Emporia

Idag på em så åkte jag och Max in till emporia. Vi mötte upp Micke som slutade strax e 17. 
Handlade en ny bikini till mig och lite kläder till Max. Det blev några pyjamasar, shorts och en ny solhatt för den gamla har han växt ut 🤪 nu har han börjat ha Stl 74, han växer så det knakar! Kan fortfarande ha 68 men endel pyjamas blir som knickers och slutar vid knäna 😂
Vi käkade sushi där, mums! Hade med gröt till Max som han utan problem åt. Han är verkligen snäll att ha med sig, sitter nöjt i vagnen och kikar runt. Han somnade i bilen på vägen hem och sen ammade han och somnade sen i sängen och nu sover han sött. 
Micke har Stand by imorgon så vi får de hur dagen blir. Tänkte tömköra imorrn och ev iväg till gymmet om det Micke blir hemma, annars tar jag iof med mig Max dit. 
Tror det skulle regna lite imorgon, det behövs för det är snustorrt här! Kom pyttelite regn idag men det var inte mycket. Fint igen på fredag o lördag, då blir det kanske att bada 😎

Kram 

Bilder från juli

Vi har verkligen gjort massor i juli. 
Här kommer lite bilder på en del

Det växer i tunneln och ute i landen!
(null)
Två tänder har kommit upp 😁
(null)
Bada i poolen 
(null)
Haft besök av Nattis, Peter o Mateo 😍
(null)
Han sover nu i sin egna säng och sover riktigt bra på nätterna!
(null)
Nu har vi även bytt ut liggdelen mot sittdel. Mycket roligare 🤩
(null)
Äter gröt för glatta livet 😂 och lite puréer har vi också börjat med. 
(null)
Han har också vart med på restauranger o det går hur bra som helst!
(null)
Badat i poolen vid poolområdet i Skurup. Jätteskoj!
(null)
Börjat måla om grythyttanstolarna. 
(null)
Vi har vart i Falsterbo, såklart 😊
(null)
Fixat tegelkross under äppelträdet
(null)
Vart i Kivik 
(null)
Installerat en Kronanpump
(null)
Max har fått en ridhjälm 😁
(null)
Gladfis!
(null)
Maxs kusiner har vart på besök
(null)
Vattensystem till tunnorna är ordnat så nu kan jag vattna i tunneln utan att kånka på vatte kannor. Tre tunnor är fixade med kran o slang 👍
(null)


34 år

Igår fyllde jag år, hurra hurra hurra!
Micke kokade ett ägg till mig på morgonen och lite kaffe ;) resten fick jag fixa själv..haha.
Han hade köpt en dammsugare åt oss båda, en såndär bra utan sladd och bara med ett skaft. Väldigt smidig och jag tror att det gör bättre rent än vår andra.. 
Sen fick jag ett presentkort på 10 träningar för Helené, välbehövligt :)
Vid 10-tiden så körde jag honom till stationen för han är iväg till Frankrike och till simulatorn, kommer hem imorgon igen. 
Jag tog Max med mig och så åkte vi till gymmet, det blev lite ben och biceps, axlar och mage. Max var snäll som vanligt, han övade på att blåsa bubblor med munnen.
Var ute en sväng igår men det blåste rätt mycket så vi höll oss mest inne och lekte. Nu kan han åla sig runt på lekmattan på golvet. Han snurrar ett varv (fast det tar lite tid) men det kan han pyssla med en stund och han är hur nöjd som helst. Han atr själv en leksak och så flyttar han den och så flyttar han sig själv efter. Han har blivit duktig på att sitta också, han behöver stöd men det är knappt.
 
Idag sov vi rätt länge, 8.30 :)
Vi var ute en sväng på fm, Max sov i någon h i vagnen medans jag var inne i tältet och rensade bort ogräs och grönsaker som blommat över och gjorde ordning lite bland tomaterna. Det ser ut som det blir många tomater i år igen men dom får gärna börja få lite färg på sig nu. Plockade in lite broccoli, bondbönor och sockerärtor.
Efter lunch åkte vi till Ystad och in till Elgiganten för att byta min fitbit som jag köpte för 2,5 v sedan. Det var riktigt kasst batteri på den så dom trodde att det var något fel på den. Jag passade på att ta en med pulsmätare inbygd den här gången, kostade inte så mycket mer. 
Åkte sen till Willys och hämtade upp mat som jag hade besällt på nätet (vääääldigt smidigt).
När vi kom hem så bakade jag vaniljbullar och kolakakor, Teres  och ungarna kommer imorgon så då fick jag passa på att baka!
 
Irina har vilat i två dagar, imorgon tänkte jag longera. Hoppas att Max vill sova under tiden som vi är i stallet. Han har vart lite bökig med att sova på dagarna nu den senaste veckan, men idag upptäckte jag att en tand håller på att kika fram så det är nog det som spökar..
 
Kram 

RSS 2.0