2 ½ men

Oj vilken dag det var på jobbet, var hemma strax e 17. Blir nog att jobba lite längre imorgon också, sjukt mycket nu.
Åkte till stallet och löshoppade Usha, som tur var så fick jag lite hjälp med mig också :)
Hon var hur duktig som helst, hoppade 130 lätt som en plätt :) Sen passade hon på att bralla runt och busa också. Och efter vi hade hoppat klart så la hon sig ner och rullade..hmmm....paddocken var inte direkt torr men hon såg ju nöjd ut.

Nu sitter vi och tittar på 2½ men, har nyss bokat hotell i Hbg till helgen och ska strax hoppa in i duschen.
Imorgon bitti är det gym igen, kan behövas efter allt  godis som jag proppar i mig de senaste dagarna :S

En pälsboll som njuter väldigt mycket :)


Duschtajm nu!
Natti natti

Sotis

Sitter här och väntar på att sotaren ska dyka upp..Jag är i alla fall påklädd och har käkat frulle så nu är det bara att vänta...
Efter det blir det jobb såklart, har egentligen massor att göra så jag hoppas sotis inte kommer 8.55, gärna lite tidigare :)

I em tänkte jag löshoppa Usha, såg att Rosie hade löshoppat i helgen och lämnat allt kvar så då passar jag på!
Imorgon tänkte jag rida på morgonen, sen jobba lite längre på em istället så jag blir klar med det som jag måste bli klar med.
På fredag är det kortdag också, slutar strax e 13 :) Nice!

Dax att fixa till mig!
Kram

Usha efter lördagens braiga pass


Smulan som gosat ner sig bland schabraken på en sadel :)

I rymden finns inga känslor

Em gick rasande fort.. Susanne kom förbi en snabbis, sen gick jag o N till mamma o pappa. Hjälpte dem o plocka upp lite saker på vinden och drack kaffe. Efter det blev det en promenad till ok och hämtade ut paketet från viasat. Nu på kvällen har vi kikat på film, I rymden finns inga känslor. Faktiskt riktigt bra :) Ligger nu i sängen och ska snart sova, har inte riktigt ställt om mig efter tiden än. Imorgon bitti kommer sotaren så det blir att hoppa upp tidigt. Kommer någongång mellan 7 o 9.. bäst man är påklädd vid 7 :P God natt!

Byten :D

Träningen idag gick kalasbra! Många bra byten och på slutet så gjorde vi 5 byten i vart 3:dje språng på diagonalen :) Gjorde det några gången och det gick strålande bra, hon är så bäst just nu Usha =)

Nu sitter jag i soffan och har nyss betalat räkningar, jippi.. Ska ner och hänga tvätt och sen inte göra så mycket alls mer under dagen!

Var väldigt skönt att sova en timme extra i morse också så dagen har kännts lång, och ändå så är klockan bara 16!

Återkommer ikväll!
Kram

bästa dag

Vilken bra dag det varit :) var till stallet på fm och red världens bästa dressyrpass! Bytena satt klockrent, gjorde tom byten på långsidan, 4 byten i vart 5:e språng. Rena lugna och kontrollerade byten! Riktigt bra sug i travökningarna också. Tror det var det bästa passet på väldigt länge. Idag var hon verkligen inte till salu. Så kul att jag har en häst som gör allt rätt bara jag rider, bättre läromästste får man nog leta efter :) Efter stallet så åkte vi till stan o gick på höstmarknaden en sväng, mycket folk faktiskt. Sen åkte vi till Västerås och shoppade :) det blev nya stövlar, polotröja och sadelskydd för mig och jeans o bälte för Niclas. Väl hemma igen så blev det pizza o filmkväll med S och M och nu ligger jag o Niclas i soffan och tittar på F1 träning. Imorgon får man sova en timme längre! Ska släppa ut kusarna och sen åka till Helene o träna! Kram o god natt!

Utvilad

Vaknade nyss utvilad och kunde inte sova nå mer. Typiskt, när jag inte har nått speciellt att gå upp till så kan jag inte sova länge, fast jag är ju pigg o utvilad så det är bra. Ligger i soffan och slö-surfar lite. Den andra i huset ligger kvar och snarkar :)

Igår efter jobbet så åkte jag ut till stallet och red ett pass. Red själv lite memsigt i början och åkte mest med, höll på med mycket avsaktningar o enkla byten och några vanliga byten. Sen började jag plötsligt att rida som jag ska och jävlar så bra hon gick! Hög fin form, trampade på jättebra och travökningarna var helt kalasbra, hon bjöd fram och tog för sig hur bra som helst..så har hon aldrig gjort :) Kände exakt hur hon längde ut frambenen och tog i med bakbenen. Måste provas igen idag, o hoppas jag får till det imorgon när jag ska träna för Helene också!

Efter det så åkte vi och handlade, hade noll fantasi på vad vi skulle äta men vi köpte med oss kycklingspett och värmde på, åt sallad  till det. Jättegott. Sen somnade jag i soffan typ halv 10 och vaknade strax e 11 :) Vadå trött??

Får se vad som händer idag, lite mer städning och rensning, fylla på släpvagnen. Kanske sätta upp sista väven, kratta lite löv och åka in en sväng till stan.
Tror jag ska käka frulle nu och sen åka till stallet så är det klart, ifall det blir en tur till V-ås ändå...

Hörs senare!


Munkar o brända mandlar

Det är visst höstmarknad här i helgen, vilket menas med att vi får jobba i dofterna av brända mandlar, munkar, sockervadd och korv. Härlig blandning på lukten här inne just nu =)

Har i af varit och gymmat nu, armar och axlar. Nu ska det jobbas ett tag innan det är dax för helgledigt. Vad som händer ikväll har jag inte en susning om. Och inte vad som händer i helgen heller.. ingenting planerat. Vill till västerås och shoppa lite..vi får se :)

Det roliga som jag ska skriva om drar jag lite på, men det kommer =)

Nu är det i af dax att hämta kaffe och börja jobba!
Hörs!

Karatefylla

Har nyss tittat lite på karatefylla, galet kuligt program :) Annars då? På lunchen idag blev det en liten shoppingsväng. En skjorta och ett par svarta jeans blev det! Ska kika lite mer ifall jag hittar nån mer skjorta eller tjocktröja, kul med lite nytt :) Efter jobbet så blev det Lasagne och sen iväg till stallet och Longerade lilla fröken usha som gick bra! Hoppas det blir träning för Helene i helgen igen. Har inte gjort så mycket mer nu på kvällen, slöat bara :) ska läsa lite iForm och bli inspirerad inför gymmet imorgon! Kramis

Torsdag!

Redan torsdag igen :) Å snart helg, jippi!

Sitter här med min kopp zoegas och skriver en lista på vad som ska göras idag på jobbet, lika bra det så jag inte glömmer nått.
Har gymmat också, benen o mage idag igen. Tyckte att armarna fick jobba nog igår med all ved :)

Får se vad som händer ikväll, antingen longering eller ridning i alla fall. Å så kanske slänga lite mer skräp i släpis.

Tänkte ta mig ut på lunchen och leta lite kläder, behöver ett par nya skjortor i alla fall..Kanske en tjocktröja också. Vi får väl se om jag hittar nått :)

Hörs!
Kram

Idag blir stall igen :)


stallfri dag

Idag har det verkligen gått i ett. Började med frukostmöte med kommunen, sen jobb hela dagen som har gått i ett. När jag kom hem så blev det middag, hade stall-fri dag så passade på att greja här. Jag plockade ur veden ut släpvagnen och sedan fyllde den med skräp som ska till tippen. Medans jag gjorde det så sätt N upp väven, nästan klart nu :) Hann även med att åka o handla mat så nu är det påfyllt igen :) nu ligger jag o spelar wordfeud och bara tar det lugnt! Natti Natti!

sovdax

Ångrar inte att jag red idag, tänkte först låta henne vila då jag var lite seg när jag kom från jobbet. Men bestämde mig ändå för att rida ett pass och hon var finare än på länge :) avslappnad och mjuk. Det blev mycket avsaktningar från galopp till halt och skritt till galopp osv. Sen även lite byten på slutet, det är ju så kul när hon redan kan dem och när jag gör rätt så är dom klockrena! Efter stallet så åkte vi en stund till mamma o pappa och fikade o pratade. N har även köpt 2 st hyllor att ha alla dvd skivor på, snygga och dessutom lika vår tv bänk. Nu ligger jag under ett varmt täcke och ska sova. Imorgon bitti ska jag först iväg på frukostmöte innan jobbet. Usha får vila imorgon, nu går hon fått bra i några dagar och hon har inte vilat sen tävlingen än heller. Själv måste jag handla mat, tomt i kyl i skafferi. Natti Natti!

full fräs

Mmm visst är det full fart här nu. Massor på jobbet och mer lär det bli! Har i är lunch nu, nyss käkat upp Kina-maten och ska snart ut på stan en sväng. Måste handla nå mat till ikväll, har brist på fantasi. Lasagne kanske? Gymmade imorse, benen denna gång. Ridning i em, dressyrpass med fokus på galoppombyten. Nu jävlar ska det hårdtränas inför nästa år! Hörs senare! Kramis

Måndagkväll

Nyss kommit hem från stallet. Blev longering idag, såg riktigt fin ut. Hade varit lugn i boxen också, inget stök där hö ligger överallt och att allt är runt-trampat. Kanske att hon lugnat sig lite igen. När håg kom hem från jobbet då hade Niclas börjat sätta upp väven nere :) blir riktigt fint! Å så var sotaren här på dagen, som tur var så kunde n åka hem och vara här då. Inga problem var det i af, skönt. Nu ska det bara slöas i soffan. Imorgon blir det gymmet, nu är det slut på vilan :P Hörs! Kramis

wordfeud

Jaha, då har man börjat med wordfeud. Jag som sa att jag inte skulle börja med det...håller nu på att spöa mamma..Hehe. mamma dom förövrigt fyller idag, vilken trevlig födelsedagspresent :)

Det som är mindre skoj är att för exakt ett år sedan så åkte cajsa in till strömsholm med sitt avskalade ben :'( Ett år har gått fort.

Är i af tillbaka på jobbet nu efter kurserna förra veckan med massa ny inspiration och vet mer vad jag vill göra i framtiden. Mer om det senare :) snart dax att gå upp o jobba igen, lunchen börjar ta slut!

Förresten, gissa vem som somnade innan 21 igår?! Vaknade när Niclas skulle sova och var pigg...men jag sov gott :) Kramis

sista tävlingen i år

Hade kunnat mörda klockan när den ringde imorse. 5 hördes det underbara klockljudet... Bara att kliva upp o hoppa i tävlings kläderna. Hade tur som hade Kim och hennes Jocke med mig. Usha var lite orolig i bussen och sparkade endel men det gick bra. Hon har varit på sånt humör ett tag nu.. var lite moppsig på framridningen men gav sig och blev fin! Skötte dig bra på banan också, jag håller för mycket i vänster tydlig så det blev mycket på dubbla spår. Hittade inte riktigt flytet men kändes ändå ok. Slutade på 57 proc vilket är helt ok. Nu är det bara att vinterträna och komma igen nästa år. Slutkommentaren av domaren var i af utvecklingsbart ekipage! Och när vi hittar flytet blir det höga poäng, det var kul o höra :) Hemma i huset igen strax före elva! Duschade, åt, städat och så har vi nyss gått en promenad. Nu ska vi gå över till mamma o pappa, käka Kinamat där ikväll! Hörs senare! Kramis

laddar för tävling

Em gick ju i rasande fart. Vi åkte till stan och gick en runda. Handlade ned oss lite kött och annat gott hem . Åkte till stallet och packade det mesta, knoppade usha och putsade sakerna. Åkte hem och käkade, det blev tillagning i raklett-järnet med kött, grönsaker, ost och tillhörande drink till :) till efterrätt blev det glass och cocktailfrukt! Har tittat på lite film men jag höll på o somna så jag har just krypigt ner under täcket. Kl ringer om ca 6h... :P Hörs imorrn efter tävlingen, om jag är på bra humör :P Kramis

Träning-check!

Träning för Helene gick bra, bara jag kan sluta å dra så förbannat i vänstertygeln. Fattar inte varför jag måste hålla så hårt o gärna i den? Usha kändes i af riktigt fin och det känns bra inför imorgon, bara jag kommer ihåg att rida som jag ska..annars är det svårt att kräva att Usha ska göra som hon ska!
Fikade och snackade en massa innan jag åkte hem igen.
Nu har vi ätit våfflor och ska precis krypa under filten i soffan och titta på H-fruar igen, kanske somnar en stund.

Ska sen tillbaka till stallet en snabb sväng och knoppa och packa allt inför imorgon..blir ju en väldigt tidig morgon.
Trodde att det skulle bli sol och fint på em men solen tänkte visst annat :( Tråkigt, jag som tänkte vara ute och fixa lite. Måste även städa lite här inne och plocka undan

Hörs senare!


Träningsdax

Igår var jag trött när jag kom hem..var hemma halv 6. Åkte till stallet och mockade. Orkade verkligen inte göra nå annat. Sen åkte vi in tull stan och åt pizza, handlade lite och åkte hem igen. La mig i soffan och tittade på cars :) sem somnade jag där.. vaknade strax före 10 och masade mig in i sängen och somnade. Har nästan nyss vaknat. Ska äta frukost och sen åka till Helene och träna. Hoppas det går bra, har ju inte ridit på 2 dagar nu så jag misstänker att hon är pigg... Lika bra att få hjälp då eftersom det är tävling imorgon. Hörs senare! Kram

Frulle-tajm

God morgon :) vaknade före klockan imorse..låg o drog mig ett tag och nu är det snart dax att gå ner o äta lite frukost! Sen kör vi en utbildningsdag igen. Tänkte hinna in och shoppa lite på lunchen, body shop, annars får det bli en snabbis när vi slutat. Fredag är det i af och det är riktigt skönt även om det blir att gå upp tidigt hela helgen.. Nu ska jag gå ner o äta lite!Kramis

på hotellet

Oj vilken dag! Fullt upp hela dagen med massor av info och ny inspiration :) riktigt roligt men huvudet är tungt och trött nu. Vi har nyss varit o käkat på o learys och nu är jag tillbaka på rummet o ligger i badkaret :) börjar halv 9 igen imorgon men innan dess så blir det hotellfrukost! Hoppas det inte blir alltför sent hem imorgon em... Nu ska jag kolla lite på Hollywood fruar ett tag. Skulle tro att jag somnar ovaggat ;) Kramis

Lugna kvällen :)

Har för en gångsskull setat i soffan kl 19 och varit klar med allt, och har nu bara slöat :)
Det blev longering i stallet, över galoppbom ute i paddocken. Såg fin ut, hon är lite pigg o sprallig bara men det är väl ett tecken på att hon mår bra antar jag :)

Nu har jag duschat, packat klart väskan inför Gävle-vistelsen och fixat lite annat. Åker typ 8 imorrn, börjar inte förens 10 men jag tänkte checka in på hotellet innan vi börjar. Sen blir det långa dagar..lika bra när man ändå är där.
När jag sen kommer hem så är det helg, jippi :)
Träning för Helene på lördag fm och tävling i Fagersta på söndag fm. 

Hörs imorrn!
Kramis


Regn regn regn

Vaknade av att det spöregnade ute :(
Ville bara ligga kvar i sängen och gosa men det gick inte.
Gym och nu jobb, mycket folk på gymmet..blir väl mer nu när det börjar bli höst och trist ute.
Fick gymma själv eftersom Susanne är hemma och är sjuk.

Annars så gäller det att fixa klart en hel del på jobbet idag eftersom jag blir borta sen i två dagar
så det är bäst jag sätter fart :)

Hörs!
Tjingeling

Första av tre

Nu är det bara två dagar kvar i Gävle denna vecka, torsdag o fredag.
Dagen idag gick fort och var som vanligt rolig. Kul o träffa annat folk, både nya och gamla  även om det idag var mest människor som jag gått på kurs med tidigare.
Fick sällskap av Monika på vägen hem, tur det för det spöregnade verkligen o då är det så tråkigt att köra bil
Bättre att ha nån att kackla med =) Så det blev en liten omväg via Hedemora på vägen hem, var hemma strax e 17.
Intog då dagens middag sm bestod av chili con carne och sallad. Mums!
Åkte sen vidare till stallet och red ett pass. Väldigt glad över att vi har ett stort och fint ridhus på gården, där man dessutom nästan alltid är själv i, vaddå bortskämd?!
Eftersom hon var lite lätt i baken igår så hade jag säkerhetssnöret (dvs gramanen) på idag men det gick väldigt bra. Kändes riktigt fin, lite pigg men jobbar på riktigt bra nu.
Har studerat lite filmer på minan tävlingar under sommaren och inser att jag måste försöka korta tyglarna och fixa till min sits lite grann.. Så nu vet jag vad jag ska jobba med under vintern :)

Hörs imorrn!
Kramis


Gävle

God morgon! Snart dax att masa mig upp ur sängen och äta frukost o klä på mig för att sen åka till Gävle på lite facklig info. Just nu känns sängen väldigt varm o skön men jag är pigg i af. Har varit det sen Niclas gick upp, kunde inte somna om. Hoppas det inte blir alltför sent hem ikväll..tänkte ju rida i em också. Måste få bort hennes överskottsenergi :) Dax att inta kaffe o macka. Hörs! Kram

Myror i brallan

Idag tror jag att Usha hade lite myror i brallan, eller under skinnet..
Var lite lätt busig när vi började ridpasset men lugnade ner sig under tiden..Å jag som tänkte att hon skulle ev få vila eller bli longerad imorgon men där får jag nog tänka om :) Det får bli ett pass imorgon med.

Gävle imorgon på lite facklig info..skoj skoj =)
Annars så har dagen mest rullat på idag, ganska skön måndag.
Såg startlisten inför söndag, startar som nr 5, typ strax e halv 10..Tidig morgon men också tidigt hemma.

Hörs imorrn!
Kram

Grå måndag

Usch vilket tråkigt väder det är nu, grått och trist..varmt är det i af och det är ju skönt.
Har just gymmat, benen idag.
Imorgon är det dax för Gävle, jobba på onsdag och sen är det kurs igen torsdag-fredag. Sova kvar på hotell = hotellfrukost!!

Ikväll blir det klippning av Usha igen, benen denna gång och sen ett dressyrpass. Sen får vi se vad resten av kvällen kan bjuda på..Kanske en promenad? Har legat lite på latsidan när det gäller promenader nu.. Gäller att passa på medans det är varmt ute.

Jobbelijobb, hörs!
Kram

Eftermiddagen i bilder

Medans jag var ute och tvättade fönster så var det nån som satt i solen och jäste :P


Sen körde vi en bakis-söndag. Dvs bakade bullar och maränger :)



Det fick bli en avlång bulle eftersom alla bull-papper tog slut :P

Riktigt supergoda bullar!
Ska ta med mig några snart och åka till Ulrica och fika lite.

Kan bara sammanfatta hela helgen som riktigt bra!

Kramis


Vår eller?

Man skulle kunna tro att det är vår ute idag, satan vad skönt väder det är :)

Klippningen av Usha gick galant, hon hade nog varit med om detta innan. Stod blixt stilla medans jag klippte men mellan det så trampade hon och höll på o var aldeles nipprig inne...men så fort jag körde igång maskinen igen så gick det kalasbra :) Måste dock klippa klart imorgon, det är det som är nackdelen med att ha batteridriven maskin..det räcker inte till hela hästen ;)
Har iof bara benen kvar, och lite finklippning.

Efter klippningen så blev det longering ute i sköna solen. Ridhuset var upptaget och hon var så upprörd av att vara inne själv så jag bestämde mig för att longera över bommar. Tur det för rätt som det var så fort hon iväg och bockade och rejsade :P Gick i af riktigt fint tillslut!

Åkte hem och åt lite lätt, sen åkte vi in till stan och gick en runda. Handlade med lite mat hem och nu har vi käkat.
Ska ut i solen igen och tvätta fönster nu. Gäller att passa på att njuta :)

Rakad o fin :)


Ute o njuter i en solig hage


På promenad =)


Puss o hej!

F1

Vaken (halvt) när kl är 7,30 en söndag...jippi :P
Sitter och halvkollar på F1 med sambon, nerkrypen under täcket i soffan..ganska mysigt iof. Speciellt eftersom det ser kallt ut ute.
Tänkte bege mig till stallet om någon timme, klippa henne och hålla tummarna att hon inte är krånglig.. Sen ännu ett dressyrpass. Tänkte nog rida lite delar ur programmet idag, sista tävlingen på söndag.

Kommer att vara i Gävle på tisdag, torsdag o fredag. Torsdag blir jag kvar över natten men tisdag åker jag bara över dagen. Hoppas det inte blir för sent hem bara.

Hörs senare!
Kramis

Svensson

Så har nästan lördagen gått också..sovmorgon imorse, sov till strax före 10 :)
Skulle ju sätta upp väven idag men hade visst glömt att spackla igen lite hål..så det får bli imorgon!
Var ute i trädgården istället och grejade, N krattade löv och jag fixade med hallonhäcken.
Käkade lunch på stan sen åkte jag till stallet och red.
Gick riktigt bra idag också, det satt i sen träningen i onsdags och slutet blev riktigt bra. Travlängningarna var kanon!

Kom hem och så kom vi på att vi skulle på bio, så snabbdusch och iväg till stan och såg Svensson Svensson. Lagom kul film. Efter bion åkte vi en sväng till donken och käpte glass och milkis och nu har vi just kommit hem.
Helt okej dag med andra ord, o riktigt skönt väder :)

Kram

Fredagsmyyyyyys

Fredagsmyset idag bestod av tacopaj, drink och film :)
Filmen var dessutom Fucking Åmål :D Den kan man ju nästan utantill..
Har fått prova på Lovefilm i några månader nu så då var jag ju tvungen att välja en massa filmer ovh då plockade Fucking Åmål upp bla. Fick även hem pingvinerna från Madagaskar :P

Har även varit i stallet, longering idag. Ska försöka klippa henne imorgon, vet ju inte vad hon tycker om det.Inte så snyggt med en häst som bara är halvklippt.

Nu ska jag fortsätta med myset här.
Har föresten inget speciellt planerat i helgen, dvs sovmorgon båda dagarna! Vaknar väl strax före 8 ändå antar jag.

Kramis

Rubrik?

Fredag igen, jippi :)
Startade som alla fredagar med att gymma, armarna. Lite mera vikter på så just nu är jag lite darrig i armarna :P
Äter just nu mina frukostmackor, väntar på att koppen med kaffe ska bli klar och sen är det bara att jobba.
Blev väldigt sugen på taco-paj när jag var på gymmet (!) så ikväll blir det paj om jag inte hunnit ändra mig.

Dressyr senare i em sen får vi se vad som händer ikväll. Film kanske?

Kram


Trött o seg

Usch vad trött jag är, mosig i huvudet och halvseg.
Stannade och köpte med Kinamat på vägen hem, lagom torsdagsmys :)
Åkte till stallet och mockade o grejade lite och sen in till stan och snabbhandlade. Har bara degat i soffan på kvällen och inte gjort så mycket alls. Tur det är fredag imorgon och sen äntligen helg :) Dessutom en helg där det inte är nått planerat alls. Hoppas på att få upp väven på väggarna nere i alla fall. Och en fika med Ulrica!
Ska strax gå in och bädda rent i sängen, nybäddad säng i natt =)

Imorgon är det gym igen, denna gången med Susanne också.

Hörs imorrn!
Kramis

På väg till träning


Sovmorgon

Idag tog jag lite sovmorgon och sov till 7 :P Var ganska pigg när Niclas åkte men gosade ner mig i sängen ändå och somnade om.
Just nu käkar jag frulle och ska strax göra mig klar för jobb, två dagar till sen helg! Kom på att nästa vecka ska jag bara jobba 2 dagar, resten ska jag på kurs så de gäller att hinna med allt nu.

Tror inte det blir ridning ikväll, longering kanske. Riktigt peppad inför nästa tävling :) Nästa söndag i Fagersta.

Dax att sätta fart..Ha de!
Kram


Kalasbra

Egentligen är jag för trött för att blogga men skriver en snabbis ändå. Träningen för Helene gick verkligen super! Fick till traven riktigt bra, kunde knappt sitta ner på henne, hon blev skumpig men oj så bra :) gjorde även lite galoppbyten och skänkelvikningar. Har inte gjort så mycket sen, kom inte hem från stallet förens halv 9. Fixade matlådor och har tittat på tv bara. Ska spela lite ninja nu... Sen sussa gott :) Natti Natti!

Onsdag!

Usch vad jag inte ville gå upp imorse, sängen var varm och gosig medans det var kallt ute..
Men masade mig upp och åkte till gymmet, fick gymma själv idag...susanne fyller år så då ville hon inte gymma :P
Väntar på att min kopp Zoegas ska bli klar, sen ska vi ha morgonmöte och sen är det jobb resten av dagen.
Blir förmodligen träning ikväll, om det hinns med..blir ju kolsvart ute nu på kvällarna :(
Annars är det träning hemma.. I kväll kan det nog bli att bära lite ved, eller mysa i soffan.. Det sista lockar mest :)

Kramis


Heja sverige!

Nä nu är det nog sussa tajm. Visst blev det soffan nu på kvällen, och dessutom fotboll :) såg dock inte klart men jag hoppas det gick bra... Var bara några minuter kvar av matchen. Det har även lyssnats flitigt på broder Daniel. Sjukt bra. Imorgon är det jobb igen, sen kanske träning för Helene om hon hann komma hem. Ringer imorgon och kollar :) annars får det bli träning hemma. God natt! Kram kram

Fattigt fetto

Har just setat och tittat på småklipp ur Solsidan och garvat :) Bland de bästa är ju "nu ska detta fattiga fetto gå ut och ta sig en rök" =) O alla Oves kommentarer, givetvis.

Jaa vad hann jag med idag då? Jo massor! Håret blev skitbra!Mörka slingor och klippning, städa lite till, bäddat rent, varit i stallet och nu har vi varit hos mormor och morfar och hämtat ved och fikat lite.

Lite halvseg just nu, skulle tro att det blir soffan resten av kvällen. Orkar inte börja med att sätta upp väven nu. Det får nog bli till helgen, det är ju snart helg :P

Fotboll är det visst ikväll också, intresserad? Nej inte direkt..hoppas de visar nått annat på Tv..kanske sätter i några avsnitt av Solsidan :D

Hörs!
Kramis

Ledig!

Härligt med en ledig dag :) har hunnit städa, tvätta och åkt med retursaker! Ny ska jag till Nattis o fixa håret, sen till stallet o longera. Och sen handla lite. Senare ska vi köra ved. Kommer säkert på nå mer att göra. Full med energi idag så det gäller o passa på :) hörs senare! Kramis

Ninja fruit

Jag har fått ett nytt favvospel på mobben, ninja fruit, galet kul och beroendeframkallande :). Det är lixom som en liten tävling här hemma... :P När jag kom hem från jobbet stod maten färdig på bordet, härligt :) plockade ur nåra påsar med ved innan jag åkte till stallet och fick usha skodd. Sen fortsatte vi med veden när jag kom hem, var inte så mycket kvar så det gick fort. Imorgon tänkte jag vara ledig :) ska fixa håret på fm, sen till stallet, hämta ved när n kommer hem och tänkte börja dagen med städa. Ev måste jag åka in till jobbet en sväng mitt på dagen också. Så dagen lär nog gå ruskigt fort :) Nu ska jag sova i af. Natti Natti.

Jobba igen då

Ny vecka igen..varför tar helgerna alltid slut så fort? :/ fast jag tycker alla dagar bara rinner förbi.
Det har blivit ett gympass igen, armar o axlar denna gång. Sen ska det bäras ved ikväll o tömma vagnen och imorgon hämtas det ett nytt lass ved förmodligen.
Jobba idag, semester imorgon :) Då ska jag till Nattis och fixa håret och sen greja en hel del hemma hade jag tänkt.

Nu har jag inte tid o skriva mer..Blir mer i em!

Kram

Tävling :)

Hemma efter en smått kall dag i stallet.
Tävlingen gick suuuper, hon var lite grinig på framridningen och slog emot i galoppen så jag bestämde mig för att inte trycka på alltför mycket inne på banan. Men hon gick riktigt bra, fick tyvärr två st 4:or där det var koefficient så det blev lite missade poäng..slog om i ena förvända galoppen men rättade till det i språnget efter igen, tyvärr såg ju domaren omslaget :P Hon skötte sig i alla fall på banan och resultatet blev 61,9%och första utanför placering...2 p från placeringen.. Så OM jag inte hade fått mina två 4:or.....
Det var i af det näst bästa som hon gått i detta program så det känns riktigt bra!
Nu är de bara att ladda om inför Fagersta om 2 veckor!

Käkat våfflor nu på kvällen, Niclas kröp ner i badkaret o jag har lagt mig under filten i soffan :)
Jobba en dag sen har jag semester på tisdag, wiihoo!

Imorgon ska Usha få vila, Acke kommer och skor och sen får hon ta det lite lugnt.. Tisdag blir det nog longering tror jag.

Relax-tajm nu!

Kramis

Tävlingstajm

Uh vad trött jag är..halvsov i soffan igår kväll men gick upp vid ett och la mig i sängen. Ska åka o släppa ut pållarna snart och förbereda inför tävlingen. Har inte knoppat eller gjort någonting än men det hinner jag med.sen snart som sagt.. dax att rappa på. Återkommer senare! Kram

Full fart

Idag har det varit full fart här :)
Ridningen gick kalas imorse och det känns bra inför imorgon. Hon skötte sig hur bra som helst.
Fick sitt nya regntäcke på sig efteråt och givetvis så la hon sig ner och rullade i leran...tacksamt.

Sen gick vi över till susanne för att plocka lite äpplen. Där var det full fart med bakning så vi fick kaffe och kakor där också!
Åkte till Per Kvadrat och köpte väv men hann inte kolla nå färg..

Niclas har fixat och städat ute i trädgården, jag har städat lite inne och tvättat. varit till klubben och byggt upp staketet inför imorgon och fixat lite annat.

Nu har vi käkat god mat och kollat på GP som blev avbrutet efter typ halva tävlingen pga regn.. Trist..

Startar inte förens 16.15 imorgon..men ska vara där ändå från morgonen och hjälpa till. Åker runt lunch och hämtar Usha så hinner hon vara ute i hagen en stund först. Får väl se hur det går imorgon, bäst att kiak igenom programmet också :P

Kram

Lördagmorgon

Hmm..lördagmorgon, kl är 7.45 och jag är pigg.. Tittar ut och det är lite frost på gräsmattan och bilrutorna måste man nog skrapa :/ Med andra ord så är det kallt ute..
Ska snart ta och åka till stallet, har hyrt ridhuset på klubben mellan ca 10 och 11.. Bra att få rida lite där inför imorgon. Nyttigt och vara på annat ställe och rida.

Sen får vi se vad em och kvällen bjuder på. Måste i af upp en till sväng till klubben och bygga staket på em, gå till susanne och plocka äppler och kanske åka till Per Kvadrat och köpa väv och titta på färg.
Så blir det självklart GP finalen ikväll :)

Dax att sätta fart!
Kram

Ibland...

...har jag världens bästa sambo (eller ganska ofta)
Efter jobbet idag så blev det stall och longering av Usha (ja jag vet, jag skulle ridit program men jag hade ont i bollen efter jobbet så det blev longering) Hon gick väldigt bra och såg riktigt fin ut =)
Sen åkte vi och handlade lite, vi kom just på att vi hade ett raklette-järn som var väldigt länge sen som vi använde.. Så fläskfilé, entrecoté, svamp, ost o lök har idag tillagats! Mycket gott och tillsammans med lite drinkar blev det en riktigt rolig och lyckad kväll. Mycket snack och funderingar om allt mellan himmel och jord. Nu är det soffhäng, ostbollar och 2 and a half men :)
Kan bara säga att jag njuter av livet just nu =)

Imorgon bitti är det tajm att åka till klubben och rida lite..
Sen kanske vi går till Susanne och plockar lite äpplen..sen sista GP't i speedway på kvällen.

Nej nu ska jag fortsätta att trycka i mig ostbollar :) Mumsi!!

Kvällens middag...raklette-järn med entrecoté och fläskfilé


Flaskorna var halv-fulla innan...


Nu ska jag umgås med bästa <3


Kramis

snart helg :)

Fredag igen, wiiihoo :)
Har nyss kommit från gymmet, benen igen! Käkar nu frukost och ska strax börja jobba.
Fortsätter med min lista idag som är påfylld med nya saker, det braiga är att jag kan stryka en hel del också :)

Annars så blir det programridning på em, måste ju rida igenom programmet inför helgen.. var ju ett tag sen jag tävlade detta program, typ juni tror jag..

Sen fick jag ett tips från coachen (S) om en lätt och smarrig efterrätt.. ska nog prövas ikväll =)

Tajm for work.
Hörs i em!
Kramis


Torsdag

Idag kan jag bara sammanfatta dagen som Bra :) jobbet rullade på fin fint, köpte med Kinamat på vägen hem som vi mumsade i oss. Fick sällskap i stallet, ridningen gick kanon. Ingen rodeo idag ;) åkte hem och myste ner oss i soffan och tittade på tv och småpratade. Hittade tillslut på piff och puff på Disney kanalen :P kom fram till att det var mycket bättre barnprogram när vi var små. Nu är det bara konstiga program.. Fredag imorgon då, gym först med S. Rida igenom programmet på kvällen, eller em.. och sen ta helg :) Nu ska jag i alla fall sova även om jag inte är så trött än.. Natti! Kram

skor

Nu är strax lunchen slut. Bara att fortsätta beta av min lista, s om dessutom har blivit påfylld med mer. Har kollat runt på lite skor nu på lunchen, börjar bli dax för nya stövlar och vinterskor. Har dessutom hittat en del :) snart dax att åka o shoppa lite :P Nej upp och jobba nu!

Gym-check!

Gymmet är klart, darrig i armarna just nu :P Var segt att masa sig upp i morse men det gick det också, skönt när man väl befinner sig på gymmet. Tur att Susanne är med ocskå, då måste jag ju lixom masa mig iväg!

Just nu sitter jag och gör en lista på vad som ska göras på jobbet idag..massor..lika bra och skriva ner allt annars glömmer jag nått.

Får bli ett dressyrpass idag igen, måste ju ladda inför helgen..hur nu det ska gå. Beror på om hon tänker leka cowboy-häst eller inte :P

Dax att sätta fart..hörs senare!
Kram

Dagen

Snart dax att sussa efter en mycket bra dag :)
Jobbet gick racerfort. Hem och äta och sen gick vi till Misen så jag fick massage.
Tog en liten prominix på vägen hem, gick till ok och köpte glass :)
Vi fortsatte in i garaget och plockade ur ved, nu är det typ 1/3 kvar bara. Sen dax att hämta nästa lass ;)

Nu på kvällen har vi tittat på sm-finalen i speedway, ätit glass o vindruvor och slöat i soffan.
Helt enkelt en bra dag!

Imorgonbitti är den gym med susanne igen, gymmade ju inget i morse eftersom jag var i stallet då.. Så nu får det bli gym torsdag o fredag istället.

Dax att besöka sängen nu!
Kramis

Stallet klart!

Var i stallet strax e 6 imorse och satt i sadeln halv 7! Usha lekte cowboy häst först...tror inte hon ska vila så mycket som hon gjort ;) den gick hon i alla fall skitbra! Nu blir det inge mer vila innan tävlingen. Och munnen kändes bra också, skönt. Käkar frulle nu, ska strax göra mig klar och åka till jobbet. Blir kortdag idag :) massage av misen efter jobbet och sen bara mysa hemma. Tror detta blir en superdag :P Hörs! Kramis

bullar bullar

Idag har det ätits bullar! Både på jobbet och här hemma på kvällen :) klart man måste fira bullens dag :P Jobbade lite längre idag men hann med en hel del så det kändes bra. Var hemma ca halv 6 och när jag kom hem så hade min snälla sambo lagat mat så det var i princip bara att sätta sig o äta. Lyx! Sen gick vi ut i garaget en sväng och bar lite ved. Nästan halva vagnen är tömd nu. Får se om det blir resten imorgon. Åkte till stallet efter det och Longerade i ridhuset. Blåste halv storm ute... Imorgon åker jag och rider innan jobbet, börjar 9 imorrn :) Äntligen blir det massage imorgon också :) Nu ska jag kolla på Hollywood fruar, missade ju det i måndags.. Kramis

kanelbullens dag

Dax för frukost igen..undra varför natten alltid går så fort? Har i alla fall sovit riktigt gott :) Idag blir det att jobba ca en timme längre, ska fixa med lite uppgifter inför kommande kurser. Men tänkte då börja en timme senare imorgon och åka o rida innan jobbet. Idag är det ju dessutom kanelbullens dag :) kan nog bli en o annan bulle som slinker ner :) Ha en bra dag! Kram

Drogad

Oj vilken dag det blev på jobbet..Inte en lugn stund förens kl var 16 men jag fick även massor gjort och kunde stryka en hel del från min "att-göra-lista" idag :) Första koppen kaffe intogs efter lunchen...

Åkte till stallet direkt efter jobbet för att kolla om Usha hade blivit raspad i tänderna och det hade hon. Möttes av en skapligt drogad pålle som stod och halvsov :) Tänderna hade dock sett bra ut så det var inte så mycket att raspa..Bra det. Hoppas hon inte tjafsar så mycket nu.
Åkte hem och käkade sen åkte jag tillbaka till stallet efter en stund igen och då var hon som vanligt. Gjorde ordning maten och så, blev inge rida eftersom hon blivit drogad.

Sen målade jag klart väggarna under och ovanför trappen och den andra betongväggen så nu är alla väggar som kan målas målade =) Får se imorgon om det behövs fyllas i nå mer.
Annars är det bara att åka och titta på väv och färg till det. Kan inte göra så mkt mer där nu.

Har tagit det riktigt lugnt på kvällen, bara legat i soffan och kollat på tv. skönt :)
Nu tänker jag sova, och tänker inte gå upp förens 7 imorrn. Härligt :D

Kram o god natt!

Gymmat

Äntligen gymmat igen, benen fick ett hårt pass och nu är det lite darrigt i benen :P
Har massor på jobbet idag också, kommer nog gå fort. Sen iväg till stallet. usha ska till tandläkaren :)
Och sist måla det sista på väggarna..wiiii :)
Sen är det dax att leta väv, vad vi ska ha för mönster och sen färg på det då. Fixa lister och sen är det klart att flytta in :) Najs najs!!

Jobba jobba jobba!
Kram

Massor gjort!

Oj vad vi har hunnit med massor idag, och inte stressa nått= ännu bättre :)
Fixade lite ute i trädgården på fm, plockade undan lite, krattat löv, städat lite i garaget och på altanen.
Sen åkte vi ut till mormor och morfar och hämtade ved. Fikade innan vi åkte hem igen. Inte allför ofta man kan sitta ute i oktober och fika i bara t-shirt/tröja och det är skönt :)

Sen åkte jag till stallet o red, gick superbra! Hon kändes mycket bättre än igår och så kom hon igång med bakbenen riktigt fint. Skoj :) Imorgon blir det vila eftersom hon ska bli raspad i tänderna på em.

Väl hemma igen så tog jag över målningen av murstocken nere vid spisen, vilken skillnad det blev mot hur den såg ut, riktigt bra!

Käkade middag som bestod av hämtmat från Kina, mumsi!
Målade också  en betongvägg, den under trappen. Den lär nog målas igen imorgon för det lyser igenom lite, sen är det bara väggen ovanför trappen och den lilla betongväggen kvar att måla innan vi kan sätta upp väven. De blir nog också målade imorgon.

Vi har lixom hunnit med en hel del men som sagt ingen stress har det varit. Mycket skönt :)
Känns även skönt att ligga i sängen vid 22 på kvällen,fast jag är fortfarande piggelin.

Imorgon blir det gym på morgonen...2 veckor sedan sist. Taggad :)

Bilder på spisen, under målning och efter..




Haha hittade en kastad tomatplanta som rotat sig i komposten..som blommar och ger tomater :D


Hörs imorrn :)
Kramis

Sovmorgon :)

Nu känns det som att hostan börjat ge sig, skönt.
Sov till strax före 10 idag :) wiii..
Får se vad som händer under dagen, ev blir det lite vedkörning. Behövs fyllas på nu..
Sen måla lite betongväggar och spis kanske? Eller om det blir en dag med uppehåll i målandet :P

Ridas ska det i alla fall, kör lite dressyr igen och ser om hon är bättre idag, kanske är ännu stelare och har lite träningsverk :P Red inge hårt igår och hade väl inte tänkt göra det idag heller.

Frulletajm.
Hörs!


Bedtime

Ja nu ska det sussas här..trött!
Niclas kom just hem, lång dag :)

Taket är i af färdigmålat..får se imorgon hur det blev, bra hoppas jag :)
dax o sussa!
Natti natti

Paus

Just nu har jag en liten paus och lagar mat :) Hungrig som en varg.
Tävlingen var slut riktigt tidigt idag, var hemma igen strax innan 15 och då hade vi ändå byggt om banan för morgondagens tävlingar.
Klippte framsidan av gräsmattan eftersom N inte hann med den i veckan innan det blev mörkt :) Tog typ 10 min...
Red ett dressyrpass :) Sadeln låg finfint!! Usha gick dessutom riktigt bra med tanke på att hon inte gått ett riktigt pass på ca 3 veckor. Lite stel kanske men det var det enda också. Dock fortfarande lite tjafsig i munnen men veterinären kommer ut på måndag och ska kolla tänderna på henne. Tror hon har nått vasst i munnen. Var i af väldigt skoj att rida igen :) Taggad som tusan även om det knappt är nå tävlingar kvar. Men taggad att träna inför nästa säsong, min första riktigt säsong på henne :)

Ska fortsätta o måla taket efter maten, attans så bra det blir med täckfärgen :) Panelen är också klar, även om den var vitmålad innan så såg den nästan gul ut när man målade på ny färg. Riktigt fint blev det!

Nu är maten klar!

Kramis


Sovmorgon?

Kl 8 blev man väckt av nån som redan var uppe..sovmorgon? Nja.. men jag var hyffsad pigg och utvilad ändå. Får ta sovis imorgon istället.
Frukost är intaget, sambon har just åkt iväg till Hallstavik och jag har plockat undan lite här.
Ska nu ner och inspektera taket, måla i lite till som behövs på sina småställen så det bara är att täckmåla det senare idag.
Åker till klubben ca 11 och blir där en stund. Troligen skulle tävlingen vara klar runt 15 så det blir lagom.
Hostan har faktiskt börjat gett med sig nu, hostade dock som en tok innan jag somnade igår men sen har jag fått sova hela natten. Nu har jag inte tagit nån medicin, tänkte provca dagen utan. Till natten är det nog bäst att det blir en sup :P

Hörs sen!
Kramis


RSS 2.0