Kortdag

God morgon

Idag är det kortdag och jag slutar strax efter 13! Då ska jag till stallet, usha ska skos och efter det ska jag träna för Bjarke! Sen ska jag hem och greja lite i lägenheten samt träna på gym. Benens tur idag 😊
Igår så gymmade jag direkt efter jobbet. Träffade Micke på gymmet som redan var där. Det blev bröst/ axlar igår. När jag knappt fick upphissdörren för att axlarna värkte så vet man att man tagit i 😉
Sen lagade jag mat medans M spelade gitarr, livemusik med andra ord :) 
Plockade upp lite kartonger i stora garderoben så nu är det ännu mer plats där. Har lite till som jag ska packa upp sen är det bara att ställa ordning allt. 

Ska bli skönt med helg och jag har just inget planerat. M jobbat kväll idag och förmiddag imorgon så han sover borta i natt. Hade tänkt att klara av stallet på fm imorgon samt ta med mig lite saker från Lgh i Helsingborg. Den 20 november sker försäljningen och det ska bli jätteskönt när det är klart! 

Kram 

På väg hem

Nu sitter jag på tåget på väg hem till Malmö. Har vart i stallet och ridit Usha och det gick väldigt bra. Hon var lite stel i bakbenen efter gårdagens pass men hon lossnade fint och gick väldigt bra! 
Igår gick hon verkligen superbra. Tog i för kung o fosterland när hon travade och jobbade verkligen på bra 😊. Hon hade ju fått vila lite eftersom jag var i Avesta i helgen. Sigrid red i fredags men  annars har hon vilat. 
Nu ska hon vila onsdag o torsdag och sen tränar jag för Bjarke på fredag och så ska hon ridas hela helgen 😊

Igår var jag på gymmet också oxh körde biceps, triceps o mage. Nästa gympass blir torsdag! 

Igår när jag kom hem från stallet så jade Micke lagat mat, pulled pork med supergod sallad, och tänt massa ljus i lägenheten. Han var ju kvar hemma i helgen för han jobbade så han hade hunnit fixa en hel del! Längtar till helgen då jag är ledig och kan greja också 😊 
Har iof både morgon kväll och torsdagkväll att fixa också eftersom jag inte ska iväg till usha då. 

Helgen i Avesta var bra! Det var kalas för mamma både fredag o lördag och på söndagen åkte jag till Norberg och fikade med Lotta. På em åkte vi till Arlanda och så gick planet ca 20.15. Strax efter 22 så var jag hemma i lägenheten igen. Micke jobbade kväll och sov kvar i Rönne. 

Lite bilder från helgen







Kram

Sovmorgon

Idag fick jag lite sovmorgon. Var på lite info kl nio i Malmö så jag sov till halv åtta 👍 nu sitter jag och väntar på att tåget mot Landskrona ska komma så ska jag åka och jobba eftermiddagen. 
Sen hem igen för det är inget stall ikväll. Träning på gym istället 😊
Tränade för Bjarke igår och det gick bra. Han tyckte också att hon var mycket bättre i munnen och att hon tog ett jämt stöd på bettet o mer positiv i ridningen. Övade på massa övergångar för att få igång bakbenen och en bra takt. Gjorde en hel del byten oh alla satt som en smäck! Både usha och jag var alldeles svettiga efteråt 😊
Tåg tåget hem sen och kom hem till färdiglagad mat och tända ljus ❤️☺️
Åt och sen grejade vi lite i lägenheten. Micke hade fixat massor under tiden som jag var på jobb och i stallet. Sånt småfix som måste göras. Ett fönsterbräde fick vi upp och resten sätter han upp idag. 
Imorse kom även fastighetsskötaren och gjorde massa annat smått o gott som vi klagat på 😜 bl.a. Ny duschslang eftersom den var helt trasig, nya dörrhandtag så man nästan fick dem i näven. Golvlister och lite annat som vi inte ska kosta på oss eftersom det är en hyreslägenhet bara. Men bra blir det 👍👍
Packa måste kah göra ikväll också eftersom jag flyger till Avesta imorgon direkt efter jobbet och blir där till söndagkväll. 

Kram 

Ny vecka

God morgon. 
Måndag o ny vecka igen. 
Igår fick vi mycket gjort hemma igen. Vi tog det lugnt på fm och åt långfrukost och  tittade på så mycket bättre. Sen gjorde vi oss klara och åkte till svågertorp och handlade lite småsaker på Biltema, Ikea och Bauhaus och sen åkte vi hem igen och grejade. 
Det blev ordning i städskrubben, M fixade dörrmattan i hallen och  ena walk-in-clothset garderoben. Hade tvättstugan också så emellanåt sprang vi in där och fixade med tvätten. 
Nu börjar det likna en lägenhet utan en massa saker överallt 😊 lite är såklart kvar att ordna. 

Sen åkte Micke iväg på jobb, nightstop i karup så han sov borta i natt. Själv gick jag ner till gymmet och körde ett benpass 👍☺️

Nu är jag på väg till jobbet. Sen blir det stallet ikväll och longering av usha och sen tar jag nog bilen hem till Malmö. Ska packa med mig lite saker, typ dammsugaren 😊
S red igår och det hade gått jättebra! 

Kram 


Lördag!

Igårkväll fick vi en del gjort här hemma igen!
Vi slutade båda samma tid och kom till stationen samtidigt, smidigt :) Åkte hem och jag kilade ner på gymmet för ett skönt ryggpass och M gick o klippte sig och så handlade han lite mat på vägen hem.
Väl hemma igen så skruvade vi upp en hylla på väggen inne på toan, blev riktigt bra. Jag ska in på jysk idag och köpa lite mer trådkorgar till den. Sen fixade vi lite med kartonger och borrade även upp en mörkerläggningsgardin i sovrummet, blev hur bra som helst.
Sen käkade vi middag, förrätt med advokado och chvreost, ryggbiff med klyftpotatis och sallad och till efterrätt blev det fruktsallad med kvarg :) Lite bubbel till det så var fredagskvällen perfekt! Första gemensamma middagen i lägenheten tror jag =)

Sov ut i morse men vaknade vid 8 och gick upp strax därefter. Micke var redan uppe eftersom han skulle åka till jobbet. Vi kikade lite på Tv och drack kaffe och sen åkte han iväg. Jobbar hela dagen och kommer inte hem fören runt 21-22 ikväll.
Själv gick jag ner till gymmet och körde bröst/axlar. Nu är jag inne på mellannivå, dvs färre repetitioner och mer vikt. Väldigt roligt att det hur man utvecklas och hur kroppen ändrar sig och ändå har jag bara hållt på i ca 3 veckor.. ska bli spännande att se hur kroppen ser ut till jul. Om ca två veckor ska jag fota mig och jämföra med hur jag såg ut när jag startade.

Sitter nu och väntar på att en tjej ska komma och titta på den vita bokhyllan, sen ska jag till tåget och åka till stallet. Stannar till på jysk och handlar lite samt ska till lägenheten och slänga lite saker i containern som finns på vår parkering idag.
Tillbaka här igen ikväll och då ska jag fortsätta att greja!

Imorgon är M ledig fram till kvällen så då ska vi till svågertorp (ikea mm) och inhandla lite bra-att-ha-grejer så vi kan komma mer i ordning här. Bl.a. hyllor till städskrubben så vi kan packa in allt där :)

Hörs senare, kommer nog lite bilder på lgh snart också..
Kram

Torsdag

God kväll!
Idag var jag i stallet efter jobbet och red usha. Red på tränsbettet idag med och hon gick superbra! Lugn o fin men ändå energisk och det är verkligen stor skillnad nu. Ska bli kul o se vad Sigrid tycker på söndag. 
Jobbade endel i galoppen och med byten. Gjorde finfina byten i vart fjärde på engång och de var lugna o fina o hön väntade på mig. Gjorde även byten i var tredje o de satt fint de också 😊
Tog traven på slutet och fick till fina steg  på slutet och det kändes himla bra. Skolorna blev mycket lättare nu också tycker jag. Imorgon vilar hon och på lördag ska jag rida med kandaret och på söndag rider Sigrid. 
Åkte tåg hem sen oxh var hemma i lägenheten vid nio. Perfekt och ändå hann jag gott o väl med i stallet det jag skulle 😊
Idag har Micke fixat massor här hemma oh han har även vart till Ikea o handlat hylla till badrummet och fixat lite annat smått i gott så det börjar se riktigt bra it här hemma nu 😃👍

Nu är det dax att sova. Fredag imorgon och gym efter jobbet!! 

Kram o god natt

Problem löst?

Idag kollade Jerry ushas mun. Har sagt länge att jag måste kolla munnen men så jag han inge haft tid o sen har det runnit ut i sanden men idag gjorde han det. Hon hade sylvassa tänder nere och sår i kinderna så det är ju inte alls så konstigt att hon har tjafsat så mycket med bettet samt att hon inte velat ta stöd på bettet emellanåt när jag ridit. Hon har även börjar ruska på huvudet o gå emot handen vilket hon inte heller brukar göra. Skönt att han hittade felen. Red på vanligt tränsbett idag vilket han tyckte att jag kunde göra, det var ingen fara alls. Hon gick superbra och tuggade på bettet som bara den och jag hade ett jämt stöd fram och hon låg själv på och ville framåt. Längesen jag hade den känslan 😊👍 stegen blev jämnare också och jag behövde inte alls mata på henne framåt som innan, nu gick hon av sig själv. 
Ska bli spännande att testa kandaret igen men det gör jag nog inte fören till helgen. Imorgon vilar hon men på torsdag ska jag rida igen 😊

Imorgon kommer Micke hem också efter att ha vart borta i nästan en vecka. Hoppas han ser lite skillnad i lägenheten 😜

Dags att sova nu. Kram o god natt. 

Bra söndag

Imorse fick jag först sova ut och gick inte upp fören till nio nästan :)
Åkte sen till stallet och fixade Usha inför tävlingen, hade start kl 13,15 och tävlingen var i Landskrona så det 
var inte alls nå långt bort (som vanligt :P )
Usha står nu blixtstilla i transporten när jag kör, så enkel att ha med :) Hon står även utan problem när jag går och anmäler m.m. kan gnägga lite emellanåt men är inte alls hysterisk som hon var innan.
 
Själv atävlingen gick bra, jag hade som mål att bara ta oss runt programmet utan massa protester från hennes sida eftersom de två senaste starterna har vart struliga och slutat med uteslutningar.
Idag var hon med mig även om jag inte alls red på som jag brukar. Hon gjorde allt som hon skulle men jag lät bli att rida med för mycket tryck nu vilket resulterade i lite undertempo ibland och lite lojt program men är nöjd ändå. Hon var fin på bettet och försökte inte protestera nått. Slutade på 60,2%. 
Ska ändå kolla munnen och sen ta ut en kotknackare för det kan hon nog behöva nu när hon gårr hårt ett tag.
 
Tog sen tåget tillbaka till Malmö på em och var hemma här vid 17-tiden. Plockat upp lite till och vid halv 8 gick jag ner på gymmet och körde biceps/triceps och mage. Nu har jag kört detta i två veckor och ska nu kommande två veckro köra lite färre rep och mer vikt. Det ska bli spännande :) Nästa pass blir ryggen och det får nog bli på onsdag. 
Imorgon kommer Linda hit och hälsar på efter jobbet, då ska vi ha middagsdejt :) och på tisdag är det stallet igen!
 
Nu ska jag sova, men först lite spikmatta!
 
Kram o god natt
 

Ny hårfärg och massor gjort

Nu är jag faktiskt i Helsingborg i lägenheten och ska sova här till imorgon. Ska tävla och eftersom Micke inte är hemma så kunde jag lika gärna sova här, på så vis så spar jag lite tid imorgon bitti 😊 kan sova till nio nästan, härligt!! Passar på att tvätta lite som jag hade kvar i tvättkorgen också. 
Får sova på min uppblåstbara madrass inatt men det ska väl gå bra! 

Igår var jag till frissan efter jobbet och la i nya slingor. Den här gången så blandade vi i lite mer mörka slingor. Blev jättenöjd med håret 👍

Sen när jag kom hem så var jag ner på gymmet oxh körde ett axlar/bröst pass. Lyxigt att ha knappt tre min att gå till gymmet 😊

Imorse sov jag ut och sen gick jag upp o började plocka undan lite till. Pausade och gick till gymmet och körde ben/vader och den packade jag upp lite till. Ibland blir det bara att flytta runt saker men nu har det faktiskt blivit mer plats och mindre saker i vägen 😊
Tog en liten tupplur på soffan i en timme och sen åkte jag till stallet. 
Usha gick bra idag så det känns bra inför tävlingen imorgon. Får se vad hon hittar på i morgon eller om jag kan få komma runt banan en här gången 😝
Åker hem till Malmö igen imorgon efter tävlingen men då lämnar jag bilen här och tar tåget hem. 

Kram

Packar upp o packar upp

Ja nu ser man hallgolvet igen 😊👍
Igår var vi duktiga och hängde in kläderna i garderober och fick bort en hel del påsar från golvet. Fick även in en del i köksskåpen så lite förbättring är det i alla fall! 
I morse fick jag sovmorgon för jag skulle vara på facketkurs i Malmö och den började halv tio 😊 Micke åkte till Guernsey idag och ska flyga mellan Guernsey och south Hampton till onsdag då han kommer hem igen så idag gick han för en gångs skull upp före mig. Lagom när jag gick upp så åkte han. 
Efter kursen så åkte kag direkt till Helsingborg med tåget och till lägenheten. Plockade ihop lite saker och tog med allt i bilen till stallet. Red idag och det gick riktigt bra. Hon vet inte riktigt vart hon ska göra av bakbenen när det blir jobbigt och försöker komma undan genom att sladda ut med vänster bak hela tiden. Nu när det är nästintill omöjligt att lägga tungan över bettet så måste hon komma på nått annat sätt att komma undan det jobbiga 😊 men jag gör ingen stor grej av det, när hon märker att hon inte kan kommanundan så jobbar hon på riktigt bra så det är bara att vänta ut henne. Superduktig var hon idag! Det hade gått bra för Sigrid att rida igår också 👍
Sen tog jag bilen o åkte hem till Malmö så imorgon åker jag bil till jobbet. Passar bra för jag ska till frissan efteråt, äntligen! 
På lördag åker jag bilen till hbg igen och  lämnar kvar den där igen. Den får jubstå där så länge som jag har lägenheten kvar. 
Usha vilar imorgon, själv ska jag till gymmet. En vecka sen sist nu även om vi har burit en hel de senaste dagarna men nu ska jag återgå till gymträninhen efter mitt träningsprogram. Kosten går det bra med 😊 inte ett dugg godis eller sockersugen är jag heller 👍

Dags att sova nu. 
Kram i god natt 

Första natten

God morgon. 
Nu har vi sovit första natten i nya lägenheten! Sov som en stock! Kanske var för att vi igår bar möbler mm i nästan åtta h 😊. 
Började med en ridtur igår morse medans pappa bes hästbussen. Usha gick super verkligen, känns jättebra på nya bettet! Hon ser själv nöjd ut och som att hon trivs med det. 
Sen åkte jag hem o så var det bara att börja plocka ihop det sista. Vid tolv började vi kånka ner prylarna i släpet. Givetvis låste vi oss ute också för jag glömde nyckeln in till porten oxh porten slogs igen 😊 som tur var så fanns det en granne hemma som kunde komma ner och öppna. Haha. 
Vi har klara med allt vid två. Tog en snabblunch på mc Donalds och sen ner till Malmö. 
Väl i Malmö så gick det hyfsat snabbt att få upp allt. Smidigt med hiss som rymmer endel. Lagom när vi var klara med allt mitt så kom Micke o hans föräldrar med hans möbler. Så nu är alla möbler på plats och alla mina saker. Mickes saker tar de idag. 
Pappa skruvade ihop sängstommen, köksbordet och en hylla och jag o mamma gick o handlade lite mat. Vid halv nio så käkade vi lite lätt middag och sen blev det bara att duscha o knoppa i säng.
Rätt pigg idag ändå, fick sova rätt många timmar. Micke åt ute med sina föräldrar igår oxh kom hem lite senare på kvällen o kröp ner i sängen. Då hade jag slocknat för länge sen 😊. 
Idag åker mamma o pappa hem, jag är på väg till jobbet. Mr ledig och hans föräldrar är kvar till imorgon. Ikväll ska vi nog ut och äta. 

Kram  

Målat

Pjuh. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska strax sova. Idag har vi målat o grejat i nya lägenheten hela dagen och vi har hunnit väldigt långt. Allt är målat utom taket i köket så imorgon kan vi måla en omgång till och sen är det klart. Det drog ändå ut på tiden idag eftersom dom inte alls hade städar efter sig så vi fick ta bort spindelnät, damm, och annat mojs överallt. Blä. 
Sen packade vi också pappas buss full med mina saker så alla flyttkartonger samt lite andra saker är flyttade och inne i nya lägenheten nu, ställde in det i en av de stora garderoberna. 

Usha vilar idag. Red henne igår på nya bettet som jag fick med posten.Gick  superbra!! Imorgon ska Sigrid rida och
på måndagmorgon rider jag innan vi åker till Malmö med saker igen. 

Nu ska jag sova. Kroppen värker efter en hel dags målande 😊

Fin utsikt från köket!! 

Måla måla

Å greja i köket



Kram o god natt 

Fredag!

Wihoo äntligen är det fredag! Och inte vilken fredag som helst, vi får nycklarna idag och i helgen ska det grejas i lägenheten med målning och kånkande av kartonger o saker 😃
Mamma o pappa kommer ner ikväll och vi sover i Helsingborg i min Lgh. Mickes föräldrar kommer också ner idag men de sover hos Micke i Malmö så får vi mötas imorgon fm och köra igång! 
M är ledig idag så han går och hämtar nyckeln under dagen. 
Han kom hem frön Norge igår em så jag åkte till Malmö direkt efter jobb och så möttes vi på stationen för vi kom samtidigt. Senare gick vi till gymmet oxh körde ett pass. Jag är nu inne på mitt andra varv på träningsprogrammet oh kunde öka lite till. Det blev ett ryggpass igår och det känns i ryggen idag. 👍😊

Usha vilade igår men idag ska jag rida. Hoppas att mitt nya bett har kommit 😊

I onsdags så longerades hon på utebanan och hon såg jättefin ut. 

Kram 

RSS 2.0