Skakar

Tror mina armar fortfarande skakar efter dagens bodypump, och benen med för den delen. Riktigt bra pass och jag lassade på mer vikter och det kändes bra. efteråt darrade armarna så jag hade svårt att cykla hem. då vet man att man tagit i bra :)
Har ätit grillad kyckling, ris, keso o massa grönsaker efter det och muss ätit lite fruktsallad så nu är jag riktigt mätt.

I morgonbitti ska jag ut till stallet först och sen göra mig klar till att spendera kvällen i Göteborg med Linda och Göteborg horse show. ska bli riktigt roligt :) Vi ska se både hoppningen o dressyren i morgon kväll och givetvis ska vi in på mässan och titta också!

Mina nya snygga byxor. kanske därför det gick så bra att gymma...grymt sköna är de i alla fall.


kvällsmat.mmmm.


I morgon blir det Usha igen :)



Rida :)

Idag blev det äntligen ridning igen! Även om det bara var mest jogg i skritt och trav för att känna på hur hon kändes. Hon var pigg och framåt och kändes mjuk i hela kroppen och inget konstigt med benet. Hon var lite svullen innan jag red men det gick ner fint under ridpasset och efteråt fick hon ändå stå med en ispåse på i ca 20 min.
Hon hade haft lerbad i hagen också, täcket och hela hon var dränkt i lera och ingen torr lera direkt utan geggamojja överallt :( Det var bara att ta fram vattenslangen och spola bort allt..men lika glad såg hon ut för det =)
I morgon tänkte jag ta stallfritt och gå på ett bodypump pass i stället. Hon har rört på sig nu varje dag sen förra tisdagen och eftersom benet såg bra ut idag så får hon vila i morgon. På lördag ska jag rida igen innan jag sätter mig på tåget mot Göteborg.

Kram

Trött

Sitter i soffan och är lite halvseg. Igår jobbade jag från 08-22 och var hemma ca 22,40. Borstade bara tänderna och stupade i säng sen. Vi hade en kundträff som gick väldigt bra så det gör ju inget att det blev sent. Idag tog jag lite sovmorgon och kom till jobbet ca 8,45 men jag blev sen hem i stället och åkte från jobbet strax före halv 6. Som tur var så fick jag skjuts hem så jag var ändå hemma i hyffsad tid.
Usha gick på vattenbandet igår och Caroline var snäll och ställde henne på skrittbandet idag också. Det är lite svårt att komma in i ridhuset på onsdagarna för det är hoppträningar då så det passade ju utmärkt!
Jag åkte ändå dit idag och kylde benet och borstade henne och gav henne massage (och hon gav mig massage tillbaka =) ) I morgon ska jag jogga igång henne igen, ska bli spännande. Benet såg fint ut idag!

Längtar sjukt mycket till helgen då jag och Linda åker till Göteborg och tittar på världscupen i både hoppning och dressyr och går på mässan såklart! Oj vad det ska bli roligt! Och på måndag kommer M hem igen, det blir också roligt :)

Torsdag i morgon redan, oj vad veckan har gått fort.
Nu ska jag slötitta på tv innan jag somnar..

Kram o god natt

Vårlikt

Idag har det varit en riktig vårdag igen, sol varmt (9 grader) och blå himmel. Lite blåst som gjorde att det kändes kallare men det har vart riktigt skönt ändå! Var ute på lunchen och gick ner till havet, såg dock lite kallt ut för att bada :) Men hittade blommor som blommade för fullt i alla fall! Det skulle bli lika fint i morgon med och mindre blåsigt så jag får passa på att gå ut på lunchen då också. Vi ska ha kundträff på jobbet på kvällen så jag kommer nog inte hem fören runt 20,30.
Longerade Usha idag och benet såg bra ut. Hon har en liten svullnad kvar på insidan på benet men Bjarke tror inte att det är nån fara. Hon varjer regerar när man trycker och klämmer eller haltar när hon longeras och svullnaden går ner med ispåsen på. Hon har förmodligen slagit på sig själv där, får hålla lite koll på den bara så det inte blir värre. I morgon hinner jag inte dit men hon ska gå på vattenbandet. Då får hon både jobba och få benen nerkylda samtidigt :) På onsdag ska jag börja sätta igång henne igen om det ser ok ut, får skritta några dagar innan jag travar igång henne igen.
 
Har vart ute och sprungit min runda idag också, på snabbaste tiden :) Men det var drygt, började i motvind..hehe men sen gick det lättare.Är inte ett dugg avis på M som åkte öppet spår idag, plaskiga spår och tungåkt. Tror hellre jag sprang min lilla runda :)
 
Nu är det dax att hoppa i säng och sova gott.
 
Kram
 
Skönt att det är ljust på morgonen strax före 7!
 
Blommor!
 
Havet =)
 

Helgen

Nu är helgen slut igen..usch vad fort det går när man har roligt :)
Mamma och pappa kom i fredagskväll, gjorde inte så mycket då mer än att äta lite ost o kex och sen var det dags att sova.
Igår så åkte jag och pappa ut till stallet och hälsade på Usha. Benet såg bättre ut och jag lindade henne med isbandage och så gick vi på en promenad i ca 25 minuter. Pigg som en lärka var hon!
Åkte hem och tittade på 3milen på OS och drack kaffe. Åkte vidare mot Väla och gick runt lite där och shoppade lite.
På kvällen så lagade vi mat, oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås och vin till. Smaskens! Sen en fruktsallad till efterrätt.
 
Idag vaknade vi ovh åt frukost framför 5milen. När den var klar så åkte jag och pappa o tvättade hästbussen och sen vidare till stallet. Longerade Usha på utebanan och hon såg hur pigg o fräsh ut som helst. Isbandage på idag också och benet blir mycket bättre. I morgon eller på onsdag kan jag nog börja rida igen. Idag fick hon ett nytt smeknamn, giraffen.. Hon såg en som åkte rullskidor ute på vägen och tyckte han var väldigt intressant och följde honom med blicken tills han försvann och med en hals som var 3 meter lång typ.
Sen blev det mat på väla, sushi för mig och mamma men pappa fegade ut och tog annan mat :)
På em har vi sett hockeyn och grejat lite.
Soligt och varmt har det vart idag, 8 grader men lite blåsigt.
Strax e 17 åkte dem till flyget och då böt jag om och cyklade iväg till gymmet.
Det blev 20 min på löpbandet och sen lite axlar, biceps, triceps o mage.
 
Nu har jag lagat matlådor till i veckan och slöar bara i soffan.
Måndag i morgon igen. Hoppas veckan går fort för på lördag åker jag och Linda till Göteborg horse show :)
Ska hålla koll på öppet spår i morgon också, både Sigrid och M ska åka. Nästa år ska jag också åka... :)
 
Ushi och pappa
 
Frukost till 5milen i morse!
 
Kram o god natt
 
 

Nya byxor :)

God kväll!
Idag har det vart vårväder igen, inte så soligt men varmt och skönt. Snart så är det vår på riktigt!!
Fick skjuts hem från jobbet av en kollega så jag var hemma strax e 17 redan. Gick till kiosken och hämtade ut mina nya träningsbyxor som jag beställde i helgen och sen åkte jag till stallet. Benet på Usha är fortfarande svullet men det går ner när jag rör på henne. Hon fick longeras lite och haltar ingenting, kylde benet efteråt med kallt vatten och sen kylgelé på.
Efter stallet så åkte jag bara hem och bytte om och så cyklade jag iväg till gymmet. Invigde de nya byxorna, så grymt sköna! Sprang först på löpbandet och sen körde jag överkroppen så det blev 1 h träning.
Nu har jag duschat och slöar framför OS bara. Ska snart gå och sussa, i morgon är det fredag!
Då blir det stallet och sen en löptur kanske och sen kommer mamma och pappa runt 22-tiden! Ska nog städa lite också :)

Kram o god natt

Bättre!

Idag var Usha bättre i benet. Lite svullen fortfarande men det går ner när jag rör på henne. Hittade ispåsar i bilen som man ska skaka på så blir de kalla, gjorde det och la en påse närmast benet och lindade om medans jag tog ut och motionerade henne. Hon är inte ett dugg halt eller hängig och hade mest rodeo och pep och bockade när jag longerade henne. Hon var inte inspänd eller nått utan jag tänkte bara att hon skulle få röra sig..det kryper nog i skinnet på henne :)
Ställde dock in träningen för Bjarke i morgon och tar den i början på nästa vecka i stället.
Efter hon busat av sig så kylde jag benet med kallt vatten i ca 10 minuter och sen smorde jag in henne med kylgelé. Hoppas svullnaden går ner lite mer till imorgon men det går åt rätt håll ändå.

Idag får det bli tidigt i säng, lite halvtrött..sitter o tittar på OS-studion o väntar på att M ska ringa sen blir det sussa. I morrn är det torsdag!

Kram o god natt

4 km

Igår sprang vi igen, denna gång i Malmö och i en park. Sprang 4 km :) fast det var med nån paus emellanåt, hade haft magknip under dagen så det var lite svårtvatt andas ibland och jag hade fortfarande ont i magen men det gick över efter springturen. Benen kändes pigga och vi höll ett bra tempo, för att vara mig alltså..

Nu är jag på väg till jobbet igen, onsdag och onsdagsmöte med frukost! har köpt messmör till jobbet så nu får jag messmörsmackor på morgonen :)

Ikväll blir det stallet, förhoppningsvis så kan jag rida och benet ser bättre ut.

Kram

Tisdag

God morgon!
Tisdag idag fast jag drömde att det var fredag :( tur att veckan går fort. I helgen kommer mamma och pappa ner också :)

Igår blev det halvvila för Usha, hon var tjock i benet men inte halt. Troligen ett litet infekterat sår, bjarke tittade på det men trodde att det var lite lymfangitaktigt och det blev bättre efter jag gick med henne. hon fick trava lite och det gjorde hon så glatt. Tvättade benet noga och sen lindades det om. Ikväll får hon vila och de kollar till henne.

Efter stallet så blev det lite ost o vin o kex till os-studion :) lyxmåndag.

Ikväll åker jag till Malmö efter jobb och då ska vi ut o springa en runda, har blivit lovad en runda på 5 km och backträning..baaah.



kram

Nystädat

Har just dammsugit och torkat golven så nu luktar det nystädat och gott här hemma! Ska snart packa väskan och åka till Malmö, eller om två timmar.
I morse var jag till stallet och red Usha, kandaret åkte på idag och hon kändes fin. Krånglade i galoppfattningen först men sen gick det bra när hon fick jobba på lite. Hon har gått på lite halvfart i veckan och direkt när jag sätter press på henne igen så ska hon sätta sig emot, som tur är så släpper det rätt fort. Traven var fin och jag fick fram en fin takt. Inte som förra söndagen men hon jobbade på bra ändå. I galoppen gjorde jag många byten och att hon skulle vänta på bytet. Hon blir lite ivrig och vill byta hejvilt ibland så det blev en det i förvänd galopp.
Sen fick Joakim kolla på hennes sadel, jag funderar på om hon börjar växa ur den. Han höll med men det handlar bara om en halv storlek ca. Vi ska prova att bara padda upp den pyttelite bak för att se om det ligger bättre, annars får jag leta efter en bredare sadel. Hon har musklat sig så himla mycket och jag vill inte att den ska klämma på henne. Än så länge är det ingen fara men blir hon grövre så kommer den att bli för liten.

Har vart ute och sprungit också, det blåste och benen var tunga efter gårdagens gympass men jag sprang hela och det gick bättre än sist. Kapade någon minut.
Såklart har jag tittat på OS också, guld i stafetten :)

Kram

Lördag

Idag blev det ridning och inget näsblod!
Hon kändes fin och pigg, krånglade lite i galoppen först men sen så släppte hon fint och galopperade på bra och gjorde många fina fattningar. Avslutade med traven och den kändes bra också. I morgon åker nog kandaret på igen och så ska vi jobba lite mer. Skrittade ut henne efteråt, så skönt att göra det nu när det är ljust ute. Tog av vintertäcket nu också, känns lite elakt att hon står med ett tjockt vintertäcke med hals när det är varmt o skönt ute.. Ett fordrat regntäcke får räcka nu. Enligt klart så ska det bli varmt i veckan också, härligt! Snart är det vår =)
Varmt har det varit idag också, 8 grader och småsoligt. I morse regnade det men sen blev det sol och fint.
Har annars tvättat lite och mest slöat här hemma.
I morgon bitti tänkte jag åka till stallet först och sen iväg till gymmet eller springa, eller både och =)
Senare på em/kvällen åker jag till Malmö.
Har såklart tittat på OS idag också, skidorna är ju ett måste att se och guld blev det också!

Nu ska jag göra en ansiktsmask och slöa lite till.
Kram

Nya träningsbyxor

God morgon,
Nyss hemkommen från gymmet och bodypump. Kändes riktigt bra idag, det var i fredags som jag var på BP sist så kroppen har fått vila lite från just det passet vilket gjorde att jag tog i extra mycket :)
I morgon ska jag också till gymmet men då blir det själv för S ska bort.. Blir nog ett rygg och mage pass då.
Nu har jag beställt nya träningsbyxor också, har länge tittat på dem och nu beslöt jag mig för att köpa dem. De är så sjukt sköna, har de långa tightsen men jag vill ha ett par kortare också. Kommer nog i veckan så jag kanske får inviga dem på fredag :)
Nu ska jag kika på OS och skidor, sen blir det stallet senare i em.
Hoppas jag kan rida ett pass utan att hon börjar blöda näsblod..
 
Kram
 

Röd dag

Idag är det alla hjärtans dag :) Firade med att vara i stallet på kvällen och rida Usha. Travade fram henne och hon kändes superfin, skummade fint i munnen och sög på bettet. Skrittade lite och skulle just fatta galopp när jag red förbi spegeln och tittade ner på henne i spegeln och såg att hon blödde massa näsblod :/

Ben-lindorna var rödprickiga och hela näsan var blodig. Hon har känsliga blodkärl i näsan har jag märkt (det har skett några gånger tidigare under åren) och i början av passet så frustade hon rätt mycket så förmodligen frustade hon sönder nått kärl. Så det var bara att hoppa av henne och ta in henne och duscha ansiktet o mulen :) Tur hon är så snäll att duscha så hon stog bara still. I morgon gör vi ett nytt försök att rida.
Pratade med en av stalltjejerna innan jag red och hon berömde Usha mycket, hon har blivit så gosig och snäll och lugn nu mot när hon kom, hon trivs verkligen super i stallet :)

Igår blev hon skodd och longerad efter det och i tisdags o onsdags så vilade hon. Typiskt att det inte blev så mycket rida idag men så är det ibland.

 

Igår blev det en springtur igen, denna gång höll vi ett jämnare tempo (ok, det är jag som vill sakta ner...) och dey var mycket enklare att springa, tom lite roligt... Måste hitta en runda som är ca 5 km så jag kan träna inför vårruset! I morgon blir det bodypump med S, första gympasset i veckan, men jag har ju i af sprungit två gånger.

När jag kom hem från stallet idag så hade jag fått blommor med blombud. De ringde när jag var i stallet men så ställde de blommorna utanför dörren.

 

Nu ska jag fortsätta äta popcorn och titta på OS! Äntligen helg :)

 

Kram


Löptur

Ondags idag och i em är det äntligen dax för frissan igen. Nu är det banne mig på tiden :)
Var upp på frukostmöte i morse så kvart i 7 hämtade en kollega mig, pjuh. Men bara em kvar nu och sen frissan o sen till Malmö.
Igår blev det årets första löptur, måste ju träna inför Vårruset även om jag bara ska springa 5 km men till höst ska jag springa en mil. Igår blev det knappa 3 km, en runda som jag gått innan och jag sprang hela vägen :) Alltid lättare med sällskap också. I morgon blir nästa tur, tror jag..

Usha gick på vattenbandet i måndags och sen vilade hon igår och idag. i morgon kommer hovis och sen ska hon longeras. Fredag, lördag o söndag är det ridning som gäller igen :)

Lunchen slut, bäst att pallra mig tillbaka till skrivbordet.

Kram o hej så länge

Passage!

Yes, idag satt våra första passage-steg! Ok, det är inte grand-prix passage men det är en början i alla fall och något att jobba på.
Hon fick ha kandaret på idag och lite lätt brunstig idag med.. Började bara med att trava fram henne och göra många skänkelvikningar och öppna/sluta. Sen tog jag lite i galopp men när jag började sätta lite press på henne så sa hon ifrån, säkert lite träningsvärk sen igår i samband med att hon är lite brunstig så jag la ner galoppen för stunden och travade på mer i stället. I traven har hon en väldigt driv framåt nu själv och när jag drev på henne ännu mer för att sedan göra lite halvhalter så kom takten och lite passage =) I vänster varv var hon riktigt duktig, i höger varv var det jobbigare men hon försökte. Sen rullade vi bara över i galopp utan just nån press och det gick bra!
Travade sen av henne på långa tyglar och så skrittade vi av ute. Riktigt roligt och häftig känsla när hon fick till de stegen och traven efter blev ju enormt mycket bättre. Nu har jag nått att jobba på under våren! Måste se till att få den på film också.
Massa beröm, klappar o sen morötter när hon kom in och hon såg faktiskt riktigt nöjd ut själv. I morgon ska hon få gå på vattenbandet.
 
Innan stallet så var jag och S på gymmet. Började med roddmaskinen i 10 min och sen blev det axlar o rygg och lite mage. Nu har det blivit 5 pass i veckan, men veckan som kommer blir lugn, hinner nog inte gymma förens till helgen igen. Nån promenad kanske det blir :)
 
Har varit en sväng till väla också, köpte tre nya träningslinnen, mina börjar bli slitna.. Två kuddar till soffan fick också följa med hem. Sen har jag burit ner saker i källaren, det sista som skulle ner. Pysslat lite och planterat om två blommor så nu är det så fint här inne så!
 
Ska strax gå och sova. Måndag i morgon igen!
5 grader varmt o sol idag igen, härligt!!
 
 
Nya blommor och utbytta gardiner i alla rum utom sovrummet :)
 
Bästa bästa Ushi :)
 
Kram o god natt

Omgjort hemma

Idag fick jag till en sån där effektiv dag igen!
Var utvilad när jag vaknade i morse vid halv 9, somnade 22 igår så det var väl kanske inte så konstigt :)
Åt frukost och tittade på OS och sen gick jag och S till gymmet. Jag hade en grym träningsvärk i hela kroppen sen igår, speciellt axlar, bröst o triceps så jag visste inte riktigt var jag skulle köra på gymmet. Men så anmälde vi oss till ett corepass i 45 min och det kom vi med på. De enda musklerna som jag inte hade träningsvärk i fick nu jobba lite till. Skönt pass och det sved rejält i magen emellanåt.

Em har ägnats åt att tvätta massor, städa undan här uppe, lägga ut lite möbler på blocket som jag inte ska ha och laga lite matlådor.
På vägen hem från stallet så stannade jag på ikea och köpte nya och fräsha blommor i vardagsrum och kök. Har bytt gardiner också i nästan alla fönster så nu är det så fint så!

Stallet gick bra också, hon är väldigt brunstig nu men ovanligt loss och mjuk att rida. Lite seg och markbunden men inte alls så stel som hon kan vara i ryggen, kanske att mina övningar om att hålla ryggen mjuk o smidig hjälper även där. Hon fick gå på vanligt tränsbett idag och mest joggas lite, rätt mycket i galoppen och många fina byten blev det! I morgon fortsätter träningen.

Kram

Ändrade planer

Idag blev det ändrade planer gällande min träning. Hade ju tänkt vila idag men på fm så ringde min frisör och sa att hon var sjuk så vi flyttade tiden till onsdag istället. Eftersom jag hade bestämt att Usha skulle vila, och jag vill inte att hon går dressyr fem dagar på rad heller, speciellt inte när hon gick så bra i onsdags o torsdags, så bestämde jag mig för att gå på bodypump på kvällen.
Så efter jobbet var det bara att åka hem och byta om, hann äta lite mellis också sen gick jag iväg till gymmet.
Körde väldigt hårt på passet och jag darrade rejält i benen när jag gick hem. Även axlarna känns en hel del men jag tränade ju axlar igår också så de var nog lite trötta :)
Bra pass var det i alla fall och kunde nöjt gå hem och ta fredagkväll.
Har lagat mat, chili con carne med keso, och slöar nu i soffan framför Tv'n.
I morgon fm sk ajag och S gymma igen, men inget pass så vi kör lite själva. Får väl se vilken del av kroppen som jag inte har träningsvärk i...
Sen ska det ridas på em, tvättstugan har jag i morgon igen också.
På söndag blir det en sväng till Väla, köpa lite nya blommor o fixa. Sen är det måndag igen och då får jag åka till Malmö igen :) :)

Kram

Vår!

Idag har jag fått riktiga vårkänslor. Ljust när jag kom hem från jobbet, soligt och fint på dan och 5 grader varmt :) Tom varmt när jag åkte hem från stallet strax före 20. Härligt!
Red idag igen, hon är brunstig nu och då brukar hon alltid vara extra tjurig och stel men inte idag. Lite småtjurig men väldigt mjuk o fin i kroppen ändå och protesterade just ingenting heller, snarare tvärtom så jobbade hon på väldigt bra.
Fortsatte med galoppslutor och öppna och avslutade med byten. Idag blev det mest galoppjobb och det gjorde hon riktigt bra. Travade lite på slutet och fick till sån där fin trav igen! I morgon får hon vila för jag ska äntligen till frissan och fixa håret sen tänkte jag ta helg efter det. Med i helgen ska det ridas igen! Nästa vecka blir nog lite lugnare, i alla fall i veckan. Hon ska få gå på vattenbandet en dag.

I morse var jag upp till gymmet och körde ett litet pass. Först 15 min promenad dit, fick ta det som uppvärmning. Sen ca 20 min axlar och rygg och avslutade med 5 min mage innan det var dax att göra mig klar för jobbet. Skönt att gymma på morgonen även om det är segt att komma upp ur sängen 30 min innan normal tid..

Nu ska jag snart gå och lägga mig, i morgon är det fredag! Wihoo.
Kram o god natt

Ridning

Yes, idag blev det ridning igen. Det blev ett litet lugnare pass för det var hoppträning också så jag skrittade henne en bra stund först. Sen när det var klara så blev det travjobb och jag försökte hitta den där bra takten. Gjorde mycket öppna o sluta innan och sen fick jag till några riktigt bra steg. Hon var pigg och ville fram och då blir det genast mycket lättare att rida henne också. Fick till en riktigt fin trav på slutet och då avslutade jag passet. Hon fick galoppera lite också men arbetet låg mest i traven idag.
I morgon fortsätter jag och kanske att jag sätter på henne kandaret då, annars får det åka på i helgen igen.

Idag när jag kom hem från jobbet, strax före halv sex, så var det inte helt mörkt ute :) Det är även ljust nu på morgonen när jag är på väg till jobb och det är helt ljust när jag åker hem och i princio ljust när jag kommer hem till lägenheten, så himla skönt!
Sol har det vart idag och i morgon ska det bli sol och 5 grader varmt! Snart är det vår igen!

Nu ska jag packa gymväskan och sen gå o sova. Gymmet i morgon innan jobbet, rygg och axlar ska få kämpa!

Kram o god natt

Malmö

Idag var det dags för erfarenhetsutbyte i Malmö igen. Så himla roligt att träffa kollegor från andra kontor, och nyttigt, och höra hur de har det plus att vi får veta lite vad som kommer att hända framöver. Mycket rolig dag! Slutade ca 16 så jag hann med ett snabbtåg hem så jag var faktiskt hemma lite tidigare mot vad jag brukar. Åt lite lätt och messade sedan S och frågade om vi skulle gå tidigare till gymmet så vi kunde köra lite på gymmet innan corepasset började. Det var väldigt mycket folk på gymmet men vi körde ett varv i cirkelmaskinerna, det tog ca 10 min. Det är 10 maskiner och så kör man 40 sek tror jag och sen vila i 10-15 sek och då byter man maskin och sen kör man igen. Mycket effektivt, egentligen ska man köra 1-3 varv men vi hann bara med ett varv idag sen var det dags att gå in och köra core i 45 min. Coren gick bra och mage o rygg fick jobba på, många plankor idag och den sista plankan på nästan 5 min kändes rejält. Pjuh.

Har vart hemma sen strax före 8 och har hunnit äta och titta på tv i lugn o ro. Kom på att det där med att göra matlådor på helgen var super, bara att värma när jag kommer hem från jobbet, snabbt o enkelt :) Fick nyss ett fläng och städade undan lite och flyttade runt lite i vardagsrummet. Nu sitter jag med ansiktsmask på och ska snart lägga mig på spikmattan och sen sova.

I morgon tar jag lite sovmorgon för vi har ju frukost på jobbet sen efter jobb så är det dags att rida Usha igen :)

Kram

Måndag

Då har måndagen gått igen.
Jobbet gick jättefort, hade en hel del att göra så timmarna flög förbi.
I morgon ska jag till Malmö på utbildning, eller erfarenhetsträff, det ska bli skoj.
När jag kom hem så åt jag bara snabbt och åkte sen iväg till stallet. Hade tänkt att hinna åka till ikea på vägen hem och köpa lite grejer men det hann jag inte med. Masserade Usha istället och hon masserade mig tillbaka :) Longerade henne och hon såg pigg och fin ut. Hon har verkligen musklat på sig på halsen nu under vintern. Ska bli kul och se hur hon är om några månader då hon fått upp ännu mer styrka.
I morgon får hon vila och jag åker till gymmet, förhoppningsvis så hinner jag med coren annars får jag gå själv på gymmet och träna.

Nu ska jag vila i soffan och dricka upp mitt te :)

Kram

Ännu en bra dag!

Idag har det vart ännu en sån där bra dag då jag fått massor gjort.
Sov ut i morse, hade ställt klockan på 9 iof men jag vaknade strax e 8 coh låg o drog mig en stund innan det blev frukost fram för Tv'n.
Sen åkte jag ut till Usha och red. Oj så bra det gick idag, var ensam i ridhuset och hon gick verkligen superbra. Lite stel i ryggen först men det lossade fort. Började med galoppen rätt så på en gång och jobbade med öppna/sluta/förvänd öppna och sluta. Avslutade med lite byten som var väldigt luftoga och fina.
En skrittpaus och bakdelsvändningar och sen tog vi travjobbet och oj sån fin trav hon fick. 
Öppna och slutor flöt på riktigt fint och den ökade traven var rktigt bra. Har nog aldrig suttit på henne när hon har travat så. Fick till lite början på passagesteg och hon tog verkligen i.
Avslutade med att trava av på långa tyglar så hon fick sträcka på sig. 
Sen fick hon bli rejält borstad, insmord med arnika och sen gå in och äta. I morgon longeras hon och på tisdag får hon vila.
 
Har installerad mitt nya bredband och tv-paket från comhem och nu fick jag testa på 100 Mb i tre månader, oj så snabbt det går och surfa nu =)
Passade på att ladda upp mina filmer som ligger på minneskortet i kameran på youtube eftersom kortet är fullt och en film som tidigare har tagit ca 90 min tog nu 9 min :)
Lite imponerad av mig själv att jag fick igång allt och så har jag lyckats byta lösenord i routern så ingen annan ska komma in på den.
 
Nu på kvällen har jag och S vart pågymmet. Först körde vi själva i gymmet, lats i olika former och mage och sen ner på IW i 45 min. Benen var rätt möra efter gårdagens bodupymp men det gick :)
Nästa pass blir på tisdag!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite, ridsport kom ju i torsdags!
 
Kram och god natt
 
Bästa Usha =)
 

Effektiv dag

Idag känner jag mig väldigt effektiv.
Började med bodypump i morse kl 9 med S. Den här gången så ökade vi på ett par kg på varje övning. Inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara så nu är det bara att nöta på lite extra =) Kände mig ovanligt pigg på passet också.
Sen började jag städa och slänga en del saker här och rensade lite nere i förrådet. Hade tvättstugan också och tvättade en del schabrak och benlindor och vanliga kläder såklart.
Har vart duktig och gjort matlådor med, kassler med svamp o paprika och salladskrydda, ris, keso och broccoli. Mums!

Ridit Usha har jag gjort med, kandaret åkte på idag. Tror hon hade lite träningsvärk i bakbenen sen i torsdags. Ryggen kändes loss och fin och jag red samma övningar som för Bjarke sist. I morgon får hon longeras eller ridas, beror på hur många som är i ridhuset. Det var rätt mycket där idag så det blev lite stökigt med två som longerade, tre som red och en islänning som tränade (som Usha tittade på med tefatsstora ögon!) I of väldigt nyttigt att det är lite rörigt och hon bryr sig inte så mycket.

Har vart hos S på kvällen nu och lagat mat och tittat på melodifestivalen och gosat med katterna :)

Ska strax gå och sova. Tänkte åka till stallet på morgonen/ fm i morgon sen ska jag fortsätta här hemma med städandet. På kvällen kör vi IW men innan det så kör vi ca 40 min på gymmet. Får bli mage och en del lats för mig. Har ju ett mål att klara en dips under året...bara att träna.

Kram o god natt

RSS 2.0