Grundat och klart!

Sådärja, nu är taket grundat en gång till, tog bara 4 h :P Men tiden går fort när man har roligt, och man känner sig riktigt sexig när man står i målarkläder, prickig på hela överkroppen och sjunger med hes wiskeyröst :) Men kul hade jag, tur jag var ensam hemma för sångrösten kan inte varit så fin (inte för att den är det när jag är frisk heller..)

Blev lagom klar med målningen när Niclas kom hem. Åkte då och handlade till tacosen. Hem och fixa tacos, dricka cider, bli bjuden på en milkshake med piña colada i och sen lite Robin Hood på Tv'n. Helt okej fredagskväll :)

Imorgon åker Niclas på speedway i Hallstavik, jag ska täckmåla taket, hjälpa till ngn timme på hoppetävlingarna på klubben och sen rida och ev hinna måla panelen på ena väggen också. Det börjar lixom hända lite i källaren nu :)

Dax att fortsätta och titta på Robin Hood!

Milkis med piña colada och en cider..fredagsmys!

sommarvärme!

Bikini på eller?! Skapligt varmt ute :) har just kommit hem och har ätit, ska strax hoppa i målarkläderna o börja. Lite trist med tanke på vädret ute...hinner väl kanske ut en sväng också.. dax att sätta igång :D

FREDAG :)

Jihooo, fredag idag :) Halvdag dessutom :D
Nu har jag massa på jobbet att göra innan jag kan ta helg, åkte lite tidigare till jobbet för att hinna med allt...
Sen blir det att måla taket i em, grundas igen och sen täckas imorgon :) Wiii vad spännande!!

Ska fixa stallet direkt efter jobbet, tänker inte rida idag heller.. :( den envisa hostan vill inte ge sig och jag vill inte bli sämre igen. Men jag måste verkligen rida lite imorgon, ska ju tävla nästa söndag :/ Aja det får gå som det går.

Hörs sen, måste sätta räcerfart nu!
Kramis


smack that

Yes, sadeln låg riktigt bra på henne nu. Tur det :) red inte i den idag, hostar fortfarande som en tok men det blev Longering istället. Sov riktigt fin ut. Dessutom ser hon bra ut i pälsen nu igen, blank o fin. Lossar dock massa hår så det blir nog rakning till helgen eller veckan. Hoppas hon är snäll å raka.. gjorde ju inte det förra året. Sjukt varmt har det varit idag också, 23 grader på dagen :) sommar ju! O fortfarande varmt när jag åkte hem från stallet vid 8 på kvällen. Najs! Imorgon tänker jag jobba halvdag och sen åka hem o måla taket igen! Fan vs skönt me helg sen..och en frisk helg så jag orkar lite :) Nu på kvällen har vi kikat på tv, lyssnat på lite Music (smack that med eminem har fastnat på min hjärna nu...) och nu ska det sovas. God natt :)

Redo för jobb

Sitter här i soffan och väntar på att mamma ska komma och plocka upp mig och sen släppa av mig på jobbet. Somnade tidigt igår och har sovit riktigt gott hela natten :) blev väckt ca kvart över 6 och kunde inte somna om sen..pigg! Så jag har hunnit fixa lite hemma nu och inte stressat på morgonen. Skönt! Dax att hoppa i kläderna och ladda för ännu en jobbdag. Hörs senare! Kramis

shopping

Nu har jag varit o shoppat med Nattis. Galet mycket folk som irrade runt. Hittade min stickade tröja sim jag spanat på, dessutom till halva priset :) sen skulle jag ha nya stövlar och väska men hittade inget som jag ville ha... Bara å leta vidare. Imorgon är det långtorsdag och sen slutar jag tidigt på fredag :) funderar på att ta lite ledigt om 2 veckor också, har lite semesterdagar att plocka ut nu...vi får se. Imorgon ska jag prova sadeln :) hoppas hoppas att den ligger bra nu så jag kan komma igång med träningarna igen.. har ju varit väldigt lugnt nu ett tag. Duschtajm nu! Kramis

Lill-lördag

Onsdagmorgon igen!
Hästarna är utsläppta och Ushas box är mockad och klar :) och jag är på jobbet, lite nöjd över mig själv att jag hann allt på morgonen.

I em/kväll ska jag ju på tjejkväll i plushuset och shoppa lite kanske.. :P Därför ville jag göra klart allt i stallet så jag kan ta det lite lugnt hemma innan jag åker iväg.

Klantarselet Alex glömde ju hostmedicinen på jobbet igår...bra.. Men har faktiskt sovit hela natten, lite jobbigt innan jag somnade men när jag väl somnade så sov jag som en stock. Nu har jag tagit mig en sup Naproxen så jag hoppas jag slutar hosta snart.

Hörs senare!
Kramis

läggdax

Dagen har bara svischat förbi. Massor på jobbet så de timmarna gick fort. Hem och äta lite sen åkte jag till stallet o tog in kusarna. Usha fick vila, jag har hostat för mycket och hon får hellre vila en dag till än att jag blir svettig o sen kall igen för tidigt. Imorgon har jag utsläpp igen, tänkte mocka och göra klart på morgonen för på kvällen ska jag o Nattis på tjejkväll i plushuset :) Har bara tagit det väldigt lugnt på kvällen, tittat på tv och fixat tvätt. Min träning har ju varit lite sådär den senaste veckan :( har dock grym träningsvärk i magen efter allt hostande... Får ta igen träningen nästa vecka :) det jag tränat mest på är nog att äta massa gottis...men det får man göra ibland :) nu ska jag sussa, svider i ögonen.. Natti Natti!

På jobbet

Japp nu är jag på jobbet igen, har hostat som en tok inatt men ändå sovit hyffsat bra.
vaknade utvilad i alla fall :)
Måste kila iväg och köpa hostmedicin så fort apoteket öppnar, den tog ju slut igår.
Tänkte bara försöka ta mig igenom denna dagen på jobbet, har hus mycket som helst som ligger nu....
Ikväll tänkte jag nog inte göra så många knop hemma. Fixa lite i stallet, longera om jag orkar.

Ska i alla fall gå ner till Colorama på lunchen och köpa mindre penslar även om det förmodligen inte blir nå takmålning idag.
Sen är jag ju ledig halva fredagen :) Jippi! Skulel tävlat då egentligen men det har jag ställt in men jag tänkte fortfarande vara ledig. Förhoppningsvis är jag friskare och piggare då så jag orkar göra lite hemma.

Bäst å sätta fart med allt här, å kaffet är strax klart!

Hörs sen!

Kramis!


bättre

Ja jag hostar fortfarande men är piggare. Imorgon blir det jobb. Måste.. Idag har det tagits lugnt, riktigt lugnt. Kollade på weeds hela em, sov på fm, fyllde i det sista i taket på kvällen och nu har vi bara kollat tv och ätit. Taket är grundat, ska grundas en gång till innan det täck-målas. Men det blir nog inte förens till helgen. Tar tid o måla hela på en gång :) men bra blir det! Ljust o fint. Förresten, kvällens middag blev ravioli. Underskattat, hur gott som helst :) kommer ju bara ihåg den man fick i skolan, och den var ju inte mycket att hurra för. Ravioli med mosarella i...Mums! Nej nu måste jag sova, om det går. Hörs imorgon! Natti Natti!

hemma igen :/

Nej, det blev inget jobb för mig idag, har hostat som en tok hela natten och nyser. Ska försöka jobba imorgon i alla fall. Släppte ut hästarna imorse eftersom det var min dag. Mockade o gjorde klart allt så jag behöver inte åka dit nä met idag. Även Niclas är hemma med hosta, tror smittan går runt här i huset.. Tyvärr blir det inge massage för mig heller :( vi får ta det nästa vecka istället. Nu ska jag vila lite till. Kramis

Trött!

Ligger i sängen o är megatrött nu så det blir ett kort inlägg. Taket är grundat en gång nu! Blir jätteskillnad! Hoppas det blir bra sen när detblur klart. N kom för ca en timme sen, och Ulrica åkte hem typ då. Eftermiddagen har gått i rasande fart. Utsläpp imorgon bitti, sen jobb och sen massage efter det :) behövs verkligen nu! Nej num ska jag försöka sova, hostar snart ihjäl mig :/ Natti Natti!

Operation målning

Nu har det börjat målats här! Packeterat in hela rummet i papp och tejp, målartvättat taket och har målar inne vid fönstren. Ulrica kommer snart så kör vi igång med taket :) Ska bli riktigt spännande. Hoppas det blir bra bara...

Löshoppningen gick super, Usha var hur duktig som helst..börjar fundera på om jag ska hoppa henne lite på ritkigt.. Hon kom hur snett och fel som hels ändå så lekte hon över 1.25 och var ändå högt över..
Blev lite imponerad faktiskt.

Just nu har jag en sockerkaka inne i ugnen..vet en som är avis just nu (på smeten i af) :P

Slapp även åka och hämta Niclas i uppsala ikväll, han hade tur och får åka med en annan ända hem. Skönt!
Dax att ta ut kakan strax!
Hörs senare =)

Hoppla. Inte världens bästa bild direkt, ca 110 cm


Smeten :) Som förhoppningsvis är en sockerkaka strax

Söndag morgon

Oj jag somnade visst mitt i gp't igår..typ 9. Vaknade i finalheatet och sen gick jag in sängen och somnade igen :P
Vaknade typ 8 idag efter att ha hostat upp lungorna..
Sitter just nu och pratar med Niclas som också är vaken, han ska ju få hotellfrukost..fusk!! Det är visst nån som är lite bakis ;) hahaha!! Alltid skadeglädje när nån annan är det!

Idag tänker jag ta och målartvätta taket och väggarna där det är slipat. Tror Ulrica kommer förbi en sväng på em på lite fika. Sen är det dax att åka till Uppsala på kvällen.

Löshoppnign i stallet, hoppas jag får lite hjälp så jag kan knäppa lite kort på henne..eftersom hon har sån fantastisk hoppstil ;)

Kaffe nu!!
Hörs senare!
Kram

Klättring

Nu är jag hemma igen efter stall och käk hos päronen.
Riktigt underbar och skön ridtur ute med Kim, red till backen och klättrade lite. Tror fröken Usha blev lite seg i benen :P Men de skötte sig riktigt bra båda två!
Tog mig tid och putsade sakerna också, välbehövligt.
Imorgon blir det löshoppning, det var ett tag sen så det ska bli skoj.

Sen stannade jag till ochåt tacopaj hos mamma och pappa och busade lite med Tindra :)
Nu ligger jag i soffan och tittar på GP. Ögonen svider och tröttheten kommer krypandes, tror faktiskt att det blir ganska tidigt i säng idag..vi får väl se :)

Hörs imorrn!
Kram kram


Pyssel hittills

Somnade om skönt på soffan och vaknade igen runt 11 och var hyffsat pigg!
Åkte iväg till stan och handlade lite ljung och kål. Började sedan med att frosta av frysen, åt lite och gick sen ut och planterade. Tog bort de tråkiga pelargonierna och fyllde på med ljung och kål på bpde fram- och baksidan.
Fixaxde lite nytt på trappen också. Har lite mer som ska göras men det tar jag sen.
Galet varmt och skönt i solen :D Jag hade iof ganska mycket kläder på mig men det var riktigt varmt och skönt.

Nu har jag just satt igång kyl och frys igen och väntar på att det ska bli kallt nog sen är det dax att bege mig mot stallet och en uteritt i solen.
Ikväll åker jag hem en sväng till mamma och pappa och äter tacopaj. Syster, Tindra o Minna är där också.
Skulle tro att jag somnar ganska ovaggat ikväll :P

Ena uteplatsen


Baksidan- stenlandet


Framsidan, en av planteringarna


Det var allt för nu. Kommer nog lite mer bilder sen  på det andra :)

Kramis

Uppsala ToR

Var hemma för ca en timme sen, har kollat på hollywoodfruar så nu är jag ikapp!
Körningen imorse gick bra, vi var i uppsala ca 7. Gick in och köpte lite frukost sen kom Peter och hämtade upp Niclas så då åkte jag hem igen. Har legat o slöat på soffan och tänkte fortsätta med det en stund till innan jag gör nå vettigt. Febern är nog borta idag, känner inget i af. Därimot hostar jag som en dåre :/

Fasen vilken najs väder det ser ut att bli! Ska nog vara ute lite i solen idag :)
Hörs senare!
Tjingeling

Tidig lördag

Proppmätt på supergod mat :)
Grillad fläskfilé med god marinad, potatisgratäng, vitlökssås och sallad, och baguette. Smarrigt!
Har duschat nu och hostar som en galning.
Imorgon åker vi typ halv 6 härifrån..jag är nog hemma igen runt halv 10 :P Ta en gubbvila sen kanske :)
Just nu kikas det på Skavlan och bara har det lugnt.
Ska vara lite social nu :)

Natti natti
Kram kram

Sista grillningen?

Nu ska det strax grillas här, bäst att passa på, kanske blir sista för iår?? Hoppas inte.

Har tagit det lugnt idag, fixat klart stallet på fm medans det var som och varmt ute.
Niclas kom hem lite tidigare idag :) Åkte och handlade lite sen var vi iväg till Sören så han fick knäcka till N. Han har haft riktigt ont i nacken de senaste dagarna och det var en sena som hamnat på sniskan och samtidigt var det inflammerat där. Nu är det fixat och voltaren gel är inköpt.
Har även passat på att köpa nytt usb-minne så nu har jag laddat över lite (eller massa) kort som bara låg sparat på datorn och i kameran. Dax att framkalla lite snart igen tror jag.

Imorgon åker vi tidigt till Uppsala, Niclas ska med en förare från Hallstavik och meka i målilla och vetlanda i helgen :) Så jag åker med till uppsala och tar bilen hem igen så får jag hämta på söndag. Bättre det än att bilen ska sta där tyckte vi. Å så har jag bilen under helgen också.
Tänkte inte göra så speciellt mycket, frosta av frysen och kanske fixa lite nere. Beror på hur mkt jag orkar.
Ska i af skritta ut med Kim o Tarja imorgon, till klätterbackarna antar jag. Skulle bli sol och fint.

Mår lite bättre, förutom hostan då. Känner mig inge febrig, tänkte inte ta nå mer ipren nu så det borde vara lugnt.

Nu är det dax att göra käk!
Kram

Vaken

Vad gör jag uppe nu??
Blev väckt av Niclas som vanligt innan han åkte och sen kunde jag inte somna om. Hostar, snorar och håller på. Iprendax strax.
Ligger i sängen och kollar runt lite på internet, ska strax börja titta på Hollywood-fruar. Har missat det på tv varje vecka nu.
Blir en lugn dag idag igen, Susannes dotter kom förbi med en sex and the city-box igår kväll :) Soffan o tv'n idag med andra ord!

Hollywood-fruar nu.
Hörs senare!

Kram

Vill ut och tävla...


Memorerar



.......


:)


The sex is on fire

Kings of Leon..har sjungit den hela kvällen nu. Grymt bra låt :) Trodde när jag kom hem från jobbet på fm att jag åkt hem i onödan. Tyckte att jag var pigg, men när jag varvat ner och lagt mig i soffan så slocknade jag och sov till halv 3..vaknade och kände mig febrig o mosig. Niclas kom hem och vi käkade sen vilade jag en stund till. Vi åkte och handlade lite gottis och jag pallrade mig iväg till stallet. Blev ingen motion av usha idag, bara borstning o sånt. Duschat och kollat på tv nu på kvällen. Sovtajm strax då jag förhoppningsvis är piggare imorgon. Nu vet jag i af varför jag blött näsblod, förkylning på G. Förvånar mig inte om det blir sem när jag blivit frisk också.. God natt! Kramis :)

Hemma igen

Gjort lite på jobbet som var akut men nu är jag hemma igen.
Ligger i soffan under filten och tycker synd om mig själv :P
Ska ta och slö-titta på tv och sova en stund. Känner mig ju lite piggare men det är nog iprenens hjälp.
Jag som inte har tid o vara sjuk..typiskt obra.

Kram

Kraxande kråka

Glassen hjälpte inte så mycket igår, låter som en kraxande kråka..
Känns som att jag har en golfboll i halsen o en tennisboll i bröstet. Tror jag bara åker till jobbet och gör klart de handlingar som måste göras idag sen åker jag nog hem. Ingen idé att sitta där och vara hängig, hosta som en galning och knappt kunna prata..o dessutom smitta andra..Trist bara att vara sjuk..Sen har jag iof inte varit hemma o varit sjuk på ca 1½ år men ändå.

Så ridning blir de verkligen inte idag, knappt longering? Får se hur jag mår på em/kvällen eller om jag bara mockar.
Idag ska jag i alla fall beställa grejer från panduro! Så nu ska det pysslas o grejas här :)

Åååh hoppas de ringer om min sadel snart också, i helgen hoppas jag att den blir färdig. Har ju tävling om två veckor så jag vill hinna träna lite också.

Dricka upp mitt kaffe och sen klä på mig nått!
Hörs senare!
Kram


Donkis

Som sagt, donken blev det för oss på kvällen. Övergav min favvo, smarties-flurry, och provade den nya, ahlgrensbilar-flurry. Riktigt god :)

Ställde in klättringen med Kim idag men longerade Usha i alla fall. Hon såg riktigt fin ut, fick jobba på över cavaletti-bommar. Bara för att jag är sjuk så ska inte hon få hel-vila ;)
Får se om jag rider lite lätt imorgon eller om det blir longering då också.

Känner mig piggare nu, inge febrig men halsen kliar och det hostas. Nu på kvällen tror jag att vi har hostat ikapp, Tyvärr kommer ju hostan när man ska sova..lägligt nog :/

Långdag igen imorgon, men massor att göra så dagen går nog snabbt!
Ska kika lite på tv nu innan jag somnar.

Kramis!

Beviset

Här är bevisen på svamparna som plockades i helgen :)

Lass 1


Lass 2


Så det var ju endel att rensa ;)
Och mycket svamp har det blivit i maten de senaste dagarna, tur det är grymt gott!

Nu ska vi åka till Donken, glass är ju bra om man har ont i halsen :) en flurre alltså!

Hörs lite senare!
Kramis

Krassel krassel

Usch, känns som jag har en golfboll i halsen. Inge febrig o så men kraxar mig fram och hostar. Blev bättre när jag väl kom upp ur sängen. Får se hur dagen går.
Släppte ut pållarna imorse, det gick fort o smidigt. Mockade dock inte, ska ju upp på kvällen och rida.
Var hemma i god tid och hade tur som fick skjuts med susanne till jobbet. Hann med och städa undan lite i köket och plocka ihop lite saker och faktiskt ta det lugnt på morgonen :)

Dax att sätta fart o jobba, kaffe för min onda hals och kila iväg och köpa halsisar!
Hörs!
Kramis


Lång dag

Det blev en lång dag i Gävle.. var hemma halv 7, mosig i skallen efter all info men det var kul :) och alltid kul å träffa både nytt o gammalt folk! Fick mat när jag kom hem, slapp lags mat direkt, skönt. Fixade stallet och rensade klart svamparna så nu är det rent på bordet igen. Kollat på speedway på kvällen o tagit det lugnt. Har fått lite ont i halsen, bäst att gå det lite lugnt nu kanske. Inge gym imorgon, har utsläpp i stallet. Tur det går fort. Brukar bara ta cs 30 min o då hinner jag oftast mocka också..annars får jag fixa det på kvällen. Ska ju klättra med Kim imorgon igen. Hörs! Natti Natti :)

Gävle

Snart bär det iväg till Gävle o kurs hela dagen. Ska bli skoj! Alltid kul o träffa andra människor. O så lära dig ett och annat om tjänste pension för företagare som jag har noll koll på. Förhoppningsvis mer koll när jag kommer hem :) Blev väckt två gånger idag..trött! Tur för mig att jag har en levande väckarklocka. Känner mig ibland som Kalle anka på husvagnssemrster ;) Måste skynda mig nu! Hörs senare! Kramar

Måndagkväll!

Haha, jag har träningsvärk i axeln efter svampplockning o rensningen igår :) Dagen på jobbet gick sjukt fort, har haft massor att göra så timmarna har flugigt förbi. Imorgon är det kurs i Gävle, tjänstepension.. Efter jobbet åkte jag direkt till stallet o tog i pållarna, min tur med insläpp. Hem o göra käk, Niclas jobbade över lite så vi kom samtidigt ungefär. Det blev pasta med baconsås med majs o svamp i. Skitgott :) Rensade en liten stund sen åkte jag till baka till stallet o mockade i borstade. Blev vila idag, Longering imorgon. Passar bättre om vi ska rida ut på onsdag sen. Handlade lite på vägen hem. Rensade mer svamp, nu är det inte så mycket kvar. Trattisar går ju fort att rensa. Nu har vi sett på Lykke o ätit lite glass o bara varit. Skönt! Dax att sussa strax då man orkar med kursen imorgon. Har tur att jag blir upplockad av några andra så jag slipper köra ;) Natti Natti! Kramis

Mörker

Helsiiiike vad det regnar ute...mörkt o grått o blött.. Huh
Startade veckan med gym, arm o axlar. Har nyss käkat frulle och strax blir det kaffe!

I em tänkte jag inte rida nått, men komemr nog att longera. Antar att hon fortfarande har träningsverk efter klättringen, på onsdag kör vi igen :) fast då i en annan backe som är lite närmare stallet.
Annars så ska jag väl rensa klart svampen idag ;) När det är klart (om det blir klart) så ska taket målartvättas!
Kan även bli en lugn o skön måndagskväll i soffan...vi får väl se :P

I alla fall så är jag riktigt nöjd med helgen som har varit bra på alla sätt o vis. Hoppas denna vecka forstätter lika bra :)

Nu jobb och kaffe!
Hörs senare!
Kramis

Leta svamp?!

Ja inte behövde vi leta svamp idag..det var bara att sätta sig ner och plocka. Fanns verkligen hur mycket som helst! Tillslut hade både jag o Nattis en Ica kasse var med trattisar! Dessutom hade Niclas två kassar med hem, mest med gulingar men också trattisar :) kan lova att det finns massa svamp här nu. Typ hälften är rensat ikväll...resten ligger på köksbordet o blir rensat imorgon! Några har blivit smörstekta o hamnat i magen och ett antal påsar i frysen ;) Sen gjorde Niclas hemmagjord milkshake..skitgott. blev godare med lite pina colada i :P Har kikat på filmen Farsan nu, vi har typ legat vikta av skratt. Pinsam film med lagom söndagshumor! Snart dax att sussa... Hörs imorgon! Natti Natti.

Svampplockning nästa!

Nyss kommit hem från stallet, släppte ut dem imorse och har ridit lite lätt dressyr på Usha.
Provade Kims sadel som är bredare än den jag provade i veckan, hon gick väldigt bra med den ocskå så det blir nog bra med min sen. Därimot tror jag att hon hade träningsverk i bakbenen sen klättringen igår (och konstigt vore det annars) därför tog jag det ganska lugnt med henne idag och red inge länge.

Nu käkar jag frukost för andra gången. Om ett tag ska jag och Nattis ut i skogen och plocka svamp. Hoppas vi hittar massor :) Niclas ska också ut med Roger o plocka så jag antar att det blir en del att rensa sen.

Kvällen igår var riktigt lugn, kollade på film och käkade räkor. Kände mig inte sådär överdrivet jättepigg, blödde ju näsblod mitt på dagen igår igen och nu blödde jag lite innan jag åkte till stallet imorse.. Förkylning på G? Stress sägen en del, själv tycker jag att jag tagit det ovanligt lugnt de senaste veckorna...Annars får jag väl gå till doktorn.. Morfar har ju haft samma problem tidigare så det är väl nått ärftligt..
Nej nu ska jag vara social :)

Kramis


Bra dag :)

Vilken bra dag det har varit idag :)
Började med lördagsmys-morgon, sen en 1½ h ridtur i skogen med Kim. Red o klättrade och sen travade vi en bra bit på vägen hem. Dessutom varmt och skönt i solen :) Underbart!
Niclas klippte gräset och jag slipade väggen och efter det fick man omelett.
Tvättat två maskiner, fixat ännu lite mer nere, snaaart klart att börja måla. Ska nog ner och tvätta taket lite senare. Gäller att passa på medans orken o lusten är på topp!
Nu har det kollats på sm i speedway o snart ska vi nog käka lite. Blir bara räkor o toast o lite sånt.

Imorgon har jag stallet på morgonen, blir dressyr då. Sen åker jag och Nattis ut o plockar svamp. Hon hade hittat hur mycket som helst idag..Hoppas det finns kvar till imorgon. Verkar vara många som vart ute o plockat idag.

Ha de!
Kramis

Lördag morgon

Blev väckt halv 8 av nån som var pigg..tittade ut o såg stt det såg väldigt kallt ut. Kröp ner under täcket igen o drog mig lite. Lördagsmys :) Nu är det frukosttajm och sen ska jag till stallet o rida ut. Hoppas det blir varmare snart. Får se vad em bjuder på! Putsa fönster behövs ser jag... Hörs senare! Kram

Goldfinger

Fredagsmyset idag bestod av thaimat, Bond-filmen goldfinger och tända ljus. Inte helt fel! Lite chips slank i också ;) Innan dess så var jag till Helene o lämnade tillbaka sadeln, fikade o pratade innan jag åkte hem (eller vidare till usha). Träffade Kim i stallet o bestämde att vi skulle rida o klättra imorgon fm. Så halv 10 försöker vi sticka iväg...lugnast ute då. Så sjukt skönt med helg o ledigt :) hoppas på fint väder igen. Ska greja lite till nu innan jag ska sova. Känner även att träningsvärken i skinkorna börjar komma..var ju ett tag sen jag tränade ben nu.. Nä sov gott sen :) Kramis

Gym

Äntligen fredag (igen!)
Har ingenting planerat för helgen, nåja...svampplockning med nattis, fixa nere, MÅLA TAK (hoppas jag),
o greja lite..Men inget mer än så ;) Tror dock att helgen kan bli riktigt bra :D

Det blev ett gympass imorse med, lite seg i kroppen men ben o magen fick kämpa på och nu känns det skönt.

Igår var jag ute och drog upp nästan alla morötter, riktiga tjockisar :P Och goooda!
Måste åka iväg till Helene med lånesadeln i em oxå, sen blir det nog longering eller ridning av Usha.
Hoppas jag får tillbaka min sadel ganska snart, hade jag tur så skulle de värma den i helgen..Då kan jag rida med den i mitten av nästa vecka. Ska bli intressant å se...

Nu kommer kaffe!
Hörs!
Tjingeling


natti natti

Strax dax att krama kudden igen.. kvällen har varit riktigt lugn o skön. Fixade stallet, åkte o hämtade mat från pizzerian och sen har vi bara tagit det lugnt i soffan och tittat på tv o pratat. Bond satt vi o kollade på nu men gav upp just. Fredag imorgon, äntligen! Gym imorgon bitti med Susanne, får alltid lite extra energi på fredag morgon! Förresten så har det löst sig med sadel, den är nu iväg skickad på omvärmning! Hoppas det blir bra! Sussa nu! God natt :)

Torsdag!

Idag blev det gym på morgonen eftersom vi inte körde nått igår..Blev lite sen men hann ändå med 25 min effektiv träning så det känns i armar o axlar.
Har inga direkta planer för kvällen idag, vet inte om jag ska rida eller om hon ska vila idag..ska fortsätta å försöka få tag på hon som bränner om sadlar..

Svinkallt imorse också :/ Men ser ut att bli fint nu :) Sommaren är över va?
kaffe o jobb!
Hörs!
Kramis

Problemlösningar!

Idag på em har jag löst två problem!
Problem 1: Provade den vidare sadeln på Usha. Resultat: mycket bra! Men tror att hon ska ha ännu en storlek större så det blir att bränna om min sadel i två storlekar..Värst vad hon har biffat på sig.. Provade att fatta galopp från skritt i det varvet som hon tidigare slängde sig bakåt o krånglade i, och ingenting alls idag =)
Tyvärr satt jag inte så bra i den sadeln jag provade, passade inte mig riktigt utan det var vingligt och jag hamnade lite i bak-lut. Försöker nu få tar i en som kan bränna om min sadel..ganska omgående hoppas jag.

Problem 2: Kyl och skafferi är fyllda med mat nu :) Skönt att hansla på kvällen, det var inte så mycket folk. Men givetvis åkte jag på en avstämning så det var bara att packa upp allt igen. Passade även på att panta massa burkar så nu blev det lite mer plats nere också.

Imorrn är det torsdag igen, dvs långdag. Men har bokningar hela em tror jag så dagen kommer väl bara att rusa förbi som vanligt!

Nu ska jag gå och fixa mackor o vänta på att Niclas kommer hem, men det blir nog sent. Har varit på speedway i Hallstavik och är nog inte hemma innan 12 skulle jag tro.

Hörs imorrn!
Natti!

Lunchtajm

Nu har jag nyss käkat matlådan..korvstroganoff var det. Ska strax ut på stan en sväng. Frukostmötet var bra, kom till jobbet ca 9 och nu har det varit full rulle här. Ikväll ska jag pröva sadeln, får se om det går bättre eller om hon fortfarande tjurar lite.. Fy fan vad skönt jag sovit inatt, har sovit hela natten ända tills jag blev väckt imorse o det var dax att gå upp :) Dax att kila ut. Kram

Storm

Uh det blåser verkligen storm ute nu. Har nyss duschat och myst ner mig i fotöljen :) Efter jobbet käkade vi som vanligt och åkte sen o handlade lite. Blev dock ingen stor shopping..det får bli imorgon. Var inte sån panik än ;) Sen åkte jag ut till Helen o hämtade en sadel som jag ska pröva i ett par dagar.. har också varit i stallet o mockat o gosat med usha. Hon såg ganska nöjd ut där hon stod och mumsade på hö och slapp gå ut i stormen och jobba :) Imorgon blir det inget gym för mig eller Susanne. Vi ska iväg på nått morgonmöte som kommunen har, så det blir i af att gå upp tidigt. Strax före 7 ska vi åka. Nu ska jag fortsätta att bara ta det lugnt, det händer ju inte alltför ofta.. kolla lite i panduro. Börjar bli dax o beställa nu, dessutom började de med 70 proc rabatt idag :) Nu är det höst och pysselkvällar! Ha de! Kramis

Snokblod

Typiskt att man började blöda snokblod nu också. På lunchen..så nu ligger jag på soffan i fika rummet o tar det lugnt. Har lunch i 15 min till. Tänkte ju gå in på coop o handla till maten ikväll men får göra det efter jobbet. Har ingen lust att stå där med syltnäsa direkt :) Är i af blött ute då jag har ingen lust egentligen att gå ut.. Kram

Utvilad o pigg

Frukost-tajm nu innan det är dax att bege sig mot jobbet igen.
Idag har jag fult upp, antar att dagen kommer att gå fort.
I em tänkte jag åka förbi Helene en sväng och hämta upp en ny sadeln, bara för att prova storleken på den.
Misstänker att usha har vuxit ur min sadel, hon har ju biffat på sig ganska rejält. Men som tur är så kan jag ändra storleken på min sadel då jag slipper byta i alla fall :)
Om hennes sadel ligger bra och att hon går bättre i den så är det bara att ringa ut en sadelprovare för att mäta min.. Det och tänderna tror jag kan vara orsaken till att hon krånglat lite nu på sista tiden.. Det skadar i af inte att kolla upp!

Har sovit riktigt gott i natt och vaknade utvilad i morse..Jovisst, jag vaknade av att bli killad under fötterna så jag stod rätt upp i sängen men jag var ändå hyffsat utvilad o pigg.

Hörs senare, måste skynda mig nu!
Kramis

Kvällsmys

Som tur var så slutade det att regna på em och blev riktigt fint. Det blev en uteritt med Kim och Marie. Skulle ju in till alsbo och klättra men när vi väl kom nära backarna så höll de på att röja med röjsåg i skogen så det var bara att vända och rida hem igen. Toh grusvägen vid sonnbo och travade på tillbakavägen så det inte bara blev skritt.
Skönt att komma ut och skönt väder var det.

Nu ligger vi i soffan och tittar på Lykke, tända ljus och mysfaktor inne. Mörkt ute ju :(
Imorgon blir det lite sovmorgon eftersom jag inte ska gymma nått. Kommer nog bli vila för usha oxå. Ska passa på att handla mat och städa lite hemma.

Nu ska jag vara social igen :)
Natti natti!

Måndag igen

Måndag igen då, känns som att det inte var allför länge sedan som jag satt här på min plats :)

Har gymmat med Susanne nu, armar o axlar och har nytt tryckt i mig frukost så nu är jag redo att jobba igen!
Dötrist väder är det ute också, regn o rusk.. O vi som skulle rida ut i em..hoppas det ger sig.

Har inga större planer på em förutom stallet. Skulle kanske behöva åka iväg o storhandla lite, börjar bli eko o kyl och skafferi..
Tanken är att slipa någongång under veckan så det går att måla taket i helgen, det skulle vara najs.

Dax att sätta fart, hörs sen!
Kram


Helgen

Kvällen igår var skitkul :D Träffade många som man inte sett på ett tag och även andra som man inte ser alltför ofta. Superskoj, bra mat o bra folk.:)

Idag gjoorde jag inte så mycket på fm, låg mest i soffan o degade. Fick lite energi vid lunchen, bäddade rent, tvättade, vek ihop tvätt, plockade runt lite med blommor mm.
Åkte till stallet o red ett litet dressyrpass- kändes fin men jag tror jag ska kolla upp tänderna på henne. Hon känns lite tjafsig i munnen, Stig kommer om två veckor till stallet så då ska han få kolla henne oxå.
Sen hjälpte jag Kim lite med Maiomi när hon red, det gick så bra så :)

Åkte hem och lagom när jag kom hem så kom Niclas hem igen :) Åkte o handlade lite sen käkade vi våfflor (som inte blev goda..riktiga torrisar.. vet inte vad som hände..)
Nu så har vi bara pratat en massa och kikat på tv, mycke o prata om när man inte har sets på hela helgen :P

Men nu ska jag packa ihop, gå å duscha och sen hoppa i sängen.

Hörs imorrn!
Natti natti

Snart så

Snart tajm att gå iväg till Sara o träffa lite folk.
Är nästan färdig, kläder o hår är fixat.

Tiden på jobbet gick riktigt fort. Kom in en del folk o pratade o fikade :)
Sen gick jag o Susanne en snoa på stan och kikade innan vi åkte hem.
Riktigt mycket folk och varmt väder, nice!

Det blir riktigt spännande o se vilka som kommer ikväll, tydligen ska väldigt många från min klass komma i alla fall, hoppas på många i de andra klasserna oxå =)

Fixa resten nu!
Hörs imorgon!
Kram

På jobbet

Sådär ja, inte varje helg man sitter på jobebt en lördag ;)
Har nyss fixat ordning fikat och skylten o tar mig en kopp kaffe nu.

Hann inte göra så mycket på morgonen, småpratade lite med Niclas och käkat frukost bara
Niclas åker till Hallstavik idag på speedway, får kanske skruva lite idag också :)

När jag kommer hem sen tänkte jag nog vila lite, bädda rent och sen göra mig klar.
halv 5 ska jag befinna mig hos Sara och halv 7 åker vi mot hotellet och middag. Skoj ska det bli :)
Sjukt kul å träffa alla från 9:an...shit..10 år sedan.. :P
Vart fan tog tiden vägen??

Hörs!
Tjingeling

Yes

Äntligen klart under trappen med tapeten, så nu är det gul betong där :P
"Bara" sista slipningen kvar av de andra två betongvväggarna innan taket målas. Det börjar o närma sig nu!
Armarna o ryggen värker lite..detta får typ ersätta dagens inställda träningspass :)

Var i stallet och red lite lätt idag, hon kändes superfin! Trampade på bra och tuggade fint på bettet, gjorde inte så mycket krumelurer, red bara trav o galopp och checkade av. Imorgon blir det vila igen, då hinner jag inte ens till stallet... Behöver i af inte vara på jobbet förens ca 9,40. Blir ju inte direkt jobba imorgon, utan bara vara där och prata om det kommer in folk ;)
Är väl hemma igen tidig em gissar jag på.

Nu ska jag slumra lite i soffan, john blund är redan på väg :P
Natti natti!

Finns det nått bättre

än att krypa ner och somna i en varm famn? Nej :)

N kom hem runt 12 igår från Hallstavik, matchen hade dock blivit inställd pga regn. trist!
Hade sovit en stund innan o kunde inte somna om. Vi låg och pratade en stund sen gosade jag ner mig hos honom och somnade o sov hela natten.
Hade dock ont i halsen imorse så jag hoppade gymmet, skönare att ligga o dra sig i sängen en stund.
Susanne skulle inte heller gymma så då fick det bli så.

Käkar frulle nu och snart dax att åka till jobbet igen.
Stallet i em/kväll. N åker till E-tuna på speedway, hoppas den inte regnar bort denna gång :P
Imorgon har vi öppet på banken så vi ska jobba mellan 10-14 (typ öppet hus). På kvällen är det dax för 10-års grejs sen vi gick ut 9:an. Det ska bli skoj som fan :D

Hörs sen, måste skynda mig nu så inte Susanne åker från mig..

Kram

:)

Pjuh, har varit i källaren o fixat väggen under trappen i typ massa timmar känns det som..eller två blev det :P
Köpte nå tapetborttagnings-medel och hade på och då gick det genast mkt bättre även om det sitter ganska bra på betongen. Men har fått bort på halva väggen och nu är det bara den smala delen kvar. Hoppas jag hinner det imorgon. Betong-väggen är snyggt gul under.. hehe..

Var till stallet o mockade och borstade bara, var helt slut efter jobbet så jag orkade inte rida...
Har hunnit med och fixa en massa annat oxå hemma, tvättat o plockat undan lite å så.

Ska gå å mysa ner mig i sängen nu, fredag imorgon :)

God natt!
Kram

Trött!

Åh idag ville jag bara ligga kvar i sängen o sova. Kom nog inte i säng förens halv 12 i natt.
Lyckades i af somna om efter att N åkte i morse o sov i 30 min till, sen var det dax att masa sig upp.
Trist väder ser det ut att vara ute också :/

Planerna för idag, förutom att jobba, är att rida lite o sen städa o torka golv. Tänkte  ta mig ner till colorama på lunchen och fråga lite om väggarna nere. Höll på lite igår men blev lite osäker på vissa saker, så det är lika bra att fråga innan man gör nått..

Måste försöka hitta på en klänning också till bröllopet som vi ska på, har lite panik för det..
Kanske blir en tur till västerås eller nått nästa helg och kika.

Dax o hitta lite kläder att ha idag och fixa ordning mig.
Hörs senare!
Kram

Gottis

Har nyss gottat i mig lite gottis såhär på onsdagskvällen, det får man ibland :)
Gjorde för övrigt jättegod middag idag med fläskfilé, svamp, lök, creamfresh, basilika o vinäger. Suupergott!
Nu ska jag inte ta åt mig all äran..vi hjälptes faktiskt åt med maten. Grymt gott var det i af.
Har börjat leta efter nya recept och laga mat efter. Sitter fast i samma maträtter annars bara..
recept.nu och receptfavoriter.se är kalasbra och massa goda recept :)

Har varit i stallet och longerat lite på kvällen, ute i paddocken. Såg pigg och glad ut.
Imorgon ska jag nog rida lite lätt o känna efter hur hon känns.

Långdag igen imorgon..sen ska jag ju jobba lite på lördag också..eller i alla fall vara på plats på kontoret :P

Duschtajm!
Kramis

Ruggigt

Hualigen vilket höstrusk-väder..Glad att jag jobbar inne :)

Gymmet som vanligt i morse, axlar, ben o mage denna gång..Nu blir det lite vila innan fredag morgon :P

I em tänkte jag longera damen, bommar o kanske ett litet hinder. Imorgon kanske jag rider lite lätt på banan igen..vi får se hur hon känns.

Nu är det dax att jobba på lite, har en del att göra idag.
Skriver mer senare!
Kram

Wihoo

Idag fick N reda på att han fick förlängt året ut :) jippi! Jobbdagen har gått sjukt fort. Har haft att göra hela tiden o det går ju fort när man har roligt. Kom hem till färdiglagad mat, köttfärssås med pasta. Jag är lixom värdelös på att göra köttfärssås medans N gör den riktigt god. Åkte till stallet snabbt efter det i sen iväg till Nattis o fixa håret. Blev sjukt nöjd som vanligt! Har bara slöat sen, var inte hemma fören vid 8. Kollat lite speedway, eller mest lyssnat. O nu sitter vi o kollar massa you tube klipp :) snart dax att sussa. Gym imorgon igen! God natt!

Regn regn regn

Usch o fy vad det regnar ute..Vaknade i natt av att det slog mot rutorna..
Annars så har jag sovit riktigt gott i natt o känner mig utvilad nu.
Lite senare i kväll så ska jag till Nattis o fixa håret, behövs verkligen nu. Har typ 2 cm utväxt eller mer och det ser hemskt ut.
Skulle varit där redan för en månad sen men då kom det annat emellan från mitt håll. Sen skulle jag varit där i lördags men då fick hon lämna återbud så nu kör vi idag :)
Usha får vila idag, imorgon tänkte jag longera med trav- o galoppbommar. Hade kankse tänkt att hoppa henne lite senare i veckan. Både med mig och sen en dag med löshoppning.

Dax att klämma i sig frulle och sen fixa till håret så gott det går.

Höres senare!
Kramis

Låg humor

Det är minsann inte varje dag som man blir bjuden på gröt på kvällen :)
När jag kom hem från stallet så åkte vi och handlade lite. Nån här hemma hade nämligen blivit väldigt sugen på mannagrynsgröt..Handlade lite glass o strössel också som jag var sugen på.
Men efter att ha ätit gröten så orkar jag knappast glass..vaddå paltkoma? :)
Å nu ska vi visst exprimentera med ett ägg oxå...hur man kan skala ägget på ett bra sätt..tydligen nått som diskuteras på bruket ibland :P Så ägget håller på att kokas..Ibland är humornivån väldigt låg här på Tolvmansgränd :D

Ridningen gick iaf bra, hann precis tillbaka innan det började spö-regna. Vi struntade i att klättra eftersom det såg ut att bli regn, red i sonnbo-skogen och travade runt ett tag på skogsvägarna där, tror usha tyckte det var skoj..pigg och glad :)

Just nu ligger vi o kollar på Gordon Ramsey, mätta efter gröten och ska snart skala ägg.... Dusha och sen kolla på 2½ men.

Usha innan ridturen..laddad typ...


Kocken in action :P


Kram o hej!


Feel good

Japp just nå mår jag riktigt bra, eller det har jag väl gjort länge nu :)
Behöver väl inte gå in på varför men så är det bara :)

Axlarna fick sig ett rejält pass nu på morgonen. Susanne var med som vanligt!

I em blir det klättring med Usha, Tajra o Doris följer också med. Har inte klättrat med Usha någongång så det ska bli spännande.

Kaffe o jobb nu.
Höres ikväll!
Tjingeling

 


Kväller

Em har varit riktigt bra, några timmar spenderades med Ulrica o massa snack. Satt ute i em solen och hade det hur skönt som helst!
När hon åkte hem så fixades gräsmattan så nu är det klippt o fin och just nu ligger vi i soffan och slöar i väntan på att maten ska bli klar. Sen är det ju lixom inte så mycket kvar på kvällen :/

Imorgonbitti är det gym igen, ska lägga lite mer fokus på axlar nu ett tag. Har ju fokuserat på ben i någon månad och känner mig nöjd med det så nu blir det axlarna som får sig lite tuffare pass framöver.

Hörs!
Kram

Söndag

Söndag em igen, helgen har som vanligt bara flugit förbi :/
Somnade gott igår, vaknade runt 3 och strax därefter fick jag sms av N att han var på väg hem så då var jag vaken en stund till. Snackade lite och somnade nog inte förens runt halv 5-5 igen efter att ha legat o lyssnat på en storsnarkare ett tag :P
Sov till halv elva idag tror jag, sköönt!

Har varit ut i skogen o plockat lite svamp, hittade lite i af. Ska väl ta o rensa dem snart, såg även en pytteliten orm i diket där jag gick :/ tur han slingrade sig åt andra hållet.

Nu sitter jag och väntar på att Ulrica ska komma och snacka lite skit :P
Härlig sommarvärme är det ute också! Än är tydligen inte värmen slut.

Hörs senar!
Kramis

Skogsmulle

Idag blev det en riktig långtur med Usha i skogen tillsammans med Tarja o Kim. Tror vi var ute i nästan 2 h :)
Det blev ganska mycket skritt bara men också en del trav, både Usha o jag njöt i fulla drag! Riktigt skönt väder ute och kul att slippa banan ett tag. Red till alsbo och runt lite i skogen där innan vi vände och red hem igen.
Imorgon är det vila för henne men på måndag tänkte jag och Tarja rida ut igen, denna gång till klätterbackarna och klättra lite.
Så nyttigt för Usha att göra nått annat en stund nu, och hon känns pigg och glad. Spanade för fullt efter svamp också, man har ju ganska bra syn från hästryggen. Hittade lite kantareller lite överallt (plockade dock dem inte..)

Har fixat lite nere, städat upp å så, annars har det varit ganska lugnt idag. Skönt!

Nu på kvällen har vi grillat och N gick nyss iväg hem till några på fest så nu är jag ensam hemme :P
Ska fortsätta dona lite nere, känner att huvudvärken är på G tillbaka. Vaknade nämligen med huvudvärk imorse :/

Imorrn kommer dessutom Ulrica på fika på em, skoj :) Var ett tag sen som jag träffade henne nu!

Hörs!
Kramis

Myskväll

Ridningen på Miomi gick bra, stoooor och lång häst o rida men rolig. En häst jag gärna rider igen, misstänker att jag kommer ha träningsverk i ben och mage imorgon. Var helt slut efter jag ridit henne :P

Efter stallet åkte jag och köpte lite mat till oss, sen käkade vi och har druckit lite cider och tittar nu på fotbollen, heja Sverige :)
Är så sjukt trött, sängen kommer bli skön ikväll. Dessutom ingenting planerat tidigt i helgen så då kan man sova ut, känns dom det var länge sen sist.

Imorgon är det tänkt att rida ut med Tarja o Kim, förmodligen runt Alsbo. Skönt väder ska de också bli!
Nu ska jag vara lite social igen :P

Hörs!
Kramis


Hemgång på G

Nu har jag jobbar klart för denna vecka. Får dock sitta kvar lite till o vänta på att pappa ska sluta så jag kommer hem. Lite trist att gå på stan med handväska, ryggsäck och två påsar från glasbanken... Då kan jag lika gärna sitta kvar här en kvart typ.

Lutar åt att det blir inköp av renoveringstapet i helgen och ha upp det på väggarna. Orkar inte slipa o ha bort alla bubblor på tapeten eftersom det är typ hur mkt bubblor som helst. Så antaligen en sväng till per kvadrat imorrn o fixa det. Ska bli så skööönt (och fint) när rummet är klart där nere. Ljust och nytt istället för brunt och tråkigt.

Dax att klä på mig och pysa ut.
Höres ikväll!

Kramis

Fredag :)

Äntligen fredag :) Även om veckan har gått ruskigt fort.. som vanligt :)
Har nyss gymmat, men ar lite seg o omotiverad men fick gjort det jag skulle göra och nu känner jag mig piggare :P
Vaknade med att ena ögat hade klistrat ihop och var aldeles geggigt :/ Tvättade rent och gnuggade runt och nu verkar det lite bättre. Var röd o svullen på morgonen..skumt.

I em ska jag rida Miomi en sväng, ska bli skoj :) Länge sen jag red nån annan häst än min.
Får se vad fredagskvällen bjuder på.. =)

Hej hej!

speedway

Nyss kommit hem från kvällens speedway match i brovallen. Gick väl sådär..vinst men torsk ändå och ingen final nästa vecka :/ Ligger just nu under täcket med strumporna på. Iskall om tassarna... Upp o gymma imorgon, sen en dag på jobbet innan det är dax att ta helg igen :) finfint! Läsa lite o sen sova. Sov gott! Kram

Torsdag!

God morgon!

Torsdag igen, fredag imorgon :D Långdag idag på jobbet..men det blir i af en lunch med Misen mitt på dagen, skoj :) Var länge sen som jag träffade henne..Kanske ska boka in en massage på en gång? Har inte blivit knådad sen i början av juni, kan vara skönt och antagligen välbehövligt..

Igår kväll satt vi och klurade på datum för amsterdam resan också..ska bara försöka hitta dagar som passar oss båda. Första helgen i oktober kanske.

Nej nu måste jag sätta fart, får åka med Susanne idag igen till jobbet :) Då gäller det att vara ute i tid också :P

Kram

RSS 2.0