Fullt upp

Idag har jag verkligen haft fullt upp!
Började dagen med att åka till stallet, red lektion för Bjarke.
Hon var liet halvslö först och tog inte skänkeln riktigt, kändes fin men hon var inte så kvick i benen som hon kan (vilket är rätt förståeligt efter torsdagens pass) Så jag fick jobba med att få henne kvick, svara direkt på min skänkel framåt och sen samla lie och sen direkt fram igen. Började med galoppen tills hon lyssnade och sen gjode vi samma sak i traven. Tillslut lossnade det bra och hon blev väldigt fin. 
Travade på riktigt bra, samlade aldrig henne så mcket som till passage utan när hon väl samlade sig så fick hon gå fram igen. Idag var det jobbet mycket viktigare än att öva på passagesegen, dom finns där men det är viktigt att övergångarna finns också. Imorgon ska jag jobba med samma sak igen och så får hon gå ett litet lugnare pass på måndag.
 
Hann med gymmet efter stallet också. Det blec triceps och mage som fick sig en rejäl omgång. Triceps känner jag redan av och kommer nog kännas ännu mer i morgon! 
 
Sen åkte jag till Linda o Peter på middag, flygande jacob med glass till efterrätt..mums!! Ett avsnitt på På spåret kikade vi på också.
 
Nu har jag just pratat med Micke och ska strax gå och sussa.
Imorgon tänkte jag ta gymmet på fm och sen stallet på em. Kvällen ska ägnas åt att göa matlådor till veckan som kommer!
 
Kram och god natt

Fredag

Yes äntligen fredag igen! Veckan har gått riktigt fort men nu är det skönt att det är helg igen.
Var till frissan direkt efter jobbet och la äntligen i lite mer färg i håret, det blev lite mörkare än sist och jag tycker själv att det blev riktigt bra!
Efter frissan så åkte jag direkt hem och Linda kom förbi så käkade vi tacos och kolade lite på Tv innan hon åkte hem igen. Imorgon är det min tur att åka till dom på kvällen :)
Nu sitter jag i soffan och grejar lite med min dator, håller på att rensa bland mina kort och sorterar upp lite.
Ska väl snart gå och lägga mig, känner att jag börjar bli lite trött.
 
Imorgon ska jag åka till stallet hyffsat tidigt, tror jag tar tåget som går 9.08. Dax för lektion för Bjarke igen :) 
Sigrid red Usha idag och det gick som vanligt bra. Hon hade varit lite pigg (!) trots att vi jobbade rätt hårt igår.
 
 

Passage o piaff

Jajamänsan, idag har jag och Usha ridit passage och piaff!!
Skulle ju träna för Bjarke idag så jag tog ut henne i tid och värmde upp men han kom aldrig.. så jag red på och efter ett tag kom han och då hade vi missat tiderna..jag trodde det var halv sju och han trodde det var sju =) Men då hade jag redan ridit i ca 40 min så vi bestämde att jag skulle träna på lördag istället. När han ändå var där så frågade jag om han kunde kolla när jag travade några varv för jag tyckte att jag hamnade i ett mellanläge, hon ville mer gå uppåt i takten mot passagehållet än framåt i trav (vilket iof kändes väldigt bra) Så jag travade ett varv och saktade sen av och då stog han bara och flinade och hämtade långpisken och så tog vi piaffträning från marken. Konstigt först tyckte Usha och vinklade ut sina öron och såg skeptisk ut på pisken som petade henne på bakbenen men hon fattade grejen och gjorde fina steg! Sen fick jag gå över i trav, sakta och verkligen samla ihop henne och vips så satt hon benen under sig rejält och fick många fina passagesteg. Varvade med att rida fram i traven och sen tillbaka igen så hon behöll aktiviteten i bakbenen. Vi höll på i max 10 min med allt och sen gav vi oss. På lördag fortsätter vi träningen! Riktigt roligt och hon fattade grejen direkt. Det kommer nog att bli bra med massa mer träning och nu fick jag också in känslan hur det ska kännas. Imorgon rider Sigrid och hon skulle jogga henne, kan vara så att hon har lite träningsverk i benen och bakdelen imorgon :)

Sitter här och väntar på att M ska ringa och sen ska jag sova. Han åkte till Norge idag och blir bota i en vecka och så ses vi i avesta nästa fredag morgon =)

Imorgon är det fredag och då ska jag till frissan efter jobbet och sen kommer Linda hit så ska vi äta tacos. Mums!!

Kram och god natt


På väg hem

Sitter på tåget på väg hem till Malmö igen, hemma om ca 2,5 h. Det var ett snabbtåg från Stockholm till Malmö och första stoppet är i Alvesta, sen Hässleholm, Lund och sist Malmö. Riktigt skönt att bara sitta här utan en massa stopp! 
Åkte från Krylbo 14,40 och kommer fram 21.15 om allt går som det ska så det är riktigt smidigt. 
Imorse gick jag upp rätt tidigt för att åka skidor innan jag skulle luncha med Susanne på banken. 
Men det hade ju snöat en hel del och när jag hade åkt tre km så gav jag upp för jag kom Lixom ingen stans. Spåren var igensnöade och jag hade inge glid alls. Kunde varken diagonala eller staka eller inte ens åka i nedförsbackarna oc så fick jag göra egna spår 😜 
Jag har ändå fått åka endel i helgen och så ska vi ju upp igen om två veckor idag jag hoppas det blir bättre väder än idag då! 

Lunchade sen på stan med Susanne och Ingela och pratade även endel med de andra på kontoret men hann inte med så mycket eftersom tiden rann iväg och jag hade tåget att passa. 

Imorgon är det jobb som vanligt igen och sen stallet och rida usha ❤️🐴







Kram

Skidor idag med

Yes idag blev det skidor igen, den här gången i Norberg och det blev 13,5 km.Kändes riktigt bra förutom att jag fick skavsår på fötterna trots skavssårsplåster. Imorgon blir det en annan variant på strumpor, tror nämligen att de är dom som är boven i dramat. Perfekt väder att åka skidor i, strålande sol, några grader kallt och ingen vind!
Efter skidåkningen så blev det mat och bastu och sen somnade  jag en sväng på soffan 😊
På kvällen har jag vart till nattis och Oscar och nu ligger jag i sängen. 

Imorgon blir det skidor på morgonen/fm. Rembo får det bli. Sen ska jag luncha med Susanne på kontoret i Avesta och sen går tåget hem vid 14,40. Hoppas att det tänker ta mig hela vägen hem till Malmö. Och gärna i tid också. 

Kram o god natt  

Skidor!

Oj vilken resa jag hade upp till Avesta igår.
Hoppade på SJ tåget i Malml kl 17.14 och hade bara ett byte i stockholm. Somnade till och från på tåget och vaknade av min egen snarkning emellanåt :P Efter någon timme så blev vi ståendes pga teknikfel på en vagn..otippat... Men var på rull igen efter ca 25 min. Jag hade 30 min mellan mina tåg i Stholm men de sa att det inte skulle vara någon fara. Sen fick vi två långsamtgående tåg framför oss så vi sniglade fram en stund..
Väl i St.holm så hade jag två (!) min på mig att ta mig från spår 18, genom hela stationen till spår 8 där mitt andra tåg skulle gå. Givetvis så hade tåget åkt när jag kom och SJ's kundtjänst stängde 22 (kl var nu ca 22,10)
Ringde Micke som var hemma i soffan och han ringde SJ's kundtjänst och såg till att dom beställde en taxi som SJ stod för :) Så jag fick åka taxi hela vägen till Avesta från Sthlm, blev bara 30 min sen mot vad som var beräknat. Det gick nämligen inget senare tåg den kvällen, tur att han kunde fixa det!

Imorse gick jag upp hyffsat tidigt, åt frukost och sen åkte jag och pappa till Rembo där jag åkte längdskidor. Började först med två varv på 1 km spåret innan Nattis och Oscar kom och då körde vi 10 km. Så det blev 12 km idag och det kändes riktigt bra! Imorgon blir det åkning i Norberg troligen, annars på golfbanan. Det snöar en hel del nu så jag hoppas att spåren inte blir helt igensnöade. Hade riktigt bra både glid och fäste idag!

Åkte hem och duschade och sen tog jag bilen till Norberg och mötte upp Lotta på Elsa's, åt kycklingsallad och avslutade med en toscabulle!

Nu har jag bara tagit det lugnt på em. Vi ska äta porterstek om ett tag och sen åker jag till Nattis och Oscar en sväng.

Sigrid red Usha igår och det hade gått kalasbra som vanligt :)

Kram

Kalasbra

Usha gick superbra idag. Hon vilade i igår och longerades i tisdags så idag var det dags att rida igen. Började med att rida fram i lång o låg form och gjorde många skänkelvikningar och öppna/ sluta. Gjorde samma sak i galoppen innan jag gick tillbaka till traven igen och jobbade henne i en högre form och red framåt så hon fick sån fin och mjuk trav, den är som lite gummiaktig 😊 tog lite galopp i den högre formen också och hon kändes himla fin! Linda ska med på tisdag och filma oc det ska bli jättekul att se hur det ser ut!! 
Nästa torsdag ska jag träna för Bjarke också. 
Imorgon ska Sigrid rida och sen får hon vila i helgen och ev på måndag om inte Sigrid kan rida då. 

Imorgon tar jag tåget till avesta direkt efter jobbet. Det går ca 1715 från Malmö och direkt till Stockholm. Sen får jag vänta i Sthlm i ca 40 min innan nästa tåg går tillbaka. Kommer till Avesta 23.45 tror jag. Bäst jag preppar mig med tidningar, bok och musik i öronen 👍 det är bara jag som åker upp eftersom Micke jobbar i helgen. Men om två veckor så åker vi upp båda två. 

Snart hemma, äta duscha och packa väskan! 

Kram 

gårdagens outfit 😜





Skönt trött

Idag var jag i Malmö på em på en kurs med jobbet så jag slutade vid 16 och då var jag ju i princip redan hemma :)
Jag följde med Micke och Martin ut till Bulltofta och körde backträning samt övrig löpning. Benen var sega i backen men jag sprang ändå upp 5 gånger. Löpningen tillbaka gick väldigt bra och kondisen var det inga större fel på idag, det var benen som var sega i backen men jag vet att jag kommer vara tacksam över att ha kört intervaller i backen när jag kör öppet spår.
Nu sitter jag i af i soffan, och är riktigt skönt trött i kroppen efter passet, och lyssnat på när M spelar gitarr :)

Imorgon ska jag till stallet och rida igen, sen hem och packa inför resan upp på fredag. Igår longerades Usha och hon var väldigt lugn och fin!

Kram

Söndagen

God morgon. Måndag och ny vecka igen. På fredag åker jag upp till Avesta efter jobbet och blir där till måndag. Då ska jag åka massor av skidor så jag hoppas att det blir väder för det! 
Igår tog jag en promenad ner på stan och köpte vantar och mössa att åka i. Sen gick jag hem igen och lagade mat lagom till Micke kom hem från jobbet. 
Vi kollade lite tv och slöade i soffan. Senare på kvällen så gick vi ner till gymmet. Började med löpbandet och fortsatte med triceps, axlar och mage. Det blir lite fokus på det sista tiden innan öppet spår nu, eftersom det är dom musklerna som används mest. Lite ben kommer jag också att träna såklart. 
Fem veckor kvar idag!! 

Idag blir det stall efter jobbet och ridning! Det hade gått bra när S red igår 😊 imorgon longerar jag och på onsdag får hon vila. S rider på fredag och så får hon vila i helgen till jag kommer tillbaka på tisdag. 

Kram 

Kandar

Idag red jag på kandaret igen, första gången på länge. Hon har ju gått sådär på kandaret de senaste gångerna, tror mest det är för att jag kommer åt henne lite mer och det blir jobbigare så då börjar hon protestera mer. Men idag gick det bra, hon protesterade lite först i traven när jag ville ha in hennes bakben rakt under medan hon själv ville gå lite på sniskan. Men när hon insåg att det var ingen idé så jobbade hon på finfint! Jag tycker att jag inte får en superbjudning på kandaret, hon backar av lite själv, det var ändå mycket bättre den här gången än de senaste gångerna och det släppte riktigt fint på slutet. Traven var riktigt bra och takten likaså. Jag ska rida lite mer med kandar emellanåt så hon går lika bra på det igen. Ett stort plus var att hon inte la tungan över bettet den här gången :)
Jag kommer nog ändå att tävla på vanligt tränsbett nu i början, de har tagit bort kandartvång i klasserna nu.
Traven var som sagt super idag, många fina travsteg och passagekänsla. Det kommer, med mer träning och styrka men det blir mer och mer för varje pass! Galoppen var fin och bytena klockrena på hjälperna.
Imorgon rider Sigrid och jag får en stalledig dag.

Gymmet gick bra också, körde ett tungt benpass så benen darrade bra efteråt. Kommer nog att kännas imorgon!
Sen har jag fyllt på kylskåp och skafferi med mat och dammsugit och städat i kök och badrum.
Har de senaste timmarna bara slöar i soffan framför Tv'n!
Micke kommer om ca en timme så jag tänkte inte göra så mycket mer innan dess heller. Har tagit med mig en cider till soffan som håller mig sällskap :)

Har förresten min favvo-piké på mig som jag köpte i somras. Då var det alldeles lagom. Nu sitter den tight över axlar och rygg..på gränsen till att den snart blir för liten..tror mina axlar har vuxit och breddat sig, precis som det ska =)

Kram

Helg

Äntligen helg igen och ikväll kommer Micke hem :)
Jag ska snart kila ner till gymmet och köra ett pass, tror det blir ben idag. Sen ska jag iväg till stallet och rida Usha. Tar bilen idag dit, var länge sen jag körde bil dit, har bara åkt tåg och buss och det är ju smidigt men skönt att ta bilden ibland.
Sen ska jag bara städa lite och handla mat och ta det lugnt.

Igår så vilade Usha och själv var jag på gymmet på kvällen och körde ett rygg- och magpass.
I torsdags red jag och övade på samma sak som när jag tränade. Tror hon hade lite träningsvärk i kroppen, och det var inte så konstigt men hon gick superbra då också så jag hoppas att det går lika bra idag också :) Imorgon ska Sigrid rida henne.

Nu ska jag byta om och kila ner till gymmet.

Kram

Massa polletter

Wow vilken träning jag hade med Usha igår!!
Jag kände direkt från start att hon var fin i traven och hoppades att jag kunde få till lite bra steg så Bjarke kund hjälpa mig vidare ut det. Han såg på en gång att hon såg fin ut så vi började med öppna och slutor och försökte få henne att trampa igenom stegen mer, att ta högre steg med mer gest. Jag skulle inte bry mig om bakdelen så mycket utan bara rida framdelen och så den lättare och mer elastisk och luftigare steg. Så jag skulle rida lite tvärtom mot vad jag brukar göra. I slutan skulle jag rida fram för inner skänkel vilket kändes jättekonstigt först för både mig och Usha och vi hade båda svårt att få det falla på plats men efter att vi gjort många diagonaler och långsidor med sluta så blev det ett helt annat steg, mer gest, bättre takt och större kliv. Häftig känsla att sitta på ryggan och hon tar i allt hon kan =) Sen när jag bara travade rakt fram så blev traven superfin och med finfin takt och luftiga steg :) Många polletter trillade ner hos både mig och Usha tror jag. Jag fick i alla fall in känslan hur det ska kännas nu. Ska bli roligt att fortsätta med det här för nu har jag kommit till den punkten då jag kan stanna och utveckla det här ännumer, sen kommer mer passagesteg att komma ut det här. Men nu har jag en bra grund att kunna träna vidare på. Ska bli kul att åka ut på tävlingarna längre fram i vår men först ska jag träna in det här så det känns säkert på hemmaplan och att hon är stark nog!

Idag fick hon vila, även om jag ville rida idag också! Imorgon är det ridning igen som gäller.
Linda följde med hem efter jobbet och vi har ätit mat och snackat en massa.
Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen krypa till kojs. Redan torsdag imorgon, snart helg igen!!

Kram

Bra träning

Oj vilket bra ridpass jag fick till igår. Red mest framåt så som jag fick träna på sist och traven var verkligen bra. Även galoppen blev mycket bättre och luftig. Tränade endel seriebyten och de blev luftiga och fina och på hjälpen. 
På slutet så fick jag till flera passagesteg igen, eller början till passagesteg men nu var det flera i rad mot vad hon orkat innan! Längtar redan till träningen i kväll 😊 då ska vi rida för Bjarke och jag hoppas att hon känns lika fin idag också 😊😊 


Söndag!

Helgen har redan passerat..och fort gick det som vanligt.
Imorse vid nio kom Micke hem från kastrup, han sov kvar där i natt eftersom bron var avstängd pga blåsten. Jag gick upp när han kom hem och så åt vi frukost och sen kilade jag ner till gymmet medans han packade sin väska. Körde bröst/axlar idag och det kändes riktigt bra! Nu blir det nog inte gym förens på fredag så kroppen får vila lite från vikterna i veckan (tror jag....)
När jag kom hem så tittade vi på Tour de Ski, på herranas lopp och när det var klart så åkte M ner till stationen och tog tåget till Avesta. Själv åkte jag liten stund senare till Usha. Longerade henne idag och hon var riktigt fin! Imorgon ska det ridas igen :)
När jag gick tillbaka till bussen från stallet (ca kl 17) så var det inte helt mörkt ute, härligt det går åt rätt håll :)
På kvällen har jag bara lagat lite matlådor, ätit och slötittat på Tv. Har nyss pratat med M och snart ska jag krypa ner i sängen så jag är pigg imorgon bitti när det är dags för en ny jobbvecka!

Kram

Blåsigt!

Idag har det vart (och är) väldigt blåsigt...Ändrade om min plan om stallet idag, tänkte först ta gymmet och stallet på em men jag insåg att det var lika bra att ta stallet först innan det värsta stormen skulle komma på em.
Promenaden till och från stallet (till busshållsplatsen) var rätt blåsig om man säger så =) I motvind så gick jag rejält framåtlutad och vid nått tillfälle så kunde jag inte gå, det var lixom bara att stå still och stå emot vinden.
Att rida gick i alla fall hur bra som helst, Usha var lugn som en filbunke! Red samtidigt som Bjarke och han kom med några tips här och där coh tyckte på slutet att hon var riktigt fin, vilket jag också tyckte! 
Tack vare att jag var envis mot henne igår när hon var lite mopsig först och inte orkade arbeta så gick hon perfekt från början idag. Jättefin takt i traven och det kändes så lätt idag!! Vill egentligen rida imorgon också men då ska hon longeras, ska rida både måndag och sen lektion på tisdag så hon måste få en dag med lite lugnare arbete. Dessutom blev hon nog rätt trött idag.
Hann med att tvätta schabraken och benskydd idag också så nu är allt rent igen!
 
Väl hemma igen så satt jag i soffan en stund och tittade på Tour de ski innan jag gick ner till gymmet. Körde ett mycket bra benpass med personbästa i alla övningar tror jag! Måste vara mina nya byxor som gjorde att det gick så bra :) Hämtade nämligen ut mina nya kompressionstights som kom med posten igår. Riktigt sköna och supersnygga!
 
 
Nu sitter jag i soffan igen och vilar lite igen :) Micke är ute och flyger i stormen och ska landa nu typ men nu såg jag att bron är stängd för all trafik så jag vet inte riktigt när han kommer hem. Tur att han är ledig imorgon!
 
Imorgon är det stall och gym som gäller (igen =) )
 
Kram
 

Fredagkväll i stallet 😊

Nu är jag på väg hem från stallet. Passade på att åka dit nu eftersom Micke också jobbar ikväll så vi kommer nog hem samtidigt nu. Om han inte blåst bort vill säga. Blåser rätt kraftigt nu , skönt att jag åker tåg!
Det märktes att usha vart inne idag hela dagen för hon var väldigt pigg att rida men också väldigt fin. Eller hon blev fin för i början var hon rätt dryg och sprang ifrån skänklarna och var lite på tårna. Inge så konstigt alls egentligen så kag gjorde ingen större grej av det. Jobbade istället med massor av övergångar, öppna o slutor och att hon bara skulle ta skänkeln framåt och det gjorde hon fint. Hon sparkade några gånger mot skänkeln för att det var jobbigt men sen gav hon sig rätt enkelt och hon blev väldigt fin 😊 traven på slutet var i uppförsbacke och hon var pigg hela passet igenom även om hon blev väldigt svettig!
Jag hoppas att det inte blir så blåsigt imorgon som de säger för jag vill rida imorgon med och fortsätta där jag slutade idag. I annat fall så longerar jag imorgon o rider på söndag. 

Nu är det äntligen helg igen, mer ledigt 😃. M jobbar imorgon och sen åker han till Avesta på söndag och ska åka skidor i veckan uppe i stugan. Jag åker upp om två veckor och tränar. 
Så nu i veckan ska jag rida en hel del 😊
Nu ska jag vila ögonen lite innan det är dags att kliva av i Malmö 😕

Kram 

Jobb igen

Så då var det jobb som vanligt igen. Jag har iof jobbat hela julen, alla dagar som var jobbdagar, men det blir ju ändå en massa ledigt emellanåt men nu så är det slut på ledigheten. Nästa lediga dag är den 26 januari så det är bara att jobba på till dess :)
Jobbet har gått bra och dagen har gått snabbt. Åkte sen hem och har bara haft det lugnt på kvällen. Micke jobbar så jag har vart hemma själv. Passade på att laga matlådor och haft en slökväll i soffan!
Usha vilar för det är hoppning idag i ridhuset och själv vilar jag från gymmet. Har fortfarande lite hosta kvar så det gör nog inte att jag tar det lugnt. Imorgon tänkte jag ta ett lättare pass om det känns bra.
Igår tränade jag för Bjarke och det gick riktigt bra! Han hoppasde upp efter ett tag och red henne, han har inte ridit henne sen i alutet av augusti och han tyckte det var et stor skillnad. Nu svarade hon fram för skänkeln fint och kändes possitiv överlag i arbetet och vill arbeta. Nu ska hon bara jobba ytterliga lite till med bakbenen så ska det här bli bra!
Rider på fredag igen :)

Nu ska jag faktiskt ta och sova, jobbigt att gå upp tidigt igen :)

Kram och god natt

Äntligen :)

Jaa, nu äntligen har jag köpt mig ett Otto Schumacher kandar till Usha.. Har länge suktat efter ett sånt men med tanke på att priset ligger mellan 6000-8000 kr på dem så har de vart liiiite för dyra tycker jag :)
Men nu ikväll när jag efter en slump surfade runt på lite sidor på nätet så hittade jag ett för 2495 kr :) Gissa om jag blev glad och så slog jag slag i saken och beställde ett. Usha kommer bli så fin i det :)
Det var dock beställningsvara på just det som jag skulle ha så det tar nog några veckor innan jag får det..men den som väntar på något gott!
 
Idag har vi haft en riktig slödag. Började med långfrukost (som vanligt) och sen gick vi ner till gymmet och körde ett bra axel- och bröstpass. Kanske var bra att jag har vilat från gymmet lite för kroppen var pigg och stark!
Sen har jag plockat bort julsakerna och adventsljusstakarna här hemma och vi har tagit det lugnt. Struntade i att gå ner på stan idag för det skulle bli lite för stressigt, skönare att vara hemma och greja lite.
 
M har just åkt till Kastrup för jobb, flyger Bornholm (tror jag) och sover kvar till imorgon. Vi slutar nog samma tid imorgon ca, dvs vid 13!
Ska bli så skönt med kortdag och sen ledigt igen på tisdag.
 
Lite mer bilder från när Linda var med till stallet och fotade:
 

Lugn lördag

Idag har det vart en riktigt lugn och skön lördag.
Vi började med sovmorgon och sen långfrukost framför Tv'n. Sen åkte vi till stallet (ja M var med ocskå :) )
Jag red ett pass på en väldigt pigg Usha! Men hon gick riktigt bra så det var skoj. Red samtidigt som Bjarke, Patricia och en dansk som jobar hos dem (som ska tävla GrandPrix imorgon) så jag kände mig inte riktigt i samma nivå som dom =) 
Väldigt fina hästar red dom, kul att se passage-piruettarbete och fina skolor samtidigt som jag själv red.
Sen fick M hoppa upp och rida lite, bara lite i skritt för Usha var lite på tårna idag så vi höll oss till skritten :)
 
Sen har vi ätit och tittat på OS-krönikan och nu är M nere och gymmar. Själv tar jag det lite lugnt från gymmet idag då jag hostat en del sen igår. Var på gymmet igår och körde armar och det kändes riktigt bra men jag tar en vilodag därifrån idag. Imorgon är det bröst och axlar som gäller.
Sigrid skulle ha ridit Usha igår men det blåste så hemskt ute så vi böt dag till imorgon istället så nu rider hon både imorgon och på måndag. På tisdag ska jag träna för Bjarke =)
Imorgon ska vi nog en snabbis på stan igen, kolla efter fönsterlampor, och så blir det som sagt gymmet.
M jobbar imorgonkväll och sover borta till måndag, själv jobbar jag bara till kl 13 på måndag sen ledig igen. Jippi!
 
Nu har jag kommit igång med min kost igen efter två veckor med lite mer fritt ätande..hehe. Nu får det bli ordning och reda och mer träning. Öppet Spår nästa..Två månader kvar bara så nu blir det hårdkörning den sista tiden som är kvar. Ska bli intressant att se, jag gissar att det kommer bli en del konditionsträning nu. Skulle springa i backe imorgon men det får jag nog hoppa till nästa helg. Springer inte nu när jag vart så förkyld.
Nu ska jag gå och tappa upp ett vartm bad!
 
Kram

Gott nytt år

Så var det 2015 😊
Vårt nyår var jättebra, Nattis och Oscar kom på tisdagskvällen med tåget. Vi datt uppe o pratade länge innan vi la oss. Sen sov vi länge på nyårsafton och åt frukost vid halv tolv 😊 efter det tog vi en promenad i stan och var ute i ca två timmar. Skönt att vaga gå och strosa runt. När vi kom hem så gjorde vi oss klara och så satte vi igång med maten. 
Till förrätt blev det toast Skagen. Till huvudrätt ryggbiff med sötpotatis i ugn, hemmagjord beasås, sallad och till efterrätt kladdkaka med glass. Vi var hyfsat mätta om man säger så 😊
Spelade lite spel och väntade in tolvslaget. Vi höll oss inne i lägenheten för vi hade sån bra utsikt över alla fyrverkerier. M skulle upp och jobba dagen efter så han gick och la sig vid halv ett och vi andra satt och pratade en stund innan vi också la oss. 
Igår åkte de på em, jag till stallet och red ett superbra pass!! När jag kom hem från stallet så låg M och vilade så jag kröp ner i sängen också och somnade av i en timme 😛 skönt att sova på em. 
Kollade bara film på kvällen och lagade lite mat. 

Nu är jag på väg till jobbet, en dag till sen är det helg igen! Ska till gymmet ikväll, Sigrid rider usha idag. 

Bilder från vår nyårsafton 








RSS 2.0