Gott nytt år!

Det blir nog sista inlägget för i år :)

Stallet gick väldigt bra, tömkörde och hon såg och kändes riktigt fin! Fin takt hela tiden och bra påskjut, det märks verkligen skillnad nu på bara en månad. Imorgon inleder vi året med ett dressyrpass tror jag!

Efter stallet så åkte jag hem sen for vi till stan och handlade massa gott till ikväll. N har gjort cheezecake till efterrätt och sen blir det kött och pommes och tomat o mosarella till förrätt! Mumsi!

Haha såg att i det förra inlägget ska det såklart stå kvällen och inte knölen :)

Vid tolvslaget går vi nog ut och träffar Susanne och Micke och tittar på smällare. Kanske rar med cheezecaken också om den inte är slut :) grymt god är den i af.

Hörs nästa år :)

Gott nytt år på er alla :)
Kramisar


Last day

Nyårsafton idag :)

Knölen igår hos Helene och Marcus var sjukt rolig. Började med att käka en sommarmiddag, grillat kött :)
Sen bubblade vi ute i poolen i typ tre timmar. Drack och snackade och hade jätteskoj. Sen tyckte jag och Linnea att det blev lite kallt och fingrarna var som russin så vi gick upp och klädde på oss och sen kom Niclas och hämtade oss vid halv ett. De andra bubblade tydligen i fem timmar ;)
Med himla skoj hade vi i alla fall. Måste passa på att åka ut till Helene igen innan de åker till florida för när de kommer hem sen i mars april då har ju vi flyttat :/

Ska strax åka och fixa klart stallet. Tömköra idag och sen fixa lunch till pållarna ute.

Ikväll blir det middag och mys så på eftermiddagen ska det handlas god mat och fixas. Så det är är väl bäst att jag sätter fart ;)

Hörs senare!

Mina nya skor :)


Linslus

Nu har jag äntligen fixat linser, så sjukt skönt att slippa glasögonen om jag vill. Har ju haft linser förut men då hade jag bara endagslinser men de tog ju snabbt slut så nu tog jag månadslinser.
Hoppas det fungerar bra bara.

Färdigjobbat för i år också! dagen gick bra och fort och jag hann undan med allt.

Idag är det ordinarie vila för usha. Ska ju hem till Helene ikväll på middag och bada bubbelbad :) får inte glömma mössan, annars kan det bli kallt.

Ska inte åka än på en stund så jag tänkte ta det lite lugnt först. Fixa en brasa kanske för mysfaktorns skull!

Hörs mer sen!
Tjingeling


Sista dagen

på året att jobba nu.
Började även dagen med gym, crosstrainer och ben/rygg idag.
Var lite segt att gå upp imorse. Vi var ju på bio igår, The girl with the dragon tatto. Mycket bra, nästan bättre än den svenska filmen. Den var ca 2½ h lång så vi var hemma strax före halv 12.. Fixade frukosten och ås tittade vi lite på BD-filmen innan vi somnade.. så jag var skapligt trött imorse men det hade inte gett mig så mycket mer att sova i 40 min till. Blev nog fan så mycket piggare att vara på gymmet.
Nu är jag ia f pigg och glad!

Nu ska jag snabba på med det sista för året, allt som ska vara klart!
Kram

En dag kvar

Nu är det snart slut på detta jobbår, bara en dag kvar. Hann klart med det mesta idag så det känns bra, borde inte bli så stressigt imorgon.
På lunchen hann jag ut och strosa lite. Det blev en lång stickad polotröja på rean på vero moda och ett par skor på eurosko. Också på rea ;) så inte ens 400 för både tröja och skor är helt okej tycker jag :) dessutom inga stövlar denna gång...

Niclas var snäll och kom i hämtade mig efter jobbet, vi skulle åka och titta på lister men de hade stängt. Köpte med oss mat från Ica, sån god räkbakelse och åkte hem. Kom på att vi skulle på bio nu ikväll så det blir Stieg Larsson fast den am versionen. Ska bli spännande. Bion börjar halv 9 så det är ett tag kvar. Tänkte faktiskt bara vara hemma och ta det lugnt innan. Det får bli vila idag ändå för usha.
Ska ner och fixa en brasa och packa lite smått det som kan packas och det är ju en del.

Hörs kanske sen annars imorgon bitti!



Det närmar sig

Ja kära vänner, nu har jag mindre än en månad kvar att jobba.. Nu börjar det att kännas på riktigt :)
Ska fortsätta att ringa lite flyttfirmor idag. Har två till som jag ska kolla upp.

Långdag idag, tänkte bara strosa runt på stan på lunchen. Ska inte ha eller göra nått speciellt.
Går nog in på eurosko, de hade 30 % där :) och en sväng in på vero moda och se om de har nå skjortor.
Annars hade jag tänkt och spara och shoppa i Hbg istället, roligare att hitta någonting där, det finns ju lite mer affärer..

Ikväll tänkte jag tömköra, imorgon får hon vila. Då ska jag iväg på tjejkväll hos Helene med några andra. Mat och bubbelbad ute :) Mössa på..

Kan bli promenad till stallet idag, om det inte regnar ute som det gjorde igår.
Tyckte vi var duktiga som gick fast det spöregnade..

Äta upp min frukost och sen göra mig klar. Mamma hämtar mig om ca 30 min.

Hörs senare!
Kramis

Denna fina ljusstake fick jag av chefen i julklapp :)

nöjd!

Idag är det en sån dag som jag känner mig väldigt nöjd med mig själv. Började med gym imorse, sen blev det ridning och ett riktigt bra pass. Hon var brunstig och tjurade lite i början men sen gick hon super. Har märkt att det tar längre tid att värma upp henne och det ingen idé att bråka på henne för då blir hon värre och det tar längre tid att komma någon vart.. i alla fall så gick hon väldigt bra, gjorde lite byten och mycket tempoväxlingar. Imorgon är det tömkörning igen, märker att det har hjälpt så himla bra. Dessutom såg jag idag hur musklad hon har blivit på hals och rumpa. Det märks direkt när hon får lite vila, eller ta det lugnare i några veckor. Kul :) När jag kom hem så hade Niclas fixat massa i källaren, fixat vid eluttagen och plockat ihop och så höll han på att byta lysrören i kökstaket. Satt in dom som vi hade i pippirummet innan, dom är ju nya och mkt finare. Sen gick vi ut på promenad igen, det regnade is kändes det som...varm dusch på det så blev det bra. Ligger i sängen nu och ska sova. Lite Sovmorgon imorgon :) Sov gott. Kram

Onsdag 28 december

Snart är det nytt år.. Galet!

Började dagen med gymmet igen, 10 min på löpband och sen armar o axlar.
Imorgon tänker jag vila från gym och ta lite sovmorgon.

Satt just och funderade på mina kläder.. under december har jag köpt (elelr fått i julklapp också) sammanlagt 14 nya tröjor och sen lite annat.. Ändå känns det som att jag inte har nå kläder.. konstigt :P
Men det är återigen skjortor som jag behöver.. men det hinner jag väl införskaffa mig lite senare.

Dressyr igen ikväll, hoppas hon är lika fin att rida idag som igår!

Hörs sen.
Kram

Jävlar i min lilla låda

Idag har jag varit hurtbulle värre!
Gym på morgonen, ridning på em och promenad på kvällen :)

Ridningen gick kanon, dessutom i mina nya stövlar och byxor! Alltid lite svårt att rida in nya stövlar men dessa är inte så stela som de kan vara. Trodde hon skulle vara pigg och flängig eftersom hon bara blivit tömkörd ett tag nu men det tror jag gjort henne gott. Takten i traven var mkt bättre och hon jobbade med automatik på mycket bättre med bakbenen! Det var nästan så hon var lite seg idag..det törs jag knappt skriva för då är hon väl överpigg imorgon.Mycket skoj att rida i alla fall. Fortsätter imorgon med det =)

När jag kom hem så ville Niclas ut och gå så vi gick runt Tjärnan och kacklade om allt och lite till =) Stannade och tittade på stjärnorna så man blev helt snurrig i bollen.

Nu sitter vi och lyssnar på BD, paketet med Broder Daniel skivor och film kom idag!
Ska även ta och betala räkningar nu.. Jippi.. Fast det var rätt lugnt denna månad, me like!

Träningverken är på gång i ländryggen känner jag. Kom på en ny övning idag och det tog kan jag lova.
Imorrn är det gym igen, denna gång armar och axlar. Ben och rygg får vila.

Hörs imorrn!
Kramis

Sommar?!

När pappa hämtade upp mig i morse så var det 12 grader ute...galet :P
Med lite varma vindar så kändes det som att det var på väg mot sommar..

Var på gymmet imorse, idag sprang jag på löpbandet i 10 min först och sen körde jag lite ben och rygg. Avslutade med plankan, tre långa och dryga. Känns bra :)

Blåser gör det som sagt ute, ganska rejält igen.
Förra året i mellandagarna så åkte jag längdskidor i Brovallen..då var det -20 grader..det är typ 30 gr skillnad :)

Nej nu måste jag sätta igång och jobba lite!
Kram


natti natti

Oj så snabbt denna dag gick.. Det blev en tur till Franzén men tröjan jag ville ha passade inge bra så jag åkte in till stan istället. Handlade lite på hm, och handlade sen mat. Var väldigt lugnt på stan, skönt :) När jag kom hem då såg vi klart på kingdom of heaven och sen tittade vi på twillight, jag har ju inte sett den :P Sen masade vi oss ut på en promenad runt tjärnan. Stannade till och hälsade på usha. Började att blåsa nu på kvällen igen. Har inte gjort så mycket mer. Tittat lite på tv och laddat för jobb igen. Jo vi har ju provat sodastreamern också, mycket bra blev det :) Dax att sova, gym imorgon bitti! Och bara 4 dagars jobbvecka! God natt!

Lugnet efter stormen

Nu är det sol, fint och varmt ute.
När jag kom till stallet så var hästans inne, de hade fått ätit hö inne annars hade det nog blåst iväg för dem. Usha var lite ivrig och ville ut, rosie höll precis på att ta ut dem.
Så jag tog ut henne och passade på att vara på utebanan efter som den var mjuk och fin sen så hade de som skulle vara i ridhuset redan kommit.
Då fick det bli tömkörning ute.
I börjar var hon lite spänd för de andra hästarna fot runt som vildbattingar i hagarna ibland och en pressening blåste lite så det blev ett och annat luftsprång ;) men sen kom hon till ro och jobbade på skitbra. Först undrade jag hur jag skulle få henne trött eftersom hon for runt så... Men det gick riktigt bra och sen tuggade hon på bra på bettet och jobbade finfint med bakbenen :) hon stod tom helt still i stallet fast jag gick och hämtade det andra täcket i torktummet.
Är hon inne själv i stallet så brukar hon stäppa runt men inte nu. Hon såg själv väldigt nöjd och lugn ut. Bra att det gr framåt!

När jag kom hem så stod Niclas och målade nere i källaren, då blir man också glad!

Själv har jag satt på ett maskin med tvätt och plockat undan i köket och lite retursaker.
Ska snart åka ner en sväng på stan.

Blir inget hos mormor och morfar idag, de var visst strömlösa.

Hörs senare

Ha de! Kram


Blåsigt

I natt har det blåst galet mycket.
Tänkte åka ut till stallet nu på morgonen eftersom ridhuset var uthyrt mellan 11-13 och sen ska vi till mormor på em..men jag vet inte ja om jag sätter mig på henne idag.. med tanke på hur sprallig hon var igår och hur hon brukar hoppa till när det knakar någonstanns. speciellt nu när jag inte ridit på ett tag :P
Men i annat fall så blir det tömkörning så hon kommer i allafall att få jobba på.

Igår gick vi tjärnan runt och så gick vi in till stallet o hälsade på Usha, då hade Rosie precis byggt fram löshoppning så då bestämde jag mig för att hon också fick löshoppa. Och oj vad kul hon tyckte det var =)
For runt som en vilding efter hindren. Byggde en studs för att hon skulle stanna upp lite själv och efter några gånger så var det nog mer jobbigt än skoj så då fick hon tänka till och ta det lite lugnt..Nyttigt och kul för henne.
Longerade även fram henne på utebanan...+7 grader, sol och mjukt underlag på juldagen :)

På kvällen gick vi över till mamma och pappa och åt kalkon medans teres o magnus var kvar. Själv kände jag mig lite risig, nös och hostade och var allmänt seg så kvällen var väldigt lugn.

Nu känner jag mig lite piggare, men dagen har ju bara börjat :)

Ska klä på mig nu och åka till stallet. Ska nog även åka till Franzén sen. Hittade ju en tröja där som jag ville ha, en som var slut på rutstore men som fanns där.. Nu fick jag så mycket kläder i julklapp så jag behöver egentligen inge mer, bara lite nya skjortor..Vi får se, fin är den i alla fall.

Hörs mer sen!
Kramis

Julafton i bilder

Usha hälsade God Jul :)


Hos mamma och pappa


Nyfiken Minna, och nyvaken..


Glögg


Mormor o farmor :)


Spändn väntan på tomten för Tindra


Tomten :)


Idag sov vi till halv 10. Vaknade utvilad och gick upp och käkade frukost.
Sen har det plockats upp och iordning på en del saker och har just dammsugit.
Ska snart åka till stallet och inviga mina nya ridbyxor och ridstövlar :)
Tar det nog ganska lugnt ändå eftersom jag är dyngförkyld fortfarande.
Måste bara prova att rida lite :P

Kram

Julaftons kväll

Så har nästan hela julafton gått.
Det blev en promenad imorse till stallet, mockade och gav henne massa morötter. Kändes som man var ute och gick en vårdag :)
Sen var det bara att duscha och fixa till sig. Baka kladdkaka också innan vi gick iväg till mamma och pappa.
Åt massa julmat, kollade på Kalle, väntade på tomten och öppnade julklappar. Fick massa bra saker, bl.a. Nya ridstövlar, filt, örhängen och av <3 fick jag en stor värmefilt och kläderna från rutshop :) tillsammans fick vi också bl.a. Sodasteamer. Fick en massa annat bra också. Sen har vi kikat på tv och slöat. Kom nästan nyss hem och sitter nu och kikat på tv.
Skriver mer imorgon och lägger upp lite bilder.
Kram i god natt


God Jul :)

Julaftons morgon!
Vaknade strax före nio av att jag hade huvudvärk, så nu sitter jag här
med en kopp kaffe och har nyss ätit mackor, julvört givetvis :)
Ska snart ta och gå till stallet tänkte jag, skönt med lite frisk luft innan allt drar igång
för sen lär man väl inte få en lugn stund.
Ridningen spar jag till imorgon, annars hade jag nog fått lov att gå upp sju om jag skulle hinna med det också
och jag tänkte inte stressa idag, det var dessutom bestämt hela veckan att det blir en vilodag idag.
Kanske blir det lite nya ridgrejor till imorgon..vem vet vad tomten kommer med.. :P

Tror jag klär på mig nu och låter Törnrosa sova kvar i sängen..
Hörs nog lite senare!

Kram o god jul på er alla :)

Ps, snön är i princip borta, flera varmgrader och fågelkvitter; känns som vår?!

Nu så

Äntligen färdigjobbat för denna vecka. Det har varit ganska streesigt och veckan har verkligen gått fort.
Hann börja med lite inför nästa vecka. Antar att nästa vecka blir lite lugnare i alla fall..Bara 4 dagar kvar att jobba på detta år. Sen bara en månad kvar att jobba på kontoret.. huh..läskigt.

Åkte hem direkt efter att vi stängde idag så jag var hemma runt halv 4.
Men så åkte jag och N ner på stan och shoppade det sista. Hann ju knappast det jag skulle på lunchen, det var ju smockfullt med folk.. Hann i alla fall boka tid för synundersökning..nästa fredag =)

Men vi fixade i stan ganska fort, handlade lite sill och sånt med oss hem. Åkte också förbi Franzén på vägen hem, var ju aldrig dit i helgen. Köpte ett par leggins och två par myssockor och en julklapp till mormor.
Hittade också den fina tröjan som jag ville ha från rutshop men som var slut där. Åker kanske in på söndag och handlar den medans den finns kvar =)

Sen åkte jag till stallet medans N gick till mamma och pappa med kantareller och lite ved.
Jag tömkörde över bommar idag, gick väldigt bra! Hon blev riktigt trött efteråt men hon jobbade på väldigt bra med bakbenen och takten var fin.
Imorgon tänker jag inte rida så det blir vila. Åker bara upp och mockar och ger morötter på fm.
Känns lite konstigt att det är 6 grader varmt ute...men det är väl bara att vänja sig antar jag..

Ska även hinna baka en kladdkaka på fm innan vi går till mama och papa runt lunch.

Nu ikväll har vi ätit litet minijulbord och tittat lite på tv. Har slagit in de sista klapparna och grejat lite.
Eldar på som bara den så just nu är det asvarmt här inne..
Ögonen svider och näsan känns lite täppt. Kanske blir sängen snart..

Hörs imorrn! Ho ho ho

Våran lilla julemat ikväll


Fredag 23 december

Äntligen fredag, synd bara att julhelgen är så kort i år.
Blir bara en dag extra ledigt.. Har inte tagit nån semester heller, spar lite till flytten.
I of så har jag 19 dagar sparad semester plus nya dagar nästa år men det kan vara bra att ha =)

Lite småhungrig nu..tog bara en kopp kaffe imorse. Vi ska ju äta julfrukost på jobbet snart. Just nu är det bara jag som sitter här, men jag är tidig som vanligt :)

På lunchen hade jag tänkt att uträtta lite saker på stan och boka tid för linser. Har kommit fram till att jag använder glasögonen alldeles för lite och linser är mycket bättre så jag tänkte skaffa månadslinser eller om de har nått annat bra förslag. Hade engångslinser förut men det kan jag ju inte hålla på med varenda dag. Lite dyrt kanske..

Hörs senare ikväll

Kram

Dan före dan före dopparedan

En dag kvar o jobba nu. Idag ver det lite segt på jobbet, mest för att jag huxflux blev dunderförkyld och satt o snorade och nös halva dagen. Jobb hade jag att göra men jag kände mig lite borta emellanåt :P
Lite piller och så blev jag lite piggare. Men vi har haft dålig luft och väldigt varmt inne också så det kan ha vart en anledning. Blev piggare när jag väl slutade och kom ut i luften.

Åkte nästan direkt till stallet eftersom Niclas var hos en o fikade.
Tömkörde idag, hon var lite busig och det kom lite bocksprång här och var =)
N kom förbi stallet och när jag var klar så skulle vi åka och handla lite men då ville inte volvon starta..
Så det var bara att åka hem med bussen och så kom pappa och startade volvon så kunde vi
åka och handla. Batteriet laddar ur ibland när vi kör dieselvärmaren. Typiskt obra.

Handlade i alla fall en jättegod räkmacka på Ica. Ganska stor så vi delade på en, såg lite ut som en smörgåstårta och var verkligen supergod. Kan bli nån mer sån så småningom :)

Det blir inget gym för mig imorgon, bäst jag håller mig lite lugn.
Ingen frukost på morgonen heller för vi ska ha lite julemys på jobbet med julfrukost!
Sen jobba till 15 och sen åka hem. Måste kanske gå en sväng på stan, beror på om jag hinner allt på lunchen.

Tänkte nog hinna tömköra imorgon också, vill helst inte att hon vilar.

Hörs imorrn!
Kramis

Skatbo

Lämnade gymväskan på jobbet igår eftersom jag skulle iväg på stan direkt efter..
Glömde dock bort att jag hade min plattång däri..och igår gick jag och la mig med blött håt vilket
resulterar i att jag ser ut som ett skatbo i håret :/
Får väl platta det på jobbet om jag inte får nån ordning på det nu..

Somnade fort igår och har sovit som en stock inatt, känenr mig hyffssat utvilad nu. Hade lite ont i halsen när jag vaknade..hoppas det går över. Annars får jag nog hoppa gymmet imorgonbitti.

Ikväll ska jag i alla fall till stallet och motionera Usha (den meningen har jag nog skrivit någongång förut...)
Hon kommer ju få vila på lördag igen så det är bäst hon får röra på sig idag och imorgon.
Eller så ska man kanske löngera på lördag? :) Nä.. det tror jag inte.

Bäst att jag sättter fart nu om jag ska få nån styrsel på barret...
Kram o hej

Natti natti

God kväll!

Sitter just nu i min favvostol och känner att träningsvärken efter dagens armpass kommer smygandes..
Har nyss duschat, riktigt skönt då jag steg innanför dörren först kl 21..
Efter jobbet (som varit lite stressigt som vanligt just nu) så fikade jag med Lotta och Helene i typ två timmar :) Massa snack om allt mellan himmel och jord och lika skoj som alltid!

Niclas kom ner på stan, gick in på apoteket och fick vänta ihjäl mig innan det blev min tur innan vi gick vidare till
Vega och åt, kycklingsallad och pizza.
Åkte förbi stallet och borstade Usha och pysslade lite med henne. Kändes bra att stå där i kjol och stövlar (dock inte ridstövlar) och fixa :)
Efter stallet blev det en tur förbi mamma och pappa och fikade (igen) innan vi åkte hem.
Nu har det lagats lite matlåda och sitter nu och tar det lite lugnt.

Två dagar kvar på jobbet innan helg, ska bli hur skönt som helst.
Nu ska jag vila lite till innan jag ska sova ;)

Kram o go natt


Onsdag 21 december

Nu är jag bra darrig i armarna, körde ett monsterpass på gymmet idag :)
Fortsätter att beta av min lista på jobbet. Har blivit lite ändringar så jag kan göra en del nästa vecka istället för denna vecka så nu ser de inte lika hysteriskt stressat ut.

Ikväll tänkte jag tömköra, hoppas jag hinner till stallet innan det är uthyrt.
Ska ju fika på stan efter jobbet med Helene o Lotta.

Sen ska vi även skriva köpekontrakt på huset idag, skönt att alla pusselbitar börjar falla på plats.
Nu kan man planera nästa steg -flytten. Flyttbuss, massa ändringar, försäkringar osv.
Fick papperen från stallet i förrgår, har skrivit under dem och ska posta idag så det är i alla fall klart.
Hmm mycket med det här..men jag tror det kommer blir bra och galet skoj :)

Satt och kikade på tävlingar igår, fram till april/maj så har jag flertalet tävlingar inom ca 3 mils omkrets.
Aldeles lagomt avstånd :)
Måste bara fixa medlemsskap för nån klubb..

Hörs senare!
Kram

Broder Daniel

Sitter just nu i korgis och lyssnar på BD Dvd'n och surfar runt lite :)

Tog en promenad till stallet efter maten och tänkte ju tömköra idag, men det skulle vara lektion
i ridhuset så jag skulle inte hinna in innan. Så grejade lite och sen gick jag hem igen.
Var riktigt länge sen som jag till och från stallet, förra vintern gick jag nog flera gånger i veckan.
Det var i alla fall skönt att gå och skönt nu efteråt att bara slappa!
Det får bli tömkörning imorgon istället, det hinner jag innan ridhuset blir uthyrt.
Invigde dessutom den nya myströjan idag. Räckte att bara ha den och dunvästen idag. Det var ju ganska varmt ute.

Kollade vädret btw och såg att det skulle bli regn på fredag och 10 grader varmt på måndag. Det skulle ju lika gärna kunna vara midsommar.. haha..

Imorgon ska det gymmas igen, överkroppen denna gång.

Ska fortsätta att lyssna på BD nu, även om jag sett denna dvd ett antal gånger :)

Kram

wihoo

Var nyss in på hm en snabbis. Hade en rabatt kupong som gick ut idag o jag visste att deras rea hade börjat.. Hittade en snygg kavaj för halva priset, 150 kr och en jätte skön tjock tröja att ha o rida i för också 150 kr men som kostat 350 kr. Så 20 procent för det så förstår ni att det blev grymt billigt, 270 kr :) ganska nöjd just nu. Måste även fixa iväg ett paket som ska till Skåne. Nu lunch!

20 december

4 dagar till julafton! Behöver jag säga att december har gått sjukt fort?
Om januari går lite sjukt fort så är det lite skrämmande...dvs nästan en månad kvar innan vi flyttar.
30 januari blir det tillträde till lägenheten och 6 februari börjar jag jobba. Eller jag börjar egentligen 1 feb men har tagit ledigt så vi hinner komma ner ordentligt. (och hinner få ner Usha!)

I dag får Prinsessan von Fisenknopp bli tömkörd, skulle tro att träningverk i bakbenen är ett faktum idag :)
Men bättre att hon rör lite på sig, kanske lägger in lite bommar för skojsskull :)
Stackars fisen. Bäst hon får lite morötter av mig idag..
Imorgon blir det därimot vila för henne och för mig! Har lite annat som måste fixas imorrn, mer om det sen..

Blir ett kort inlägg nu, måste jobba på som tusan.
Hörs senare ikväll!

Kramis

Måndagkväll

Måndagen på jobbet gick i rasande fart. Massor att göra som jag misstänkte och imorgon fortsätter det.

Var hemma en stund innan jag åkte tilll stallet. Hann fixa med tvätten, laga mat och greja lite annat.
Stallet gick bra också, tror hon hade lite träningsverk sen igår i bakbenen men vi känpade på lite idag också
och gick riktigt bra på slutet. Märktes att hon fick lite mjölksyra i benen på slutet men hon kämpade på :)
Tror hon var nöjd efteråt och stod o vilade på gången medans jag grejade lite med henne.
Imorgon blir det bara tömkörning och på onsdag är det vila.

Sitter just nu och tittar på 2½ men och ska strax fixa frulle till imorgon.
Själv tar jag lite sovis imorrn, halv 8 åker jag hemifrån. 

Natti natti
Kram

Näst sista veckan

på året.
Sjukt vad detta år har gått fort, men kul har det varit :)

Tränade mina stackars ben idag igen, och ryggen :) Bra start på veckan med andra ord.
Snöslask är det ute också, höll på att halka på vägen mellan gymmet och banken, tur man höll sig på fossingarna.

I kväll blir det stallet igen, tror att det blir kandaret på denna gång och forsätter med traven och takten.
Imorgon tänkte jag att det blir tömkörning men vi får se, det brukar aldrig bli som jag tänkt mig ändå :P

En till julklapp är förresten klar..hehe..

Ha de!
Kram

slutet av veckan

Som vanligt så har dagen gått alldeles för fort..
Vi tog en promenad till OK mitt på dagen och hämtade ut ett julklapps-paket. Märks direkt att det är jobbigare att pulsa och gå i snön fast det inte har kommit så jättemycket (5cm kanske).
Fick dessutom inviga mina nya täckbyxor som jag köpte i somras ;) De är inte alls som andra tjocka täckisar, utan tunna med fleecefoder inuti och perfekta att gå promenader i. Dessutom snygga :P

Har fixat lite med julklappar och julkort också, tror dessutom att alla julklappar är klara nu.. Nästan i alla fall.

Sen var jag i stallet några timmar. Red ett dressyrpass, tänkte egentligen bara jogga henne lite så jag satt på hoppsadeln. Jobbade ganska mycket med traven och vips så fick hon en fantastisk trav med några passage-steg emellanåt. Gjorde mycket avsaktningar och tempoväxlingar och då blir takten en helt annan. Blev lite galoppjobb också med samma upplägg, tempoväxlingar och avsaktningar. Riktigt roligt att rida när det går så bra =)
Efteråt stod hon på gången och halvsov...tröttis.

Nu har vi inte gjort så mycket på kvällen, ätit mat, tittat på musikhjälpen som avslutades idag och nu tittar jag på Bridget Jones dagbok men jag snart krypa ner i sängen.

Lite bilder från helgen

Innan maten


Efterrätt


Fjärde advent :)


Nu ska jag hoppa i sängen och sussa.
Gymmet imorgon bitti!

Kram
 

Söndagmorgon

Vaknade strax före 9 och var utvilad :)
Kikade ut och upptäcker att det är vitt på backen, men inte så farligt.
Snöar lite nu också, får väl se hur länge det får ligga kvar.

Hade en riktigt lugn och skön kväll igår, vi kikade på film och musikhjäpen, småpratade lite och bara va'.
Väldigt skönt och avslappnande.
Niclas håller på att bli förkyld och går omkring och nyser och snorar, hoppas det går över och hoppas att jag klarar mig.


Har inga planer alls på dagen. Städa lite, tvätta och sen stallet senare i em.
Sen ska det jobbat i en vecka till innan det blir jul! Fast denna vecka kommer nog att gå riktigt fort för alla vill ha sina saker klara innan jul så det brukar vara högt tryck på banken då..

Hörs!
Kram


Zzzzzz

så låter det just nu från soffan :)
Själv så sitter jag och tittar på Harry Potter och tänkte hålla ögonen öppna några timmar till i alla fall.

Vi tog en promenad till Konsum och köpte taco-saker. Väl hemma igen så gjorde vi tacos med taco-chips gratinerade i ugnen med ost. Väldigt gott!

Har fortsatt och tittat på lite kläder och tänkte ta och beställa imorgon. Hoppas de hinner komma i veckan :)

Tänkte lägga in lite bilder från julmyset hos Nattis igår men orkar inte hämta sladden till datorn.. Får ta det imorgon istället.

Nu fortsätter Potter!
Ha en bra kväll, det ska jag ha!

Kram

Fotölj-läge

Var hemma från stallet strax före 13. Tömkörde som sagt idag och det gick riktigt bra, hon såg väldigt fin ut! Imorgon blir det ridning och förmodligen endel galoppjobb.
Idag var det också första gången på länge som hon var lerig igen..hagarna är plaskiga och leriga och lär väl bli ännu värre eftersom det har regnat idag. Kändes dock som det regnade is ute.

Väl hemma igen så hoppade jag i min stickade långtröja (klänning) och satt på mig de knälånga angora-sockorna och bara myste runt lite.
Sen åkte vi och handlade mat, kylskåpet såg tomt ut.. Nu blev det påfyllt med en massa mat.
Har nyss duschat och tänt en brasa och sitter i fotöljen och tittar på musikhjälpen.

Ikväll blir det nog en lugn kväll..har ingen plan alls på vad vi ska göra. Lite skönt. Kanske gå hem till mamma och pappa en sväng? Eller bara vara..

Nu måste jag nog dock slita mig från fotöljen och hänga upp tvätten.. Hör att maskinen har stannat nu..

Kram :)

Sovmorgon!

Slog upp gluggarna och tittade på klockan, 10.40 :) Tror minsann att jag behövde sova lite!

Kom hem från Nattis strax efter 1 i natt, sjukt kul hade vi. Vi käkade julbord, tittade på Mia Skäringer (som höll på i ca 2 h), delade ut lite paket och snackade en hel del. Kul och kvällen gick megafort.

Tittade lite på musikhjälpen innan vi gick och la oss sen och har nu sovit i nonstop, härligt!

N sover fortfarande och tänkte passa på att åka till stallet och göra klart där nu. 
Tömkörning är det på dagens schema. Sen tänkte jag åka förbi Franzens på em.

Har också klickat in på rutstore.se och hittat en massa kläder som jag tänkte beställa.

Ska snabba på nu så jag inte blir sittandes i korgfortöljen hela dagen :)

Kram

Jag överlevde

Nu är det helg och jag överlevde dagens jobbpass. Gick riktigt bra med tanke på hur trött jag var imorse. Med kaffe och tuggummi så klarade man dagen galant ;) till lunch köpte jag sallad och dubbeldajm och dubbeljapp så jag skulle piggna till. Tror dock först att jag fick paltkoma och blev mätt o trött men sen piggnade jag till igen.
Konstigt nog så fick jag massor gjort idag i alla fall så det kändes bra.

Vila för usha idag, planerad vila tom :) ska hem till nattis ikväll och ha lite julbord med tjejkompisarna :) tänkte bara sitta här och ta det lugnt fram till dess. Sara kommer och plockar upp mig strax före sju.
Har just nu satt mig i favvo korgstolen vid utblåset från brasan och tittar på musikhjälpen :) skön fredageftermiddag!

Hörs senare!
Kram


Fredag tack och lov

Trött eller trött ?
Var hemma hos pirjo igår kväll med några och drack glögg och åt mat. Tänkte inte bli så sen men kl blev ett när jag var hemma så jag är lite trött idag.
Hoppade gymmet... Tur det är fredag så man får sova imorgon!

Igår försvann i af soffan också så nu har vi bara den lilla soffan här. Liten i liten, det är ju en tre-sits soffa men den känns liten :)

Ny ska ja snabba på så jag kommer till jobbet.

Kram


utelåst

BRA att jag har tagit av husnyckeln från bussnyckeln...varför jag nu gjort det?? I af så är jag ute låst nu eftersom Niclas har åkt till jobbet.. tur att pappa var ute och åkte så han är snart här. Jag som tyckte att jag hade så god tid på mig när jag åkte från stallet...så kan det gå, skyller på att jag var trött imorse! I af så har jag varit o ridit. Gick hur bra som helst! Fick till en riktigt bra galopp och en super bra trav, lugn och fin. Rider ju utan sporrar nu eftersom hon är lite över pigg emellanåt ;) så jag får kämpa lite mer med benen bara, mwb hon ska ju ta skänklarna också så det är nyttigt att rida utan. Sen rider jag mycket innanför spåret så hon inte kan ta stöd av väggarna, jag har ju så svårt att rida rakt fram..måste träna mycket på det. Nu kommer pappa! Hörs! :) Kram

Rasande fart

Nu försvinner det möbler från huset med en rasande fart :) nu ikväll blev soffan såld också. Favvosoffan att sova i :( men vi behåller den andra skinnsoffan eftersom den är lite mindre och så har vi ju den oerhört sköna korgfotöljen till det också, fungerar också bra att sova i ;)
Men nu börjar det att ta slut på saker, bara cafebordet, en byrå, en tv-bänk och ev en hylla och kanske sidebordet som vi har i köket... Tror inte att vi får plats med det :/
De största sakerna är i af borta nu.

Efter jobbet så var jag p stan och fikade med Ulrika, blev nästan i 1 1/2 h :) sen kom Niclas ner och vi gick och käkade lite mat. Sen åkte vi en snabbis till stallet och hälsade på usha innan vi åkte hem igen och så kom de och tittade på soffan. Imorgon kommer de nog och hämtar den.

Vila för usha idag alltså. Imorgon åker jag dit direkt på morgonen, sitter nog i sadeln strax efter halv 7. Börjar jobba ca nio men åker till jobbet så fort jag är klar i stallet och har åkt hem och duschat.

Just nu sitter vi och tittar på bonde- bröllopet och har det skönt bara. Har varit stressigt idag så det är skönt att bara ta det lugnt.

Kram


Onsdag!

Lill-lördag igen. Trött som en gnu imorse men lyckades få upp gluggarna och piggna till på gymmet.
Somnade med datorn i sängen och musikhjälpen på..vaknade av att det blev tyst då batteriet i datorn dog :P 

Det blev som jag misstänkte, armar och lite ben. Har lite fokusområde på benen nu.

Jobb för fullt idag, listan börjar bli lång igen..Efter jobbet blir det förmodligen fika med Ulrika om det inte kommer några och tittar på soffan. Dom ville komma igår men då gick det inte så det vore väl bra om de kom idag eftersom de verkar vara väldigt intresserade.

All snö är nästan borta också, lika bra det :) Isen har smält bort också så det är inte lika glashalt idag.

Nu måste jag snabba på.

Ha de
:)


Busväder

Dagar som denna är jag väldigt glad över att jag står i ett stall med ridhus och väldigt nöjd över att jag kommer att göra det i Helsingborg också. Det blåser och regnar och är ishalt ute...
Tömkörde idag, i början var hon busig och det kr ganska mycket på taket i ridhuset eftrsom det både regnade och blåste så hon passade på att busa och göra luftsprång titt som tätt men sen kom hon väl på att det var ganska jobbigt att hoppa runt som en galning så vips så blev hon lugn och jobbade på riktigt bra! Fick till en riktigt bra galopp så jag jobbade med mycket med det idag.

Imorgon är det dags för gymmet igen innan jobbet. Tror det blir armarnas tur.

Har kommit in på sharpmans hemsida och har spanat in massa fina ridklädde och andra saker. Snart dax att även uppgradera den garderoben lite..allt på en gång tydligen :)

Nu ska jag fortsätta att titta på musikhjälpen, igår somnade jag med svt play och musikhjälpen på ipaden i sängen, idag kanske det blir radion på istället.

:)
Kram


Lusselelle

Idag är det Lucia, även om jag inte sett ett enda luciatåg än, bara hört på radion.
Sitter redan på jobbet, tur jag har en del saker att göra. är iof bara här ca 25 min innan normal tid.

Kom på att jag glömnde beätta igår att Niclas fick förlängt på bruket, januari ut. Så vi blir här hela januari och sen flyttar vi som det var tänkt från början den 1 feb. Förhoppningsvis kan jag få börja i Lansdskrona den 6 feb som är en måndag.
Kändes dumt att han skulle tacka nej till förlängning, plus att vi skulle fått betala halva hyran om vi skulle kommit i mitten av januari. Detta blir nog kanon :)

Ridning i em igen tror jag, lite tidigare än igår hade jag tänkt. Ev kommer Nattis och Marika förbi och tittar på soffan, lät som att Marika var lite sugen på den.

Dax att fixa morgonsysslorna här, sen ska granen upp och vara klädd innan vi öppnar idag, dvs 9,30.

Ha de!

Kram

Ridning-check

Var faktiskt på väg att låta henne vila idag men så tog jag mig i kragen och red ändå och nu känns det riktigt bra =) Dels för att hon gick väldigt bra, lugnt och fint och dels för att jag inte slöade till och lät henne vila.
Gjorde mycket öppna och sluta och galoppfattningar.
Nu är jag hemma igen i soffan och tittar på 2½ men och ska precis göra mig knäckemacka med leverpastej. Mumsi!

Imorgon är det lite sovmorgon igen men jag kommer nog ganska tidigt till jobbet eftersom mamma måste vara i Hedemora kl 8. så jag är väl på jobbet strax efter halv 8..

Nu macka!

Kram


Musikhjälpen på gång

Hemma efter jobbet och väntar på att åka till stallet. Väntar på vaddå egentligen? Smälta maten kanske...sen tror jag att ridhuset är ledigt kl 19 så jag tänkte åka strax e 18.
Medans N och pappa åkte till tippen med allt skrot så fixade jag maten, flygande jacob med ris =)

Snart börjar Musikhjälpen på Tv också, närmare bestämt om 24 minuter. Nu blir jag nog av med Tv-fjärrisen i en vecka framåt :P


Musikhjälpen på gång

Hemma efter jobbet och väntar på att åka till stallet. Väntar på vaddå egentligen? Smälta maten kanske...sen tror jag att ridhuset är ledigt kl 19 så jag tänkte åka strax e 18.
Medans N och pappa åkte till tippen med allt skrot så fixade jag maten, flygande jacob med ris =)

Snart börjar Musikhjälpen på Tv också, närmare bestämt om 24 minuter. Nu blir jag nog av med Tv-fjärrisen i en vecka framåt :P


Halvvägs till julafton

Dvs 12:e december idag..Det regnar och är isgata ute..ändå helt ok för mig.
Hade svårt att somna igår, tror kl var över 12 innan jag knoppade in. Det är väl för att jag har sovit ut så mycket under helgen och konstigt nog var jag pigg imorse ändå :)
Blev lite sen till gymmet men det blev ca 30 min effektiv träning för mina stackars ben och min rygg. Imorgon får de ju vila :P

Ikväll ska vi ta oss en tur till Tippen och tömma släpvagnen. En ridtur behövs också eftersom jag förmodligen ska träna för Helene imorgon, i af ngngång under veckan. Får se om det målas en gång till i rummet också, sen fattas bara listerna och sen är det KLART! :D Det blir riktigt ljust och fint! Kommer en före och efter bild sen. Har nästan glömt bort hur det såg ut från början.

Dax att jobba!

Kram

snabb snabbare snabbast

Det tog inte ens en timme från att jag la ut sängen på blocket innan den blev såld. Smidigt :) Vad har jag annars gjort då? Jo varit hos mormor och morfar och fikat lite, tömkört usha och rakat henne. Varit hos mamma o pappa och fikat... Och tittat på deras nya tv.. slängt i en massa i släpvagnen och Niclas har målat väggarna nere. Nu ska det bara målas en gång till :) Nu tittar vi på beck och ska sen sussa. Ny jobbvecka imorgon och ett nytt gympass på morgonen. Bäst att fortsätta att vara social :P God natt o kram!

Kaffe!

Återigen kan jag inte förstå hur jag för ett par år sedan inte drack kaffe..
Just nu sitter jag i af med en stor kopp och myser i soffan. Har fått sova ut båda dagarna i helgen, hur skönt som helst!
Somnade strax efter 11 igår kväll och vaknade strax efter 02, då var det dax att åka och hämta N o H och köra hem dem sen sov jag till kl var strax efter 9.

Idag ska släpvagnen fyllas lite till, imorgon ska dem tömmas på tippen sen är det bara att börja med nästa lass ;) En sväng till mormor runt lunch och sen till stallet lite senare på em.
Och börja (tror jag) måla väggarna ikväll.

Skulle behöva åka hem till mamma och pappa och gå igenom alla hästgrejer också, säkert en hel del där som jag faktiskt kan slänga, som jag har sparat "ifall det är bra att ha" men jag har ju inte änvänt det än så...

I natt när jag hämtade dem så var det plusgrader och varmt ute men nu ser det ut som att det är ganska kallt..brrr.
Kanska ska ner och tända en brasa? Bara för mysfaktorns skull..

Kramis

Shopping!

Det blev Västerås och shopping ändå idag :)
Även om jag fasktiskt inte just handlade någonting åt mig själv så blev det väldigt bra ändå.
Några julklappar avklarade, färg till källaren, Niclas köpta lite kläder och lite annat mojs.
Träffade på mamma och pappa i Västerås också, bestämde att vi skulle äta pizza på kvällen hos dem innan de skulle iväg på country-showen.
Var hemma från V-ås strax före sex, gick till dem och åt lite och sen gick vi en en sväng till OK.

Nu har jag precis kört Niclas och Henrik till stan, de skulle på en spontan-utgång :)
Själv slötittar jag på Tv, inte ett dugg sugen på utgång. Gissar på att jag snart somnar i soffan om det inte är nå bra på Tv. Just titatt klart på Så mycket bättre. Jason med Flickan o kråkan var grymt bra, kanske för att jag tycker det är en grymt bra låt :)

Imorgon ska jag en sväng till mormor igen, denna gång med Nattis, klipptajm. Åker ut dit vid 12.
Sen ska vi väl börja måla lite och så stallet någongång under dagen!

Kramis

Äntligen helg!

Fast veckan har gått riktigt fort. Så är jag glad över att det är helg.
Somnade i soffan igår till nån film, gick upp och la mig i sängen och sov till strax före halv tio :)
Ska strax åka till affären och köpa lite god frukost medans hjärtat trynar vidare en stund.

Det enda som är planerat att göra idag är longering och rakning av usha (igen) och riktigt denna gången. Pälsen har växt som ogräs på henne. Bäst att passa på nu innan det blir alldeles för kallt ute.
Sen får vi se vad vi hittar på för skoj. Lite saker åker kanske ut på blocket idag igen och lite i släpvagnen ;)

Hörs sen!
Kramis

Ser isigt ut....


Handboll o vin

Det är vad som gäller nu. Har nästan nyss kommit hem från mormor och morfar där vi har käkat oss proppmätta på både det ena och det andra. Åkte dit direkt efter jobbet nästan så det blev inget stall för mig idag som jag misstänkte.

Slaskigt och plaskigt är det ute också eftersom det regnar nu och snön är nog snart borta. Antingen får det vara lite snö och några grader kallt eller Inge snö och varmt ute. Men inte både snöslask och regn o blött.

Tänkte åka till Västerås imorgon men tror vi hoppar det. Fixar lite här hemma istället.

Återgår till vinglaset :)

Fredagsmys :)


snö snö snö

Usch vilket snöväder det har varit, som tur är så snöar det inget nu men snön som ligger är megatung och blöt.
Hade inte alls lust att gå upp imorse men det var bara att ta sig i kragen och masa sig upp ur sängen.

Gymmat på morgonen. Benen o magen igen. Denna vecka har verkligen benen fått sig en omgång :)

Ikväll blir det inget stall, vi skulle vara hos mormor runt 17-tiden så då får rödtotten vila. Tror dock hon är nöjd med det.

Nu kommer kaffe!
Hörs mer sen.

Kram

Filmning

Oj vad dagen gick fort idag. Efter jobbet gick jag och Niclas ut och åt på Kina :) gott och väldigt mättande.
Sen åkte vi bara hem och jag böt om och åkte vidare till stallet. Pappa kom ut och filmade också, får se om jag lyckas lägga ut nån filmsnutt här. Jag är ju knappast världens mest tekniska.
Tror usha hade lite träningsverks idag efter gårdagens megabra pass men hon kämpade på bra idag också. Fick till några riktigt bra byten på långsidan i ca vart tredje språng. Vanliga byten gör hon hur bra som helst nu. Fick även till traven riktigt fint men jag har lite svårt att sitta ner i ökningarna, och speciellt idag då mina hela chaps pajjade i dragkedjan och jag bara fick rida i ridbyxor och fick inget bra grepp i sadeln. Måste lämna in chapsen på lagning. Mina absolut bästa och skönaste att ha nu på vintern.
Antingen blir det vila eller longering för henne imorgon. Vi ska nämligen till mormor på kvällen och äta så det beror på när vi ska dit. Egentligen kan hon lika gärna få vila för nu har hon gått tre dagar riktigt bra!

Dax att packa gymväskan och hoppa i sängen och sussa.

Natti natti


Landskrona here I come

Fick nyss besked om landskrona så nu blir jag företags rådg där :D Kanske man måste uppdatera garderoben lite också...nya fina kläder. Vilken otur för mig ;) Firar med kycklingsallad och mangoraja sås!

8 december

Idag kan det bli en spännande dag. Jag måste bestämma mig ang jobbet i Malmö innan lunch. Varför jag tvekar är att jag väntar på besked om Landskrona också och den ansökan går ut idag.. Hittills har jag jobbet där om ingen annan som är "bättre" söker idag... Alltså, antingen tackar jag ja till Malmö och supporten nu på fm. Eller så tackar jag nej och har is i magen och hoppas på att ingen söker de sista timmarna nu i Landskrona.. Synd för mig om det blir så för då står jag utan jobb. Måste disk med Ulrika hur jag ska göra.
Om jag tänker längre fram så är nog Landskrona ett bättre jobb för mig men supporten är bättre än inget alls.. Svårt och beslutsångest deluxe..

Annars så är det långdag idag även om jag tror att det är välbehövligt då högen på mitt skrivbord är stor..
Tänkte rida igen i kväll fast jag kommer hem sent. Gick så bra igår så jag vill nog rida lite =)
Så kan jag longera imorgon istället och ha lite fredags-lugnt.

Nu måste jag rappa på.
Taxin går om 25 min..eller 20.

Kram

=)

Oj vilket bra ridpass det blev idag :)
Red utan sporrar eftersom hon är lite känslig just nu och det gick verkligen superbra!
Det blev mycket galoppjobb och många byten som gick väldigt bra. Eftersom det kändes
så himla bra sa passade jag på att rida ett ganska långt pass. Dessutom var det varmt, om jag igår tyckte
att det var kallt igår när jag red så var det tvärtom idag. Skönt att slippa frysa.
Sen har jag hittat på mina angora-ull-strumpor som jag fick i julklapp förra året och de är verkligen
jättesköna och varma fast de inte är så tjocka.

Har varit hemma sen strax före sju, tvättar lite ridkläder och ska gå igenom dem sen, slänga det som jag inte ska ha längre..
Slängt i lite mer i släpvagnen, det börjar verkligen bli tomt i källarrummet nu...

Snö ligger det fortfarande kvar, men bara lite lite.. Det är ju faktiskt lite ljusare ute också..
Men det får inte komma mer snö nu..det räcker.

Ska fixa lite nu, och titta klart på böderna =)

Kramis


Ja' ser det snöar

Trist men jag måste erkänna att det är lite ljusare ute. Så länge man inte behöver skotta så är det väl kanske okej..Bara det inte blir ännu mer nu :/

Gymmet avklarat. Överkropp och mage fick sig en rejäl omgång och benen lite lätt.
Är riktigt pigg idag. Har dock legat och funderat i natt vilket jobb jag ska ha men jag har bestämt mig för supporten som jag sa igår. Måste bara meddela Landskrona detta också..

Sen är det massa som ska göras innan vi flyttar oxå. Har börjat skriva en lista på allt...pjuh..

Ikväll blir det ridning igen, tänkte öva lite på byten. Det var ett tag sen nu och det är dax att sätta igång med programträning snart. Och att lära mig att korta tyglarna och inte sitta med händerna i magen :)

Hörs!
Kram 


Dagens 3 bästa

Idag har det varit en riktigt bra dag.
Varför då?
Jo, nedräkning..

3. Jag åt knäckemacka med kaviar på lunchen (inte bara givetvis). Hade glömt hur underbart gott det är.
2. Jag red Usha idag, desutom ett riktigt bra pass :)
1. Jag har fått jobb i Malmö :)

Jobbet i Malmö är på kundsupporten på banken. Dagtid där det blir arbetstid från allt mellan 06,45 - 21,15 vilket gör att det blir viss skiftgång. Passar mig utmärkt då jag kan vara i stallet lite olika tider :) Kan också få jobba helgen och då är man ledig i veckorna istället. Sen finns det nattjobb också men det ingår inte i mina tider. Hade inte tackat nej om jag fått nattjobbet, det hade jag helst velat ha.. Jobba 3 nätter och vara ledig i 6 dagar. Ganska najs..
Jobbet i Landskrona då? Jo jag tror ju att jag får det också om jag vill men jag känner att jag vill testa på nått nytt och prova på internt. Det blir ingen kundkontakt men man får se lite andra delar av banken och hur det fungerar. Kan vara riktigt roligt och nyttigt!
Egentligen är jobbet från 1 januari men eftersom det har dragit ut lite på tiden från deras sida så ska vi försöka fixa till nått i mitten av jan eller första feb. Ska prata med med dem imorgon :)

Ridningen gick som sagt bra idag, men jag insåg nu att jag inte kan rida med sommarvantarna längre..Aldeles för kallt.. Usha känns pigg och glad och väldigt fin.

Nu på kvällen kom mamma och pappa över på lite fika. Niclas har ju namnsdag idag.
Har eldat på en del så nu är det 25 grader igen här inne.. Skööönt :)

Duscha nu och sen fixa gymväskan till imorgon.

Kramis

God morgon

Haha hur trött är man inte om man inte ens vaknar av att en mobil ligger i sängen och vibrerar och låter?!
Exakt så trött vad jag innan N åkte till jobbet. Hans mobbe låg kvar i sängen och alarmet tjöt medans han var i badrummet och jag har inte hört nått alls :)
Däremot kunde jag inte somna om efter att han åkt, så då var jag pigg och utvilad. Konstigt.

Idag blir det full fart på jobbet, sen hem och RIDA och sen kommer mamma och pappa över på lite fika.
Idag ska jag rida, därför åker jag direkt från jobbet till stallet, bara hem och byta om emellan. Och så får jag käka efter stallet istället..Får bli så idag.

Har dessutom riktigt skön träningsverk efter gymmet idag. Bra, då gjorde jag nått vettigt igår :)

Förresten håller det på (tror jag) att lösa sig med jobb i Skåne..mer om det sen när (om) det blir klart.

Ha de!
Kram

Städdag

Haha det sprack redan idag med ridningen ;) acke var lite sen och blev inte klar förens halv sex. Då kom Niclas o hämtade mig sen åkte vi och handlade thaimat och käkade. Hade redan då bestämt mig för att inte rida då jag insåg att det skulle bli sent.

Istället så tog vi en promenad efter middagen, tvättade en maskin med kläder och har fyllt halva släpvagnen med skräp. Mer är kvar men tar det en annan dag :)

Var ner på hm på lunchen och handlade en kavaj. Har letat länge efter en och nu hittade jag äntligen en snygg!

Ska duscha nu och sen titta på 2 1/2 men. Imorgon blir det lite sovmorgon också. Åker med mamma runt halv 8 så jag kan sova till strax före 7. Najs.

Kram kram


5 december

och fortfarande inge snö, me like :)

Har nyss gymmat ett svettigt ben, mage och ryggpass..Nu jäklar måste jag igång igen..3 veckor med alldeles för dålig träning och för got mat och annat mojs. Men det får man ibland =)
Nu kör vi hårt till jul så kan jag äta julebord med gott smavete sen (o julgodis:) )

I em kommer Acke och skor Usha, åker dit direkt efter jobbet. Sen åker jag hem och äter och åker nog tillbaka och rider lite senare. Hon har också fått vila lite nu så vi kör lite hårdare till jul och sen får hon nog också ta det lugnare under julen.

Dax att jobba nu :)
Hörs sen!
Kram


Söndag kväll

Undrar fortfarande varför helgerna ska gå så himla fort...

Vi har i af hunnit med en hel del den här helgen och det känns bra. Nu på kvällen åkte vi till mc donalds och åt en flurre och milkshake. Sen har det bara slöats i soffan med en kopp kaffe.

Ska snart packa gymväskan för imorgon ska det gymnasieskola igen. Inge fusk i veckan, tre pass ska det bli.

Dax att göra ordning lite frukost och sen gosa ner mig i rena lakan :)

Natti natti

2a advent


Knäppt

Hmmm skrev ett inlägg på fm men jag måste ha glömt lägga in det. Knäppt Aja.

Igår kväll var vi hemma hos mamma och pappa och åt tacos, tindra var ju där också så hann med o busa lite med henne innan hon gick och sussade.

Sov ganska länge idag, gick upp strax före tio :) då tog vi oss en promenad runt tjärnan. Gick hem och lagade mat. Sen har jag städat ur bussen, plockar ut hästsakerna som ligger i skåpen, trodde att de var fuktiga och att det var därför som jag fick sån imma på insidan av rutan. Men det var inte så speciellt fuktigt där. Konstigt. Plockade i af ut allt och nu ligger det i garaget istället :)

Sen fick vi ett ryck och gjorde klart nere i källaren. Dvs satt upp väven som var kvar! Nu ska vi bara hitta en färg och måla. Så det blir förmodligen måla bara helg för det hinna nog inte i veckan. Det är ju lixom kanske inte så många veckor kvar innan vi flyttar, eller jo det är det väl men det kommer ju jul mellan och så har vi ju en massa andra saker att fixa.

Kom nyss hem från stallet. Blev ett dressyrpass idag och hon kändes hur fin som helst :) travlängningarna var riktigt fina. Tror pappa ska få filma lite i veckan.

Nu sitter jag och väntar på att magen ska bli klar. Klyftpotatis med kyckling och västerbottensås :) hoppas det blir gott.

Hörs senare
Kram



Regn o rusk

Usch vilket trökväder det är nu. Regnar och är grått.

Satt nån timme hos nattis och håret blev som vanligt bra :) sen hann jag knappt komma hem och det ringde en och ville köpa tv'n som vi la ut i veckan. Så han kom och hämtade den :) känns onödigt att vi ska släpa på den stora hela vägen ner, vi ska ha kvar den nya som vi köpte förra året men så köper vi en ny att ha i vardagsrummet när vi kommit ner så slipper vi frakta den så långt.

Sen åkte vi till stan och handlade mat och lite annat. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar. Sen iväg till stallet och sen ska vi till mamma i pappa och äta tacos senare i kväll.

Kramis


Mot frissan

Snart dax att åka till Nattis och salongen. Ska bli så sjukt skönt att få bort utväxten. Hmm sen måste jag ju hinna en annan frissa...jobbigt :( Tur att det finns många att välja på så det ska väl inte vara några problem.

Kallt se det ut att vara idag också, jag som hade hoppats på att jag kunde rida ute i paddocken i helgen men det kan jag nog glömma ;)

Vi får se vad vi hittar på sen. Kanske går över till mamma och pappa sen, de skulle baka pepparkakor med Tindra idag =)
Nu måste jag i af skynda mig.

Hörs sen!
Tjingeling


Fredag 2 december

Har nyss setat och tittat på Mr Bean-den totala katastroffilmen..vilket stolpskott han är :) var länge sen jag skrattade så mycket till en film. Egentligen en ganska dålig film men bara att titta på Mr Bean så börjar man ju att skratta. Den var i af bra och galet rolig :) Jobbet swischade förbi, massor att göra och ännu mer nästa vecka.. Tur det är helg så jag kan pausa lite. Efter jobbet så åkte jag hem och vilade lite i soffan medans vi tittade på en kort dvd med Volbeat. Sen åkte jag vidare till stallet och longerade usha. Såg lite trött ut i början men sen kom hon igång fint. Imorgon blir det nog ridning. Åkte och handlade lite kvällsmat. Kycklingspett och vitlöksbaguett :) Köpte även en suchi (eller hur det stavas) men den förpackningen står kvar i kylskåpet.. Ingen av oss vågade prova det..än. ;) Nu ska jag slöa lite till i soffan innan jag ska sussa. Skapligt trött nu.. Imorgonbitti (vid 9) ska jag till Nattis och fixa frillan..Äntligen! Har typ 3 cm utväxt i håret och det ser förjävligt ut just nu.. Go natt o kram

Dalasalen

Julbordet igår var riktigt trevligt. Vi var i Falun i Dalasalen och har man inte varit där så kan jag verkligen rekomendera att åka dit. Jättemycket mat, och god mat, och bra julshow. Vi åkte inte därifrån förens elva tror jag. Sen var det bara att sätta igång och köra hem mina kära kollegor så strax före halv två låg jag i sängen.
Därför har jag tagit mig lite sovmorgon nu. Konstigt nog så var jag Inge trött inatt nr jag körde dem. Vi hade så bra diskussioner i bilen så jag höll mig vaken :D

Tur det är fredag idag, känns lite lättare att gå till jobbet då.
I em ska jag ut till stallet och longera tänkte jag sen får vi se vad som händer ikväll.

Dax att snabba på!

Kram


Nedräkningen har börjat

Redan torsdag i redan 1 december. Nedräkningen till jul o nyår har börjat :)
Långdag idag och sen till Falun och äta julbord, ska bli gott!
Sitter nu o käkar mina ägg och snart ska jag gå ut och bli upplockad av mamma och åka till jobbet.

Usch vad trött jag var igår. Niclas försökte prata med mig men jag tror jag somnade mellan orden och ibland svarade jag helknäppt :P vilket roade endel. Men idag var jag pigg och kunde inte somna om när han åkt till jobbet, så jag låg och drog mig ett tag innan jag gick upp.

Nej nu ska jag dricka upp kaffe och göra mig klar.

Kramis


RSS 2.0