På väg

God morgon!
På väg till Ängelholm och flygplatsen nu :)
Har vart i stallet och fixat klart allting och pussat Usha hej då för några dagar.
Nu blir det en semester i semestern!

Hörs senare.
Kram

Idag händer det mycket

Vaknade imorse av att jag hade glömt tagit bort larmet på telefonen...07.20 ringde klockan och jag funderade på varför jag skulle gå upp redan. Insåg att jag bara hade glömt stänga av och somnade om till kl 9!
Åkte till stallet och longerade Usha. Hade chambonen på som jag köpte på hööks i veckan och det var verkligen bra för henne. Hon jobbade bra med ryggen och kom fram och ner med näsan. Bra grej det där :)
Upptäckte att Bjarke hade lagt ut annons om stallplatser på sin anläggning, ringde till honom och hörde vad som ingick osv och vips så hade jag en stallplats där och har nyss sagt upp mig hos Pia.. Läskigt men jag tror att det blir jättebra. Bra underlag i ridhuset, speglar i ridhuset, ordning o reda (hoppas jag) och allt ingår. Trivs jag inte så fick jag komma tillbaka till Pia :) Flyttar om ca 2 veckor. Kom på att hovslagaren kommer den 13e och det är skönt att ha det gjort innan jag flyttar.

Sen städade vi lite här hemma och det var visning på em. Killen vill ha lägenheten och han ska bara få ett def ok från banken inom kort. Hoppas han får det så då skriver vi i så fall nästa vecka! Han kan dessutom flytta in så fort som möjligt så kanske att vi kan flytta redan inom en månad. Mycket flytt nu, lika bra att ta allt på samma gång :)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan det är dags för mat, sedan lite core ikväll igen. Pust, dödens för min mage o rygg.
Sen till stallet en snabbis o pussa på Usha igen, flyger ju till Avesta imorgon. 11,15 lyfter planet.

Kram

En dag i Falkenberg

Idag blev det en riktigt trevlig dag med Linda hemma i hennes föräldrars hus.
Kom dit så åt vi lunch ute, sen böt vi om till badkläder och hoppade i poolen och solade. Poolen är typ inomhus med glasväggar runtom så gissa om det var varmt där inne! som en bastu :) vattnet i poolen var 27 grader och väldigt skönt, även om det kändes kallt först när man hoppade i pga värmen i luften. Satt ute och solade också.
Senare åkte vi till sia glass fabriken och köpte glass, andrahandssortering. Sjukt billigt! hade glasskalas när vi kom tillbaka igen och smakade alla sorterna vi köpt. oj vad goda de var!
Åt lite middag, gosade med ena katten (den andra ville inte komma fram när jag var där) och vid 7 åkte jag hem igen.









Kram

Mot Falkenberg!

Har just fixat klart stallet, Usha vilar idag så det var bara att göra mat osv så det gick fort.
Ska snart åka till Falkenberg och Linda :) Bada pool och titta på söta katter!

Igår var det kolossalt varmt ute. Låg en stund på gräsmattan och solade, tur att det fläktade lite ute men det var ju varm vind. Tillslut var jag tvungen att gå in för att svalka av mig.
Cyklade sedan till stallet och red lite senare på kvällen. Höll mig inne för att det var för varmt ute plus en massa broms. Fördelen med stenridhus på sommaren är att de blir rätt svala.
Tränade byten och de satt riktigt bra igår, vanliga byten är inga problem alls, seriebytena blir bättre i bättre. Igår kunde jag rida på rak linje och byta hur fint som helst. Sen avslutade vi med lite travjobb och hon var riktigt fin.

Det blev en rätt bra träningsvecka förra veckan, 3 dagar på gym och 3 dagars cykling med totalt 4,5 mil. Denna vecka blir nog lite lugnare tror jag.

Kram

Mina nya sköna skor som jag köpte i helgen :)



Ögat luras

God middag!
 
Har nyss varit på gymmet en sväng, foten är bättre idag och nu kan jag nästan gå normalt även om det tar lite längre tid att ta sig fram. Körde mest axlar och mage och lät benen vila.
När jag skulle åka till gymmet så kikade jag ut; det blåste och var mulet o såg ut som att regnet hängde i luften. Tog på mig fleecetröjan och gick ut till bilen men det var som att gå in i en vägg. 28 grader visade bilen och när jag hade gymmat klart så var solen framme och det var riktigt varmt och kvavt ute. Visst, det blåser men vindarna är varma. Nästan för varmt för att jag ska vara ute...ska ut och lägga mig lite på gräsmattan och se hur länge jag kan ligga där.
Senare ikväll ska jag iväg till stallet och rida, för varmt nu. Kör en dag till med lite byten och slutor sen får de vara för ett tag. I morgon får hon vila och på tisdag skrittar vi nog ut och på onsdag är det vila igen för då flyger vi upp till Avesta. Helena och Maria har hand om henne under tiden men vi kommer hem igen på söndag =)
 
I morgon åker jag till Falkenberg och hälsar på Linda som är hus- och kattvakt åt hennes föräldrar. Det blir bada i poolen och kanske kanske kanske en snabbis till Gekås. Linda skulle dit så jag kan ju följa med....Ska dock bara ha flugmedel till Maria och piké tröjor till mig själv. Förhoppningsvis så åker jag, mamma och pappa dit sen :)
 
Kram
 
 
 

Shopping * 2

Idag har det blivit lite shopping för min del.
Började med att åka till Hööks med Maria och köpte mat till Usha och en grej som jag ska ha när jag longerar. Åkte sedan till stallet igen och red. Tack o lov att vi har ridhuset för det regnade rätt rejält emellanåt. Tränade många byten och alla var fina, även lite seriebyten på långsidorna och de gjorde hon också bra :) När jag sedan skulle ta ut och duscha av henne så vräkte det verkligen ner. Både hon och jag blev dyblöta...
Åkte hem och somnade en stund i soffan innan jag åkte till Väla och shoppade lite till. Rea är kul, hittade ett par skor på Stadium, RaceMarine tygskor som var jättesköna, en piké från Race Marine och T-shirtar till N. Hittade också en vanlig V-ringad tröja på HM.
När jag kom ut från väla så hade vädret slagit om rätt snabbt, 28 grader varmt och hög luftfuktighet, baaaah.

Kram

Bättre

Tack o lov så har foten blivit bättre under dagen.
Vi åkte och handlade på fm på Maxi och dit hade jag kryckorna men efter det fick jag nog, de var bara i vägen och det gick fortare att gå utan.

På em tog jag cykeln till stallet och longerade Usha. Att cykla var inga som helst problem.
Knapp vind och väldigt varmt ute idag, kan knappast klaga på vädret på min första semestervecka. Hoppas det håller i sig bara!
Har hunnit att sola på gräsmattan också innan det blev alldeles för varmt att ligga ute.

Nu på kvällen har vi varit ute på promenad, eller okej, jag cyklade och N gick men det blev en tur på en timme.

I morgon blir det en snabbis med Maria till Hööks, handla lite mat till Usha. Sen ska jag rida igen och fortsätta med bytesträningen :)

Kram

Allt i sin ordning

Nu är det sol ute igen :)
Igår var jag klantig nog att kliva snett på en sten så det knakade till i stortån och jag trodde på riktigt att jag skulle börja grina för det gjorde grymt ont. Usha stod o tittade på mig medan jag höll mig i väggen..som tur var så hade jag ridit ett riktigt bra pass innan med byten o lite annat så rida hann jag göra :)
Hoppade på ett ben in i stallet med Usha på släptåg.. Som tur var så var Maria i stallet och hon sa åt mig att sitta på pallen så fixade hon Usha. Jag har dock lite svårt att sitta still så jag var med och pillade lite också. Men tillslut fick jag ge upp och ringa till N så han kom och hämtade mig. Att köra hem vågade jag inte göra. Det är iof höger fot och gasfoten men det gjorde så ont så jag ville inte chansa.
Tur att vi har kryckor i källaren, de stod där när vi flyttade in :)
Idag känns det lite bättre men det gör ff ont. En rejäl stukning skulle jag tro.

Annars så var jag på gymmet igår fm, och sen städade vi hemma. Det var visning på lgh igår och ena paret älskade den och skulle tagit den ditekt men de ville ha mer sol på balkongen. Den andra som tittade var intresserd men han skulle titta på ett radhus också om någon dag så vi får se. Sen blir det troligen visning bästa vecka också.

Frukosttajm nu!

Kram

Hör o häpna, regn

Jajamänsan, idag har det regnat lite på morgonen. Rätt skönt med tanke på att allt är brunt o torrt ute och det behövs lite regn. Men bara lite, en dag räcker.
Idag sov jag utan alarm på klockan, har nyss ätit frukost och funderar på att ta mig till gymmet nu på fm. Städning av lägenheten sedan, perfekt väder för det!
Senare på em blir det stall och ett dressyrpass på Usha. Ska lägga in lite byten idag och även galoppslutor som jag gjorde igår.

Förresten så har jag grymt ont i foten. Haft det sen förra måndagen. Troligen fick jag det efter att jag gick en längre sträcka (2*15 min) i mina loafers som är lite för stora och har då spänt tårna. I början kändes det bara som lite träningsvärk i foten men nu gör det grymt ont och jag kan inte gå riktigt. Har tagit ett vetflex-linda från stallet och dragit åt och det känns lite bättre men gör fortfarande ont. Som tur är så kan jag rida för det gör inge ont alls :)
Googlade lite och överansträngning i tålederna (vilket det troligen är) kan ta 4-8 veckor innan det läker och det finns just inget att göra heller.. Men blir det inte bättre om någon vecka så ska jag kanske åka och kolla upp det. Kan jag rida så överlever jag =) dessutom har vi kryckor i källaren som jag kan ta i värsta fall.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen åka till gymmet.
Kram

Framåt

Idag ringde alarmet igen, dags att träna för Bjarke :)
Skulle egentligen träna vid 10 men han frågade om det gick bra vid 8,30 och gärna för mig..och tur var väl det för nu är det megahett ute igen.
Träningen gick riktigt bra, svetten rann riktigt av Usha..Det blev mycket slutor i galopp och bara att rida framåt. Travade och gjorde många volter för att få henne på yttertygeln och det fick jag mycket beröm för. Hela passet gick bra och han var väldigt nöjd. Du börjar bli duktig sa han till mig.. haha.
Nästa träning är om två veckor. Imorgon ska jag träna lite samma sak hemma.

Har nyss ätit en god pastasallad och ska sen åka till stranden tror jag. Vi tänkte först åka över till Helsingör men det är så himla varmt så jag tror det blir stranden istället!

Kram

Tvättas

God morgon,
Idag hade jag faktiskt alarmet på..hade bokat tvättstugan och tycker bäst om att göra det på morgonen så blir inte hela dagen låst. Det var dags att tvätta schabrak o lindor igen. Så nu går maskinen och torkskåpet för fullt där uppe.
Senare blir det en sväng till stallet, hon vilar idag men jag ska åka upp och mocka o fixa maten lite snabbt. Vad som händer i em får vi se. Det är soligt och varmt idag också, det blir kanske en till dag på stranden eller så lägger jag mig på gräsmattan här på baksidan bara.
Ikväll har jag bokat en gympass, core i 45 min.

Gårdagens träningspass blev cykling i 1,5 mil. ToR till stallet lite snabbt. Tvättade av benet på Usha och det såg fint ut, hemskt mycket broms ute nu så idag åker nog flugtäcket på. Helena red igår kväll och allt hade gått bra :)

Sen blev det stranden hela em. Riktigt varmt, 28 grader och svag vind..pjuh. Smorde i alla fall in mig noga och lyckades inte bränna nått förutom att knäskålarna är lite röda..haha.
På kvällen tog vi det bara lugnt, spelade lite spel och tittade på Tv.
Bra första dag på ledigheten!

Kram

God morgon!

Har nyss ätit frukost och dricker kaffet nu.
Funderar på om jag ska ta cykeln ut till stallet. Helena ska jag fixa Usha men Usha har fått påbörjan till mugg på ena bakbenet, och fler i stallet också, så jag var snabb och köpte hexacil igår som man kan tvätta rent med. Tänkte cykla ut med det och lite handdukar. Då får jag lite träning på samma gång :) Ingen fara att rida så länge hon inte är halt och förhoppningsvis så blir jag av med det innan det hinner bli nått. Det var så lite igår men det är bättre man behandlar det i tid.
Sen blir det stranden i em. En solstol får följa med ut, igår råkade jag bränna ryggen lite...underskattade visst solen.



Kram

Sool

Idag har det varit soligt och riktigt varmt. Som tur är så har det fläktat lite för annars hade det varit olidligt varmt.
Var i stallet på fm, skrittade ut i ca 30 min. Usha gick glatt på med öronen spikrakt framåt och jag kunde mest bara åka med =)
Fyllde vatten i hagen och fixade mat o sånt efter det. Nu när det är så varmt så dricker hon som en svamp ute, jag ger henne extra salt också så det är bara bra att hon får i sig vatten.
 
Efter stallet så blev det stranden i ca 2 h. Fläktade skönt men det gör ju också att det inte känns om solen tar.. Hade i alla fall smort in mig och klarade mig rätt bra, hettar dock lite i huden nu :)
 
Snart är det dags att käka, klyftpotatis, grillad kyckling och vitlökssås blir det. Smaskens!
 
I morgon tänkte jag nog åka till gymmet på morgonen/ fm och sen stranden igen på em. Helena ska rida i morgon så jag har ledigt från stallet också!
 
Här är filmen från ritten igår, tyvärr så var det lite pelare i vägen på läktaren så ibland försvinner jag =)
http://youtu.be/mdwOTu5af04
 
Kram
      
 
 

Wiho

Idag var det dags för tävling igen, denna gång med ett köravstånd på 5 min :) Hade väldig tur som startade tidigt på morgonen för nu är det kolossalt varmt ute. Hon kändes fin på framridningen och tänkte på det Bjarke sa om att svara framåt. Inne på banan va hon också väldigt fin och vi hade inga missar direkt. Fick 64,5% och hamnade tillslut på en 5e plats. Eftersom prisutdelning var till fors så hann jag åka hem med henne och fixa klart allt i stallet innan jag åkte tillbaka på prisutdelning. Fick en stor fin rosett, pengar och flugmedel till Usha.
Nu är det inga tävlingar förens i slutet av augusti och då ska vi debutera msv b :)

Nu ligger jag på gräsmattan och solar, det steker som bara den!

Kram



Semester :D

Wohooo nu är det semester!
Firade den med att träna för Bjarke på kvällen. Det gick riktigt bra och jag fick lite tips inför i morgon. Det som det handlar om med henne är egentligen att hon ska svara för skänkeln fram direkt för sen går det som på räls. Det vet jag iof sedan tidigare och det har blivit väldigt mycket bättre men det kan bli ännu bättre också! Efter i morgon så är det tävlingsuppehåll i 5 v och då ska det tränas mycket på framåtbjudningen.
I morgon rullar vi från stallet lite efter 8. Startar halv 10 och det är ju bara 5 min bort :)

Det ser ut att bli en kanonhelg med massa sol och värme så det kan bli stranden i morgon och på söndag! Bäst att passa på. Semestern kan inte börja bättre :)

Kram

8 snabba

sen är det helg och tre veckor ledigt!

Igår masade jag mig iväg till gymmet på morgonen, går mycket lättare att gå upp nu när man snart ska vara ledig.
Efter jobbet så var det tid att ta det lite lugnt ett tag, lagade pannkaka som vi åt. Senare åkte jag till stallet och hjälpte Helena när hon red. Oj vilken skillnad sen jag såg henne sist, typ mars. Hon red Usha jättebra och hade hittat många knappar på henne. Det såg väldigt bra ut och så fick hon några tips på vad hon skulle göra och tänka på och då gick det ännu bättre! Kul att det går bra.

Ikväll ska jag själv träna för Bjarke. Hoppas han kan känna lite på henne också :)

Kram

Vilat

Idag har det varit riktigt varmt igen, det ser ut att bli riktigt varmt nästa vecka och i helgen också!
Usha har vilat idag, själv åkte jag till hästaffären o köpte mat till henne idag. tittade på massa annat fint också, det var lixom rea, och massa rea, men jag köpte bara maten tillslut ändå :)

Pratade med Lotta hela vägen till stallet o stora delar i stället, typ 40 min :) hann göra klart det mesta medans jag pratade. Usha undrade nog varför jag sprang omkring och snackade med mig själv..

Jag och N var ute på en promenad nu på kvällen, riktigt skönt ute.
Nu har jag krypigt ner i den nybäddade sängen och ska sova. Upp till gymmet i morgon bitti igen!

Kram o god natt

3 kvar

Men dagarna går fort, har gjort hittills i alla fall.
Idag var det dags för Usha att gå på vattenbandet, en månad sedan sist. Hon jobbade på riktigt bra som vanligt och ser så nöjd ut där hon går. Nästa tid är om tre veckor.
Sen blev det ändring i tiden för Bjarke imorgon, träningen blir på fredag istället men det passade nästan bättre. Hoppas bjarke kan rida lite då och få till en ännu finare trav :) I morgon får hon vila musklerna!

Själv så var jag på gymmet i morse! går väldigt mycket lättare att gå upp nu när det inte är så många mornar kvar. Tror jag ska försöka träna på torsdag morgon också.

Kram

Usha kämpar på vattenbandet :)







Knäckt igen

Idag efter jobbet var jag till kiropraktorn igen. Det var mycket bättre än sist och allt hade hållt sig kvar. Fick justera lite i ryggen och det knakade fint.. Ska på återbesök om 4 veckor och då blir det nog sista gången.
Väl hemma så hade N varit och hämtat matkassen från citygross och idag blev det pannbiff med potatis och hemmagjord pesto. Mums :)
Åkte till stallet och red idag, gick väldigt bra. Böt tillbaka till min vanliga kandarstång och då gick det bra igen, igår när jag provade en annan stång så la hon tungan över bettet hela tiden och höll på att tjafsa men idag var det som vanligt igen.
Imorgon ska hon på vattenbanden, träning för Bjarke på onsdag och Helena rider på torsdag.

Dags att packa gymväskan och sen duscha o sova. Det blir gym innan jobbet i morgon!

Kram

Sista rycket

Strax dax att sova och ladda för sista jobbveckan innan det är dax för semester :)

Lärde BP med S på fm och det gick riktigt bra, kändes bra i kroppen och inte så seg som jag var förra veckan. men då var det också väldigt mycket folk på passen och det blev riktigt varmt inne. Idag svettades jag också men det var för jag lassade på med vikter och körde rätt hårt, gött :)

Sen åkte jag en sväng till lite affärer, in på hööks och köpte sporrar och boots, in på ljusekulla och köpte blommor och så en snabbis på citygross.
Planterade när jag kom hem och sen tog jag det lugnt rätt länge. Tvättade några maskiner, satt vid datorn och umgicks med N.

Åkte till stallet senare på em. Red ett bra pass i ridhuset. Har satt fast mina skänklar igen så jag får en ännu mer stilla skänkel och imorgon blir det snöret fram så jag får ner handen igen..svårt det där.
Usha gick i af väldigt bra och idag var galoppen riktigt bra. Ska kämpa vidare med traven imorgon.

Nu är det dax att sova!
Kram o god natt






en dag på stranden

God morgon.Konstigt, inlägget jag skrev igår verkar inte kommit upp..I af så var det en bra dag igår! Började med stallet och ett ganska lätt ridpass på utebanan. Passade på innan det blev alldeles för varmt att rida. Hon kändes pigg och glad! Sen åkte jag ner på stan och träffade Linda o Peter och vi tog en lunch ute i solen. Sen gick vi en runda i stan och avslutade med att gå upp i Kärnan. Ett torn från typ 1700 talet med utsikt över Helsingborg och Danmark :) Väldigt långt såg man i alla fall, åt alla håll. Senare på em så träffade jag Nattis som är här nere nu, och vi åkte till Råå och la oss på stranden i ca 2 h. Riktigt skönt. Tur att det fläktade lite :) Det blev inget dopp men vi kände på vattnet med tårna..och sen gick vi upp igen :) Kvällen blev lugn, var rätt seg efter att ha varit i solen hela dagen. Vi käkade pizza och bara va sen. Skönt det med.Nu har vi just ätit frukost, jag ska träffa S på gymmet för ett BP pass. Sen en snabbis till hööks o sen in och handla lite blommor till balkongen.Förresten, fotograferingen av lgh ifredahs gick bra! nu borde lgh komma ut på hemnet i veckan. Bara att hoppas att det blir affär snart! Kram

Tomat

vilken kanondag det var idag! strålande sol och varmt så jag ser ut som en tomat just nu...
väldigt fina hästar har vi sett och mycket fina saker på shoppingen. Köpte dock inget alls..klapp klapp :) det jag var ute efter, boots o sporrar, hittade jag inga men sånt jag inte behövde som schabrak, lindor mm mm hittade jag massor...och billigt men inget följde med hem.
Det blev en heldag och vid 20 tiden var jag hemma i lägenheten igen.
nu är det dax att sova, trött efter en heldag ute.









Fina lastbilar har jag sett också :)

Mot Falsterbo

God morgon.
Sitter på bussen på väg till tåget och Falsterbo. Soligt och varmt är det, hoppas på en kanondag!

Igår var mäklaren hem till oss och tittade på lägenheten, hon tyckte om den jättemycket och trodde inte att det ska vara problem att sälja. Hoppas hon har rätt :) Nu ska de bara ta lite kort och det gör de kanske imorgon, får höra mer under dagen idag.

Sen var jag i stallet och longerade usha. hon vd pigg o busig o glad. tänkte vara snäll mot Helena så därför fick det bli longering så hon kunde busa av sig lite och inte promenad :)

Kram

Trött

Bah, efter 5 h sömn i natt så är jag lite småtrött :) ikväll blir det tidigt i säng.
Mötet med mäklaren är framskjutet till ikväll för hon fick förhinder igår. Det gjorde inte så mycket dör vi fick stressa lite för att hinna iväg till Landskrona igen. Vi käkade en langos och gick omkring lite, ner på stranden och sen satt på gräset innan vi gick för att lyssna på wihje. mycket folk var det och väldigt bra.

Tog tåget hem igen och var hemma ca kvart över tolv. Bara att hoppa in i duschen och sen hippa i sängen. Kunde mördat klockan imorse men det var bara att dra sig upp. Börjar dock piggna till nu.

Ikväll är det stall och promenad med Usha som gäller. I morgon är det Falsterbo :-D






9 dagar kvar

Sen är det semester!
Idag har det vart riktigt varmt ute, skönt!
Landskrona festivalen pågår just nu och startade i fredags och håller på ända till lördag så vi har massa musik, folk och matvagnar m.m. runt oss.
I morgon kväll ska vi nog åka in och titta på när Mikael Wijhe spelar =)
 
Usha vilade idag, det gjorde hon sig förtjänt av. Hon ska även vila imorgon. På onsdag ska jag skritta henne eller ut och gå och på torsdag rider Helena för då ska jag till Falsterbo!
Var alltså hemma tidigt från stall idag, redan innan kl 19.
Sen har vi storstädat och plockat undan här för i morgon kommer mäklaren och kikar på lägenheten. Inga kort ska knäppas men det kan ju vara skoj att ha en ren o fin lägenhet att visa upp ändå.
 
I fredags skrevs kontrakt på den nya lägenheten men vi har inskrivet i kontraktet att vi ska ha såld vår först innan köpet går igenom på riktigt så det är bara att hoppas :) Den nya är i af väldigt fin och ligger inte alls långt från där vi bor nu.
 
Linda har vart snäll och skickat över en massa bilder från helgen nu på kvällen! 1000-tack Linda :D
 
 

Kvalad!

Oj vilken dag det har varit!
Började ju dagen med tävling i Åsbo, tar bara ca 30 min att åka dit och Linda hade cyklat dit så vi möttes där.
Red först LA:3 och hon var lite tjafsig och ville inte riktigt jobba på så jag fick morra till någon gång sen gick det bättre. Fick 62,85% och hamnade ca 4 utanför placering. Fick en stor miss i ryggningen för det vägrade nog nästan att göra :)
Vi åt lite emellan klasserna och Usha stod i bussen o sov efter att hon hade ätit o druckigt..oroväckande ;)
 
Till Msv C'n så red jag inte fram så mycket men var noga med att hon skulle gå fram riktigt och att hon tog ryggningen, vilken hon gjorde efter att hon protesterade först. Gick väldigt fint på framridningen, kanske att den blev 10 min för lång.
På banan så kändes hon också fin men lite seg, bränslet tog nog slut. Sista galoppökningen trodde jag att hon skulle strejka o gå å lägga sig men hon kämpade på. Resultatet blev 65,4% och nu är vi färdigkvalade till Msv B!
Det var väldigt många starter så jag åkte hem med henne även om jag låg på placering. Det var nästan 4½ h kvar på klassen.
Fixade i stallet och åkte sen hem till N. Vi åkte till stranden och åt glass o gick en runda. Under tiden så åkte jag ur placering och hamnade på 13:e plats av 39 st och det var 10 plac. Väldigt nöjd ändå såklart!
 
Nu är det bara att träna vidare på msv b programmen, byten kan hon ju redan väldigt bra.
Har anmält till Hässleholm den 25 aug, msv c1 och msv b2. Spännande!
Nästa tävling är Helsingborg om två veckor, bara en msv c1.
 
Filmer från framridningen
http://youtu.be/30N2HTk1dI8
http://youtu.be/xl-EjdlB9ck
 
Laddar upp de andra sen.
 
och några foton från Linda!
 

Kram o god natt!

Varm dag

Ahh vilken härlig dag det har varit idag, soligt och varmt!
Låg en stund på gräsmattan här utanför och solade, somnade en stund också :)
Åkte till stallet senare på em och red igenom lite inför imorgon. Hon kändes riktigt fin och det känns bra. Hoppas jag kan få till en lika bra ridning på banan för det vore kul att se hur domaren skriver och bedömer då, om det är så bra som det känns.
Nu är hon nyduschad och sover förhoppningsvis gott i boxen.. Imorgon åker jag från stallet ca 8,30, Linda möter upp mig på tävlingsplatsen strax efter 9.

Det har blivit en promenad på kvällen, pastasallad är ordningsgjord och snart ska jag plocka fram allt som ska med.

Kram

På balkongen!

Sitter på balkongen och har det rätt gött just nu. Solen skiner, det är varmt och det blåser inte alls nå mycket.
Har varit på gymmet på S och kört ett BP pass, svettigt var det idag men kände mig väldigt nöjd när passet var klart, lite motigt mitt i :) Har stoppat i mig kvarg och ostmacka nu så nu är jag pigg igen.
 
Ska till stallet senare i em och rida o fixa Usha inför imorgon.
Håller på att laddar upp några träningsfilmer sen Maria filmade mig i torsdags hemma.
 
Här är några småsnuttar
http://youtu.be/gS1htRyh6D4
http://youtu.be/IqvND4n_DTc
 
Kram

Torsdag

Det blev gymmet i morse! Ställde klockan för att känna efter om jag skulle vara pigg och det var jag så det var bara att hoppa i gymkläderna och gå till bussen. Körde ett arm- och magpass, ett tag sen nu kändes det som men det är ju bara en vecka sedan.

Efter jobbet så käkade vi och sen blev det stallet. Blev sen hem från jobb för tågen var inställda pga signalstopp i Danmark men några tåg gick men jag blev ändå 40 min sen hem. Så det blev rätt sent till stallet, var där ca 20,00. Tänkte strunta i att rida och longera i stället men så bestämde jag mig för att rida en kort stund ändå och Maria filmade. Hon gick riktigt riktigt bra idag och det var kul att se filmen. Red på kandaret men jag har inte bestämt mig för om jag ska rida på det i helgen eller inte.. Vi får se hur hon går i första klassen med vanligt träns. Igår gick hon riktigt bra med det.

Nu är det dags att sova, sista dagen imorgon innan lite helg! Sen är det 2 veckor kvar innan semester! Wihoo!

Kram

bästa lilla usha

ojoj vad bra det gick på träningen idag! red mycket öka och samling så hon skulle bli kvick och kort kort galopp, nästan på stället. Det var dock lite jobbigt för henne men hon kämpade på! Sen blev det travjobb och öppna o sluta så som det ligger i programmet. Mycket nöjd, både jag och bjarke.
Hovis gick bra också, lite billigare än vad jag hade räknat med och det tackar jag inte nej till. han tycker att hennes fötter har blivit väldigt fina nu, skönt.

Har bakat muffins nu på kvällen, kladdkakemuffins :) blir en till omgång till i helgen så jag får med mig till tävlingen i helgen. Har fått bra starttider, 10.45 och 13.00.

Dax att sova nu, siktar på gymmet i morgon bitti.

Kram

Frissan

Idag var det äntligen dags för håret att fixas till. slingor och klippning så nu är det fint igen :)
Åkte till stallet ditekt när jag kom hem, hon vilade idag så jag bara mockade och fixade maten. Masserade hennes hals lite och det var tydligen megaskönt så hon masserade tillbaka på mig med mulen :) stod o kliade henne ett bra tag innan jag fick ont i händerna och hon fick gå in och ära istället.

Ligger faktiskt i sängen nu och ska sova tidigt för en gångs skull.
I morgon är det hovslagare på em och sen träning för Bjarke!

Kram

Fina blommor jag fick igår med blombud.





Hurra hurra hurra

Idag fyller jag år, aaah jag närmar mig 30 :/
Fick ingen frukost på sängen i morse men kokta ägg på matbordet och sällskap till frukosten i alla fall :)

Jobbet gick väldigt fort och det tog inte lång tid från det att jag kom dit innan jag skulle åka hem igen kändes det som.
Åkte och hämtade en citygross kasse och sen tog vi bussen ner på stan och åt på Haket. Lika gott som alltid. Det blev biff med klyftpotatis, rödvinssås och tsatziki och nu är vi väldigt proppmätta.

Helena har ridit usha idag och det hade gått finfint! I morgon får Usha vila, jag ska till frissan och fixa håret, äntligen. 8 veckor sedan sist!

Kram

RSS 2.0