Balsam för själen

Inte att gå upp en timme tidigare men att vara tidigt i stallet. Vaknade faktiskt före klockan ändå idag, strålande sol så det var inte så svårt att gå upp. Ut med mina fyra kusar, mockade och fixade Usha och sen blev det ett pass i ridhuset. Utebanan var lite frusen annars hade jag nog hellre varit där. Underlaget behövs harvas nu, det är lite sladdrigt ovanpå och hårt under. Det är stor skillnad på Usha när hon går i ridhuset på Gunnarlunda och hemma. På gunnarlunda bjuder hon fint men hemma så blir hon lite mer spänd och försiktig och det är fler som reagerar på underlaget. Hoppas de fixar det snart. Men i alla fall så gick hon väldigt bra idag. Gjorde lite samma sak som sist på träningen, mkt galoppjobb, slutor och byten där jag ville. Hon är ju så känslig så så fort jag drar tillbaka skänkeln eller sitter över lite på andra sidan så byter hon..i början av galoppen gjorde hon några fina byten hejvilt fast det inte var meningen :P Jag kan ju inte riktigt bli arg på henne heller eftersom jag måste sitta still själv. Efter det gick det i alla fall väldigt bra. Avslutade med ettt väldigt bra travjobb där hon nu börjar komma upp med benen lite. Imorgon är det träning för Bjarke.

Skulle egentligen körp BP idag men jag har träningsvärk i kroppen sen igår och så kanske jag inte ska köra på så hårt direkt när jag varit lite krasslig. Imorgon är det IW på kvällen.
Det kan nog bli en promenad ute i solen senare på em. Nästan ingen vind och en sol som värmer :) En promenad på stranden kanske.

Hörs!

Jippi

Idag var första dagen som jag vaknade och var hungrig :) Åt en stor tallrik med joggi och musli och frukt tills jag blev mätt. Hoppas att magen tycker det är ok.
Har kört ett pass bodycombat också, det var realise på den nya korreografin idag, lika bra att hänga med från start. Combat är kul, kampsportsrelaterat och en blandnign av karate,kickboxning, teakwondo m.m. Mycket roligt. Man har inga vikter utan kör med den egna kroppen. Om man gör rätt under passet och arbetar rätt med magen så gör man 1700 crunches nu i den nya realisen. Den känns i min mage i alla fall. Träningsverk i kroppen blir det imorgon. Har fyllt på med kvarg och frukt igen. Än så länge känns magen bra.

Egentligen skulle vi till Susanne o Sven på em/kvällen men jag vet inte om jag vågar. Jag har bara ätit en måltid riktigt (igårkväll) och magen är inte helt hundra än så jag hoppar det. Vill inte kuta på toa hela tiden.
Förhoppningsvis så kan vi åka dit imorgon eller på måndag istället och hälsa på.

Kram

Glad påsk :)

Har nyss legat och vilat i 30 min, skönt :) var ju uppe så tidigt imorse.. Höhämtningen gick bra, 40 balar hö får man plats med i bussen i alla fall :)
Åkte hem sen och åt lite blåbärssoppa som faktiskt gått ner, gott är det också. Sen åkte vi till Ikea och handlade lite småsaker, gröna plastväxter, doftljus, plastbackar och dl mått. Ska fixa till lite här hemma så det blir lite finare och mer ordning o reda.

Jag har i alla fall påskpyntat lite med ris och fjädrar.


Fick nyss rapport från Helena att det hade gått bra att rida idag, de höll sig i ridhuset den här gången, lite tråkigt väder här. Snöar emellanåt :(

Kram

Vad gör jag uppe nu?

Åh, vaknade 6.15 och var pigg :( Kan ha och göra med att jag somnade innan 21 i soffan, vaknade strax före 23 och la mig i sängen och somnade bums och har sen sovit hela natten. Sov även 2 h när jag kom hem från jobbet igår innan jag åkte till stallet så jag ska nog vara glad över att jag känner mig pigg nu.
Åt lite mat igår för första gången på 1½ dag, lite mindre än en halv pizza sen var magen proppmätt annars åt jag bara frukter igår. Vaknade dock och var lite hungrig idag så nu har ja ätit mer frukt. Ska åka och köpa blåbärssoppa sen så jag kan dricka lite.

Stallet igår gick riktigt bra, tömkörde ute och hon såg fin ut :) Det var väldigt skönt att komma ut och vara ute i friska luften, blir lite piggare av det.

Idag rider Helena, jag ska åka med Maria nu på fm oc hämta hö till henne och sen har jag hela dagen oplanerad. Kan bli en sväng till Ikea. Ska köra lite planteringskrukor och ett litet mini-växthus. Ska odla basilika :)

Har just anmält mig till tävling i Ängelholm om 4 veckor, en LA och en Msv C. Ska bli kul att testa den nu igen när hon är så mycket starkare mot i fjol. Kan i alla fall testa en gång och sen träna vidare.

Kram

Bättre

God morgon.
Idag känner jag mig bättre. Kan dock inte förstå hur jag kan vara trött och skulle vilja sova längre när jag sovit sen 17 igår?? Var vaken i ca 1 1/2 h på kvällen men sen sov jag igen. Tur det är ledigt sen.
Jobbar till ca 13 idag och sen åker jag hen, kör bil idag det blir smidigast så.
Sen ska jag till stallet, tänkte tömköra och förhoppningsvis ute i paddocken. Den är mjuk och fin nu. Det är så himla dammigt inne i ridhuset så där är jag bara om jag måste. Dags att börja vattna.

Nu ska jag åka och jobba undan lite.

Kram o hej

Matt

Urg, efter lunchen idag så blev jag dålig och spydde tre gånger på jobbet och frös som ett asplöv. masade mig igenom dagen men stack strax e 4. sen har jag sovit sen dess. mår bättre nu och hoppas att det var nått jag ätit.
Ska hoppa i duschen strax och sen gå o lägga mig. måste försöka åka till jobb imorgon, har lite som måste fixas, det är ju bara kortdag och jag tar bilen. tyvärr blir min aw med Anna inställd imorgon :(
Tur att C fixade Usha idag så jag slapp tänka på det.
Ett päron har jag ätit nu på kvällen. åh så har jag inte hunnit posta mina påskkort heller :( får göra det imorgon och så får de komma efter påsk.

Kram

Promenad

Yes, det blev promenad imorse trots att jag endast sov i 6 h. men att sova 20 min till hade inte hjälpt, dessutom var jag rätt pigg. Och en promenad gör att man blir ännu piggare :)
Snart på jobbet, frukostmöte och sen kundbesök!
Vila från stall men gym ikväll med S och kötta mage o rygg. härligt!

Kram

Vilken träning!

Oj vilken bra träning det var idag!
För att citera Bjarke när jag gjort några galoppslutor och byten "helt helt jävla fantastiskt bra" med andra ord så gick det super, hela träningen igenom! Jag red ca 40 min och 25 min av dem var säkert galoppjobb med slutor, byten och början till arbetspiruetter. Mycket roligt och det var en trött Usha som jag åkte hem med.




Imorgon är det välförtjänt vila för henne och C fixar. Jag ska på gymmet med S, core kondition.

Nu är det hög tid att sova. Tror jag skippar promenaden imorgon och tar bussen, eller... vi får se hur pigg jag är :)

Kram o god natt

Vårkänslor

Oj vad soligt o fint det är idag :) Nästan så man kan ha vårjackan på nu. Det blev en promenad till stationen, hann med bussen till jobbet också så nu slipper jag byte.
Efter jobb idag är det dax att träna för Bjarke, det ska bli roligt :) Hoppas hon går lika fint som sist.

Nu ska jag vila lite innan jag kommer fram till jobbet.

Kram

Slut på måndagen

Så har måndagen swischat förbi också. Jobbet gick fort, hat en hel del som ska göras nu innan månadsskiftet men det ska nog gå. Efter jobb blev det mat hemma, våffla :) Sen till stallet och red. Hann ta ut o rida medans det var ljust ute och även när jag hade ridit klart så var det inte helt mörkt. Blev klar rätt tidigt idag, skönt :) var hemma strax e åtta.
Ridningen gick bra, mycket galoppjobb. Byten och öppna o sluta på långsidorna och hon bär sig själv riktigt bra på slutet! red inte så jättelänge, ca 35 min. Imorgin ska vi till Bjarke och träna, det gäller att ha krafter kvar till dess! På onsdag får hon vila och C fixar henne.

Här varit en sväng till Ica och fyllt på matförrådet igen så nu räcker maten ett tag till :) Mina linser kom med posten idag också, det var fort. Beställde ju dem i lördags :) Fast nu var det lite roligt att ha glasögon igen men det tröttnar jag snart på. Linser är skönare.

Nu ska jag sova. Promenad till stationen imorgon. Det ska bli sol o fint :)

Kram

Gym-check

Imorse studsade jag upp innan klockan ringde, hoppade i gymkläderna och åkte till gymmet. Körde helkropp i ca 35 min innan jag duschade och körde till jobb. Ville kolla så jag skulle kunna hinna med bussen på morgonen o det kan jag göra :) gym på morgonen alltså. Wihoo. inte alla dagar då men en eller två gånger i veckan.
Sol o fint är det idag också. Ska strax ut en sväng på lunchen :)

Kram

Skön söndag

En riktigt skön dag har det varit idag. Vi började med en promenad i solen. Hann lagom hem och bytte om till gymkläder och cyklade till gymet och körde ett 30 min corepass. Lite seg i magen idag men det gick bra ändå. Sen hem och slöat en stund. Dammsugit och tvättat två maskiner och bara varit.
Helena red Usha idag, de red ut en sväng. Usha tyckte att hon skulle dansa lite på bakbenen tydligen och inte gå alls fram men det är tur att Helena är tuff så Usha fick ge sig och så kom de iväg och travade ut en sväng och sen hade de galopperat i ridhuset och det hade gått bra :) På fredag rider hon igen så jag bli ledig från stall då. Får se vad vi hittar på istället, hel-ledig då! Dessutom är gymet stängt så jag måste sysselsätta mig med nått annat.

Imorgon ska jag rida, träna på byten igen och på tisdag är det träning för Bjarke.
Ska åka bil till jobbet imorgon också, ska ut på ett kundbesök igen så jag tänkte ta bilen. Därför ska jag passa på att gymma imorgon innan jobb. 06.15 ska jag stå utanför gymet :) Blir nog ett kort pass på ca 30 minuter men det ska bli intensivt.

Sitter nu och tittar på olyckan på Tranarpsbron som var i januari. Åkte över den senast i söndags, räckena är fortfarande lite defekta på sina ställen.

Kram

God morgon!

Ännu en superfin dag ser det ut att bli :) Strålande sol och klarblå himmel!
Idag ska Helena rida, själv ska jag till gymmet och köra ett corepass. Blir säkert en promenad senare också.
 
Igår var jag i stallet på em, passade på att rensa hagen lite medans det var varmt och skönt ute.
Red sen ett riktigt bra pass och tränade mycket på byten och galoppslutor som gick riktigt bra på slutet :) Gjorde även byten på långsidan, 4 st i ca vart 4:e/5:e, det går framåt! Imorgon kämpar vi vidare med liknande övning.
 
Gjorde ett riktigt klipp igår. Skulle beställa nya linser då mina är helt slut nu. På synsam kostar de ca 950 kr för 6 st (halvår) och på lensway kostar de 870 för 6 st men igår var det kampanj så de kostade 350 kr för ett halvår :) Kul att nått som är så tråkigt att lägga pengar på blev väldigt billigt.
 
På kvällen käkade vi tacopaj och tittade på lite tv och spelade backgammon. Jag förlorade alla gånger :( Började med att gå åt fel håll också..har inte riktigt lärt mig detta än.. haha
 
Dax att köra igång en tvättmaskin och sen sätta fart på den här dagen oxå!
 
Kram
 

Lördag!

Har nyss kommit från ett grymt BP pass. La på lite vikter på armar och axlar och ja, det känns. Darrade i armarna när jag cyklade hem :) Förra veckan så ökade vi på benen och tyckte det var väldigt jobbigt efter första ben-låten. Idag hade vi samma vikter men blev inte alls lika slut, det är tungt men det går :)
Imorgon är det core, lite lugnare med väldigt jobbigt.

Sitter och dricker en proteinis och äter lite russin. Ska snart ner i källaren och leta efter några krukor.
I em ska jag spendera några timmar i stallet. Ridning, ska träna på samma som sist när jag red för Bjarke, dvs galoppslutor och byten. Misstänker att jag får träna på det igen på tisdag när jag ska dit så det är bäst att jag tränat lite hemma innan.
Fanstastiskt fin dag är det, nästan vindstilla, soligt och varmt (hyffsat varmt).

I gårkväll/natt tror jag att N försökte skrämma livet ut mig. Jag somnade rätt tidigt, redan vid 22.30. N kom in strax före 12 och tittade på tv och åt lite godis. Rätt som det är så pickar han på mig och då har en godisbit fastnat i halsen så han knappt kan andas. Så kippar han efter andan ett tag och hostar som galning och tillslut så kunde han andas normalt igen.
I förrgår så vaknade han mitt i natten och hade typ sendrag,eller muskeldrag eller nått och skriker rakt ut varpå jag vaknar med hjärtfladder typ. Galning :P

Kram


Typiskt obra

Hej hopp!
Idag har vi gjort en utflykt, till Ljungby (eller lite norr omLjungby) och där började det snöa, eller det gjorde det lite innan också men i Ljungby började det snöa rätt rejält. Vi stannade i ca 30 minuter men det blev inge bättre så vid halv 3 vände vi och åkte hem igen. Stannade på McDonalds i Örkelljunga och åt och sen åkte vi hem. Snöade om vartannat på vägen hem också. Så Avesta-trippen blev inställd den här gången :( Tråkigt! Men ingen av oss hade lust att köra 60 mil i snö, komma upp senare än beräknad idag och sen hem igen på söndag. Vi får ta den en annan gång. Men som tur är så kommer mamma och pappa ner om två veckor redan :)

Så vad ska vi nu hitta på i helgen?? Rida imorgon och gymma med S i helgen sen får vi se. Ta det lugnt kanske :)

Sova ska jag göra nu, är trött efter gårdagen och det blev inte alltför många timmars sömn i natt. Klockan ringde ju tidigt för att åka och fixa stallet..

Kram o god natt =)

Ledig!

God förmiddag!
Har nyss kommit hem från stallet. Har tömkört Usha över bommar, det gick bra. Hon var fin och pigg :)
Ska börja packa väskan och sen in i bilen och 6½ h mot Avesta. Här är det sol sol sol, vindstilla och jätteskönt ute :)

Gårdagen var jättekul. Började först med lite snacks hemma hos en kollega i Helsingborg, där fick vi veta att vi skulle dansa afrikans dans :) Fast pardans. Vi gick ner till dansstudion efter ett tag och jäklar vad roligt det var. Svårt men kul. Det gäller att hålla reda på fossingarna så man inte kliver på sin partner.. hehe
Sen gick vi ner till restaruangen och åt tapas. 7-rätters. Magen stog (och står) rätt ut. Gick in på en pub en snabbis men gick nästan lika fort därifrån och så åkte vi alla hem, var hemma runt halv 12. Tur jag inte ska jobba idag :P

Dax att sätta fart.
Hörs, kram

hemlig aktivitet

Idag ska vi iväg på hemlig aktivitet efter jobbet :) vi ska vara i Helsingborg, så mycket vet vi. och inneskor. jag gissar på curling. Vi får väl se. Kul ska det bli!

Först jobb, kundbesök på morgonen och sen göra färdigt lite. Är ju ledig imorgon, så egentligen har jag fredag idag :)

kram

Kungabesök

Idag har jag sett kungen, för första gången :) Både jag och mina kära kollegor stog med telefonerna i högsta hugg när han gick förbi oss :P


Usha har fått varit ute idag, lycka tyckte hon! hon rullade sig, bockade och for runt i hagen.. haha. Hon blir så rastlös av att vara inne. Sen har vi varit på gunnarlunda och promenerat på vattenbandet också. Har en gång kvar och den tar jag om tre veckor. Sen ska hon gå var tredje eller fjärde vecka. Hon behöver inte gå lika ofta i alla fall utan ska bara underhållas framöver. kul att det har gett så bra resultat!

Kram

God morgon

Inte så mycket snö idag heller, det har kommit lite men det är inte så farligt alls. Hoppas jag kan åka iväg ikväll. Det blåser inget heller så det borde inte driva igen nått.
På väg till jobbet nu, ingen promenad imorse..var lite trött :)
Idag ska jag vinka på kungen :)

Kram

Hårt pass

Har nyss kommit hem från ett hårt men bra kettlebell-pass. Gillar dom passen, det är intensivt och jobbigt och ger bra träning, precis som det ska vara. Lite smårr darrig i armar och ben just nu. Har ätit och tagit en proteindrink och ska strax hoppa in i duschen.
Inte en snöflinga har vi heller sett idag, jo kanske några stycken på em men de försvann lika fort igen. Jag klagar iof inte men igår så förstorade dem upp allt hur mycket som helst och ställde in tåg men till vilken nytta?? I södra skåne och på österlen så har det snöat men vädergubbarna kan ju inte lägga en varning i hela södra sverige när endast en liten del blir drabbat?? Jaja det kommer väl kanske nått i natt. Får väl se imorgon när man slår upp gluggarna. Annars hade jag tänkt mig ta en promenad till stationen på morgonen, vore trevligt.
 
Usha har ju vilat idag, C har fixat allt :)
Som det ser ut nu så kan jag i alla fall åka till Gunnarlunda och gå på vattenbandet med henne, annars får det bli lite dressyr hemma.
 
Nu ska jag duscha och göra lite ansiktsmask o peeling. =)
 
Kram
 
 

Paff

God morgon.
Vaknade och kikade försiktigt ut imorse, de hotade ju med 2 dm snö under natten och vissa av tågen är redan inställda. Blev dock väldigt paff då det inte kommit en ynka snöflinga ute, det blåser lite men inte lika mycket som igår. Nu har det börjat att snöa pyttelite, vå får väl se hur det blir under dagen. Skönt att det inte är någon som helst kaos här än i alla fall. Fick ändå ett sms av chefen just och jag kunde åka med han till jobbet. Skönt, då kan jag ta det lugnt i 30 min till :)
 
Igår blåste det som sagt en hel del, hästarna var inne och usha hade ätit upp all halm typ.. haha. Hon blev i alla fall glad när jag kom ut och jag tömkörde henne i ridhuset. Hon gick välditg bra, tömkörning ger ju lite bättre träning än longering kan jag tycka. I början ville hon inte alls ta stöd på yttertömmen och lutade sig mest inåt men efter lite jobb så gick hon kanonbra. Tuggade fint på bettet och skummade rejält i munnen och hade bakbenen fint med sig. Även fast det blåste så mycket och lät på taket så brydde hon sig inte det mista om det. Skönt.
 
Idag fixar C henne tack och lov. Hon ska ändå vila och jag vill inte åka ut och mocka o greja om det ska bli snökaos. Så efter jobb blir det lugnt för mig en stund innan jag och S ska på kettlebell senare på kvällen. C tar henne även på torsdag (ska ut med jobb på hemlig aktivitet) och lördag när jag är i Avesta. Helena tar söndag.
 
Imorrn kommer kungen till Landskrona. Han ska gå utanför våra fönster. Haha, kommer knappt bli nå folk där.
 
Kram
 

Måndag igen!

God morgon.
Måndag och ny vecka. Kortvecka för mig på jobbet, är ledig på fredag då vi åker till Avesta. Det ser ut som att det ska bli snö hela veckan förutom idag typ :( Sjukt.

Igår em/kväll var det en effektiv dag. Städade, tvättade, vi bakade bullar (igen) som blev lite bättre än de i lördags (dem kastade vi), IW med S som gick bra även om benen var lite trötta men att "springa" ur det trötta verkar ha gjort susen! Idag är jag pigg igen och vaknade innan klockan, börjar bli en vana nu.
Alldeles ljust var det ute när jag vaknade också, härligt.

Ingen promenad idag, det blåser så hemskt mycket ute. Tror att hästarna kommer vara inne idag, all mat bara blåser bort för dem.. Ska bli spännnade och se om jag tar mig till stallet sen.. Får nog parkera vid vägen och gå dit, det tar iof bara max 5 min.
Longera ska jag göra, hon får jogga ur sin ev träningsvärk. Imorgon ska hon vila och på onsdag ska jag till vattenbandet är det tänkt men jag är rätt inställd på att jag måste boka om det. I alla fall om det ska komma massa snö både imorgon o på onsdag och så blir vind på det..jippi..

Kram

Filmer och foton

Bilderna som Linda tog idag blev jättebra :)
Upp o hoppa =)
 
 
och lite galoppfilmer

Bra träning :)

VIlken dag det har varit hittills. Det blåser endel ute och snön har drivit in över vägen till stallet, det gikc bra när jag skulle hämta Usha, tog sats och åkte genom snön som drivit in men efter träningen så fick jag parkera på vägen och gå med henne till stallet. Som tur är så är det bara vi i stallet som åker på den vägen och kom inte jag förbi med bussen så kom ingen annan förbi med bil heller så jag lät bilen stå där medans jag grejade klart med henne. Det var typ 50 cm snö som drivit in på vägen, 10 m framåt. All snö som låg på åkern hade lagt sig på vägen..typ.
Dessutom hade de som skulle lunchfordra glömt det så jag fick slänga åt dem mat istälelt vilket gjorde att det tog ca 30 min extra innan jag blev klar. Men nu är jag hemma och slöar lite i soffan :)

Träningen gick superbra! Jobbade mycket i galopp och mycket galoppslutor och lite öppnor. Hon blir så himla fin när ryggen lossar och det är det vi måste få orning på nu. Bjarke tycker att vi är på god väg till Msv men det är det där sista som ska stämma och bla att hon stärker ryggen för sen kommer resten bli lite enklare.
Linda var med och både fotade och filmade :) Uppdaterar lite mer med det senare.

Ska sätta mig och pyssla lite nu, påskkort :)
Senare är det dax för IW med S. Jag har för övrigt en grym träningsvärk i triceps sen igår, och en del i benen. Får trampa ur det i dag på crosstrainern :)

Kram

Det känns

Jag börjar redan känna i triceps och benen efter mitt gympass..känns nog fint imorgon :)
Har varit i stallet och ridit, red faktiskt mest i skritt och trav och koncentrerade mig på min sits. Idag gick det bättre med händerna och jag fick till några riktigt fina och luftiga travsteg emellanåt och det kändes riktigt bra. Formen var mycket bättre på henne också, men efter ett tag blir hon trött och tappar både form och takt så då får jag lägga ner henne lite och jobba i en lägre form ett tag.
Imorgon är det träning för Bjarke, det ska bli kul! Linda ville följa med och fota och gärna för mig :) Tränar på förmiddagen och senare på kvällen ska jag och S på IW och svettas.
 
När jag hade duschat klart så började jag blöda näsblod, fast inte så mycket som det kan vara tack o lov. Har väntat på det ett tag eftersom jag varit förkyld och använt endel nässpray, det brukar alltid bli då när jag precis varit sjuk, och alltid i duschen..
 
Nu väntar jag på att bak-potatisen ska bli klar i ugnen, det tar ju en evighet innan de blir klara. Bakpotatis och räkröra och sallad o vin. Mums!
 
Kram

Darrar

Äntligen har jag kört ett grymt gympass. Tre veckors vila och nu kör vi igen. Det är iof bra för kroppen att återhämta sig emellanåt men tre veckor är lite väl lång tid, det kryper i kroppen tillslut :)
Vi körde i alla fall ett BP pass och la på lite extra vikter. Ben och armar darrar fortfarande och det var knappt så jag orkade cykla hem :) Hade motvind också men det var skönt att trampa ur benen.
Nu har jag fyllt på med proteinshake och kvarg, sitter och vilar lite och ska snart åka till stallet!

Köpte lite mat till Usha igår, vi fick analysen på hösilaget (fast den fick jag efter jag köpt maten) men som tur var så köpte jag lusern. Har tyckt att hon haft svårt att sätta muskler fast hon får mycket hösilage och kraftfoder men nu visade det sig att det är ganska proteinfattigt hösilage så det är ju inte så konstigt. Hon fick smaka lite lusern igår, såg först lite skeptiskt ut de första tuggorna sen slevade hon glatt i sig det :) Hoppas att det hjälper och om några veckor borde jag se resultat. Hon har inte gått ner eller tappat muskler, mest att hon inte har satt mer fastän jag rider på och hon jobbar bra. Jag kanske ska prova ge henne kvarg och äggvita också :)

Innan jag åkte till gymmet idag så bakade vi faktiskt bullar :) N fixade degen, jag bakade ut den och han gräddade medans jag stack till gymmet, teamwork. haha. De blev goda men det saknades pärlsocker på...och så blev de lite länge inne i ugnen.
Men dom gick i!.

Kram

Hej fredag

Ännu en dag när jag vaknar pigg :) Har just gått till stationen i solen, najs.
Fredag idag igen. Det blir stallet i em och mocka o fixa mat. Ska först åka och köpa mat så det finns hemma till nästa helg när vi är borta.Hinner så dåligt i veckorna eftersom de stänger kl 18. Måste köpa både betfor, krafft o lusern.
Ingen ridning idag, Helena skulle rida men hon är sjuk och jag har annat planerat så det blir vila. Imorgon kör vi igen och på söndag är det träning för Bjarke.

Kram

Sängen redan!

Oj vad skönt att ligga i sängen nu :) ska läsa min bok en stund innan jag somnar. Det blev inget bullbak idag, tiden räckte inte. N var inte hemma när jag kom, dessutom blev jag en timme senare hem ca för jag hade en sen kund. Sen var det handlingsdax när N kom hem med bilen och sen blev det nästan för sent för att köra igång bakande så det fick bli slö i soffan istället!
Jag blir ganska seg när jag inte gör nått när jag kommer hem. Tur jag har Usha så jag får röra på mig ofta :)
Träningssugen på gym är jag också, jag och S har bokat bodypump på lördag fm och IW på söndag kväll. Nu är det dax att köra igång igen!

Förresten, Susanne på jobbet var på citygross på lunchen och köpte en "present" till mig. två paket singoallakakor med blåbärssmak :) hon visste att jag tyckte om dem så fanns de på extrapris där :P

Kram o god natt

Knäppt

Inlägget jag skrev i morse har tydligen inte kommit upp. Ibland är den här appen lite konstig.
Det blev i af en promenad till stationen, riktigt skönt ute fast det var lite kyligt. nu skiner solen och det är varmt :)

Ikväll är det stall-ledigt. Vi ska baka vaniljbullar istället! Först handla och fylla på frys o kyl och sen baka bullar. Mums.

Vaknade för övrigt och var riktigt pigg, käk bero lite på att det nästan är helt ljust när jag går upp, strax e sex. inte helt ljust men det är inte mörkt i rummet i alla fall och av någon konstig anledning så blir man piggare då...

Kram

Vinterland igen

Huh vad det har snöat idag..hela dagen. Så mycket snö det är nu har det nog inte varit på hela vintern..haha.
Hoppas det försvinner illa kvickt.
Var hemma rätt tidigt idag eftersom jag åkte bil, lite snöslaskigt på vägarna men det gick bra.
Åt lite och åkte iväg till stallet sen men när jag kom till stallet så insåg jag att det inte var någon idé att åka och träna. Rätt spårigt och halt och mycket snö så jag ringde Bjarke och vi bestämde kl 11 på söndag istället.
Longerade henne i ridhuset istället och så var jag hemma rätt tidigt.
Nu får vi longera inne då länge som det är hårt och fruset i backen ute, väldigt skönt!
Usha jobbade på bra och jag tror hon var nöjd att bara gå på lina idag.
Vila för oss båda imorgon och C fixar henne!
 
Jag och N har varit ute på en kort promenad nu på kvällen och strax ska jag hoppa in i duschen.
Håller på att ladda ner bilderna som Linda har skickat över, bilderna från igår :)
Tack Linda!!
 

Snöigt

Vad vaknar man till idag? jo snö!! huh. dessutom så brinner det i en betongfabrik i Glumslöv så all tågtrafik går via ett annat spår och stannat inte i Landskrona pga explosionrisken. Bussen skulle inte heller gå eller om den skulle gå en annan väg. Så det fick bli bilen för min del idag. I snöslask ute på motorvägen..men det gick bra.

Nu ska jag jobba och sen hem och iväg till bjarke för träning. ska bli kul :)




Film o foto

Idag följde Linda med till stallet och fotade och filmade lite när jag red :)
Hämtade upp henne på stationen och så åkte vi ut. Jag brukar alltid vara själv i stallet på kvällen, eller max en tjej och hennes mamma, så gissa om jag blev förvånad när det stog 5 bilar på planen. Men det var en hopplektion för två stycken som red och sen var veterinären ut för en häst hade kolik och så var de dom som brukar vara där med mig. Men hopplektionen hann ta slut när jag kom in och Linnea red samtidigt som mig och hoppade lite. Nyttigt för Usha att ha lite hinder framme, hon brydde sig dock inte alls :)
Red bara i ca 30 minuter idag, hon kändes superfin från start och hela passet så jag gav mig ganska snabbt. Kändes ännu bättre än igår och jag spände fast skänklarna idag också. Vilken skillnad det blir :)
Har laddat upp två korta klipp här:
http://youtu.be/pUUScIgz3aY
http://youtu.be/rZXVXUZMBto
 
Det går bättre i höger varv än i vänster, där fladdrar min hand mer medans jag håller mer still i höger.
Ska rida med skänklarna fastspända imorgon också om jag får för Bjarke, men det tror jag.
Usha såg riktigt nöjd ut efter passet (och under hela passet) och skummade rejält i munnen = jobbar på bra :)
 
Nu har jag nyss strykt lite skjortor och ska gå och sussa.
Ny dag imorgon, förhoppningsvis med promenad på morgonen. De hotar med snö imorgon men det hoppas jag verkligen inte.
 
Kram o god natt
 
 

Kall tisdagsmorgon

Idag blir det ingen promenad. Tempen visar på -12 grader så jag tar det lite varmare alternativet, buss.
Undrar vart våren har tagit vägen? Den har fastnat någonstanns tydligen för här är den inte.
Har sovit gott, vaknade fört strax e 5 och var pigg men somnade om igen till strax e 6. Nu kan jag sitta och ta det lugnt eftersom jag inte behöver gå förens om 15 minuter.
 
Ikväll kommer Linda och fotar (och filmar lite kanske). Filmkameran är i alla fall på laddning och minneskortet ska jag just sätta i. Hoppas att det inte blir så hysteriskt kallt ikväll bara, strax e halv 7 ikväll plockar jag upp henne på stationen så åker vi ut.
Imorgon är det träning för Bjarke och sen har jag hästfritt resten av veckan. Ctar henne på torsdag (usha vilar) och Helena på fredag!
Ska gå tillbaka så C tar en gång i veckan och H en gång också så får jag två dagar ledigt. Nu när H har ridit så har jag tagit alla andra dagar men jag ska nog låta C fixa en dag ändå, det är skönt att vara hemma lite också. Speciellt nu när det börjar bli ljusare på kvällen också. Känns lite onödigt att åka ut för att bara mocka och fixa mat, det tar ju ändå sin lilla tid. 
 
Hörs sen.
Kram
 

Aha

Idag fick jag en ny aha upplevelse när jag red. Satt fast mina skänklar och oj vilken skillnad det blev på en gång. Men en stilla sits så blev även handen still och Usha jobbade på jättebra! i början blev hon sur för att hon inte kom undan men jag fortsatte bara så jobbade hon på fint! Galoppen blev väldigt bra på slutet, traven var bäst i början, sen blev hon trött efter galoppjobbet och blev lite hängig och lite av och på i traven. Men det var inte så konstigt heller. Nu får det bli fasta stigbyglar ett tag tills jag lär mig :)
Var också noga med att hon skulle svara fram direkt.

Nu ligger vi i sängen och tittar på tv och äter chokladbollar :) fast jag håller mig ifrån dem, har haft nöjet att baka.

Kram

Måndag igen

Ny vecka o måndag igen. Antar att veckan kommer gå fort som vanligt så det är nog snart helg igen :)
Har gått ner till stationen, friskt ute men soligt och solen värmer faktiskt. Sitter på bussen nu, hann med den.

Ikväll ska det tränas med Usha igen. Jag ska snöra fast stigbyglarna så jag sitter mer fast med skänklarna. Gjorde så för några år sedan och det fungerade bra, nu är det dax igen. Sen ska jag ha mitt lilla snöre på sadeln så händerna blir still. Det blir hårdträning med min egen sits nu ett tag. För Ushas del så blir det galoppombyten idag, om jag får till min sits.

Kram

Effektiv dag

Idag fick jag till en sån där effektiv dag igen :)
Det har städats lite, tvättats, bäddat rent sängen och så har vi varit ute på en promenad i blåsten, fast det blåste faktiskt inte så farligt nu på kvällen.
Sen har vi haft söndagsmys i form av tacos och tv-tittande. Tacos på en söndag är alldeles lagom jobbigt att göra men ändå gott :)

Hade inte tänkt att göra så mcyket mer idag. Ska in i duschen bara, sen lägga mig och läsa min nya bok. Köpte Liza Marklunds "Du gamla du fria" i veckan, länge sen jag läste en bok nu.

Har också pratat lite med Linda på em och hon kommer på tisdag och hälsar på mig i stallet med kameran i högsta hugg :)

Imorgon får det bli promenad till stationen igen, lämnar cykeln hemma.

Kram

Bra ridning!

Idag fick jag till ett bra träningspass på Usha! Åkte upp och red på fm, det blåste (blåser) galet mycket ute så jag är evigt tacksam för att ridhuset finns!
Började med att checka av så gas och broms fungerade och sen blev det ganska mycket öppna i både skritt, trav och galopp och lite galoppslutor.
Hon har fått tagit det lite lugnt i veckan så då blir hon lite mer hängig på bettet men det var inte alls så farligt idag.
Galoppen blev riktigt fin och likaså traven på slutet. Jag försökte fokusera på min egen sits också, komma ner i sadeln och sitta still och då går hon ju bättre. Har köpt sadelklister och det fungerar faktiskt lite :)
Mest nöjd var jag ändå över att hon inte alls brydde sig om att det blåste och det lät utanför ridhuset. Skönt.
 
Nu tittar vi på slalom, (N halvsover i soffan) och jag surfar runt lite. Tvätten går i tvättstugan så snart är allt rent och fint!
Ev tar vi bussen ner till stan lite senare men det blåser så hemskt ute så det är inte nå trevligt att vara ute. Tittar man ut så ser det skönt ut, soligt o så men går man ut så är det kallt och blåsigt..
Fick ett mms av Linda imorse (Lund) och där var det snö :P Den har som tur är inte hittat hit!!
Kram
 
 
 

Blåsigt

Idag har det blåst endel men det har varit skönt i solen när det inte stormat.
Vi var ner på stab idag, tog bussen och gick runt på stan i ca en timme innan vi åkte hem igen. Skönt att bara gå och inte göra så mycket.

Åkte till stallet på em och longerade Usha, hon såg fin ut och jobbade på bra. Imorgon ska jag rida på fm :)

På kvällen nu har vi tittat på tv och lagat god mat. Just nu kikar vi på massa avsnitt av two and a half men, kul som vanligt :)

Kram

Fondue

Kvällen igår var väldigt rolig! vi träffades strax före sex på oasen restaurang. eftersom det är fondue så får vi in maten ganska snabbt, man tillagar ju den själv. Vi åt köttfondue men massa olika såser och pommes till. Till efterrätt tog vi deras Tobleronefondue med glass, maräng, frukt mm. mums!


Idag sov jag till jag vaknade, N sover än. Jag har just varit och handlat lite frukost, nybakade bullar :)
Stället på em, tänkte longera ute idag. imorgon ska vi rida igen!
Jag skulle ju på BP med S idag men både hon och jag är halvkrassliga fortfarande så vi hoppar det. Kanske tar mig ut på en promenad istället.

Frukost nu!
Kram

Äntligen fredag

Veckan har gått fort, tyckte nyss att det var tisdag och jag var till Ugglarp. Men fredag o helg tackar jag inte nej till. Inget utsläpp för min del i helgen så jag får sovmorgon också :) Har just inget planerat alls, ska gymma med S imorgon sen får vi se vad som händer.

Usha vilar idag, AW för min del. Det ska bli kul och gott, fondue :)
Lite småkallt är det idag, cyklade ner till stationen och är glad att jag hade både vantar och luvan på jackan.
Sitter nu på bussen hela vägen till jobbet, ska passa på att slöaa till lite :)

Kram

Helgen närmar sig!

God kväll.
Usch vad det blåser här nu, började blåsa på kvällen. Dessa dagar är jag extra böjd över att ha ridhuset :) dessutom hade jag tänkt att bara rida ca 30 min idag och mest skritt o trav och det hade jag nog inte gjort om vi inte haft eget ridhus. Jag hade inte lastat i henne och åkt iväg för att rida sån kort stund utan då hade hon säkert fått vila.
Red och lossade hennes sidor, tänkte mycket på min egen sits och mina händer. Checkade av galoppen lite men red mest trav, lite öppna och skänkelvikningar och försökte få upp fronten på henne. Tom så hon fick gå lite för högt men att bakbenen var med.
Det är det jag ska träna på nu innan nästa tävling, den är ju en månad till nästa start och då ska vi träna på det som vi fått kritik för på dessa tävlingar som varit. Bla formen, lättare fram, och skänkelvikningar och jämn takt i traven. Galoppen är bra men kan bli bättre :)
Imorgon får hon vila igen, C fixar henne och jag ska ut o äta med några kollegor. Oasen och fondue blir det :)

Kram

Torsdag!

Åh igår när jag kom hem från stallet så struntade jag i att sitta vid datorn. Vi tittade på tv, lagade mat och gick ut en sväng och sen var det dax för sängen. Väldigt skönt.
Jag och Usha var på gunnarlunda igår och hon fick kämpa med vattenbandet :) nu hade hon ganska mycket vatten i, upp till knäna på henne så hon fick kämpa på. men hon gick bra och såg inte nå trött ut alls. Ikväll ska det ridas ett dressyrpass på kandaret. När jag var på hästaffären igår så köpte jag sadelklister som jag ska testa idag, då kanske jag inte fladdrar runt så mycket utan kan sitta still med skänklarna. Köpte också ett nytt foder igår, med lite mer energi i så vi får se om det hjälper.

Två dagar kvar och sen är det helg igen! imorgon ska jag på aw med några tjejer från kontoren i Malmö, men de kommer till hbg denna gång så jag får nära hem. Det ska bli kul :)

Kram

Ljust

Hur skönt är det inte att det är så här ljust ute och klockan är inte ens sju på morgonen? Härligt :)


Det blir cykeln till stationen Idag. Ska ut o smörja kedjan först. Måste lämna in den för renovering nu i vår. Tror den sjunger på sista versen nu. Kanske ska köpa en ny till sommaren, eller önska mig en när jag fyller :) Den har trots allt hängt med i 16 år nu. :P

Kram

mysbelysning

Resten av dagen o kvällen har gått i en rasande fart. Vi åkte en sväng till Väla, jag handlade lite smått på Panduro och så var jag in på chili och köpte ledljusgrenar. halva priset på dem :) väldigt fint och mysigt blev det här hemma.

Nu på kvällen har jag pysslat lite, kikat på tv och ätit mat o fixat matlådor. imorgon är det jobb igen!
Kanonväder har det vart idag, varmt och soligt och vårigt. hoppas detän dumma vintern är förbi nu!

Hörs imorrn!



Resultatet

MVG blev resultatet efter dagen veterinärcheck på Ugglarps klinik.
Hon böjdes genom och longerades i båda varv, både utan inspänning o med inspänning och veterinären hade inget alls att komma med. Han tyckte att hon var en utmärkt "hobbyhäst" att ha roligt med och tävla  på men hon kommer inte kunna gå världscupen men det hade jag väl inte tänkt heller. Det enda minuset är hennes rygg som är lite byggd mot henne. Hon jobbar inte naturligt i form och har lite jobbigare att få med sig bakbenen men det beror ju på hur hon är byggd och inget annat men ingenting som jag alls skulla oroa mig för. Vissa hästar är så bara.
Så vi åkte hem nöjda därifrån och sen ut igen i hagen. Där förvandlades Usha till en vandrande lerhög..
 
Först ena sidan..
 
och sen ner på andra sidan och gnugga in leran riktigt mycket
 
Så här fin är man efteråt
 
Jaja är man bäst då är man.
 
Nu ska jag njuta av min lediga dag!

Mot Ugglarp

God morgon!
Strax dagx att bege mig till stallet och fixa iordning allt. Jag åker ca 10.15 därifrån, har tid på kliniken vid 11 och det ska ta 23 min enl gps'en att åka dit :)

Det ser ut som att det har varit minusgrader i natt så jag vet inte om jag kan longera nått ute, det är väl fruset i backen. Kanske att det hinner tina lite om en timme. Banan ligger ju direkt i solen så kanske. Annars får jag gå lite med henne.
Lite nervös börjar jag bli..ska bli spännande.. Har ju som sagt inte gjort någon riktig veterinärkoll sen jag köpte henne för 2½ år sedan och mycket har hänt sen dess.

Kram

varmt

Idag har det vart riktigt varmt o skönt ute. Har tom sett de gula blommorna i gräset i Landskrona idag :)

Det blev longering av Usha nu på kvällen, hon såg riktigt fin ut. men när jag kom var hon inte fin..hela hon inpackad i lera :) hon älskar verkligen att rulla sig i leran, helst den som är mest geggig och blöt också :P

nu ska jag sova. ledig imorgon och besök hos veterinären blir det. tar tom en timmes sovmorgon, till kl 7 :)

kram o hej sålänge

Premiär

Idag blev det premiär för cykeln till stationen, i alla fall för i år. Var tvungen att fylla på busskortet så jag kunde inte åka buss ner till stationen. kan bara fylla på kortet på vissa ställen.
Det var i af skönt att cykla, inte nå kallt ute heller o ingen vind.
Tänkte ta buss till jobbet så slipper jag byta.
Jobb idag sen semester imorgon. Ska ju tull Ängelholm med Usha och till veterinären. Ska passa på att åka o handla mat till henne också, börjar ta slut. Ska prova ett annat foder, sport, som är lite mer energi i. Ska höra med dem på affären eller om de har nått annat förslag.

Longera lite ska vi göra ikväll, jogga ur träningsvärk. Monterar lite snabbt imorgon innan jag åker med, om det inte är hårt i backen. Så är hon lite uppmjukad.

Så här fint hade vi igår :)

Blir nog lika fint idag med ser det ut som!

Kram

Filmer

Ja vad ska man säga om filmerna =)
Gårdagens film är här http://youtu.be/WfJ51crz6kQ
Den stora missen är när jag rider fel :)
 
Dagens film här http://youtu.be/_mTBD_VBFIk
De största missarna är väl när hon blir rätt av att en hostar på läktaren två gånger och när några öppnar dörren så hon kör upp huvudet i halten innan ryggning..hahaha. Hon gick i sin egna lilla värld :)
 

Tävling dag 2

Idag var det start kl 10.
För att sammanfatta det hela så var hon rätt trött idag men kämpade på. Nån på läktaren hostade till när vi skulle göra en mellantrav på diagonalen så hon for iväg i galopp :P Och när jag gjorde halt för att rygga så gick några ut genom läktardörren så solen sken in vilket hon tittade upp på och sen slog hon om i en galopplängning..dessa tre stora missar fick vi 2,3 och 4:a på vilket inte var så lysande. Men det som gick bra fick vi bra på också och resten lite mitt i mellan. När hon blir lite seg o trött så länger jag tyglarna och då åker formen ner- genast mindre poäng. Hon går inte bakom lodplan (som har vart problem innan) men formen blir för låg och hon lägger för mycket vikt på frambenen. Resultatet blev 56,7% ca och inte så lysande.
Men nu ska jag fodra upp henne med mer mat, försöka hitta någon som ger mer återhämtning inför tävling.
Inte rida fram så länge, hon gick super på framridningen, Maria hade inte sett henne så fin innan men ca 10 min innan start så tar orken slut och hon blir ostadig i formen, så nästan 25 min kortare framridning hade nog fungerat idag.
Men med mer mat så kommer hon förhoppningsvis att orka mer. Sen ska jag åka på tävlingar där jag startar en dag bara, sen kan det vara två starter på samma dag men både hon och jag koncentrerar oss bättre på en dag än att åka fram och tillbaka, i alla fall just nu.

Imorgon blir det longering för henne och bara jogga. Lika så på tisdag innan jag åker till veterinären, så hon inte kommer dit stel som ett kylskåp :)

Givetvis rullade hon sig i hagen när vi kom hem, mitt i den lerigaste pölen också så både hon och täcket är rätt leriga nu..

Nu har jag och N nyss gått en timme i solen! Riktigt skönt ute och solen värmde, all snö är borta (utom på skuggiga platser-is)

Ska försöka ladda upp filmerna nu men det tar nog ett tag.
Kan hända att jag halvsomnar i soffan snart, skönt :)

Hej så länge

:)

Oj så bra det gick på tävlingen idag, 66% och en 9:e plats blev det. Jag red fel och missade vart trav o galopp skulle vara så utan det så hade jag kommit 6:a på 66,7%. Den som kom 2:a hade 68% så det är inte så himla långt efter. Lite småmissar var det också och hon var lite spänd och seg i början. Det blåste massor ute och i framridningsridhuset, som var som en skokartong, så stog en plåtdörr och small emellan åt så hon var lite spänd men det gick över sen :)
Personligt rekord med 66% slog vi till med också.

Snällt stog hon i bussen (snällt för att vara Usha, lite sparkar men inte så farligt) medans vi käkade och hade koll på ställningen. Efter att klassen var slut och pris hämtats så åkte vi hem igen, skönt att det inte tar så lång tid alls. Lämnade av N hemma innan jag åkte med Usha. Släppte in henne i boxen och hon rullade som en galning, frustade och såg nöjd ut. Sen ställde hon sig och sträckte sig som en katt, med baken rakt ut och frambenen och huvudet mot golvet :)
Pysslade lite med henne, putsade grejerna för imorgon och packade i bussen igen.
Imorgon är det start kl 10, Maria följer med och vi åker från stallet ca 8.
 
När jag kom hem så blev det duschen och sen åkte vi och köpte mat. Det fick bli biff, pommes som vi gjorde i fritören och vitlökssås. Till förrätt hade vi tomater och mosarella ost :) Riktig lördagslyx!
 
Nu ska jag plugga in programmet till imorgon!
 
Kram

Tävlingsdax

Idag är det dax för tävling igen, i Åsbo. Det tar ca 20 min att åka dit, helt perfekt :) Har start 14.36 så jag åker inte förens 12.30 från stallet. Åker ut till stallet om ca en timme, ska mocka och fixa allt innan tänkte jag. Och så ska jag passa på att longera henne ute. Hon var rätt pigg igår så det är lika bra att jag jobbar igång henne på linan först.
Klasen är LB:2 idag och LA:3 imorgon. Idag ska jag rida in och försöka hålla formen uppe och näsan framför lodplan. Det är ingen idé att jag konstrar för mycket och ändrar på en massa saker nu på tävlingsdagen. Tyglarna kommer säkert att vara lite för långa men jag ska försöka få fram näsan i alla fall, det är det viktigaste. Resten får jag ta på träning.

Har sovit gott i natt och vaknade utvilad vid åtta imorse. Somnade iof tidigt igår i soffan innan jag gick in o la mig i sängen.

Kram


Ridning-check

Jag åkte ut till stallet och red lite på em. Red lite lätt och gjorde inte konstiga eller krävande saker.
Red mest fram i trav och galopp och upp med formen o fram med näsan och korta tyglar. Det gick bättre och kändes bra.
Usha kändes jättefin och pigg. Hon fick gå ut i hagen igen i det fina vädret. Hoppaas hon inte rullar sig till imorgon. Putsade sadel o träns också så det är klart. Tror att jag ska longera henne lite imorgon innan jag åker. Jag har start ca halv 3 så jag behöver inte åka fören ca halv ett så jag tänke ta ut henne på banan och jobba henne på lina i ca 15-20 min och mjuka upp henne. Har jag tur får jag med min N imorgon, annars åker jag själv. På söndag kommer Maria med :)
 
Känner mig riktigt pigg nu, fortfarande snorig och hostig men pigg i övrigt. Ska i alla fall bara vara placerad i soffan resten av kvällen och ta det lugnt så kanske den dumma hostan försvinner.
 
Kram

Bättre

God förmiddag.
Idag är det bättre, jag känner mig piggare med hostar och snorar en massa.
Att bara sova igår gjorde nog en hel del. Sov först mellan 11-14.30. Sen tittade jag på lite film och surfade runt på nätet, somnade om igen och sov till 18.30.. Vi åt lite mat och tittade på 1 ½ Johan Falk-film innan jag somnade igen och sov ända till klockan ringde imorse. Kände efter men insåg att gå till jobbet idag var lönlöst. Har vaknat någongång i natt av att näsan varit igenkorkad men med nässpray har det släppt. Nu på fm har jag börjat hosta.
Har duschat och borstat tänder så nu känns det lite bättre igen.
 
Strålande sol är det ute, typiskt..
Ska i alla fall försöka bege mig till stallet på em och rida ett lättare pass. Tanken är ju att tävla imorgon, har inte gett upp det än..
Fick rapport av en överlycklig Helena igår att Usha hade varit fantastisk att rida :) Om jag någongång skulle sälja henne så hade jag en spekulant ;)
Skönt att Helena kunde rida igår så slapp hon vila, dessutom red jag ju rätt bra i onsdags så det räcker nog med att bara checka av henne idag och rida igenom programmen.
Tur att jag har en sen starttid imorgon så kan jag sova lite på morgonen.
 
Mars är det idag också, känns lite bättre att vi går in i vår-månad, så fram med sol och värme tack.
 
Kram

RSS 2.0