Fredagkväll

Sitter i soffan och är lite halseg. Ska snart krypa till kojs, det blev inte så många timmars sömn i natt så det är lite trötta ögon just nu.

Fixade julegardinerna i köket när jag kom hem från jobbet. Sen åkte vi en snabbis till ica och köpte lite gottis och sen åkte vi hem och käkade mat. Har inte gjort så mycket sen dess. Kikat lite på tv och slöat i soffan.
Slagit in lite julklappar också, ja jag vet att jag är tidig men jag åker ju till avesta på torsdag och då ska jag ha med mig dem upp.

Imorgon ska jag och S till gymmet och på en body pump-pass. Sen stallet på em och ridhuset och rida. På kvällen kommer Susanne o Sven över på lite middag.

Kram o god natt

stiligt typ

gardiner på plats



Jag hann

God Morgon.
pjuh jag hann med bussen. Drygt att behöva vänta i tio min på nästa buss när det är kallt ute.
Fredag idag, äntligen! Och det blir en skön o lugn fredag hoppas jag. Inget stall och bara mys hemma med lite pyssel o så. Det för första fredagen på 4 veckor son jag är henna direkt efter jobbet. Förra veckan red jag för det var tävling på lördagen, fredagen efter var vi ut med jobbet och innan det var det ridning inför tävling. Men nu blir det några fredagar som jag inte har nått alls planerat.

Nästa vecka blir en kortvecka för mig med jobb måndag till onsdag och sen flyger jag upp till Avesta på torsdag o blir kvar till söndag.

Hörs.
Kram

nu är det god natt

kom nyss hem från Malmö. det blev verkligen en helkväll men vi hade så roligt också :) vi gick inte från restaurangen fören 22.20 ca och så missade jag ett tåg precis och fick ta det som gick strax e elva. N var snäll och hämtade mig på knutis o h nu har jag borstat tänderna och har krypigt ner i sängen. Tar sovis imorgon och inte någon promenad. Gick ju imorse i allafall.
Skönt att det är fredag imorgon, veckan har som vanligt susat iväg.

Nej nu kliar det i ögonen. Susstajm.
Natti natti. kram

Malmö

På tåget på väg till Malmö. Passade på att jobba kvar lite och fick undan endel som legat bara. snart är det dax att äta och det ska bli gott, hungrig är jag också. Vi har bokat bort till kl 7 och jag laddade upp med en dubbeldajm nyss :)

Hittade i af julgardiner på lunchen, det var ta två betala för en på Hemtex så jag fick två nya gardiner för en fjuttig peng :) Bra köp.

Nu ska jag vila lite, 20 min kvar innan jag är i Malmö.

Kram

Borta

Mitt inlägg från i morse försvann tydligen..eller jag ser det inte iaf.

Nu har jag lunch och ska snart kila ner på Hemtex och titta på julgardiner om det finns nå fina. behöver ett par till köket. En kappa tror jag att det blir.

Annars så började vi dagen här med att julpynta :)

Hörs.
Kram

Julefint

Nu har vi fått lite julfint i fönstren också. Hittade tillslut allt i källaren :) och lite andra saker som jag glömt bort att jag hade där men det fick ligga kvar.
Inga tomtar kommer upp, det räcker med fint i fönstren tycker jag. Det ska ju trots allt bara vara uppe i en månad.




Var med usha på gunnarlunda också och traskade i vatten. Gick riktigt bra nu också och hon jobbar verkligen med hela kroppen. Hon har fått så fina muskler på hals och rygg och det ska bli spännande att se hur hon musklar sig under vintern och till nästa tävlingssäsong.
Imorgon o fredag får hon vila.. sen ridning i helgen och tillbaka till Gunnarlunda på måndag. hinner inte senare i veckan..

I väntan på att köra igång på bandet...


Nu ska jag sova. Hade tänkt mig promenad imorgon, hoppas på att det inte regnar. Fast idag har det varit bra väderw, lite kallt kanske :)

Kram o god natt

På väg hem

Sitter på tåget på väg hem. Skönt att det bara tar 12 min med tåg innan jag kommer till ramlösa, och därifrån går min buss och jag behöver bara vänta i ca 5 minuter på den :)

Ska bara hem och svira om och åka till stallet. hinner slänga i mig lite mellis i form av en risifrutti också.
Är i af hemma o hyfsad tid idag. Då ska jag pyssla lite å städa o göra fint :)

Kram

God Morgon

Onsdagmorgon, mitt i veckan :)
Ingen träningsvärk efter gårdagens pass, skönt. Däremot har jag lite ont i ländryggen, tror jag ska försöka åka till Sören när jag kommer till Avesta för att fixa till det. Jag har haft så ett tag och det kan vara bra att fixa det.

Idag är det vattenbandet som gäller för Usha. Sen ska jag hel och pyssla lite, kanske fixa upp adventssakerna om N hittar på dem idag. Han skulle ju ner i källaren igår men jag hade visst nyckeln med mig i väskan så det gick inte så bra :)
Imorgon efter jobbet ska jag iväg och äta i Malmö med några från en kurs som jag gått, det ska bli kul. På fredag tänkte jag höra med N om vi ska på AW på ett ställe i Helsingborg. Vi var på samma ställe fast i Malmö när vi va ut med jobbet och det var bra och tydligen kör de lika här också. Kan vara kul att prova.
C ska ha hand om Usha torsdag o fredag. I helgen kör vi ridning i ridhuset igen.

Hörs.
Kram

tränad

sitter här efter ett hårt kettlebellpass på 45 min. dom passen är bra, lagom långa med effektiva som sjutton och trött blir man i kroppen fastän man mest står still och svingar bollen. vi avslutade med att göra grymma magövningar så jag borde ha lite träningsvärk imorgon.

tänkte ta lite sovmorgon imorgon och ta bussen till stationen igen, tror att det ska regna också så det gör inget.

var ut till stallet innan gymmet och pysslade med usha. hon såg inte alltför ledsen ut för att hon fick vila. imorgon ska hon iväg på vattenband igen.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sek krypa ner i sängen :)

Hörs!
Kram

Dumma buss

Hmm bussen gick någon minut tidigare från hållplatsen så jag missade givetvis den :( tur att nästa går om 6 minuter. men då får jag ta det sena tåget, det gör nästan inget för jag är nästan först på banken ändå.

vaknade av att det regnade ute och att det slog mot rutorna. skönt att mysa ner i sängen och somna om igen men nu regbarvdet knappt ute.

Tror att usha får vila idag ändå, ska bara borsta och pyssla om henne. Tror inte hon tar illa upp om hon får vila, snarare tvärtom. Nu är ju tävlingssäsongen slut så vi kan gå på lite halvfart i någon vecka nu så får hennes muskler hämta sig. Hon har trots allt gått rätt hårt nu efter hovbölden och gjort allt bra. Hon har fått rikitgt föna muskler på halsen och ryggen, kul :)

Kram

Sängen

Den bästa tiden på dagen måste vara när man precis lägger sig i sängen och vet att man får sova hela natten :) det är just där jag befinner mig nu. nyduschad och strax dax för att sussa till strax före sju. tänker inte gå imorgon för det ska visst bli regn så då får det bli bussen.
Ska ändå på kettlebell imorgon kväll med S så jag får min träning ändå.

Longerade Usha nu på kvällen. riktigt bra underlag på banan och den var dessutom nyharvad, perfekt :) Hon gick riktigt bra och jobbade på som hon skulle. Får se om jag longerar imorgon också eller om hon får vila då eller så kanske vi går på en promenad.

Har som sagt pysslat lite på kvällen, adventsljusen blev klara. Imorgon ska N försöka leta reda på ljusstakarna i källaren, han ska ändå ner med en massa saker från datarummet så då fick han den stora äran att leta reda på dem också :)

Nej nu ska jag sussa. Hörs imorgon.
Kram o god natt

klar :)

fääärdig. nu är vi redo för första advent på söndag


Måndag morgon

God morgon.
måndag igen och en ny jobbevecka men den går nog lika fort som alla andra :)
gick i alla fall till stationen, varmt ute men det blåste lite o småregnade.
sov sov en gris i natt och hade gärna sovit någon timme till, men nu är jag pigg igen. ska försöka lägga mig hyffsat tidigt ikväll.

efter jobbet blir det stall som vanligt och longering av usha. sen tänkte jag nog pyssla lite när jag kommer hem igen. adventsljusen ska bli klara.

nu är jag strax på jobbet, hörs sen.
grymt nöjd med min nya telefon i alla fall :)

kram

Test

Testing av nya bloggappen...får se om det fungerar. i af så är det god natt nu


Hur gick det här till??

Oj vad eftermiddagen sprang iväg men en hel del blev gjort.
Var på Väla, skulle bara vara där en snabbis men det blev några timmar :) Köpte de flesta julklapparna, ska ju ha med dem upp till Avesta om två veckor redan så det är skönt att ha dem klara.
Sen hittade jag några tröjor och ett träningslinne till mig.
Jag och N tog en fika och sen gick vi in till Telenors butik för N skulle fixa ny telefon eftersom hans abonemang har gått ut och vi skulle fixa bättre och billigare abonemang. Vips så fick han en ny iPhone och jag fick en ny HTC :) Min bindningstid på den gamla telefonen går ut i maj men jag kunde byta nu och för samma månadssumma som innan så fick jag en ny mobil pch dessutom ringer vi nu gratis till varandra och fick 3000 fria sms, vilket jag inte haft tidigare. Så allt blev ju mycket bättre :)
Sitter och leker med mobben nu, en del som ska fixas över.
Jag som inte alls skulel ha en ny telefon men nu blev det så :P

Åkte till Susanne o Sven och åt middag på kvällen och blev kvar där ett tag. Nu ska jag snart hoppa i säng. Ny jobbvecka imorgon.
Promenad på morgonen om vädret tillåter. Longering av Usha på kvällen :)

Kram

Söndagsmys

Dagens träning är klar, bra pass på gymmet och jag la på lite mer vikter vilket känns i axlar, ben och rumpa.
Nästa pass blir kanske på tisdag annars blir det i helgen igen.

Köpte med lite frukostbullar så snart ska jag inta min andra frukost för dagen :)
Har nyss druckit en proteindrink och slöar nu i soffan. Det blåser och är lite kallt ute, skönt att alla utesysslor i stallet är klart. Söndagsmys får det bli resten utav dagen som kommer att bestå utan en sväng till Väla senare och sen ska vi hem till Susanne och Sven på middag :)

Kram

mot gymmet

stallet är klart och strax ska jag till gymmet och möta upp S för ett body pump pass.
det första usha gjorde när hon kom ut var aty rulla sig riktigt, stackarn har väl längtat efter det sen vi kom hem igår kväll :P
 
hjärtat ligger i sängen o sover, normala människor kanske gör det på helgerna..men jag har ju alltid vart morgonpigg..
 
dax att åka.hörs
Kram o hej så länge

Sista tävlingen för i år

Nu är sista starten gjord för i år. Det blev hos Dagstorp, en jättefin anläggning som bara ligger ca 30 min resväg från stallet, perfekt!
Usha var verkligen taggad och på tårna när jag red fram henne men samtidigt så kändes hon fin.
Väl inne på banan så var hon spänd först och for i luften efter ena lägningen i traven men efter travjobbet så slappnade hon av och galoppen blev bra. Fick ändå ihop 61,6 % och hamnade i mitten av 26 startande och det är jag nöjd med. Förstår inte hur jag kan få en 7:a på min sists, tycker att jag bara studsar men tydligen så gör jag inte det :) Fick i alla fall många 7:or och en avslutande kommentar "Du sitter fint och rider trevligt" :)
Har kikat igenom protokollen från året och kan summera med att de två sista starterna har varit de bästa, inte så otippat kanske men vad man kan läsa i protokollen så är det galoppen som är bäst och traven måste jag jobba mer på eftersom hon gärna blir lite ojämn när hon blir spänd och går lite knackigt, det blir bättre men det är ännu bättre på träningar.
Nästa år ska hon förmodligen få gå två starten på samma dag och då en lättare klass som hon kan titta runt lite på banan och sen vara avslappnad inför andra starten.
Första tävlingen 2013 blir troligen i februari så det är 2½ - 3 månader kvar bara.
Vad ska vi då träna på under vintern?
Jo
- Travkvalitén med mycket övergångar
- Formen, jobba mer med bakbenen och kvickare i bakbenen
- Min egen sist
- Stärka och bygga mer muskler och kondition på Usha
 
Det kommer bli mycket lättare när ridhuset är ridklart och då kan jag underhålla bättre. Men för att bygga styrka i bakben och rygg och upp med formen så ska jag ta hjälp av bommar på marken, börjar redan nästa helg och tänkte åka till ridhuset och trava och galoppa bommar.
I veckan ska hon få ta det lite halvlugnt, longering, vattenband och lite vila.
 
När jag kom tillbaka till stallet så var det för sent att gå ut i hagen så hon fick gå in i boxen och hon hade lite svårigheter att bestämma sig vart hon skulle rulla...eller kanske klia sig mot boxväggen?
http://youtu.be/JVZRsmD2emQ
Tyvärr blev det ingen film på tävlingen, hade kameran med och nyladdat batteri men minnet låg kvar i datorn.. :/
 
 
Nu på kvällen har vi i alla fall slöat, ätit lite pizza och druckit vin och tittat på Jalla Jalla :)
Imorgon bitti tänkte jag åka till stallet och fixa klart allt och sen ska jag och S på gymmet och köra ett body pump pass. Kanske blir det en sväng till Väla och sen ska vi hem till susanne och sven.
 
Hörs!
Kram
 
 

Fixat

God morgon!
Stallet är klart, grejerna putsade och bussen städad och packad och nu sitter jag och äter frukost.
Åker tillbaka ca halv tolv för att fixa usha och knoppa o borsta henne sen är det dax att åka. Hämtar upp N på vägen så han följer med mig idag. Linda har fått magsjuka och då får hon stanna hemma ;)
Sk snart åka iväg till maxi och handla innan alla folk kommer dit.

Hörs ikväll
Kram


Fredagsmys

Just nu kör vi fredagssmys deluxe. Har precis ätit räkor, toast och vin och nu äter vi lite godis och tittar på tusenbröder och har massa ljus tända. Som en fredag ska vara :)

Stallet gick bra, åkte till ridhuset och red och red igenom programmet och hon kändes riktigt fin. Hoppas hon är lika fin imorgon också. Åker ut till stallet på morgonen och fixar det mesta och sen åker jag tillbaka till halv tolv och åker senast halv ett till tävlingen.

Hade tänkt att hinna och handla innan jag åker iväg igen, skönt att handla på morgonen innan det blir alltför mycket folk.

Men nu ska jag titta klart på filmen.
Hörs

Kram


Fredag :)

Vaknade utvilad imorse också, härligt :)
Har blivit en promenad till stationen, riktigt skönt väder. Ser ut att bli sol idag.
Idag blir jag en hästnörd och är i stallet en fredagkväll, har bokat tid vid 7 i ridhuset för programridning. Sen får vi se vad vi hittar på ikväll. Lite räkor och vin kanske :)

Hörs sen.
Kram

Gunnarlunda

Hittade en länk till en artikel om Gunnarlunda från ATL
http://www.atl.nu/h-st/h-stkur-som-ger-kraft

Duktiga Usha

Idag jobbade Usha riktigt bra på vattenbandet, hon har ju jobbat på bra innan men detta var megabra. Det syndes att någonting hade setat fast i ländryggen på henne tidigare för hon var mycket mer rörlig och tog för sig mer. Caroline ökade på vattendjupet ganska mycket så hon fick verkligen ta i idag och hon gjorde det på helt rätt sätt, Caroline var jättenöjd med hur hon jobbade (och jag med) =)
Det var en trött Usha som stod på gången och väntade medans jag mockade.. men så fort hon kom in och fick massa mat så blev hon pigg igen :)
Imorgon åker vi till ridhuset och rider i genom programmet och finslipar lite, hoppas att hon känns fin då också!

Har hunnit med att dammsuga och laga mat och slappa också, bra kväll :) Länge sedan jag dammsög nu.. Det är N som har fixat det den sista tiden..lyxigt..men nu fick jag dra mitt strå till stacken =)

Nu ska jag lägga mig och kolla på Böda, hörs!
Kram

sovit gott

Vaknade riktigt utvilad imorse när klockan ringde. Skönt med lite extra Sovmorgon :)
Har ingen superträningsverk som jag hade efter förra body pump passet, inte än i alla fall.

Nu sitter jag på bussen på väg till knutpunkten för att ta tåget därifrån. Inte varje dag som jag åker den här vägen.

Efter jobbet är det stallet och gunnarlunda för Vattenband igen. Imorgon ska jag till ridhuset och rida igenom programmet och på lördag är det tävling i Dagstorp som bara ligger ca 3 mil härifrån och det tar max en halvtimme att köra dit. Skönt!

Kram

Pumpad

Nu är jag utpumpad igen, ett bra body pump pass är avklarat. Fick sällskap av S där också och mycket roliagre om man har nån med som man känner :) Vi siktar på att gå på söndag igen!
Laddade upp inför passet med att äta kebabpizza.. (delade dock med Niclas) och sen tog vi en promenad på 30 minuter.
Efter passet hämtade jag upp N och så åkte vi en liten tur i stan och runt Sofiero och sen hem igen. Mysigt att bara vara ite och åka lite bil.

Ska bara hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen. Imorgon får jag lite sovmorgon igen, det är frukostmöte på banken så jag behöver inte kommam förens till 9 :) Så jag kan nog tom sova till 7,30 :)

Hörs imorrn!
Kram o god natt

sovmorgon

Jepp idag tog jag lite Sovmorgon och gick upp strax före 7. Bestämde mig ganska tidigt att inte stressa och tog sena bussen o sena tåget. Tåget har jag iof inte kommit till än men det går 54. Då är jag på jobbet ca 8.15.

Idag är det onsdag också och frukostmöte på jobbet :) sen ska vi iväg på ett lunchmöte och lite kunder mellan det så går dagen fort.
Är faktiskt rätt pigg idag, har varit lite seg de senaste dagarna.

Idag vilar usha och själv ska jag på body pump ikväll med S. Skönt att träna ur sig lite :) men innan dess så hinner jag slöa lite hemma. BP är inte fören 8 ikväll.

Kram

Bättre!

Oj vilken skillnad det var att rida usha idag. Red på utebanan idag också men hon var mycket lugnare, jag red säkert också på ett annat lugnare sätt. Funderade först på att bara Longera idag men så ska jag ju tävla på lördag och ville rida idag och det ångrar jag inte. Blev mycket galoppjobb och travjobb och bara jobba med takten och stegen vilket var lyckat. Red ganska effektivt i 40 min så fick det räcka.
Imorron vilar hon, torsdag är det Vattenband och fredag ridhus och programträning.

Efter stallet så käkade vi och sen tog vi en tur med bilen genom stan med stopp på mc donalds och varsinn milkshake. Mums!

Nu ska vi sova.
God natt :)

Tidigt

Eller egentligen är det inte så tidigt eftersom jag brukar gå denna ris ändå. Men ni åker jag bussen ner till stationen och tåget går 7.20 tror jag och jag är på banken ca 7.40. Har kunder strax e 8 så jag kan lika gärna åka ut tidigare annars blir det så stressigt.

Ska iväg på lunchen och se om jag kan hitta några grankvistar i plast som vi ska ha inne.
Sen fick jag veta igår att första advent är om två veckor och inte nu till helgen så det är ingen julmarknad på söndag, jo på råå så vi kanske åker dit. Annars får vi ju gå på julmarknaden nästa helg :)

Stallet i em och ridning ute. Nu är det bara slutbesikning på ridhuset sen är det klart :)

Kram

Chokladbollar

Mmm har nyss bakat chokladbollar, kan vara bland det godaste so, finns.

Red på utebanan idag, bra underlag och skönt att slippa åka till ridhuset. Hon är lite mer spänd där ute och jag rider säkert lite annorlunda också när det är mörkt och så men hon gick väldigt bra. Red ganska mycket galoppjobb, förvänd galopp, sluta i galopp och skänkelvikningar i trav. Gick riktigt bra och jag red nästan i en timme. Imorgon rider jag där igen sen ska hon vila på onsdag.
Jag klädde mig lite väl mycket idag bara, underställ, fleecetröja och dunjacka.. hmm.. lite varmt.

Nu har vi just sett Lykke och ska strax hoppa in i duschen och sen sova. Inge promenad imorgon, måste åka tidigt till jobbet och åker bussen då.

På onsdag får vi på vintersulorna på bilen också, skönt med tankte på att det var isigt imorse. Nu ska det vara ganska varmt ett tag igen men det börjar bli dax ändå att byta, 1 december ska de ju vara på.

Duschen nu, kram o god natt

packade sillar

Idag fattas det några vagnar på tåget så nu står vi som packade sillar...
Har i af gått till stationen, lite isigt ute då det bara är 1 grad varmt ute. Men soligt o fint kommer det att bli. Det är kul att titta upp på andra folk för alla står o pillar på telefonen eller läser tidning :) jag är ju exakt lika dan så...

Ikväll ska jag ut o rida, förhoppningsvis i paddocken så slipper jag köra.

Igår bestämde vi att på söndag ska vi ut på julmarknaden i stan , det ska bli mysigt :)

Kram

I did it

Tog mig till gymmet trots att jag slöade till på em på soffan och hade några sega timmar.
Men efter att vi käkat lite fisksoppa så blev jag piggare och tog sen cykeln mot gymmet och körde ett pass för överkroppen, mest axlar o mage. Avslutade med 10 minuters magträning och plankan som sista övning. Älskar när det bränner i magen och man känner att man inte orkar nå mer, då står man lite till :)
Sen blev den 10 min i relaxstolen innan jag cyklade hem igen. Tyckte att det gick lite trögt att cykla och det visade sig att jag inte hade så mycket luft i framdäcket =) Har inte använt cykeln på ca 5 veckor så det har väl pyst ut lite under tiden.
 
Nu har jag varit ner i källaren och rotat fram balkongbelysningen så nu lyser det så fint runt räcket. Resten av adventsljusstakarna måste jag gräva fram nästa helg. Jag hade tur att detta låg ganska bra till, men de andra julesakerna ligger nog längst in konstaterade jag idag.
 
Väntar på att Solsidan ska börja nu, sen ska jag duscha och bara vara resten av kvällen.
Imorgon är det ny jobbvecka igen. Inget konstigt denna vecka, bara rullar på som vanligt. Veckan som var nu hände det lite saker; tisdag var det frissan och kom hem runt 19 på kvällen, torsdag åkte jag direkt till stallet och Jessica knådade igenom Usha, var iof hemma rätt tidigt och sen åkte jag till gymmet. I fredags var vi ut med jobbet och kom hem mitt i natten.
Den här veckan blir lugnare, ska se om C kan ta onsdag så får jag en vilodag då (men ska till gymmet på kvällen :P )
Imorgon hoppas jag på bra väder, i så fall rider jag i paddocken för det är bra underlag där så slipper jag transportera till ridhuset, jag är ju inte hemma fören ca 21 då. Annars är jag nog hemma en timme tidigare minst i alla fall.
 
Kram
 

Klar

Klar med stallet för idag. Släppte ut imorse och fixade allt, hjälpte till lite i ridhuset men det är inte så mycket att göra just nu fören underlaget är färdigt och det blir nog klart ikväll. Sen ska det upp lite bokstäver o sånt men det är mest småsaker, så om någon vecka kan vi börja skritta där :)

Åkte till ridhuset och red också, pigg och glad var hon. Gick jättebra, känns skillnad sen Jessica var där och fixade till henne. Gjorde en del förvänd galopp och skänkelvikningar och lite annat smått och gott.

Nu är jag hemma och sitter under filten i soffan och funderar på vad jag ska göra resten utav dagen :) Gymmet tror jag det blir senare. och lite städning.

Kram

Slappt

Nej det blev inget att hjälpa till i ridhuset idag för min del. Jag åt bara frukosten imorse och sen somnade jag om och vaknade kl 12.30 :)
Skönt att sova länge, även om jag hade en grym huvudvärk men med lite piller så försvann den också.
Åkte till stallet senare på em och fixade och grejade. Longerade Usha på utebanan som var riktigt bra i underlaget. Det kröp i kroppen på Usha och hon var pigg och glad. Det blev en del brallar och en del glädjesprång, tur att hon tycker att det är kul :)
Underlaget är i princip helt klart och imorgon ska vi fixa lite med bokstäverna och så. Kul kul kul :)

Storhandlat har jag också gjort och fyllt på med massa mat i kyl o frys. Köpte lite julpysselsaker till adventsstaken så jag har pysslat lite med det nu.

Haft en riktigt slapparkväll, förutom att vi var ute och gick en runda efter middagen. Nu ligger vi i soffan och tittar på Tusenbröder.
Imorgon ska jag till stallet på morgonen och släppa ut och sen kör vi igång med ridhuset. Sen ska jag åka och rida i den andra ridhuset och rida igenom lite ur programmet som jag ska tävla i helgen.

Kram

Kal P.Dal

Morrn morrn!
Igår var vi i Malmö och firade av två stycken kollegor som sagt. Började med lite öl på en pub och sen gick vi vidare till slagthuset där det var dax för middag (buffé) och Kal P.Dals rockmusikal. Mycket roligt :) De började kl 20 med showen och så var det en liten paus och sen körde de ända till kl 23 igen. Och så var det Nic Schröder som spelade Kal Pedal och gjorde det jättebra, även Sven Melander var med och spelade. Kul och bra var det i alla fall!
Efter det så tog vi några till öl och pratade innan vi åkte hem kl 24. Vi hade fått tag på en buss som körde hem oss alla så jag var hemma vid 1 igen.
Rätt trött så jag stupade i sängen på en gång typ :P

Frukost ska ätas nu och sen ska jag till stallet en sväng och se vad som ska göras i ridhuset idag. Tror inte att jag blir där så länge nu... ska tillbaka sen igen och ta in dem och göra nått med Usha. Kan bli longering idag =) Rider imorgon istället.

Hörs senare.
Kram

Fredag o kalas

Vaknade riktigt pigg imorse, skönt :) vaknade Tom kl 5 först och var pigg men somnade tack o lov om.
Lite jobb nu innan vi sticker till Malmö ikväll hela kontoret och ska på en julshow och äta lite o så. Inte så julig känsla direkt när det är lite grått ute och 10 grader varmt..skånsk julkänsla kanske :)
Nästa helg är det i alla fall dax att pynta lite, det ska bli mysigt. Är rädd för att julkartongerna står längst in o förrådet...

I alla fall väldigt skönt med helg snart, veckorna går sjukt fort nu!
Inget planerat i helgen, det är visst julmarknad nere på råå som det brukar vara mycket folk på. Vi får se im vi åker dit en sväng, beror på vädret. Annars är det väl nästa helg som den riktiga julmarknaden är.

Hörs, kram

Core

Sådärja, nu var en timmes pass på gymmet klart. Började med ca 25 minuter överkropp,mest axlar och biceps och sen fortsatte det med 30 min core där det bara är rygg och mage, härligt :) Träningverk säkert imorgon, fyller på med proteiner nu och ska hoppa in i duschen sen.

Imorgon tänker jag nog ta lite sovmorgon och ta bussen ner till stationen. Efter jobbet så åker vi alla till Malmö för att fira av två kollegor så jag är nog inte hemma förens imorgon natt någongång. Kommer nog att bli riktigt skoj :)

C tar Usha imorgon och det passar ju bra med en vilodag eftersom Jessica släppte på väldigt mycket idag så Usha är nog lite öm i kroppen imorgon också. På lördag åker jag antingen till ridhuset och bara joggar henne eller så joggar jag lite i paddocken, beror på hur vädret är. Inget hårt pass blir det i alla fall.
Hagarna har som tur är torkat upp lite nu och jag hoppas att vi slipper regnet några dagar till framöver så det torkar upp helt.
Usha älskar ju att rulla sig och nu rullar hon sig där det är som mest lera vilket gör att hon är lerig precis överallt, från öron (och i öronen) till svansen. Mycket ryktning blir det..

Kram

Mot gymmet

Nu har jag varit hemma och vilat upp mig lite och det är snart dax att åka till gymmet. Ska först köra lite själv och sen ska jag på ett gruppass, core i 30 minuter.
Kiropraktorn gick bra för Usha, hon hittade lite smått och gott i bake, eller i ländryggen, som troligen gjort att hon tar lite kortare steg med vänster bak och det kommer utav att hon fått vila så mycket innan pga hovbölden mm. Annars var hon väldigt fin!

Återkommer lite senare ikväll.
Tjing

Sovmorgon

God morgon!
Idag tog jag bilen till jobbet. När man har tid så blir man alltid sen.. konstigt det där. Tog lite sovmorgon och sov till 6,45. Åt frukost och fixade mig iordning och kom ändå inte hemifrån förens 7,40... Tur att det inte tar så lång tid att köra hit och sen var jag ändå först av alla :)

Bäst att man jobbar på lite nu, ska åka hem tidigare idag ju.

Kram

Världen är bra liten

God kväll!
 
Som jag misstänkte så gick dagen riktigt fort på jobbet men jag fick en hel del gjort men det kommer ju nytt jobb hela tiden :)
När jag satt p åtåget på väg hemså ringde N och sa att han kunde hämta mig för han var hos hans mamma så då plockade han upp mig på vägen.
Åkte bara hem och böt kläder och sen iväg till stallet och till Gunnarlunda. Idag fick hon gå i lite mer i vatten och hon jobbade på jättebra! Tur att hon ska få lite massage och så imorgon för hon är nog lite öm i kroppen då efter dagens pass :)
 
Förresten, igår när jag var hos frissan så hade jag en ny frisör mot förra gången och så började vi prata och jag sa att jag var från Dalarna och hon sa att hon var från stockholm, men att hennes bästa kompis var från Dalarna "från Avesta" sa hon. Haha! Det är ju jag också sa jag då :) Sammanträffande :) Så hon hade varit i Avesta rätt mycket och visste en del.
 
Imorgon åker jag bil till jobbet, sen åker ja hem senast halv 4 och direkt till stallet för Jessica kommer strax e 16. Hoppas Usha tycker det är skönt att bli knådad.
 
Nej nu ska jag duscha och sen sussa.
Kram o god natt

lillördag

God morgon!
Onsdag idag och lillördag.
Massor att fixa på jobbet så dagen går nog fort och sen åker jag direkt till stallet och ut till Vattenbandet.
Har tagit promenad ner till stationen, riktigt skönt ute idag också. Känns inte som att det är lucia om en månad. Det är 8 grader varmt och skönt, lite grått bara. Sol hade inte skadat.
Lyssnar alltid på rix fm när jag går ner till stationen och kommer på mig själv att jag går och skrattar ibland, tur att jag inte möter så många :) men det är svårt att hålla sig för skratt när det är roligt :P

Kram

Frissan

Tyckte att dagen på jobbet började ganska lugnt och trodde att jag kunde komma ikapp endel men det visade sig att jag fick in hur mycket som helst under dagen så brist på jobb är det inte i alla fall.
Direkt efter jobbet gick jag till frissan. Går hos en i Landskrona som jag tycker är jättebra. Hom la ljusa och mörka slingor i hela håret och toppade det lite, blev jättenöjd :) Inte alls så vit som jag har varit i håret innan utan lite mer liv i det nu och nu kommer inte utväxten att synas så mycket heller. Känns i alla fall väldigt bra.
Var hemma strax före 7.
Hade anmält mig till ett kettlebell-pass men jag hoppade det för det skulle bli för stressigt så vi käkade i lugn o ro och sen har jag fixar lite här hemma och nu tittar jag på en Takida-konsert :)

Imorgon är det redan onsdag, det innebär frukostmöte på jobbet. Mums! Sen åker jag till Gunnarlunda med Usha, fick byta till imorgon istället för torsdag.

Hörs, kram

Tisdag!

Ny dag igen, oj vad dagarna går fort nu men det går väl fort när man har roligt :)
Idag var det inte lika varmt att gå även om det är varmt ute men det var alldeles lagom idag.
Efter jobbet ska jag äntligen fixa håret igen, tyckte att det inte var så länge sen som jag gjorde det men det är nästan 7veckor sedan.. som sagt, tiden går.

Usha ska vila idag och samla lite kraft. Hoppas fortfarande på Vattenbandet imorgon men jag har inte hört nå. Annars longerar jag igen. Eftersom kotis kommer på torsdag så rider jag inget innan dess.

Hörs. Kramis

Lugnt

Idag blev det en ganska lugn dag i stallet. Longerade Usha i ca 20 min så hon fick röra ur eventuell träningsvärk,sen fick hon lite massage med arnika och lite pysslande. Tog och sköljde av det ena regntäcken som var dränkt med lera och hoppas att det torkar tills onsdag så jag får byta och skölja rent det andra täcket också. Det är minst sagt tjockt med lera på täckena. Går inte att ta miste på att hon gillar att rulla sig i leran :)
Har blivit en liten ändring i planeringen för Usha. Kiropraktorn kommer ut på torsdag så jag håller på att kolla om jag kan komma till Gunnarlunda på onsdag istället.
Imorgon ska hon i alla fall vila och C tar hand om henne. Själv ska jag till frissan efter jobbet och få i lite mer färg i håret :)

Ska hoppa in i duschen nu och sen äta lite muffins som jag fick med mig hem av Linda igår, mycket goda :)

Hörs imorrn.
Kram

varmt

Pjuh vad varmt det är. Behöver inte ha vinterjackan på mig som jag just har. Har gått ner till stationen, riktig skönt ute. Nu ska man inte klaga på att det är varmt och soligt men en tunnare jacka hade inte varit fel :) Måndag idag, ny jobbvecka. Stallet på em och longera usha, hoppas att det torkar upp på utebanan denna vecka så det slipper vara så plaskigt. Men snart kan vi vara i ridhuset istället :) Nu är jag strax framme, dax att jobba. Kram

Söndagkväll

God kväll!
Em gick fort, slöade lite i soffan och kollade Tv. Sen gick vi ut på en promenad, riktigt skönt ute. Efter det åkte jag tillbaka med bussen till stallet, passade på att skölja av Ushas ben och borsta ren henne. Hon rullade sig givetvis i leran idag och det är typ geggamojja i hagarna så hon var lerig precis överallt.. Måste skölja av täcket imorgon, det är dränkt i lera.. Tur att det ska bli sol och varmt i veckan, hoppas att det torkar upp lite.
Har annars mest bara slöat i soffan, tittat på Tv och tagot det lugnt. Somnade en stund och vaknade lagom till Solsidan.
Har nyss duschat och smort in axlarna med tigerbalsam. Inte för att jag har så jätteont men det är skönt :)

I veckan händer igen speciellt, jo frissan på tisdag och jobbfest på fredag :)
För Ushas del så är det longering imorgon och joggaa ut lite träningsvärk. Vila tisdag, lätt ridning eller longering i paddocken på onsdag, vattenband på torsdag, vila fredag och ridhuset lördag o söndag. Har börjat fordra upp henne mer nu också, vill inte att hon ska falla ur nu när vintern kommer.

Nu är det Beck innan sängen kallar.
Kram o god natt

Några bilder från Linda

 
Tack Linda :)
 

Film

Dagens ritt.
Lite studsigt som sagt, och lite långa tyglar.
Vet vad jag ska träna på i vinter :)
 
http://youtu.be/19xOptuZZBE
 
 

Trolleholm

Jepp idag har det varit tävling, första på typ 5 månader.
Det gick riktigt bra, 64,66% i LB:2. Lite trött på banan, tror jag red fram för mycket så lite kortare framridning nästa gång.
Sen påpekade domaren att hon var lite ojämn bak i ena varvet i traven. Så jag hoppas att kotis kan komma ut innan nästa tävling (om två veckor) och kolla henne. Troligen är hon omusklad men hon har börjat låta i käken igen så det kan vara nått som sitter lite tokigt.
Hamnade på plats 9 av 25 och är jättenöjd med det!
Linda både fotade och filmade så filmen ska laddas upp nu och så kommer den upp senare.Syns verkligen hur jag studsar på henne. hahaha.

Är hemma i soffan nu, ska inte göra så många med knop idag. Ut och gå en sväng kanske, fint väder nu och sen tillbaka till stallet ikväll för att spola av benen. Geggamojja i hagen. Buhu.

Skriver mer sen.
Kram

05.05

Då ringer det sköna ljudet på klockan. Min start har blivit flyttad till 09.05 istället flr 9.38 så då får man gå upp lite tidigare.. tur det bara är en start så vi är hemma tidigt igen.
Jobbet med ridhuset har gått bra, underlaget är på plats. det mesta i alla fall. imorgon kör de ut lite till. eftersom det är en maskin som kör ut allt så gör vi inte så mycket emellanåt. Vi käkade korv på dagen och sen åkte jag hem och var hemma några timmar innan jag åkte tillbaka och tog in hästarna och red ett pass.
Under tiden som jag var hemma så gick vi ut på en promenad och städade lite. Skönt att få det gjort också.

Ridpasset gick bra. Red igenom programmet och det kändes bra. Ett problem är dock at thon har börjat jobba så mycket med ryggen nu så jag kan inte sitta enr i traven längre :/ och framför allt inte i längningarna...ett ganska stort problem.. får se hur jag löser det imorgon.. haha
Nu står hon i alla fall borstad och flätad i stallet. Det mesta är fixat och ska knoppa imorgon och putsa av träns o sadel.
Åker från stallet 06,45 och tänkte vara i stallet 05.45 ca.. tiiidigt.
Det blev en väldigt lugn kväll för oss, lördagsmys i form av hemmagjord pizza och ännu en Johan Falk-film. Jag har myst ner mig i sängen med tigerbalsam på ländryggen, så skönt :)

Dax att sova.
Hörs imorrn.
Kram

Mot ridhuset!

God morgon!
Lördag idag, väntar på att äggen ska bli klara och sen bär det iväg till stallet för att jobba med underlaget i ridhuset. Ska bli spännande att se hur mycket vi hinner under idag och imorgon. Sen kommer ett nytt lass nästa fredag som vi ska ha ut nästa helg och sen ska det vara klart :)

Igår åkte jag till ridhuset och red igenom Usha. Först stretade hon emot en del, troligen för att jag inte ridit henne sen måndags och då ska hon alltid streta lite först men sen gick hon väldigt bra. Red igenom programmet också.
Ska dit i em igen och rida igenom programm och försöka få henne rund och fin som jag hade i måndags.

På kvällen sen så kollade vi på Johan Falk-film och åt tacos :) Perfekt fredags-mys!

Nu ska jag äta och sen kila iväg.
Hörs säkert ikväll.

Kram

fredag!

Vet inte vad jag tänkte med igår kväll. Skulle ju åka med bussen tidigare idag och därför gå upp tidigare. Ändå ställer jag bara klockan 10 min tidigare stället för 25. Hmmm. Hann i af bli klar, fick strunta i att platta håret men hann i af slänga i mig lite frukost och nu sitter jag på bussen. Tur det är fredag :)
Imorgon kör vi igång med ridhusunderlaget kl 9 redan och sen kör vi hela dagen :) de tände upp där igår och småjobbade lite innan och oj vad fint det är när det lyser!
Ska bli kul att rida där för det blir så himla fint. Bra lyse och stort ridhus.
Ikväll åker jag däremot till mitt andra ridhus och rider igenom programmet. Det kan nog bli en halvsen kväll i stallet..fast jag borde vara hemma till 8 så det är ok. Ska försöka åka lite tidigare från jobbet.

Hörs senare.
Kram

Tränade

Ja det blev som sagt vattenband för Usha idag :) Riktigt bra var det och Caroline tycker att hon bara blir bättre och bättre. Kul :)
Fixade och donade i stallet och Usha stog på gången och halvsov under tiden. Lite trött..
Själv har jag träningsverk sen gårdagens pass, så nu är både jag och Usha riktigt tränade.

Imorgon har jag kunder kl 8.. så jag måste åka lite tidigare till jobbet. Men bussen går strax e 7 härifrån så det är inte så mycket tidigare än om jag skulle gå ner till stationen.
Sen ska jag till ridhuset efter det, träna in mitt program till söndag kanske.

Nu ska jag kila in i sovrummet och sovit.
Kram o god natt

Plask plask

En liten filmsnutt på när Usha jobbar i vattnet :)
http://youtu.be/cK1pwBpWAIQ
 
 

seg i benen

God morgon.
Ingen träningsverk än men lite seg i benen. Det går nog över under dagen. Skulle ju regna idag enligt klart så jag tog sovmorgon och tog bussen istället men nu regnar det minsann inte.. skönt ändå att sova och slippa gå när benen känns som spagetti. Nästa pass blir nog inte fören på tisdag, hinner nog inte i helgen om vi ska jobba ned ridhuset och sen ska jag tävla på söndag.
Har fått en prel starttid, 9.38. Rätt skönt, då är jag hemma i bra tid och jag behöver inte åka så himla tidigt heller.
Vattenband för rödtotten idag, jag jobbade ett hårt pass igår, nu får hon ett hårt pass idag. Måste vara jämlikt :)

Kram

Body Pump

Pjuh, nu sitter jag här och återhämtar mig efter kvällens bodypump-pass. En proteinshake har slunkigt i och snart ska jag hoppa in i duchen och sen ska jag nog sova. Skönt att man känner att kroppen är helt slutkörd, bästa känslan som finna nästan :) Då vet man att man har tagit i och jobbat riktigt!

Dagen i Malmö gick jättefort och redovisningen gick bra. Tråkigt på ett sätt att kursen är slut för det är så många bra människor som går på kursen men vi håller ju kontaken ändå. Om någon vecka ska vi försöka träffas igen några stycken och äta middag o så i Malmö. Gjorde ju det en gång i somras också. Det är kul att träffas utanför jobbet också och snacka en massa.
Slutade i bra tid så jag var hemma i lägenheten strax före 18.
Lagade mat och hann slappa innan jag åkte till gymmet, skön eftermiddag :)

Imorgon är det dax för Usha att gå på vattenbandet igen, skönt eftersom jag skulle tro att jag har en grym träningsverk imorgon.

Nu ska jag duscha och sen sova!
Kram o god natt

Frukost

God morgon!
Har nyss käkat två ägg och ett glas mjölk och ska strax göra mig klar. Bokade just ett body-pump pass ikväll 20.05 så det borde jag hinna gott och väl till. Antar att jag är hemma ca 18.30 senast.
Måste förbereda min redovisning på tåget också, kom på igår att jag glömt lägga in en bild i min presentation, en ganska vilktig del av det hela så jag hoppas jag hinner fixa det när jag kommer fram :) Klantigt, annars är det som det är.
Promenad blir det idag till stationen, regnar inget och ser ut att bli rätt fintn idag.

Hörs senare ikväll.
Kram

Slappar-dag

Ja inte på jobbet då men väl när jag kom hem.
Tog det lugnt, N hade just kommit hem från Bauhaus när jag kom hem också.
Åt lite och slöade en stund innan jag åkte till stallet.Det hade redan börjat regna på kvällen så jag bestämde mig för att låta Usha vila idag. Borstade henne och pysslade om henne lite. Inte varje dag som det sitter 2 kg lera på hela henne och som man får borsta av täcket från lager av lera :)
Imorgon vilar hon igen och jag vilar också från stallet, C fixar henne då.
 
Själv ska jag till Malmö imorgon på avslutning på kursen, lite sovmorgon men jag hoppas att jag kan ta en promenad till stationen igen. Ska i af inte vara i Malmö förens strax efter 9 och slutar troligen runt halv 5-5.
Blir nog en sväng till gymmet sen.
 
Nu kollar vi på segemyhr, galet roligt även om jag har sett avsnitten flere gånger :)
 
Leriga ben
 
Kram o god natt

promenad

Godmorgon!
Idag blev det promenad igen, najs.
Skönt väder, hoppas på sol så det torkar upp lite ute.idag ska jag fixa tid hos frissan på lunchen, Utväxten är gräslig :) i alla fall om någon vecka måste det fixas. Får bli Landskrona den här gången. Var där i våras o blev väldigt nöjd.
Stallet på em, hoppas jag kan longera annars får det bli en liten promenad.
Nu kommer tåget.
Kram

i säng

Oj vad fort det gick på jobbet idag också. Lagade mat när jag kom hem och sen till stallet. Åkte till ridhuset och oj så bra hon gick. Jobbade riktigt bra med rygg och bakdel och var rund o fin. Fin trav och galopp och det kändes riktigt bra. Imorgon ska jag bara longera om banan är ok annars går jag bara ut med henne en sväng. På onsdag ska hon vila och C tar henne då, torsdag är det Vattenband och fredag o lördag dressyr förmodligen i ridhuset och tävling på söndag.
Nu ligger jag redan i sängen, kollar på tv. N har varit på bauhaus och jobbat idag och imorgon ska de inventera där.

Nej nu ska jag kolla lite på tv och sen sova. Hoppas på promenad imorgon bitti. Idag har det verkligen regnat hela dagen. Trist!

Kram o god natt

regn

Fy vad det regnar ute, blev ingen promenad.. men väl en liten Sovmorgon. Vaknade av att regnet slog mot rutorna så då insåg jag att det inte var någon idé att gå till stationen.
Ikväll ska jag till ridhuset, banan ute är alldeles för blöt och hal nu.

Kram

Pysselipyssel

Lite pyssel hann jag med att göra idag :)
Har några kvar att göra men det får bli en annan dag. Ska plocka några gran-grenar sen och sätta dem i en kruka. Kan nog bli fint. Ska bara försöka att hitta lite gran, finns ju inte så mycket av den varan här nere :) Finns säkert att köpa några kvistar annars.
Måste kika in på panduros hemsida och titta om jag kan hitta mer skoj att göra när jag är klar med detta. Håller på med mina julkort också men dom är ju också klara snart. Adventsljusstake är också på gång.
 
Hoppas att det inte regnar imorgon bitti, lättare att starta veckan med en promenad så man blir pigg direkt. Såg dessvärre ut att bli regn på morgonen/fm här.
 
Ska snart krypa ner i sängen och sussa.
Hörs.
Kram o god natt

Åh

Nu är det en sån där söndagkväll igen. Vart tar helgen vägen egentligen?
 
Vi sov länge imorse, kl 10 slog jag upp ögonen och så gick vi upp då o käkade lite frukost. Sen kom mamma och pappa och hämtade mig och vi åkte ner till Pålsjö-skog och gick en vända på 40 min ca. Massor med folk ute, solen sken emellanåt och det var varmt ute, najs :) Åkte lite sightseen efter det, till Sofiero-slott, stan tillbaka längst med havet och sen ner till Råå vid campingen och stranden och så hem igen. Hämtade N och vi åkte vill Väla och åt lunch.
Sen var det dax för dem att åka hem, körde mig till stallet och tog med sin min gamla sadel hem. Ska höra med hästbutiken i Västerås som har ändrat bommen (och därför som bommen är av) om de kan hjälpa till att få ner sadeln och fixa till bommen i Italien. Jag tänker inte bekosta det själv, annars får jag ju slänga den bara. Typiskt.
 
Gick ut med Usha i ca 30 min runtom åkrarna. Så plaskigt i paddocken så jag ville inte att hon skulle vara där. Så halt och hårt och jag är lite rädd om benen nu. Längtar till ridhuset är klart. Nästa helg ska vi jobba med underlaget!
Mockade hagen, fyllde vatten i hagen och fixade inne i stallet som vanligt.
 
Nu har vi ätit lite, lagat matlådor och nu ska jag pyssla lite till :) Snart är det Solsidan också...och en godispåse är inköpt :P Inte ätit godis på hela helgen typ.
 
Pålsjö
Usha posar
 
Kram

Mer filmer o pyssel

Har laddat upp resten av filmerna från dagens träningspass.
Ska bli kul att jämföra om någon månad och se hur formen är på henne då.Det syns ju att hon gärna doppar ner och in näsan när hon inte orkar helt och hon är lite ojäm. Sen måste jag sitta stilla med händerna och ha korta tyglar :P Bara att träna vidare.
Filmerna finns i af här
http://www.youtube.com/watch?v=DtilWBZY6SY
http://www.youtube.com/watch?v=HYCdHwJFfQY
 
Vi var i alla fall ut och åt på Harrys nu på kvällen. Väldigt gott och väldigt mätt blev man :)
När vi kom hem så satt jag mig och pysslade lite igen, det är så himla roligt.
 
Imorgon om det är fins väder så ska vi ut och gå i Pålsjö på förmiddagen en sväng.
Stallet fixar jag på em. Tror inte jag åker till ridhuset imorgon, ska dit på måndag så hon ska inte få gå där fyra dagar på rad när hon gått så himla bra nu. Imorgon hittar vi på nått annat :)
 
Hörs imorrn
Kram

Shopping o film

Tillbaka från Väla. Massa folk där men det gick bra ändå.
Kom hem med ett par nya skor, min röda kavaj som jag spanat efter och som jag inte hittade sist på HM, en cardigan, en väska (drog sönder min i veckan så nu ligger den i soporna) och en stor ljuslykta. Tack mamma :) <3
Sen åkte vi hem och fikade och snart ska vi iväg till Harrys och käka.
Har laddat upp en film från idag. Hon är lite trött, det var i slutet av passet så hon orkar inte hålla formen hela tiden. Kommer med filmer sen.
Länk här: http://www.youtube.com/watch?v=tDRKFT5pTxY
 
Och lite bilder från shoppingen
Lyktan
 
Skorna
 
Väskan
 
Kram

Goddag!

Hej hopp!
Hinner skriva lite nu, skriver mer sen..
Igår slutade jag ju kl 13, åkte direkt hem och sen direkt till stallet och till ridhuset. Mamma och pappa var med och filmade. Usha kändes jättefin! Men när jag tittade på filmen så ser jag att jag har för långa tyglar och lite lusigt tempo, mycket bra att filma :) Men Usha känns i alla fall superbra!
Sen skulle vi äta ute på Harrys på kvällen men precis när jag hade klätt på mig och vi skulle åka så fick N springa och spy så det var bara att avboka och ta det lugnt på kvällen istället.
Åt lite lätt och kollade på film och somnade sen i soffan :)

Upp imorse och iväg till stallet. Red i ridhuset idag igen och mamma filmade. Såg mycket bättre ut, bättre tempo och kortare tyglar även om de ibland blir lite långa. Usha får en bättre form och dyker inte lika mycket fram, men hon tyckte det var jobbigt (och jag med). Ska ladda upp filmerna lite senare.

Nu har jag duschat och gjort mig klar och snart åker vi till Väla och äter lite och shoppar (kanske :P )
Förhoppningsvis så äter vi ute ikväll istället!

Hörs mer sen.
Kram

på väg hem

Nu är det helg! Jobbet gick fort idag, skönt att komma hem medans det är ljust ute också. Ska nog bara hem och byta om och sen åka till stallet. Ridhuset ska jag till idag och rida ett litet pass. Vad vi hittar på sen har jag ingen aning om, det visar sig :)
Hörs senare.
Kram

Snart helg

Bara en halv dag kvar att jobba och sen är det helg igen :)
Åkte med usha till gunnarlunda och vattenbandet. Hon såg riktigt bra ut idag och jobbade på som hon ska. Bokade in en ny tid nästa vecka igen. När jag kom tillbaka till stallet så hade mamma och pappa kommit dit :) de kom från gekås och hade med sig lite roliga saker från hästavd som jag hade beställt. Bl.a. En ny grimma till usha, arnika, longeringslinor så nu kan jag äntligen slänga mina gamla o slitna. Jag har tom knutit ihop den ena linan. Haha. Lite magnesium och vatten hinkar.
Fixade klart i stallet och sen åkte vi hem. De åkte och checkade in på hotellet och sen kom dem och vi åt pizza.
Nu ska jag bara hänga upp tvätten och sen ska jag sova. Imorrn åker jag nog till ridhuset och rider. Passar på när jag slutar tidigt.

Kram


buss igen

Usch nu har jag kommit av mig med promenader. Iof inte så kul att gå i halvstorm eller regn. Det blev i af buss idag med. Lite blåsigt o regnet hänger i luften.
Efter jobbet sticker jag direkt till stallet och gunnarlunda, så jag borde inte bli så sen hem sen. Skönt. Och imorgon är det bara jobb till kl ett, härligt :)

Hörs, kram

RSS 2.0