Blubb blubb

I väntan på att flyttlasset ska komma så har vi nu nyss badat bubbelbad :) 40 grader varmt i badet, lampor, bubblor och P3. Riktigt najs och nu känner jag mig som ett russin :P

Var till stallet på fm och fixade ordning det mesta där. Tömt bussen på saker och haft in det mesta i skåpet, allt fick bra plats, tur.. Det är ju lixom inte lite saker jag har..skulle kunna tro att jag har ett par hästar till.. Jag ska i alla fall inte köpa nå mer lindor eller schabrak nu.. i så fall så ska jag slänga nått gammalt..1 in 1 ut typ.
Hälsade på Usha i hagen oxå, hon ser ut att stormtrivas och äter mycket hellre av det lilla som sticker upp i hagen än av höet i första hand. Hon kom fram så snällt när jag gick in och så stog vi där och gosade ett tag. Knäppte lite kort men sladden är kvar hos susanne o sven än..ska hämta den och lite andra saker ikväll så snart kommer det upp en massa bilder!
När jag gick ner till bilen igen från stallet så droppade det från taket och när jag startade bilen som stått i solen så var det 11 grader varmt :D Man hör även vårfåglar ute och krokus har kommit upp. Häftigt =) Det känns som att det är i mitten av mars nu.

När jag kom hem till susanne och sven igen så hade Niclas vaknat. Vi bestämde oss för att åka till väla och titta på en tv och lite andra saker. Hittade en tv men vi vet inte om vi ska ha den än..Åt thaimat och åkte sen till Ica Maxi och köpte mat att fylla kyl-frys och skafferi med.

Sen kom Susanne och Anton (N's lillebror) förbi och tittade på lgh och när de gick så badade vi o nu sitter jag här!
Tur att jag hade datorn med mig och att vi har mobilt bredband så jag kan fördriva tiden lite innan de kommer. De borde vara på gång närsom helst nu så det är ingen idé att gå någonstanns heller.

Klockan är i alla fall 16.50 och det är ljust här ute än, skööönt!
Oj nu kommer de!
Kram 

Flyttlasset på väg!

Nu ringde pappa nyss och sa att flyttlasset är på väg. Det hade gått jättebra att packa allt och snabba var de!

Själv ska jag strax åka till lgh och hämta lite stallsaker och sen åka till stallet. Niclas sover och gör det nog ett tag till så jag tänkte passa på att fixa lite där.

Sen så åker jag nog en sväng till Ikea och sen till Ica och handlar mat. Flyttgubbarna kommer runt fem idag sen är det bara att sätta igång att packa upp :)

Och nu ska jag sätta fart. Förkylningen är bättre också vilket är väldigt skönt.
Åker i af till lgh och hämtar mina täckbyxor och varma gummistövlar. Bra att ha en fm i stallet när det just nu r fem grader kallt. Men solen skiner :)

Hörs!
kram på er


Lägenheten :)

Vi har ju hos mäklaren imorse och skrev papper och fick nycklarna till lägenheten.
Åkte direkt dit efteråt och packade ut det ju hade i bilarna. Lägenheten var tom finare än vad jag kommer ihåg den :) grejade lite där, fick nycklarna till garaget innan vi åkte med mamma och pappa till väla där det blev mat och lite shopping.
Åkte sen till stallet och mockade och hälsade på usha som ser ut att trivas väldigt bra i boxen :)

Sen åkte mamma och pappa hem till Avesta igen runt fem tiden :(

Vi var kvar i lgh en stund sen gick vi ner på stan, en runda som tar ca 50 min. Köpte busskort och tog bussen tillbaka till Susanne och Sven där vi nu har ätit hemmagjord pizza. Strax ska vi gå tillbaka till lgh för att sen köra bilen tillbaka hit igen och sova.

De ringde från flyttfirman också och de kommer redan imorgon kväll istället för onsdag :) de var lite tidiga, egentligen hade de velat lasta rean ikväll men då är ju inte mamma och pappa hemma eftersom de har alla nycklarna nu.

Imorgon blir det en tur till ikea och på lite andra ställen för att köpa lite småsaker, typ mat också :)
Å så blir det kanske en promenad med usha en sväng.

Idag har det varit strålande sol som värmde och nollgradig ute. Riktigt skönt och inte så blåsigt heller :)

Nu ska vi gå till vårat hem igen :P
Kramis


Måndag

Mår mycket bättre idag, fortfarande snorig och hes men känner mig pigg. Kan det hjälpa att jag sov i elva timmar kanske?! :)
Tänkte strax gå upp och äta frukost innan det är fax att bege oss mot mäklaren. Ska bli spännande att se lägenheten igen och plocka in lite av våra saker :)
Till stallet åker jag nog på em, hon kommer in från hagen ca fyra så jag åker nog efter det. Kanske blir en sväng på stan först eller så har vi fullt upp ändå. Stan kan jag ju gå på sen :)

Tyckte vi hade kallt här, ca -2 grader men sen såg jag att det var ca -15 hemma i Avesta så jag ändrade mig om det..,
Hörs!
Kram


Kraxigt

Just nu är jag riktigt kraxig och snorig, jobbigt. Har faktiskt lagt mig i sängen och tänkte vila o sova snart. Tur att jag har semester i en vecka nu :)
Fixade stallet på em och usha såg ut att trivas väldigt bra i sin hage och åt lugnt i boxen efter att jag hade tagit in henne. Linda kom och hälsade på och hjälpte mig att packa upp och greja! har lite kvar som ska fixas men det kan jag ta senare.

Sen har mamma och pappa varit här på middag och efter det har jag bara slöat i fotöljen under filten, känner mig halvrisig och tog en Ipren och nässpray men gav upp nu. Hoppas det blir bättre snart.

Ska strax sova, hörs imorgon. Då får vi nycklarna till lägenheten :)

Go natt och kram


Skåne!

Första natten i Skåne är avklarad, sover hos Niclas mamma just nu.
Igår åkte vi från stallet vid nio tiden och resan ner gick väldigt bra, vi var framme ca fyra och då hade vi stannat en gång och ätit lite. Usha stod bra i bussen, gav henne lite lugnande innan vi skulle åka och sen lite efter halva vägen ca. Men hon skötte sig väldigt bra. Fixade lite i stallet och sen åkte vi hem hit. Släppte först av mamma och pappa på hotellet. Duschade och tog in lite saker från bilen.
Sen åkte vi ner på stan igen och åt middag på en restaurang, fondue. Jättegott var det.
Efter det så åkte vi hem igen och satt oss och slötittde p tv men ett varsitt marsvin på magen :P
Susanne kom hem runt halv elva så tog vi ett glas vin och pratade och strax e ett så knoppade vi nog in.
Vaknade sju idag och var pigg.. Somnade om till åtta och åkte då och till stallet. Usha stod lugnt och fint i boxen och blev glad när hon fick komma ut i hagen igen :)

Tänkte åka dit igen på em och packa upp och mocka o göra mat. Gjorde aldrig det nu. Ska iväg till hööks och handla lite och kanske ner på stan och fixa lite.

Nu ska jag i af äta frukost.

Hörs!
Kramis


Framme!

Vi var framme runt 4 tiden och allt har gått bra! Har ätit ute nu på kvällen, och nu sitter vi bara och slöar framför tvn. Skriver mer sen :) Kram

Sista dagen nu

Nu sitter jag här på kontoret för sista gången och har plockat fram mina saker.
Har gjort en liten lista på vad jag ska göra innan kl bli 15 idag.
Som tur är så är den inte så lång men det ska ju göras ändå.
Lunch blir det i alla fall med Nattis :)

Tänkte smita iväg till sysam när de öppnat och fixa linserna, dax att bya snart..Har redan haft dem i en månad
och det är så skönt.

Efter jobbet bär det iväg till stallet, Usha ska skos och jag ska packa bussen med alla saker.
Sen åker vii hem till mamma och pappa och äter mat, hämtmat får det blir idag- Kina eller Thai.
Ladda på med lite krafft innan vi packar in kartonger o sånt i bilarna. Vi tar med oss det nödvändigaste så får flyttgubbarna ta resten. Eftersom vi kommer in i lgh redan på måndag så kan vi ju lika gärna ta med oss lite och packa upp så slipper vi få allt på en gång- Dessutom dumt att åka tomma ner.

Siktar på att åka från stallet vid 9 imorgon så om 24 h är vi förhoppningsvis på väg neråt...spännande :P

Hörs nog senare!
Kramis

Tårtkalas

Idag bjöd jag på tårta på jobbet så vi har haft lite tårt-kalas, både på fm och på em :)
Sen lunchade jag med Ulrica på stan, hoppas att hon kommer och hälsar på mig någongång, kommer ju att sakna henne massor :(
Fast det var långdag på jobbet så gick det väldigt fort, den mesta tiden har gått åt till att städa, kasta saker och ringa samtal. Det fortsätter imorgon men jag tror och hoppas att jag har klarat av det mesta.
Efter jobbet så åkte vi nästan direkt till mamma o pappa och åt pannkakor innan vi åkte hem igen och packade lite till, massa småsaker nu som är kvar bara. Både mamma och pappa var med, Niclas monterade isär sängramen så inatt sover vi på madrassena på golvet :P Inte så hög fallhöjd med andra ord!
Tidigare så var Niclas o pappa iväg och tömde släpvagnen, köpt hästmat och kört lite annat grejs till mamma och pappa. Sen har vi planerat hur vi ska göra på lördag när vi åker ner..mycket att tänkta på =)

Imorgon ska jag luncha med Nattis och så måste jag in och plocka ut mina linser..har fortfarande inte hunnit det.. sen mina vänner så bär det av söder ut..aaaaaaaah. KUL :D

Go natt och sov gott!
Kram 

Snorigt

Oj så snorigt det har blivit hos oss nu. Niclas är värst och låter som en kråka idag,
jag har bara lite ont i halsen och är snorig, hoppas det går över snart.
Nu börjar det bli riktigt tomt här, allt i köket är nerpackat förutom två kaffemuggar :)
Kartonger står det i hela vardagsrummet, kläder är i ikea-påsar och tomma hyllor lite här och där.
Alll mat är nerpackad så idag ska vi hem och äta ohlssons pannkakor :D Mums! och imorgon får det bli köpmat.

Fixade stallet lite snabbt igår, hon fick vila. Ska kolla om Linda kan ta henne idag annars åker jag bara ut och mockar. Det får bli så nu fram till helgen, jag hinner inte med att fixa både stall och här hemma. Det tar ju ändå ca 2 h i stallet och den tiden har jag inte just nu..Var till apoteket igår och hämtade ut sprutan med lugnande som hon ska ha när vi åker ner på lördag, hoppas det funkar och går bra

Långdag idag, men idag ska jag bjuda på tårta också =) Ska hinna in till synsam på lunchen och hämta ut mera linser också, skönt att ha det gjort.

Nu ska jag rappa på, om 30 min kommer taxin!

Kram

Dagens fynd

Idag har jag gjort en bra fynd.
Skulle ju köpa nya skor, som inte är stövlar och såg att de hade 50% på massa skor på Euro Sko.
Går in där på lunchen men hittar inga som passar mig, fel storlek. Tänkte just gå ut men går längst in i
affären och hittar en hylla med 70% och exakt ett par sånna skor som jag letat efter, från Vagabond.
Skulle kostat 1000 kr men fick dem nu för 300. Nöjd? Ja!
:)


Hinner inte

Ibland hinner jag inte riktigt med att skriva nått här på em/kvällarna för dem inehåller en massa annat just nu..

Igår var vi med jobbet och åt Italienskt, i gamla Tingshuset i Krylbo. Mycket gott och proppmätt blev man verkligen. Eftersom alla hade lite bråttom och lite annat att göra så blev det inte så sent, jag var hemma ca halv 8 och det var nästan skönt. Jag och N var ute på promenad en sväng, skönt att låta maten sjunka :)

Idag hoppade jag gymmet, gick ändå upp när Niclas åkte så jag hann faktiskt med att packa lite kläder och lite annat. Börjat få en viss panik över hur vi ska hinna med allt?

Idag efter jobbet kommer städfirman och tittar på huset så de vet hur de ska städa :P
Tänkte packa in en del i hästbussen idag, vet inte om det blir ridning.. ska kolla om Linda ev vill rida nått annars tror jag att hon får vila. Linda tog hand om henne igår och jag tror att hon skulle göra det imorgon också.

Bara tre dagar kvar att jobba och jag ska hinna avsluta allt här..hmmm..

Håret blev förresten skitbra =) Var till Nattis och fixade slingor och utväxten, mycket nöjd!

Hörs förhoppningsvis senare idag!
Kram

Tisdag!

Ny dag igen! Vart tog gårdagen vägen?
När jag kom hem från jobbet igår så var Niclas o pappa på soptippen med släpvagnen så jag fixade maten så den blev klar lagom när de var klara. Sen åkte jag och hämtade hästtäckena som var färdiglagade och fortsatte till stallet och mockade och gjorde klart. Det blev longering för henne och hon såg väldigt fin ut.
Väl hemma igen så packade vi och plockade med alla kartonger så nu står alla på övervåningen i vardagsrummet. Det mesta är nerpackat här uppe, nu är det bara hobbyrummet kvar, även om vi har packat mycket där så är det mycket smått som ska ner..elelr slängas.

Idag ska jag till frissan, mitt i jobbet :) Kl 11 sk ajag dit och fixa håret med lite slingor.
Sen efter jobbet ska vi ut och äta och fira av mig..haha..så jag kommer hem någongång på kvällen.
Hoppas att Linda tar hand om Usha idag, annars får jag åka ut och mocka efter det :P
Antar att det behövs packas lite när jag kommer hem också..huh..
Bara 4 dagar kvar att jobba nu.

Har förövrigt träningsvärk i röven, då tog tydligen mina övningar riktigt bra igår.. Bra!
Nu måste jag skynda mig!

Kramis

Snark snark

I natt hade jag tydligen snarkat som en galning :P Själv har jag sovit gott och det märktes tydligen..haha.
Var dock seg imorse när klockan ringde men upp kom jag tillslut och på gymmet hamnade jag.
Överkropp och lite ben.
Nu börjar sista veckan här..bortrensning och avslut står på veckans schema.
Hoppas att jag hinner klart med det mesta till torsdag så jag inte har så mycket på fredag.

I stallet ikväll får det bara bli lonegring, vill hinna med en del hemma..ställa alla kartonger och hyllor i ett rum och så. Hoppas verkligen att vi hinner bli klara med allt :S Jobbigt läge annars.
Kollade nyss på vädret, ser ut som det blir helt okej under helgen, skulle vara väldigt skönt i sånt fall.

Kaffe och jobb nu!
Vi hörs!
Kram

Söndagkväll

Det blev som jag anade, helgen gick fort och nu ligger jag här i sängen o ska strax sussa. Em spenderades mest hemma med mer plock. Hyllor är isär skruvade och kartongerna är samlade i vardagsrummet, de flesta i af. Några saker åkte vi med till mamma o pappa, passade på att skotta av deras gård också :) Sen åkte jag en snabb vända till Ulrika på lite fika innan jag åkte hem igen och åt tacos med Niclas o Henrik. Blev som vanligt proppmätt av det och har ju bara vilat och tittat på wallander. Känner att jag börjar bli trött så snart är det dax att sova. Gymmet imorgon, överkropp får det bli. Blir kanske lite ben också.. Efter jobbet åker vi till sopis igen och slänger iväg saker, ska komma ihåg att hämta mina täcken som varit på lagning och så måste jag ringa stig om spruta på usha.. Go natt o sov gott. Det kommer jag att göra :) Kramis

Vilken skillnad

Idag var jag i stallet på morgonen och släppte ut alla hästarna och sen red jag Usha och det var skillnad.
Nu gick hon avslappnat och fint :) Busade lite i galoppen men det var för att hon var pigg och glad, hon stod inte alls emot nått och hon var inte alls nå spänd som hon varit den senaste tiden :) Skönt!

Efter att jag kom hem så har vi packat och plockat ner lite hyllor och fyllt på vagnen med skräp. Snart så är vi klara! Det trista är att allt är nerpackat och man har inte så mycket att göra..

Igår var Teres, Magnus, Tindra o Minna här och åt middag och bara pratade och så. De åkte runt 21 tiden och efter det så tog vi det bara lugnt.

Just nu snöar det massor :( Vi som tänkte gå ut och gå lite snart.. hoppas det slutar.

Imorgon börjar sista veckan i Avesta..huuh.. läskigt.. och om en vecka så är vi nere i skåne och på måndagen så får vi nycklarna till vårat nya hem :) och då ska allt packas upp igen...

Nu ska jag betala lite räkningar så jag kan packa ner allt det..kul saker.
Hörs!

Kramis

Lördagmorgon!

Nästan nyss vaknat och är pigg :)
Henka gick nog hem strax före 1 i natt sen gick vi och la oss också,
väldigt roligt hade vi i alla fall!
Får se vad dagen bjuder på, tvättmaskinen går för fullt nu. Fler flyttkartoner köptes in igår,
så de ska väl fyllas också. Nu behöver vi ju inte ha så mycket framme.. Bara en veckas behov.
Ingen ridning idag men en liten promenad med henne blir det. Synd bara att det ska vara -11 grader ute :S

Packa i lite i släpvagnen, byrå, databord, för den ska vi nog tömma på måndag igen.
Helgen kommer nog att gå i rasande fart som vanligt.

Dax att hitta på nått att äta..hmm måste kanske åka och köpa frukost.. Finna inga mackor :(

Ha en bra dag!
Kramis

drink drink

Ja det var tur att Sören kom ut och tittade på usha. Hon hade en svullen atlaskota, öm i halsen, satt fast i båda bogarna och höger bak samt stel i rygg och bakdel... Troligen har hon gått omkull i hagen eller halkat rejält. Inte så konstigt att hon har känts stel och vrång.. är ganska glad ändå att hon har varit så snäll att rida på trots allt. Det blev då vila för henne idag och imorgon blir det bara en promenad men på söndag skulle jag rida som vanligt igen. Hoppas jag kan hitta nån som är lika bra som Sören i Skåne. Han har ju varit där nere tidigare och jobbat med efter att han själv gjorde sig illa förra året så åker han inte så långt längre. Synd för mig.. Nu på kvällen så kom Henrik över och vi hat käkat thai alla tre och sitter nu och tittar på tv och dricker lite drinkar. Kapten Morgan och baccardi apple. Fina grejor. Imorgon tänkte jag ta lite sovmorgon och sova ut.. benen värker redan efter morgonens gympass.. Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Kramis

Fredag :D

Äntligen fredag igen!
Gymmet är avklarat och benen är som spagettin..de fick sig ett rejält pass i 40 min idag :)
På em hoppas jag att Sören kan komma ut och knäcka till Usha lite.. Red igår och hon känns fin men hon är väldigt spänd i baken och både Rosie och Lotta som var i ridhuset tyckte att hon gick med h bak lite kortare. Säkert har hon halkat i hagen eller nått och jag har ju tyckt att hon har varit väldigt spänd/stel länge nu och det kan intebara bero på brunst.. Tror inte hon kan vara brunstig i 3 veckor :P

Lotta kom ut till stallet och fotade igår också :) Hoppas vi fastnade på nått kort i alla fall :P

Igår hade jag sån lyx när jag kom hem från jobbet att maten i princip var klart <3
och när jag kom hem från stallet så stod N och packade i lite saker och hade monterat ner lite hyllor!
Sen kollade vi på film innan vi knoppade in.
Var faktiskt riktigt utvilad i morse när jag vaknade. Att det sen var -8 grader ute var inte lika skoj..brrr.

Hörs!
Kramis

Torsdag

Näst sista långdagen i Avesta nu, och vi fick dessutom lite sovmorgon och börjar inte förens halv 9 :)
Somnade tidift igår, ca 22 och vaknade 5 av att jag var pigg.. Somnade omoch vaknade sen när N kom och killade mig under fötterna när han skulle åka sen kunde jag inte somna om så då gick jag ut på promenaden som jag hade tänkt. Låg och drog mig en stund innan klockan ringde innan jag gick.
Så nu har jag avverkat en promenad på 30 min, alldeles lagom på morgonen.
Det var lite jobbigt att gå för det kom lite snö igår kväll och nu hade det frysigt på lite och det var inte nå upptrampat så det blev lite halvjobbigt. Men inte nå halt i alla fall.

Åker med Susanne till jobbet, åker ca 8,20 så jag har en liten stund på mig. Skönt!
Efter jobbet så åker jag till stallet och rider en sväng och sen är det ju snart helg :) Jippi!

Nu ska jag gå och peta in linserna och hoppas på att de är samarbetsvilliga idag.

Kram

I plurret

Det blev lite ändring på ridschemat idag. Linda fick lov att jobba längre och skulle inte hinna rida usha, så då ändrade jag om så hon fick vila idag och så rider jag imorgon istället. Jag åkte dock till stallet och fixade klart maten och packade in lite i bussen och endel i tävlingsskåpet så nu är det inte så mycket kvar i skåpet. Nu ligger jag i plurret och värmer mig lite, var lite småkallt ute nu. Fick i af massage på em, riktigt skönt :) sen när Niclas kom hem beställde vi mat och sen åkte jag till stallet. Imorgon gav chefen oss Sovmorgon till halv 9! Då jag tänkte nästan ta en morgonpromenad innan jobbet. Det var allt för idag, hörs imorgon. Kram

Bilder på källaren

Före
Det bruna taket o ena väggen bortriven



Fantastisk vacken tapet..




Efter
Vitt i taket, nya lister, äggskal-färgad väv på väggarna..lite skillnad :)




Å brasan värmer för fullt :)


Besiktning

Nu är hudet bes och klart, inga konstigheter! Vi ska bara kolla en sak på vinden annars så var det hur bra som helst :)
Skulle gå upp 7 imorse och städa innan han kom men klockan ringde aldrig..som tur var så vaknade jag 20 över 7 ändå så jag hann klart med allt.
Bes gubben åkte inte härifrån förens halv 12. Då packade jag in lite saker i bussen som ska till mamma och pappa och åkte sen och mockade snabbt innan jag åkte till pappa och åt mat, falukorv och makaroner :P

Nu är jag hemma igen och ska ta ner och tvätta gardinerna och skriva ner hyllorna från väggarna.
Sen kommer misen och ger mig massage runt 15 och sen ska jag till stallet lite senare för Linda ska hoppa Usha igen :)

Skriver mer sen!
Tjohej

Gnetar

Just nu har jag tagit lite paus efter packande och rensning.
Har fixat avloppen så de rinner finfint och plockat undan lite i hallen
Skulle åka till willys och handla gummihandskar tänkte jag men det fanns inte sånna som jag ville ha..kom hem med lite godis, frukt och mjölk istället :)


När jag kom hem från jobbet idag så hade N fixat färdigt maten, falukorv, bacon och bruna bönor. Sen ringde det en från bostadsrättsföreningen i Hbg och pratade lite om garaget å så. Allt låter bra =)
Åkte till stallet och red ett pass igen, dressyr med kandaret. Gick lika bra idag också men hon hade nog lite träningsverk efter gårdagens jättebraiga träning.

Imorgon är jag ledig, huset ska besiktas och sen ska jag fixa lite annat.
Linda hoppas Usha imorgon em/kväll, ska bli skoj =)
Sen tar hon hand om henne tisdag o torsdag nästa vecka så jag hinner med allt här sen ska hon skos på fredagen.

Nu kikar jag på handbollen och det blir svensk vinst :D

Hörs!
Kramis

Isgata

Idag är det nån form av isgata ute, det vill säga ännu värre än igår. Undra om jag håller mig på fötterna idag?
Inget gym idag så lite sovmorgon blev det, även om jag var pigg när niclas gick upp 06.15 så jag har mest legat i sängen och dragit mig. Ganska skönt det också =)
Somnade hyffsat tidigt igår, var givetvis tvungen att höra vem som vann Jerringpriset och rätt person vann :D Och alla som tror att man inte behöver rida hästen kan ju själva sätta sig och hoppa en stor 1,60 bana på en häst med 750 kg muskler och som kan göra precis vad den vill egentligen. Så himla lätt är det inte även om RGB får det att se lätt som en plätt ut. Huvudsaken är i af att han vann :)

Ikväll blir det nog tidigare till stallet än igår, då satt jag i sadekn först kvart i 8. Idag tänkte jag vara hemma till åtta för då är det handboll igen! Sen ska det städas och grejas här också så idag får det bli stall först och sen fix hemma.

Dax att hoppa i kläderna och dricka upp kaffet.
Hörs ikväll!
Kramis

Kanonpass :)

Idag har det varit en bra dag =)
När jag kom hem från jobbet så hade Niclas fyllt hela släpvagnen så vi åkte nästan direkt till soptippen och slängde allt.
Väl hemma igen så lagade N mat medans jag plockade lite, tvättade en maskin med handdukar o badrumsmattorna och slängde lite mer mojs och fixade en brasa.
Käkade och åkte sen till stallet, blev lite sen dit mot vad jag brukar. Kom inte dit förens runt 19. Tänkte först inte rida för det kändes sent men så ångrade jag mig och mockade och red och det ångrar jag inte alls :)
Red på kandaret och tänkte bara jogga henne lite i ca 30 min, bättre än inget. Men hon gick så fantastiskt bra och kändes hur fin som helst så det blev ett riktigt bra pass med mycket byten och galoppfattningar och travlängningar. Sånna dagar kan jag sitta och rida hur länge som helst =)

Det får bli dressyr imorgon igen och så hoppar Linda på onsdag istället för det passade inte imorgon, hoppas hon känns lika fin då också.

Höll på att halka ihjäl mig på vägen till stallet och till ridhuset. Och här hemma på gården. Vore bra om all is kunde ta och försvinna typ nu.

Nu är det 2½ men på TV, dax att kika på det :P

Kram o god natt


Två veckor kvar

Oj oj oj nu är det bara två veckor kvar att jobba här.. och på onsdag tänkte jag vara ledig om det går bra.

Färdiggymmad för idag, det blev överkropp men även lite ben/rumpa. Har lagt det som fokus nu i 1-1½ månad framöver. Antar att det kan bli ganska mycket promenader nere i Skåne om det är fint väder :P Ska även försöka

I natt har jag sovit dåligt..vaknade och var pigg så jag kanske var utvilad? Kanske därför som jag inte kunde sova :)

I kväll ska jag till stallet och greja och rida. Sen ska det väl fortsätta att packas och slängas i släpvagnen, hur mycket skräp kan man ha egentligen?!

Nej nu ska det sättas fart. Har en del som måste fixas nu :)

Kram


Nervigt

Har nyss kommit hem från mamma och pappa där vi har käkat middag, köttfärslimpa :) Stannade också och tittade på handbollen och det var ju nervöst värre men bra match. Nu är det bara att vänta till tisdag då sveriges nästa match blir av.

Vi spenderade den mesta delen av dagen i västerås tror jag. Först bowlingmatchen (som de vann) och sen gick vi på stan en stund och kikade i lite affärer. Åkte också ut till en hästaffär, skulle titta på vinterjacka men jag hittade ingen :( Hittade dock en ny hjälm som var superskön och snygg, problemet är bara att den kostar 5500 så jag måste fundera ett tag :P

Stannade ocskå hos Teres på vägen hem, hade med mig lite saker från mamma. Där blev vi inte så länge eftersom hon är dyng-förkyld. Var hemma igen runt 16 tiden.

Jag åkte till stallet och fixade Usha, det blev longering eftersom det blev sent hem och jag ville inte att hon skulle vila. Men jag lyckades jobba henne trött för hon stod och halvsov på gången efteråt medans jag mockade :P
Fixade allt till David också eftersom Linda skulle komma hem sent idag.

Nu ska jag tvätta av ansiktsmasken som jag har i trynet och packa gymväskan :)
Kram och god natt

mot västerås

I natt har jag sovit i typ tio timmar :) vaknade halv 8 och var pigg men somnade om till klockan ringde strax e 9. Nu är vi på väg till Västerås för lite bowling. Ikväll ska vi nog äta hos mamma och pappa. Ska hinna med stallet också och jag tror det blir dressyr med kandaret idag om vi inte blir för sena från Västerås. Packa lite i stallet också, har knappt börjat där än...och det finns ju en del där :) Kramis

Pust

Oj vad mycket som hanns med idag :)
Var i stallet på morgonen och släppte ut hästarna. Tömkörde Usha över galoppbommar som var upphöjda så det blev som studs. Jättekul tyckte Usha och bra träning :)
Sen mockade jag åt både henne och David och sen kom Niclas till stallet , nästan lagom tills jag var klar.
Vi åkte till Ica och handlade lite mat för dagen och köpte med oss en bulle-längd också.
Åkte hem och åt lite innan gick vi till mamma och pappa.  Jag skulle gå igenom lite hästsaker i garaget där och packa ner i "kistan" det som jag skulle ha. Tog med lite bär och svamp och bull-längden också så vi fikade där.

Så kom mamma på att hon ville åka ut till Hede och till den lilla gårdsaffären "min lilla mormor och jag" så hon och jag åkte ut dit. Packade samtidigt med oss utemöblerna som skulle till mormor.

Inne i affären så var det ganska mkt utplockat men jag hittade två st jättefina ljushållare, en "vas" att ha köksredskap i och två stora änglar. Skulle också ha en stor lykta att ha inne i hallen och sen ute på balkongen men de var slut :(

Väl hemma igen så packade vi in lite härifrån till bussen som skulle hem till mamma och pappa. I samma veva som Stefan o Marianne och hämtade släpvagnen, sen får vi den tillbaka imorgon kväll igen så ska vi börja fylla den igen.

Nu har vi ätit tacos och duschat. Elden brinner för fullt och det packas lite grann emellanåt.
Ska nog snart åka och köpa nått gott på affären, vet bara inte vad än :)

Hörs kanske senare annars imorgon!
Kramis  

Fredagsmys

Nu är det fredags mys på hög nivå. Jag sitter i korgstolen under värmefilten och Niclas ligger i soffan o vi kikar på skavlan :) brasan sparkar för fullt och chipspåsen och gottepåsen är tomma :P Det blev stallet efter jobbet men det fick bli vila idag också...orkade inte göra nått och jag frös o var trött. Mockase bara och fixade klart allt. Sen åkte vi och handlade lite gott till kvällen och åkte sen hem och fixade god mat. Det blev pommes, fläskfile, bea, vitlöksbröd och god sallad. Efter det tog vi en promenad till ok och nu har vi just tittat på På spåret. Imorgon har jag stallet på morgonen, tänkte nog tömköra då. Sen för vi se vad som händer under dagen. ska nog åka till mormor och morfar med ett bord som de ska ha. Vårat utebord och stolar. Nu ska jag vara lite social. Hörs imorgon. Kramis

Fredag den 13:e

Färdig-gymmad för idag, faktiskt riktigt pigg imorse. Kan det vara för att det är fredag och för att jag somnade tidigt igår? Skönt var det i alla fall.
Startade med 10 min på löpbandet, i uppförsbacke och fortsatte sen med armar o överkropp.
Det var lite svårt att få i linserna efter gymmet med darrande armar :P

Ja om två veckor så jobbar man sista dagen här...Scary

Imorgon var det tänkt att Teres o Magnus skulle komma med barnen och äta middag och säga hej då till Usha (Tindra ville säga hej då :P ) Men nu ringde Teres nyss och hade massa feber så det blev inställt. Får se om vi hinner med det nästa helg istället.

På söndag åker vi i alla fall till Västerås och tittar på när Niclas mamma bowlar, annars lär det väl bli lite rensning och packning i helgen också. Har ju inte gjort nått sen i måndags.

Jobba nu!
Kram


Hemma!

Trots att jag inte har varit i stallet så speciellt länge så är det först nu (nja för 50 min sen) som jag kom hem.
Efter jobbet kom Niclas ner på stan och vi åt på Vega, pizza :)
Sen åkte vi till stallet och jag mockade åt Usha och David (Lindas häst, lovade att ha hand om honom nu när hon är hemma i Älvdalen till söndag). Efter det så åkte vi direkt till mamma och pappa och fikade lite och tittade op nån film på tv. Så vi masade oss hemåt igen runt nio tiden tror jag att hon blev.
Nu har jag nyss duschat så snart ska jag krypa ner i en nybäddad säng :)

Imorgon är det äntligen fredag igen, veckan har gått fort. Dessutom är det den 13:e imorgon..undrar vad dagen bjuder på för spännande?!
Jag tänkte i alla fall gymma först och i stallet blir det nog tömkörning.

Nu tjuter äggkokaren så det är bäst att ta hand om ägget.

Hörs imorgon!
Kramis

sommar...


Gym- check!

Jävlar i min lilla låda vad halt det var idag.
Tur att N varnade mig för trappen i morse men sen när jag skulle gå över till bilen så höll jag på att slå omkull ändå. Kändes som Bambi på hal is ett tag :)
Nu har jag gymmat, benen och först en stund på löpbandet.
Imorgon är det överkroppens tur!

Jag har även hittat gym i skåne. Fitness 24 tror jag att det hette och det fanns lite överallt, på flera ställen i Hbg och även i Landskrona! Där kan man då, som det låter, gymma dygnet runt. De har även ett separat tjejgym på alla anläggningar :) Sen kan man som jag har fattat det, vara på alla anläggningar. Låter finfint :)

Idag är det långdag men med en del att göra så ska nog den dagen gå fort också.
Sen kanske det blir promenad till stallet och bara mocka, om det inte är isgata ute..

Kram

Bedtime

Idag gick jobbet verkligen fort. Hade lite kunder och annat att göra så dagen flög fram.
När jag kom hem så käkade vi och sen åkte jag till stallet och red. Det blev ett dressyrpass med kandaret. Gick riktigt bra och hon kändes fin. Står emot lite i galoppen i början men jag tror att det är för hon tycker det är jobbigt nu när hon inte är igång helt. Man måste testa om man kan komma undan. Men hon gick riktigt bra på slutet och i traven kunde jag korta henne och få henne att jobba på riktigt bra. Snart ska det sitta där i galoppen också. Sen måste jag komma ihåg att hon är bra mycket bättre nu än i höstas. Formen är bättre och takten i gångartern är mycket bättre också så visst tar det på henne.

Nu har jag faktiskt softat på kvällen. Pratat med nattis ett tag i telefonen och nu ligger jag under täcket i sängen.

Hade tänkt att gymma imorgon bitti sen är det långdag på jobbet. Ingen tidning imorgon, nu är det dax att få en vilodag för usha. Hon har gått ganska hårt nu i en vecka men det är skönt att hon är på gång nu igen.

Hörs imorgon!

Natti o kram


Onsdag!

Nu dag igen och mitt i veckan. Snart har hela januari gått...sjukt fort.

Somnade som en stock igår och har sovit hela natten. Vaknade när N's klocka ringde och var megatrött. Somnade om en stund efter att han åkt till jobbet och vaknade strax före 7, ganska utvilad. Tror jag ska försöka lägga mig tidigt idag.

Har inte bestämt mig för vad jag ska göra i stallet men jag tror det blir lite dressyr och så får hon vila imorgon eftersom jag har långdag imorrn. För min del så blir det massage idag (tror jag)

Jag blev lite taggad av att se henne hoppa igår så det kan bli några skutt för mig i helgen också :D Lite studs vore inte helt fel..hon tog ju studs över travbommarna igår :P

Idag är det plusgrader ute och det töade på ganska bra så den lilla snön som ligger är väl borta ganska snart. Har fått lite abstinens på träningen också, så jag kör nog ett pass både imorrn och på fredag :)

Nu ska jag jobba, kaffe på plats.
Kram


hopphäst

Idag lekte usha hopphäst :) linda hoppade henne lite, först brallade hon lite men sem gick det strålande :) Hoppade lite enkelhinder och sen en kombination och de var superduktiga båda två. Nu när linda har varit testpilot så kan jag hoppa lite också! Dessutom kul att se nån annan rida! Har tittat klart på hinsehäxan nu och har just duschat. Nu ska jag sova..inte nå gym imorgon heller, väntar nog till fredag. Go natt o kram!

Guten morgen

Idag blev det inget gym. Hade lite ont i halsen men mest så var jag trött :)
Vi var vakna ganska länga igår och tittade på första delen av Hinsehäxan, andra delen går idag. Missade när det gick på tv så vi såg på svt play och det höll ju på i 1½ timme..men det var bra.

Em går gick med rasande fart, vi åket till Tippen och slängde massa skit. Stefan var snäll och körde oss dit och hem (ja jag vet, jag har E-kort men jag vill inte backa där och definitivt inte backa in i garaget hemma..:P )
Sen åkte vi och handlade lite mat och lämnade på samma gång in två hästtäcken som ska lagas.

Kollade lite på Tv och tog det bara lugnt resten av kvällen, välbehövligt!
Blev tyvärr ingen massage för min del, för Misen mådde inge bra. Vi satsar på onsdag istället.

Å operationen för pappa verkar ha gått bra, de kommer hem redan idag!

Nu måste jag jobba..13 dagar kvar bara.. huh
Kramis

Lycka!

Igår kväll när jag satt i sängen så upptäckte jag att jag hade tappat mitt bästa armband, ett i guld med hjärtan på som jag fick av N för några år sedan. Det är så tunnt så man känner knappt att man har det på.
I alla fall så insåg jag att det är nog borta för alltid.. det kan ju lixom ligag precis över allt; i stallet, i ridhuset, på vägen, i stockholm, i flyttkartonger ja ni fattar..
När jag hade mockat klart i stallet idag och gick ut ur boxen så såg jag att det glimrade till i den lilla sophögen somnån hade sopat upp från gången och där låg mitt armband :D
Tur eller vad?? Och jag var ju i stallet igår fm så det var en jävla tur att jag åkte ut nu på fm innan de hade sopat upp högen och slängt ut den för då hade jag aldrig hittat det :)
Ibland ska man visst ha lite tur!

Hittills så har jag hunnit tömma ett rum nere, fyllt på släpvagnen, tvättat två maskiner, fixat stallet och åkt med retursaker..och kl är bara 13 :)
Nu ska jag softa lite och dricka kaffe innan jag fortsätter.

Tömkörde fröken idag och det gick bra. Först var hon lat och ville inte jobba på riktigt men sen släppte det och hon gick väldigt bra. Imorgon ska Linda prova att hoppa henne :) Det ska bli spännande!
Lyckades btw bryta två naglar i stallet..på båda händerna..Undra vad jag har gjort?

Nu kaffe!
Kram


Måndag!

Måndag igen och om4 veckor sitter jag på mitt nya jobb och är förmodligen supernervös just nu :S
Halv 8 gick jag upp i morse, kallt och eländigt ute. Hade tänkt att åka till stallet direkt men bilen var inte varm än (tur N satt i värmaren när han åkte i morse <3)
Så det får bli stall lite senare på fm...Nu ska jag tvätta, packa lite nere och plocka ihop alla returgrejer som jag ska åka iväg med. Och lägga i lite i släpvagnen eftersom den ska tömmas i em.

Har inte bestämmt mig vad jag ska göra i stallet idag. Det blir kanske tömkörning? Nu har hon gått dressyr i tre dagar på rad och det kan vara bra med lite variation. Kanske tömkörning o bommar. Sen tar det inte lika lång tid heller eftersom jag gärna vill hem och fortsätta nu när jag är ledig.

Tror jag tänker brassa på en brasa också, och tömma askan.
Ni ser, det är en del att göra.. Jag undrar just hur mycket saker man kan ha?? Jag tycker vi packar och packar men ändå är det sånna småsaker kvar som finns överallt.. Och i lådor och skåp och sånt som inte man ser.
Och hur ska vi få plats i lägenheten??!

Kaffet är slut så det är dax att hoppa i kläderna om det ska bli nått.
Håller tummarna för papi som ska opereras idag också <3

Höres!
Kramis


Vilken bra helg

Denna helg har varit rolig och mycket har blivit gjort.
Åkte ju till St.holm nu på em med mamma och pappa. Var framme vid hotellet som de ska bo på vid 17-tiden. Vi gick in på en restaurang och åt massa god mat innan jag och Niclas åkte hem.
På vägen ner till stholm så stannade vi i uppsala på bauhaus och köpte tio st till flyttlådor..det räckte visst inte med dem som vi köpte i fredags.
Vi var hemma igen strax e 20 och då fortsatte packandet en stund. Nu är nästan alla garderober tömda och det som går att packas i köket är packat.
Har precis tittat på 2½ men och ska snart krypa till kojs.

Imorgon bitti åker jag till stallet och gör klart det, sen greja här hemma och åka med retursaker och lite sånt.
Stefan kommer på em och hjälper oss till med släpvagnen till Tippen och sen får jag också massage på em av Misen, behövs verligen.. Det var i oktober sist :S Misstänker att dagen imorgon kommer att gå fort..Bäst att njuta medans man kan =)

Kramis!


<3
image description

Mot stockholm

Snart åker vi till Stockholm med mamma och pappa. Ska hinna med och äta middag där ikväll innan vi åker hem också :)

Fixade stallet imorse och idag gick hon mycket bättre. Det var inte alls lika mycket tjurerier och hon kändes inte lika spänd men hon var inte så bra som hon kan vara. Det blev i alla fall ett litet kortare pass på ca 35 min och mest trav och mycket tempoväxlingar.

Nu har vi packat ännu mer, börjar bli oroligt för att kartongerna inte räcker... Men det är inte såååå himla mycket kvar nu.
Har nyss ätit omelett med trattisar på och nu sitter vi bara och vilar.

Imorgon är jag ledig, det ska bli väldigt skönt :)

Hörs senare, kram


Packat packat o packat

Ja idag har det verkligen packats ner endel. Mycket i köksskåpen är nu nerpackade och massa kläder så några garderober är nu tomma.. Sen har jag också plockat ner alla tavlorna så det ser lite kalt ut på väggarna.
Pappa och Niclas fixade klart nere i rummet och grejade lite andra saker medans jag och mamma packade.
Sen kom det en tjej och hämtade hyvelbänken också så nu är den borta.

Åkte till mormor och åt, om jag tyckte jag var mätt igår så är det inget mot vad jag är nu :/ hade med oss borden och bar upp dem på vinden så det blev ännu mer tomt här.

Nu gick Niclas nyss och till en kompis och jag satt mig i soffan och pustar ut. Tänkte inte göra så värst mycket mer idag. Kanske packa någon låd till.

Ridningen idag gick bra eller i alla fall efter ett tag. Hon är väldigt brunstig och då är hon jobbig att rida i början, i alla fall i början av brunsten. Hon blir sur för minsta lilla och stretar emot och bara slår och sparkar. Och baken är typ redan väldigt mycket högre innan man ens hunnit sätta henne i jobb och innan hon hunnit protesterat.
Jag fick tillslut ta av mig sporrarna för jag kom ingen vart med henne. Sen kunde jag inte sätta henne lika mycket på bakbenen som hon borde, hon vill inte riktigt bära sig själv fast hon är inte framtung heller. Men byten gör hon klockrent så vi övade på byten i vart tredje och mycket längningar i både trav och galopp och det gick hur bra som helst. Hon var väldigt billig den första delen av passet men sen hostade hon upp sig :)
Nu har jag gett henne brunst-örterna så jag hoppas att det ger sig om någon dag. Egentligen skulle jag gett henne det för några dagar sedan men jag märkte inget då. Hoppas det ger sig snart bara.

Imorgon åker jag till stallet på morgonen eller fm igen och sen åker vi till stockholm med mamma och pappa. Pappa ska ju opereras igen på måndag så de sover på hotell imorgon natt.

Nu ska jag kolla lite tv!
Kramis


God morgon!

Vaknade av klockan som ringde strax e 8..ställde om den till 9 men vaknade i af 8,40 och var pigg så då gick jag upp.
Sitter och dricker kaffe nu och ska snart åka iväg till stallet och rida. Ser ut som det är ganska kallt ute :/
Telefonen visar på -7 grader..Brrr
Sen ska det hem och packas...men nu syns det i alla fall att det minskar med saker så det börjar bli eko.

I em ska vi hem till mormor och morfar och äta, det blev ju inget där på annandagen eftersom de var strömlösa så då åker vi dit idag också. Ska ta med några bord som jag har fått av henne och ställa tillbaka dem på henens vind..Där kan man hitta mycket skoj =) Men alla borden kan jag inte ha med mig ner. Sparar ett så tre ska upp på vinden igen ;)

Skönt att det är lördag idag bara, ännu mer ledighet kvar!

Ha de!
Kram

Dagen :)

Vilken kanondag det blev.
I Västerås var vi in på bauhaus och köpte kartonger och sen gick vi in på Ikea och köpte blåa ikeapåsar. Dom är ju kanon att packa kläder i och då är dom super i stallet.
Sen åkte vi till teres o Magnus och där var också Mats Emelie Nelly Anders Elin och Wille. Lite snack och så innan vi käkade tacos. Åt då mycket så jag trodde magen skulle spricka ;)
Efter det blev det kaffe o ännu mer prat och kl var nog strax e tio när vi åkte därifrån.
Ringde och kollade om mamma och pappa skulle med hem, dom var hos min farbror Stefan o Marianne och hade badat tunna och spelade spel. Men de skulle inte hem då men vi fick komma i bads tunna och det gjorde vi gärna :) badade väl i en timme och sen har vi pratat lite. Kom hem för en liten stund sen och nu ska jag strax sussa. Försöka spöa Marianne i wordfeud också.

Go natt, hörs imorgon.
Kram


Trettondagen

Idag är det trettondagen, det är bra för då är man ledig :)
Var till stallet i morse och släppte ut hästarna och red.
Det blev dressyr och denna gång satt jag på mig sporrarna.Har ju ridit utan ett tag för att hon ska ta skänkeln bättre och det gör hon också men jag orkar inte få upp henne fram. Så på med sporrarna idag och givetvis så moppsade hon sig i början eftersom jag kommer åt henne mer och hon måste jobba på mer. Så det var lite lufthopp och protester men sen när hon fattar att det inte hjälper så gick hon superbra.
Sen har jag också insett att det är ingen idé att jag blir för arg på henne heller för då fungerar inget alls. det är bättre på henne att bara ta om och nöta på till shon ger sig vilket brukar bli ganska fort.
Sen gjorde hon öppna och sluta riktigt bra och med formen kvar uppe. Det orkade hon inte i höstas =)

När jag kom hem så började vi att plcoka ihop i garaget och slänga en massa. Hade två flyttkartonger kvar så det är ihop plockat lite i köket. Har tagit ner ljusstakar och lite sånt också.

Vi ska snart åka till västerås och käka tacos och passar då på att åka in på bauhaus och köper mer kartonger. Så imorgon blir det att packa mer..kök och glas..Jippi.. och ännu tråkigare när man vet att snart ska skiten packas upp igen..

Nu ska jag göra mig klar!
Kram

Mmmmm

Den hemmagjorda glassen blev supergod! vi har bara gjort sorbe innan och nu gjorde vi riktig glass. Mums verkligen!

Har varit en sväng på stan och gått runt och tittat på crusingen. Kändes som det var kallt men det var bara noll grader men ganska rått i luften. Så vi åkte hem efter ett tag och jag satt mig under värmefilten och käkade glass ;)

Nu ska det sovas. Upp till stallet imorgon. Hoppas det inte är alltför kallt ute.

God natt :)


Avslagen

Oh nu blev jag helt avslagen..

Åkte till stallet direkt efter jobbet, pappa skjutsade dit mig. Anna skulle komma runt 14 och
vaccinera så jag insåg att jag inte skulle hinna rida idag. Strax e 14 kom hon och fixade sprutan.
Sen mockade jag och tog in de andra hästarna och gick sen hem. Ganska skönt väder att gå i faktiskt.
Hann nästan precis komma hem så kom Niclas hem från jobbet också.
Städade upp och grejade efter Lilja som nu har fixat klart alla listerna i källaren, jättefint blev det =)
Har inte knäppt kort än men det kommer. Kanske imorgon.

Sen åkte vi och handlade lite. Jag skulle ju göra rocky road fudge men hade glömt lite saker..eller inte hittat det i affären rättare sagt..och så bestämde vi oss också för att göra glass så vi köpte lite jordgubbar till det med.

Så N gjorde glassen och jag fixade fudgen. Vi har inte smakat nått av det än, det ska ju stå kallt ganska länge nu..
Käkat har vi också gjort, bruna bönor och fläsk o korv =)

Snart ska vi åka ut och titta på crusingen i stan en sväng.


I helgen blir det fullt upp.Imorgon ska jag släppa ut hästarna och rida på morgonen. På em åker vi till västerås på tacos, och ska passa på att handla mer flyttkartonger.
På lördag kommer det en och hämtar hyvelbänken och sen ska vi till mormor och morfar och äta. Tänkte fixa stallet på morgonen då också. och på söndag ska i af N köra mamma och pappa till stockholm, vi får se om jag blir med ner eller om jag är kvar hemma och fixar lite. Och tänkte ocksåa hinna åka ut och hälsa på Helene eftersom hon flyr till Florida nu ett tag. Kanske hinner det på söndag fm...
Å så är jag ju ledig på måndag men jag vet inte om det blir så mycket ledigt... Ska i alla fall få massage på em av Misen.. Galet länge sen nu och det känns.


Underbart

Kortdag idag :) Härligt!
Har dock en del som ska skickas in och göras idag så fm kommer nog att gå fort.
Åker direkt till stallet efter jobbet. Anna kommer ju ut och vaccinerar. Hoppas dock jag hinner röra lite på henne innan..Väntar svar nu om vilken tid hon kommer.

Vad som händer senare ikväll har jag ingen aning om.
Lilja kommer i alla fall hem och sätter upp de sista listerna, det blir jättebra! Så det ska väl städas upp efter han sen bara.

Dax att jobba nu så jag hinner gå hem sen :)
Kram

Jag har en plan

Just nu kikar vi på jönssonligan, eller jag ser inte tv'n men jag lyssnar i alla fall.

Stallet gick kalasbra idag, tänkte inte rida så länge men när jag väl red så gick det så bra så jag fortsatte bara :) Det blev mycket travjobb med takten och avsaktningar och det tar ganska mycket på henne. Så galoppen blev mest mycket framåt och inte sånt jobbigt jobb. Men hon var bra trött efter det.
Imorgon blir det ett lättare pass, hoppas jag hinner för sen kommer Anna och vaccinerar henne. Hade tänkt att hinna rida innan i alla fall.

Kortdag på jobbet, slutar ett imorgon =) Sen är jag ledig på måndag också! Skönt. Den dagen sk anog ägnas åt huset och packning och slänga saker-dag..

Ska packa gymväskan och sen fixa lite annat.
Hörs!

Kram

Mina nya megasköna stövlar att rida i.



24 dagar kvar

och denna nedräkning är inte till julafton :)
Nej det är 24 dagar kvar tills vi flyttar..

Idag ska jag ringa och ändra hemförsäkringen. Gjorde ju det häromdagen men skulle kolla upp en grej
och det har jag nu gjort.
Sen ska jag också ringa bes mannen som ska komma och bes huset. Och kommunen ang vatten och avfall.
Sen är det mesta gjort tror jag..i alla fall på den biten.
Då är det bara att fortsätta packa och kasta saker.

Har nyss gymmat, benen och 10 min på crosstrainen. Kör gymmet imorgon igen men då blir det överkropp och magen.

I em kommer Lilja hem igen och sätter upp de sista listerna, taket och runt fönstren.
Kommer en före och efter bild när det är klart. Har nästan glömt bort hur det såg ut innan.

Stall och ridning ikväll, dressyr och lite galoppjobb tror jag. Det blev ju rätt mycket travjobb igår.
Imorgon blir hon vaccinerad också, då är det fixar för ett år framåt. Sen ska jag försöka få hit Acke och sko innan vi åker ner. Skönt att slippa tänka på sånt på en gång. Tror jag tar ut broddarna då ;)
Hon ska i alla fall inte ha dem i transporten på vägen ner.

Nu ska jag jobba!

Vi höres.

Kram kram


Glass i stora lass

Efter jobbet så kom Niclas och hämtade mig så åkte vi hem. Strax efter att vi kom hem så kom Lilja och började sätta upp listerna nere i källaren. Måste byta taklisterna men golvlisterna blev hur bra som helst :)

Jag åkte till stallet och red. Bra pass med mycket övergångar och mycket travjobb. Tyckte inte att jag red så länge men ändå var jag nog ute i 40 minuter. Tiden går fort när man har roligt :P

Lagom tills Jönssonligan började på Tv så blev jag jätte glass-sugen så jag åkte till ok och köpte Texas Pecan som vi nu har mumsat i oss. Mest gick det ner i min mage =)

Har halvtittat på Jönssonligan, nu kokar jag ägg till imorgon sen tänker jag nog lägga mig i sängen.
Tänkte somna innan 12 i kväll.
Upp och gymma imorgon, det blir gym både imorgon och på torsdag. Fredag är jag ju ledig!
Imorgon är det i alla fall benen som får tränas. Har träningvärk i axlar och bröstmuskler idag efter gårdagens grymma pass.

I natt skulle Emil (stormen) komma också..men det verkar som han kommer vara mest runt mina nya hemtrakter. Bara han försvinner tills vi kommer ner. Men då kommer väl Hulda eller nån annan storm :)

Nu tjuter äggkokaren!
Natti natti
Kram

Tröttmössa

Idag var jag verkligen trött, kan det bero på att jag inte somnade förens runt 12 i natt?
Då var jag inte nå trött alls. Sitter och dricker kaffe nu i hopp om att bli piggare.
Vad står på agendan idag då?
Inte så mycket mer än jobb och stall.
Ringa ViaSat och kolla upp en sak med hemförsäkringen.
Adressändring är i alla fall gjord.
Skriver inte ut någon adress här men om ni vill ha så maila så skickar jag ut adressen.

Nu är det dax att hoppa i kläderna och fixa mig.
Kram

2011 i bilder.

Januari
Nyåret firades in i Västerås med Teres, Magnus, Tindra och Minna


Massa snö att pulsa i för Usha..hennes första vinter i Sverige :P


Februari
Kryssning, Cinderella. Hur kul som helst :)

Massa snö och is..


Mars
Träning och träning


April
Lerigt i hagarna i början av april...


Pappa 60 år, firades i Rättvik


Tävlingsdebut


Maj
Liseberg och speedway-GP på Ullevi i Göteborg


Tävling..


Juni
Kalas


Midsommar med lekar..



Juli
P&L :)




Augusti
Tävlingar igen


Sommarkvällar med drinkar :P


September
Svamp-plockning :)


Oktober
Njuter i höstsolen


På väg mot träning


November
Helsingborgs-besök



Fotad av Linda


December




Det var alles!

Grönt igen

Nu har all snö som kom igår försvunnit. Inte så konstigt med tanke på att det har spöregnat hela dagen.
Så nu är det grönt igen.. märkte på usha idag att snön inte var kvar...genomlerig ovh hela hon var dyblöt och skitig..
Det blev i alla fall tömkörning ute i paddocken, det var mjukt i backen så jag passade på att vara där. Det var lektioner i ridhuset och några andra som red så jag höll mig undan :P

Efter jobbet åkte vi ner till Hedins och köpte lister, får se om de kommer hem imorgon och sätter upp dem.
Sen blev vi sugna på tacos så vi åkte och handlade det och hade lite fredagsmys hemma :) Bra sätt att starta måndagen på!

Nu har jag fixat lite, satt ut tvp nya annonser på blocket, så om nån vill ha utemöbler eller en hyvelbänk/snickarbänk så är det bara att hojta till =)

Matlådor har jag fuxat nu också, hade ju tagi fram lite annan mat ut frysen så jag var ju tvungen att laga nått. så det blev pasta och kyckling med philadelphia-ost och lite kryddor.. såsen blev i alla fall god.

Nu ska jag fixa adressändring. Fick förresten klart med garage idag vid lägenheten, skönt :)

Kram o god natt

En busig Smulan..som såg alldeled oskyldig ut när mina benlindor låg på golvet..

2 januari

Gymmet klart, armarna darrar..körde ganska hårt idag så man piggnar till lite..Det var nämligen lite halvjobbigt att gå upp imorse. Blev ännu mer osugen när jag hörde hur regnet slog mot rutorna.

Har jag räknat rätt nu så är det bara 17½ dag kvar som jag ska jobba här :/ Börjar bli lite nervös nu..och hur ska jag hinna med allt?
Idag ska det fixas lister till rummet nere sen sätts nog dem upp imorgon, sen är det rummet klart :) Och det blir så fiiiint!

Sen ska jag även ringa till Folksam och lägga till föräkring på lägenheten och fixa adressändring. Och ringa om garaget på lägenheten..sen måste jag också ringa vattenfall och via sat..

Hörs sen!
Kram

Sun trip

Sitter just nu och tittar på sun trip igen. Galet kul fast man kan varenda replik utantill typ :)
Vad har hänt idag då? Jo massor. Fixade klart stallet på fm sen blev det riktig städning och packning hemma. Galet hur mycket saker man har och ändå ska vi slänga och har slängt en hel del. Det kom även en och köpte soffbordet så nu är det verkligen tomt framför tvn. Susanne kom och tittade på huset igen på em också. Sen har vi varit hos mamma och pappa och ätit middag.
Efter det så gick vi tjärnan runt och passade på att hälsa på usha igen :)

Nu har vi varit halv döda och legat och slöat framför tv'n. Jobb igen imorgon men bara 3 1/2 dag denna vecka och sen är jag även ledig nästa måndag så det blir långhelg för mig :)

Ska gå och packa gymväskan nu för imorgon blir det gymmet igen. Undrat hur många nya det är på gymmet ?! Brukar ju vara en hel del nya som kommer i januari sen droppar de av i mars april igen. Hehe.

Kram och god natt!


1 januari 2012

Nytt år o nya möjligheter :)
Detta år kommer nog att bli väldigt bra och roligt, har den känslan i alla fall :D

Kvällen igår var hur bra som helst.
kl 19 åt vi förrätt, tomat och mosarella ost. den blev vi så mätt på så det dröjde ett tag innan huvudrätten blev av...närmare bestämt vid kl 21.. Kött, pommes och bea och vitlökssmör :)
Mätta och belåtna, sen åt vi efterrätt, cheezecake, vid 23 tiden. Grymt god!
Det bästa av allt var att jag blev bjuden på allt så jag kan inte ta åt mig äran att det smakade gott, men gott var det :) <3

Strax före tolvslaget så gick vi bort till susanne och micke och träffade dem och barnen och sköt raketer och drack bubbel. skickade även iväg en kinesisk lykta.

Lite kallt var det att stå där men strax efter halv 1 var vi hemma igen, kollade på tv och värme under värmefilten innan vi kryp till kojs.

Vaknade strax e 10 idag och var utvilad. Nu har vi käkat frukost och snart ska jag till stallet. Måste bara vänta på att bilen ska bli varm så det dröjer väl en timme till typ.

Kramis

RSS 2.0