ligger nu på gräsmattan och solar. Ikväll ska jag till Nattis med Sara o Misen och äta tacos!

Kram










RSS 2.0