Juli snart slut

Imorgon är det sista juli och snart känns det som att sommaren är över 😱 men det kan ju bli en riktigt skön september och oktober med massa sol och värme! 

Vi har i alla fall haft en riktigt bra semester och gjort en massa roliga saker. I torsdags började jag jobba och Micke började i onsdags. Igår åkte han till Grönland för jobb i 2,5 v ca så nu får jag vara hemma själv här med hönsen och fixa. Dagarna går ju så fort så snart är han hemma igen 🙂 
Igår blev jag bjuden till grannarna på middag och kom inte hem förens efter midnatt. 
Idag började jag dagen med en löptur på 5,14 km. Vi sprang även i tisdags och jag måste komma i form nu igen. Jag blev förvånad själv över hur bra det gick i tisdags och idag gick det ännu bättre tidsmässigt nenndet var hemskt kvavt ute så det var jobbigt ändå. Han även gymmat fyra dagar den hör veckan så nu ska jag bara på gång igen. Semestern har satt sina spår 😂. 
Red usha idag också. Hon rids ca 4 dagar i veckan och longeras även. Hon känns hur fin som helst, finare än på länge. Hon har ju tagit det lugnt ett bra tag och det kanske hon behövde 🙂 
Fostret är försäkrat nu och det kunde jag göra på 45- dagars kontrollen. Nu är det bara 90- dagars kollen kvar och den är om en månad ca. 

Växer som sjutton i tunneln och i landen nu. Tomaterna blir röda och idag åt jag den första USA- tomaten som vi tog frö av! Många fler är på gång men jag vill gärna ha lite mer sol så dom blir röda lite snabbare. 
Ägg får vi massor av också. Alla höns värper nu och vi får ca 5-6 ägg om dagen. Vi gissade hur många jag skulle få medans Micke är borta. Jag gissade på 81 st och Micke 77 st. Hittills (2 dagar) är vi uppe i 9 st. Vi får se vem som vinner 😆

Kram 

Vi har fixat med ogräsplätten nedanför. Harvat, plockat sten och sått gräs.
Nya blommor igår
Dags att åka till Grönland.
Tog upp en morot idag 😁

Snart semester igen

Nu har jag snart jobbat en vecka och den är det semester i 1,5 v igen 😎👌

Förra veckan så var ju våra föräldrar ner och vi åkte till Bornholm torsdag-lördag. Vi hann med hur mycket som helst och det var hur bra som helst. Låg på stranden en sväng på torsdagen när vi kom. På fredagen så var vi ute och körde runt halva ön med stop på en massa mysiga ställen och på lördagen åkte vi till Rönne och gick omkring där innan vi tog flyget hem på lördag EM. 
I söndags var vi till mandelmanns gård och gick runt i trädgården. Verkligen fint och mysigt att gå där. Vi fick en del idéer på hur vi ska göra framöver. Sedan åkte vi kustvägen hen från Simrishamn och stannade vid Sandhammaren och solade och köpte glass. 
Mickes föräldrar åkte hem i måndags och mina åkte vidare i tisdags. 

IMorgon kommer Monica från Avesta (gamal kollega) ner och hälsar på så jag hämtar henne på Sturup när jag slutat. Hon blir kvar till söndag kväll och vi ska vara på Falsterbo hela helgen. På lördag är jag dör privat men på söndag ska jag jobba i montern (banken). Sen är det semester igen! Vi åker till Avesta på torsdag och hem igen söndag. 
Micke har fått flygning på Grönland så han åker dit i 2 V och flyger så vi ändrade om liten semesterplaneringen så vi får lite mer tid hemma att fixa o dona. 

Kram 

Jag ligger i lä med antal tomater 😂😬
Egen squash!

Fullt hus

Det har verkligen varit fullt hus i några dagar här nu. Teres och barnen kom i fredags em/kväll och sen har det vart fullt upp hela helgen fram till igår fm när de åkte. Vi har klappat höns, städat åt hönsen, vart i stallet och hälsat på usha och ridit på vilda, busat ute på gräsmattan och i söndags fick vi låna poolen hos Therese och Magnus (grannarna). Det var rätt skönt att vila öronen igår 😆

Micke jobbade i helgen men kom hem på kvällarna och nu har han också semester i tre veckor. 
Igår åkte vi först och gymmade, sen tog vi en tur till tippen med en massa skräp och sen tog vi och gjorde fint runt alla buskar och träd. Vi grävde ut en större cirkel som vi la i jord och satte dit stöttor och idag ska vi sätta dit nät så inte fåglarna tar våra bär. 
På kvällen longerade jag usha. 

Snart ska vi äts frukost och sen gymma. Senare i EM kommer mickes föräldrar och imorgon kommer mina päron! 

Kram 


RSS 2.0