Ny inneboende

Japp, vi har fått en ny inneboende, modell större denna gång.
 
Niclas ska fixa dit lysen och lampor på den så just nu står cykeln så fint i hallen :)
 
Det blev gymmet på kvällen. Åkte först förbi hööks och köpte mat till Usha, bäst att se till så det finns hemma nu när jag ska vara borta. Överkropp o en del magövningar var dagens pass. Avslutade i massagestolen i ca 15 min, höll på att slumra till.
När jag kom hem så gick vi nästan ut och gick på en gång i 40 min. Träningsverk i benen har jag nu, främst efter ridningen eftersom jag inte ridit på länge och idag red jag lite mer i både trav och galopp så det känns.. Skönt att vara igång igen :) Hoppas vekligen att jag kan vara med på de tävlingar som jag tänkt i November. Skulle vara jätteroligt :)
 
Nu ska jag skölja bort min ansiktsmask och sen titta på Tv.
 
Kram o God natt

Sol :)

God middag!
Har varit uppe sen strax e 7 och i stallet sen 7.45. Släppte ut mina hästar och mockade o donade och sen åkte jag till ridhuset och red. Skönt för det blåser ganska mycket ute. Hon gick i alla fall väldigt bra, hade gramanen på för säkerhets skull :) Väldigt fin i munnen efter att hon blivit raspad så det behövdes nog. Dock är hon fortfarande väldigt stel i vänstersidan men det blir bättre när hon mjukas upp och rids. Jag tror att en kotis ska ut till stallet om några veckor så då hoppas jag på om det inte har släppt innan dess.
Gjorde lite galopp idag också och hon känns hur fin som helst. Mycket finare i traven nu än tidigare och hon har ett luftigare steg, ring-skorna kanske är bra för henne hela tiden. Hon länger mycket bättre i traven också och sträcker ut riktigt, hon kanske har lite småont av de vanliga skorna. Aja vi får se, än så länge så går hon med ringskor fram och det får hon nog göra i ca ett halvår i alla fall, troligen hela tiden sen.

Fodrade lunchen innan jag åkte hem och nu ska jag snart fixa lunch åt oss också, fisksoppa :) Solen skiner ute fastän det blåser lite men det var ganska varmt ute och skönt ändå.
Tänkte inte göra så mycket på em, bege mig till gymmet senare ikväll. Innan dess ska jag nog bara slappa och pilla runt lite här hemma :)


Kram

Strax godnatt

Kvällen har varit rätt lugn. Käkat mat och godis och slöat lite.Blev seg efter att ha kört bil idag så en slapparkväll var gött :) Magen gör ont at godisätande och mat. Undra varför jag måste äta godis efter maten fast jag redan är proppmätt? Typiskt..

Kl ringer 7 imorgon. Till stallet för utsläpp och sen till ridhuset o rida lite :)

Hoppas hon inte är lika trött som igår vid tandraspningen :)
 
Vindruvorna som N plockade hos sin mormor o morfar i veckan, sjukt goda :)
 
 

Växjö ToR

Hej hopp!
Vaknade strax före åtta imorse och gick upp o åt frukost och åkte sen till stallet och fixade klart. FYllde på vatten i hagen och gosade lite med Usha under tiden. Hon kommer fram på en gång och ska vara med och titta vad jag gör. Nu har hon börjat gnägga när jag kommer, det tog bara två år innan hon började med det :P
När jag köpte henne så var hon ju lite mer som en maskin som bara var..inge personlig alls och mest "bara en häst". Men nu när hon varit hos mig ett tag så har hon blivit mer och mer personlig och har verkligen koll på mig vart jag än är och ska vara mer överallt :)

Efter stallet åkte jag direkt till Växjö till Nattis. Tog strax under 2 h dit och det gick hur bra som helst att köra o hitta parkering, tack o lov för GPS :)

Blev en massa slingor i håret, både mörka o ljusa iställetför att helblondera det så jag är jättenöjd. Efteråt så åt vi på ett jättemysigt ställe och satt kvar där tills de stängde, då åkte jag hem. Var hemma ca halv 7.
Dax att laga lite käk nu, flygande Jacob blir det.

Hörs senare.
Kram

Tandis

God kväll!

Det blev en ganska sen kväll i stallet idag. Kom dit strax e 18, gick u med henne i ca 30 minuter och sen fixade jag ordning i boxen och maten och väntade på att veterinären skulle komma. Hon skulle komma vid 19 men kom ca 40 min senare. Vi var ju en del som skulle fixa tänderna och alla ville vara först så vi drog lott :P Jag fick näst sist.. haha.
Usha hade i alla fall ganska vassa kanter på tänderna och lite småsår av dem i munnen så det stämmer nog det som jag kännt tidigare. Dessutom var det mer på vänster sida och det stämmer bra.
Vi började först utan att droga henne men sen tyckte hon att Barbro var för seg så blev hon otålig och då fick hon lugnande istället och då var hon inte så stöddig längre :) Men det gick finfint att raspa och nu är hon fin i munnen igen. Ska bli spännande att känna skillnaden när jag rider på söndag.

Var hemma strax e 21.. så nu har vi ätit tacos och snart är det dax för sängen för mig.
Imorgon åker jag till växjö och får håret fixat och träffar Nattis :) Wiii!

Kram

välkommen fredag

Äntligen fredag. 3 dagar kvar att jobba innan semester :) dock massor att göra så hoppas jag hinner med allt.
Promenad idag också. Så fint nu när det är höst och bladen börjar bli gula och börjar så smått att trilla ner på marken. Sen tycker jag att luftenär mycket klarare och det är skönt att vara ute, så länge det är fint väder och inte blåser storm :) men idag ser det ut att bli sol o fint.
I kväll är det stall och tandläkare, får se hur hon är i munnen. Imorgon ska jag till Växjö och träffa Nattis o fixa håret också, grymt skönt. Utväxten är inte att leka med nu :P

Kram

hollywood-tajm

God kväller.
Torsdag kväll, det menas att det är fredag imorgon :)
Dagen på jobbet gick som jag anade, fort. Fick en hel del gjort men mer ligger kvar till imorgon så den dagen försvinner nog också fort.

Var hemma en stund innan jag åkte till stallet. Skulle ju ut och gå med henne idag men det började spöregna å kvällen så det var jag inte alls sugen på. Istället borstade jag henne länge och friserade man, öron och svans :) Imorgon ska det ut på promenad innan tandis kommer.
Var ändå hemma rätt tidigt från stallet. Vi käkade och sen har jag bara duschat och hamnade nu framför datorn. Ska strax kolla på hollywoodfruar från tisdags, missade det då.

Kram

yes

Idag blev det promenad igen. Tror jag klädde mig för mycket för det var visst inte så kallt som jag trodde :)
Vaknade tom före klockan idag och var pigg. Riktigt skönt så jag låg kvar i sängen och bara va en stund.
Efter jobbet åker jag till usha o tar en promenad med henne, hoppas det inte börjar regna bara. Lite grått just nu. Imorgon ska hon till tandis, eller tandis kommer till stallet så jag slipper åka iväg och det är fler som ska hä också.
Idag går nog jobbet fort, har massor att göra.

Hörs ikväll.
Kram

Shopping på Väla

God kväll
Idag har det varit en lugn dag efter jobbet. Jobbet var däremot mer att göra. När jag väl kom hem så åkte vi till Väla en sväng. Fördel med att vara där sent på kvällen = lite folk. Köpte cykellampor, som dessutom kostade 30 kr iställetför 80 kr :) Jättesmidiga som man bara sätter dig och snurrar fast och som man lätt tar av igen så de inte kan bli stulna på stationen.
Sen gick jag in på hm och köpte en ny skjorta, en tröja och ett par gråa byxor. Köpte bruna sånna förra månaden och de är så himla sköna och kostar dessutom bara 199 kr så jag passade på att köpa ett par gråa nu för det var så snygga.
Å så hade jag 20% på HM om jag köpte tre klädesplagg så det blev totalt 430 kr :P och så fick jag en ny 20%-check på valfri vara under nästa vecka..
Vi åt middagen på Väla också, thai för mig och bakad potatis för N.
Åkte hem sen och så har vi bara varit nu på kvällen. Betalat räkningar o fixat lite och bara haft det slappt.

Imorgon är det stallet igen :) Promenad står på schemat för mig o Usha. I helgen ska jag till ridhuset igen (på söndag) och på måndag är det dax för vattenträning. Hoppas att jag kan få igång henne för det finns några tävlingar som jag vill åka på i år men de är i slutet av oktober eller om det var i början av november och då ska hon få gå LB-LA och ha skoj. Det är nog där jag kommer vara ett tag nu och sen kanske rida Msv C till våren. Vi får se hur benet och allt ser ut.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, imorgon ska jag minsann gå till stationen igen. Inget latande nu!

Kram

lunch

Nu är det dax för lunch på jobbet. Kycklingsallad från en pizzeria, sjukt god :) inte som vanliga sallader som man får på pizzerior, denna är helt annorlunda.
Imorse blev det ingen promenad till stationen, var för trött så jag tog lite Sovmorgon :)

Inget stall för mig på em idag. Ska kolla med C igen om hon vill ta henne två dagar i
Veckan som hon gjorde tidigare. Tiden räcker inte riktigt till. Sen får vi se om jag säljer henne till våren, hon blir ju 12 då. Tanken var väl så när jag köpte henne att jag skulle hä henne i några år och sen sälja. Kan vara kul kanske att göra nått annat också.. man kan ju alltid köpa häst igen i så fall. Vi får se vad som händer med henne framöver :)

Nu ska jag snart ner o jobba igen.
Höra ikväll.
Kram

God kväll

Blir ett snabbt inlägg bara, ska snart hoppa i säng :)
Dagen sprang förbi idag. Direkt efter jobbet åkte jag till stallet och till Gunnarlunda med Usha. Caroline tyckte att hon såg väldigt fin ut i kroppen och att hon rörde sig fint på bandet och hon såg väldigt avslappnad ut.
När vi skulle åka därifrån så började det att regna igen.. Typiskt..
Fixade klart i stallet och sen åkte jag hem.

Vi åkte till Maxi nere på Råå och handlade, jag har aldrig varit på det Ica Maxi tidigare. Det är större än det andra Maxi som vi brukar vara på och mycket nyare så vi åker nog säkert dit och handlar fler gånger för det var bra där.
När vi gick ut från Ica så spöregnade det verkligen och det gör det nog nu också.

Imorgon ska Usha vila, det är en som mockar och tar hand om henne då.

Hörs imorgon.

Kram o god natt

i tid

God morgon.
Idag var jag verkligen i tid till stationen. Gick fortare på morgonen än vad det brukar så jag kom iväg strax före 7 idag.
Som tur är så har det slutat att regna o blåsa så det var skönt att gå. Det var ganska mysigt att ligga i sängen igår kväll och lyssna på regnet som slog mot rutorna :)

I em åker jag till gunnarlunda med usha så får hon jobba på Vattenbandet. Hon behöver verkligen få upp musklerna nu, det märks vad fort de tappar när de får stå. 2 månader gör mycket. Mest har hon tappat på halsen faktiskt och inte så mycket på rumpan. Om någon månad så är hon tillbaka igen med muskler o allt. Men jag ska rida igång henne försiktigt nu och ta det lugnt. Hellre skritta bara och trava för länge än att köra hårt på en gång. Planen är Vattenband idag, vila imorgon, skrittas ut torsdag o fredag och på fredag kommer tandis också. vila lördag och ridhus söndag. Det blir nog bra :)

Nu kommer tåget!
Kram

Rusk

Sa jag att det skulle bli fint väder idag?? Efter lunchen började det regna och blåsa en del och nu på kvällen har det blåst massor och regnat..
Var till ridhuset idag också med en sprallig Usha. Alla hade varit busiga i hagen eftersom det varit bus-väder ute, det buset tog hon med sig till ridhuset också :) Hade hackamoret på och gick med henne en stund innan jag hoppade upp och red. Men hon skötte sig och gick fint.
Kändes fin idag också, travade några varv och hon känns bra.
Bättre i munnen när jag inte har bettet i, dock väldigt pigg så hon vill helst springa fort =)
Imorgon åker vi till Gunnarlunda och går på vattenbandet.

Nu har vi spelat backgammon och kikat på tv, ska strax borsta tänderna och krypa ner under täcket.
Det bästa med att bo i lägenhet nu är att man kan duscha hur länge som helst och hur varmt som helst utan att det gör något :) Det har jag gjort nyss..Najs.

Kram o god natt

men åh

Skrev just ett inlägg men det försvann. Typiskt.. har i alla fall gått till stationen i fint väder. Solen skiner och det är ca 10 grader ute. Härligt.
Jobbar hela denna vecka, nästa vecka är jag på kontoret måndag o fredag och i Malmö resten av dagarna se åker vi till Cypern om exakt två veckor :)

Idag ska jag till ridhuset igen och rida lite. hoopas jag får en tid på vattenbandet också.

Nu är jag snart i Landskrona. Hörs senare ikväll.
Kram

Dagen

Vad fort den här dagen gick. Började med gym och mest överkroppen som fick jobba. Några benövningar blev det också. Skönt att köra igenom.
Åkte till stallet lite senare på em och fixade ordning innan jag åkte till ridhuset. Hon var pigg och glad och tyckte att skritt gick för sakta :) men hon gick vackert skritta, gjorde lite öppna och skänkelvikningar och böjde henne. Hon går gärna och tittar själv till höger om hon går på långa tyglar så jag försökte lossa henne lite. Travade ca två varv åt båda håll men kände inget konstigt alls förutom att hon är lite tjafsig i munnen och vill dra tygeln ur handen osv. Tur tandis kommer på fredag. Imorgon rider jag på hackamoret istället o så får hon ha det fram till fredag.
Ska kolla ned gunnarlunda om jag kan komma och gå på vattenbandet på tisdag eller torsdag också. Det är ju det bästa för då går hon bara rakt fram och får jobba med hela kroppen.
Åker till ridhuset imorgon igen. Paddocken var för blöt plus att hon var då pigg då jag är nog helst inne en stund ;)

Efter stallet då städade vi och gjorde fint här. Vi dammsög och torkade golv, körde en tom tvättmaskin för att skölja ur den och städade noga på toan. Sen tog vi en liten promenad och tillslut käkade vi pannkakor :)

Nu är det dax att sova. Kl ringer strax e sex imorgon bitti, promenad till stationen igen. Tror inte det skulle regna nått imorgon.

Kram i god natt


Dax för träning

God morgon.
Idag blev det sovmorgon till ca 9,45. Härligt :)
Har nyss ätit frukost, ägg och kaffe och ska snart bege mig till gymmet för ett överkroppspass.
Senare på em åker jag till stallet och förhoppningsvis iväg till ridhuset och skrittar o böjer genom hennne. Det har spöregnat ute så jag misstänker att paddocken ligger under vatten.

Igår var det en riktigt slödag här hemma, riktigt skönt!
Fixade ju stallet på morgonen och var hemma tidigt. Sen en snabbis på väla och sen mest mys i soffan. God mat på kvällen och tv/filmtittande. Vi gick en liten runda på kvällen, annars hade vi en slö-dag. Det behövs ibland :)

Hörs senare!
Kram

julklappstips

Dessa har jag länge kikat på.
Tur att det snart är julafton :)
http://se.betterbodies.se/womens/pants/baggy-soft-pant-greymelange/#prod
 
Eftermiddagen har bestått av tvättstugetid, en sväng till Väla där det var huuuur mycket folk som helst.
Hittade inte det som jag skulle ha på panduro, kikade runt lite på bl.a. skor men köpte inget. Handlade lite mat och sen har jag mest segat i lägenheten, riktigt skönt.
 
Fläskfilén är i marinad och snart är det dax att köra igång middagen. Fläskis med potatisgratäng och fetaostsallad och sås.
Speedway ikväll och senare går vi nog ut på en promenad.
Här har det inte regnat nått på hela dagen, skulle inte förvåna mig om det blir regn om vi ska ut på promenad :)
Kram
 
 

Morgon i stallet

Hej hej
När kl var 9,20 så var jag hemma från stallet igen :)
Var där va 6,40, morgonfodrade alla och släppte ut de i min grupp.
Longerade Usha lite, hon går väldigt fint i ena varvet (höger) lite stelare först i vänster och kan inte riktigt ställa sig inåt men när hon får gå lite så blir det bättre och så ser hon bättre ut.
Masserar in nacke + båda sidor av halsen med arnika och det tycker hon är jätteskönt, somnar nästan efter ett tag :)

Imorgon åker jag till ridhuset även om jag bara ska skritta men så jag kan böja henne lite och försöka lossa på henne. Underlaget i paddocken är ganska blött och med tanke på hennes brallningar tidigare i veckan så känns det säkrare att vara inomhus :)
På fredag kommer även en veterinär till stallet och ska raspa tänder på en del hästar så hon ska få kolla Usha också eftersom hon tidigare hade problem med käken. Är hon inte bättre så kan jag be henne kolla benen också men jag är inte alls så orolig just nu. Hon har tappat massa muskler och är stel som en pinne så jag måste börja att skritta på raka spår helst och lossa sidorna, därför vill jag inte longera så mycket nu heller.
Benen är fina och torra och inte svullna alls. Får se hur hon reagerar nu när hon inte får finadynet längre.

Vi käkade frukost när jag kom hem och la oss i sängen och tittade på segemyhr :) N somnade och sover än och jag ska snart upp till tvättstugan och tvätta lite ridkläder och sängkläder.
Tänkte åka till Väla lite senare och gå in på panduro, lite saker som jag ska handla där.
Kanske en sväng till gymmet senare.

Kram

Fredag

Fredagkväll, sitter i soffan och tittar på Segemyr :)

Har varit i stallet och fixat Usha, sista dagen med finadynet nu så nu märker jag om detär bra eller inte.
Idag såg hon pigg och fräch ut i alla fall, benen var fina och torra, skönt :)
Imorgon är det min tur att morgonfordra hästarna och så släpper jag ut de 4 i min grupp också. Tänkte longera på morgonen också. Har ingen annat planerat imorgon, jag borde vara hemma igen runt 10-tiden så hela dagen är ledigt än så länge. Gym kanske.

Gick hem från stationen idag också, åkte en tisigare buss hem från jobbet men missade bussen från stationen och hem så istället för att vänta 25 min på nästa buss så gick jag hem och var hemma ungefär samma tid ändå. Så motion har det blivit idag.

Kram

segemyr

God morgon.
Haha igår la vi oss och tittade på co segemyr. Lite rolig serie :) såg det alltid förut när det gick på tv men det var ju typ 15 år sedan.. sjukt kul. Det blir nog några avsnitt imorgon, det ska ju regna hela dagen då :(

Promenad idag också. Trodde jag skulle bli tvungen att ta bussen för det skulle regna men jag klarade mig, inget regn än :P

Ikväll blir det som sagt promenad med usha, hoppas hon håller sig i skinnet idag :) bra att hon är pigg o glad i af.

Sen är det ju fredag idag också, det får man inte glömma :)

Kram

Städat

Brrr idag har det vart lite kallt ute...14 grader typ på dagen bara. Nu kommer nog hösten på riktigt.

När jag kom hem från jobbet så hade N städat, bäddat rent, gått ut med tidningar o kartonger och grejat lite :)

Jag åkte till stallet nästan direkt när jag kom hem från jobbet. Gick ut med Usha först i ca 20 min och sen longerade jag lite. Hon var halvt galen först och brallade runt och for överallt :) Märks att hon inte fått på ett tag och att det början bli kallare ute.
Såg riktigt fin ut i höger varv, lite stelare i vänster men det släppte när hon fick gå lite. Inte så konstigt heller eftersom hon inte är genomriden på ca 6 veckor.
Hon får lite mindre finadyne nu ocskå så i dagarna borde jag märka om hon blir sämre igen eftersom finadynet verkar mindre.
Imorgon tänkte jag bara gå med henne på rakt spår så det blir en promenad ute på åkrarna.
Ska regna hela dagen imorgon också och då är nog paddocken ändå blöt.
Om hon fortfarande ser fräsch ut så longerar jag lite lätt på lördag och sen åker till ridhuset på söndag och rider försiktigt. Vi får väl se hur det blir med det.

Imorgon är det i alla fall fredag vilket är väldigt skönt.
2 veckor till att jobba och sen är det tajm för Cypern :)

Kram

best

I gårkväll/natt när N kom in och skulle sova så berättade han att han sett en sån jättespindel i datarummet...tur att han dödade den. Men han tyckte också att den var stor och äcklig så då var det inte jag som överdrev innan :P han hade fönstret lite öppet på kvällen för det var så himla varmt inne men nu är det nog slut på det.
Sen hade jag skitsvårt att somna om för jag tänkte bara på om det ganns fler inne :)

Har nyss gått til stationen, hade vantar på idag men det behövdes inte. Blåser ingenting idag o solen skiner.

Efter jobbet är det stall och en promenad med usha och ev lite longering. Hoppas hon ser bra ut nu..
Snart helg också, najs :)

Kram

Tajm to sleep

God kväll
Idag gick dagen fprt på jobbet, hade en del att göra och som var tvunget att vara klart idag så dagen flög förbi.
Efter jobbet kom N till Landskrona och så gick vi och hämtade ut hans pass och sen åkte vi hem. Skönt att få skjuts hem :)

Åkte till stallet direkt så jag var där ganska tidigt idag.
Longerade några varv och det såg bra ut. Hon gick lite försiktigare idag i v varv men jag tror de har springit lite i hagen idag så det kan vara känningar av det (hoppas jag) Det syndes inte alls nå mycket och det kan hända att det hade gått över om jag hade fortsatt att longera men jag tyckte det var dumt. Hon fick finadyne idag också, två dagar kvar på det nu.
Ska ta ut henne på promenad imorgon och ev longera lite också. Bra om hon går på rakt spår.
Annars är hon pigg och glad. kanske lite för pigg o glad just nu för hon busar runt i hagen och hon vill gärna bralla iväg när man tar ut henne i paddocken :)

Tänkte ta promenad till stationen imorgon också, vantar på denna gång. Det skulle bli fint så jag hoppas att det blir det, har ingen lust att gå i regn...

Nu ska jag duscha och sen sova.

Kram o god natt

promenad

Morrn morrn!
Har nyss gått till stationen och det tog ca 35 min. Riktigt skönt, lite blåsigt ibland så vantar hade inte skadat. Komma ihåg det till imorgon. Skönt väder blir det nog idag, sol och fint är det.
Sen kommer nog N ner till Landskrona och hämtar ut sitt pass och så åker jag med honom hem.
Till stallet sen och kollar hur hon är. Hoppas hon är lika fin idag också :)

Idag är dessutom linserna i :)

Kram

Linslös

När jag satt på bussen till jobbet från tågstationen så kom jag just på att jag såg dåligt och att jag hade glömt sätta i linserna...då är man rätt trött på morgonen :P Men jag överlevde dagen ändå.

Har nästan nyss kommit hem från stallet, åkte dit lite senare idag och passade på att äta innan. Fisksoppa blev det idag.
Tog ut och longerade henne några varv bara och idag syntes ingen hälta alls. Ropade ut Annika för att hon också skulle titta men hon kunde inte se nått heller. Sen om det är Finadynet som påverkat eller om det även är att vi satt ringsko återstår att se. Skönt i af att hon var ren idag. Benen såg fina ut och ingen puls eller svullna ådror. Än kan jag nog inte ropa tjohej förens jag slutat med finadynet och hon fortfarande är ohalt men det är ett litet steg på vägen. Hon ska få till fredag så i helgen borde jag märka någonting.
Det som ändå var bra var att det gått 25 h sedan hon fick medicinen till jag tog ut henne på linan så det hade ju gått en bra stund.

Nu sitter jag i alla fall och tittar på Hollywoodfruar och blir alldeles mörkrädd av Gunilla. Hoppas hon inte är så korkad på riktigt, fast det är hon garanterat.

Imorgon tänkte jag gå till stationen så vid 7 går jag hemifrån och jag borde hinna med tåget 7,43. Ska i alla fall testa.

Kram

laddad

God morgon.
Trött var jag imorse men nu börjar jag piggna till. Kom lite tidigare till stationen för att fylla på busskortet så nu är det laddat en månad till.
Tänkte gå till stationen imorse men vaknade o hörde att det regnade så då somnade jag om :)
Imorgon tänkte jag dock gå, perfekt morgonpromenad. Tar ca 40 min o jag tycker om att gå på morgonen. Får gå upp 20 min tidigare bara. Och sen tar jag bussen hem på em. Jag var ju ofta ute på morgonpromenader förut innan jobbet. Dax för det igen eftersom kvällarna oftast inte har så mycket tid kvar när jag kommer hem.

Nu kommer tåget.
Kram

Vrål-åk

God kväll.
Har nyss kommit in från en promenad på 40 min. Vi åkte ner till Ramlösa och gick i parken där. Skönt väder ute nu på kvällen. Eller ja det har det varit hela dagen, lite sommarvärme :)
Provåkt våran lånebil också.. attans så najs den var att köra. En golf, lite nyare modell (-11) och ingen plus-variant som vi har (dvs vår är lite högre) denna är en vanlig golf, sportstolar och riktigt skön att sitta i. Får fundera på en sån längre fram :) Dessutom är den snyggt röd :)

Stallet gick bra. Hon markerar fortfarande i ena varvet men nu börjar hon få finadyne. Ska få det till och med fredag och är hon inte bättre på söndag så måste jag nog åka in till kliniken med henne och röntga hoven ifall det är nått annat. Men tycker ändå att hon rör sig bättre mot innan hon fick på ringskorna. Och det kan ju ta sin lilla tid ändå.

Nu ska jag hoppa in i duchen och sen gå och sova.
Kram

sällskap

Godmorgon.
Idag fick jag sällskap vid frukosten av Niclas. Han ska lämna in bilen nu på morgonen och samtidigt få med sig en hyrbil hem eftersom det förmodligen tar hela veckan innan vi får tillbaka vår.
Nu ringde han nyss, en golf hade vi fått låna. En röd :) som var nästan ny. Skojjigt!

Just det, i fredags när jag åkte till jobbet så missade jag ju det första tåget pga bussen men tog det som kommer ca 10 min senare. När jag satt på tåget och det hade åkt några hundra meter så stannar tåget och så säger dom att vi åker på fel spår och måste backa tåget :P så då fick vi backa tillbaka till stationen och sen åka på rätt spår igen. Folk på perrongen såg ganska förvånade ut när vi kom backandes förbi dem :)

Stallet i em, hoppas jag fått smärtis utskriven så jag kan börja ge henne.
Hörs sen.

Kram

Blommigt

Efter ett himla velade vad jag skulle göra på fm så blev det tillslut att åka och handla. Hittade 6-pack med ljung så det blev även plantering på balkongen. Skulle kasta pelargonerna tänkte jag men de hade börjat knoppa om så då fick de vara kvar :)
Solen kom fram på em och det var riktigt skönt ute. Satt på balkongen i solen bra länge.
Sen tog jag mig i kragen och åkte till gymmet för ett ben och ryggpass, dessutom cykel dit och hem.
När jag kom hem så gick vi ut på en långrunda, fortfarande väldigt varmt och skönt ute. Folk grillade så det luktade gott hela vägen :P
Så det blev tillslut lite träning ändå, ca 2 h.
 
Hem och äta middag, lagade matisar till imorgon och nu har jag duschat och sitter i soffan o slöar. Tänkte inte göra så många mer knop ikväll.
 
Lite nytt på balkongen



Inget att göra

Sitter i soffan och har inget att göra just nu, eller jag har mest beslutsångest för vad jag ska hitta på. En promenad, eller gymmet eller åka och handla lite? Eller slöa i soffan...
Promenad kan det bli ikväll, lika så åka och handla.. Kl är bara strax e 11 än..

Stallet är klart, benet såg fint ut ingen svullnad eller så men hon haltade i v varv, även om det är mindre än tidigare. I höger varv är det ingenting. Får nog vänta några dagar till innan det märks någon skillnad. Och hoppas på att jag får antiinflammatoriskt i början av veckan.

N sover än så därför är jag lite rastlös just nu.. =) Tror det får bli en sväng till Ica och handla lite så slipper jag i af det senare på dagen.

Kram

Spel

Nu är det strax godnatt. vi har spelat yatzy och backgamon nu på kvällen. Förlorade gjorde jag i båda också men det var rätt jämt ändå :)
Har mest ätit gott på kvällen, tittat på pluras kök och ätit chips och så nu spelat lite.

Det var bra i stallet på em, inga konstigheter såg det ut att vara med benet eller hoven. Jag har utsläpp imorgon bitti så jag tar nog ut henne på lina så för att se hur hon är.

Men först ska jag sova ett tag!
Natti natti


Höst

Ja nu är hösten här. Några blad på träden börjar bli gula :( idag har det blåst endel men det är sol i fint ändå. Känns att det är höst i luften nu.

Tog lite sovis imorse innan jag åkte till stallet. Hovis kom och fixade usha. På med ringskor på båda fram och fixa till hovarna lite. Vi kollade henne på lina och hon såg mkt bättre ut men hon haltar lite fortfarande men inte alls som igår. Så det ser bra ut men hon ska få lite antiinflammatoriskt i veckan så det inte är nått sånt också sen ska det förhoppningsvis vara att köra på.

Ska snart tillbaka och ta in dem, min tur med insläpp idag. Bara fyra hästar så det går fort. Och så vill jag kolla benet också.

Har nyss varit ute och gått i 40 min. Riktigt skönt i solen. Skippade gymmet idag, ville ut istället :)

Kram


Bästa på veckan

Fredagkväll är den bästa kvällen på veckan. Helgen är framför och det är långt till ny jobbvecka igen :)

Åkte till stallet direkt när jag kom hem. Pysslade lite med usha, kollade henne lite på lina eftersom uno kommer imorgon men hon är inte bättre. han ska få kolla imorgon innan han slår på skorna. Googlade runt lite på det (stengalla som det så fint heter) och det kan hända att man måste ge dem antiinflammatoriskt i några dagar ifall det har blivit inflammation i hoven så man får ut den först. Kanske bäst att hon får det också, det skadar ju inte.

Sen har vi städat och plockat undan lite, slängt lite saker och lagat mat. Tvättat och diskat oxå och det är N som stått för merparten av detta :)

Nu ska vi kolla på Färjan från i måndags och sen ska det sovas. Till stallet imorgon fm och hoppas på att hovis kommer med goda tips o råd :) Ska hinna med gymmet imorgon också.

Kram o god natt.

håll i hatten

Idag blåser det endel. Bussen var försenad så jag missar mitt tåg.. men det kommer ju ett nytt tio min senare som tur är. Det är i af fredag idag, jippi :)
I helgen ska vi på födelsedagsfika sen har vi just inget planerat vad jag vet.

Hörs senare.
Kram

Slöande

God kväll!

En dag kvar på jobbet innan helg, dessvärre vaknade jag imorse och trodde det var fredag :/ Men imorrn när jag vaknar så är det fredag på riktigt!

Efter jobbet åkte jag nästan direkt till stallet och mockade och borstade o så . Benet såg bättre ut och Maria tyckte att hon haltade mindre men fortfarande lite. Hade inte förväntat mig att hon skulle vara helt bra idag heller. Kylde benet lite så får vi se hur hon är imorgon. Uno kommer ju på lördag fm vid 10.

Nu har jag setat i soffan i nästan 1 h och bara slöat, väldigt skönt!
Imorgon ska det visst bli regn och blåsigt..Ingen cykel till stationen då antar jag, bussen istället.
Idag hämtade jag dessutom ut mitt pass, snabba puckar av dem :P

Kram

kallt

Idag var det lite halvkyligt på morgonen. Inte mer än 8 grader så där solen inte lyste var det litlite kallt att cykla. Ser däremot ut att bli en fin dag :)

Igår kände jag min lite halvrisig o frusen så jag la mig i badkaret en stund och seni soffan och kollade på efterlyst, men både jag och N somnade och vaknade strax e tio :) så ingen promenad blev det igår. Kändes bättre att hålla mig lugn o varm, har inte lust att bli sjuk nu när usha håller på att bli frisk :P

Ska bli kul att se hur hon är idag, im det är nått bättre. Hoppas hon är ok till helgen o efter att vi satt på ringskor så jag kan rida i helgen eller början på nästa vecka :)

Kram

Nageltrång

Kom nyss hem från stallet, nageltrång var det som Usha hade =) Så han verkade ner lite på den hårda delen vid hovkanten, som hade lagt sig mot sulan. Hon har rätt mjuka sulor så då kan det lätt bli tryck, speciellt nu eftersom hennes hovar har blivit lite trasiga efter att ha gått ute på sommaren dygnet runt.
Han slipade till detta och fixade och sen kommer han på lördag igen och rätter på ringsko för säkerhetsskull så det inte blir nå mer nu framöver. Så kanske hon får gå med ringsko i ett halvår eller så tills hoven har fått bättre kvalité.
Skönt att det inte var nått annat =)
Hon såg mkt bättre ut redan när jag släppte in henne men såklart så är hon lite öm i ngn dag till.

På jobbet har det varit mer än full fart så dagen har gått skitfort.
Nu ska vi strax äta och sen tänkte jag nog gå ut och gå en sväng.

Skönt med promenad på kvällen :)

Hörs nog senare.

Kramis

Fru-tajm

Det blev lite sommarvärme idag också men med lite regn på dagen så jag skippade cyklingen till stallet. Tog en promenad på kvällen nu istället :)
Allt var bra i stallet, förutom hoven då, men imorgon kommer äntligen (hoppas jag!) hovis ut! Tar bilen till jobbet och åker direkt därifrån till stallet sen. Hade visst en kund bokad kl 16 imorgon men jag får speeda på så jag hinner till stallet :P

Just nu kikar jag på hollywoodfruar och har nyss duschat. Ansiktsmasken är på och snart ska vi (N) baka chokladbollar. Han hade bakat några när jag kom hem men dom har redan lagt sig i magen så nu ville han göra lite mer, gärna för mej :D
Jag som ska försöka sluta äta gottis.. men jag har blivit mycket bättre på det. Inte als ofta som jag köper lösgodis längre eller annat godis. Har mest blivit vindruvor när jag varit godissugen nu, eller russin.. Bättre i alla fall.

Nu ska jag fortsätta kolla på fruarna.
Hörs imorrn!

Kram

värme

Igår var det riktig sommarvärme och dagen verkar inte bli sämre, gött :)
Tyvärr kommer Uno inte förens i.imorgon, han var tvungen att ha en föreläsning i Göteborg idag..men som tur är så är det bara en dag till. Får se om jag cyklar till stallet idag. Måste cykla nästa vecka när vi lämnar in bilen. Då har jag inget val så då går det lättare :)
16 grader visar temp här ute nu vid stationen. Härligt :D

Kram

God natt

Nu är det strax god natt. Har nästan nyss kommit hem från Susanne o Sven där vi fått lite födelsedagsfika för Elin som fyller. Åkte direkt efter att jag varit i stallet, vi slängde bara ihop lite köttfärssås och pasta innan vi åkte dit.

I stallet var det som vanligt, ingen större förändring på benet men imorrn kommer ju Uno så jag hoppas han hittar nått. Annars blir det att ringa till en klinik och åka iväg och röntga hoven.

Efter jobbet kom N till Landskrona och vi fixade pass så nu är det gjort i af. Det skulle bara ta Max fem dagar innan de var klara så det var ju lugnt :)

Nej nu ska jag sova.
Hörs imorrn.
Kram o god natt


4 veckor

Nu vecka igen och om fyra veckor är vi på väg till Cypern :) Wihoo.
Idag är det också sol och fint och varmt. Skulle bli nästan sommarvärme idag, härligt. Synd att det inte var igår istället.
La mig rätt tidigt igår, vaknade imorse och var utvilad.

Idag fyller syster år, grattis :)

Det blir som vanligt stallet efter jobbet. En dag kvar innan Uno kommer. Så det blir bara borsta och fixa klart stallet idag med. Hoppas jag kan börja rida om några dagar.

Hörs i kväll.
Kram

Träningsdag

Idag blev det en riktig träningsdag. Först gym, sen cykling till o från stallet (ca 1,4 mil) och när jag kom hem så hade N gått till susanne o sven och han ringde o frågade om jag ville komma och möta honom. Sagt och gjort, en promenad på totalt 60 minuter också. På vägen hem så stannade vi på pizzerian och delade på en pizza. Tyckte att vi var värda det :)

Nu har jag satt upp lite mål till jul på träningsfronten. Får se om jag lyckas. Återkommer nog under resans gång.

Nu slöar jag i soffan, kikar lite på Tv och ska snart hoppa in i duschen. N håller på att byta ut dvd'n i sovrummet till ps2 som får stå där istället eftersom vi kan se på film via den.
DVD'n är så klumpig och dessutom kan man titta på vhs i den :)

Imorgon är de måndag igen, pass ska fixas till oss båda och så ska det jobbas såklart.

Kram

Ben ändå

Gymmet är klart, det blev mest axlar och mage men även lite ben slank med. Kom på lite nya övningar som jag var tvungen att testa :) Efter det plockade jag upp N och så åkte vi och handlade lite. Har nyss ätit och druckigt en proteinshake. Ska snart dra en varv med dammsugaren.
Tror faktiskt att det blir cykling till stallet idag. Det är varmt ute och nästan ingen blåst alls. Perfekt för cykel =)

Kram

snart gymmet

Idag sov jag länge (för att vara jag) Vaknade först vid 8 och tänkte gå upp men så sov N och jag tänkte ligga och dra mig ett tag till, näste gång jag vaknade så var kl nästan halv 10. Så nu har jag ätit frukost och ska snart åka iväg till gymmet.

Igårkväll var vi i Lund hos Linda o Peter och åt god mat och pratade. Mycket trevligt :) Kom hem strax e 23. Tittade på speedwayen och sen somnade jag runt halv 1.

Ska till stallet senare i em. Hade hoppats på att det skulle vara sol idag så jag kunde bada henne men solen tänker nog inte komma fram. Det är iof rätt varmt ändå ute så det kanske går ändå.

Nu ska jag ladda för gym. Överkropp idag, benen får vila. Lite ömma sen igår :P

Kram

Fullt upp

God middag!

Har haft fullt upp sen igår typ. När jag kom hem från jobbet så åkte jag direkt till stallet och fixade klart det. Mycket riktigt så hade usha puls i höger framben och stödjer med på vänster fram och nu ser man blodådran tydligt också vilket känns som att en hovböd kan vara väldigt nära.

Sen åkte vi hem till susanen och sven och åt middag. Klockan blev strax före 01 innan vi åkte därifrån. Somnade nästan genast och vaknade strax före 7 imorse. Skulle gå upp kl sju så istället för att somna om några minuter så gick jag upp och åkte till stallet och släppte ut "mina" tre hästar. Usha var pigg och glad och benet såg ungefär lika ut som igår. Fick svar av hovis att han kikar på henne på tisdag också så det känns bra.
Fixade klart stallet och var hemma strax innan 9 igen.
Slöade lite i sängen och sen åkte jag till gymmet och körde ett ben-pass. Väldigt mycket folk där. Jag brukar vara där tidigare men nu blev det runt 11 och det var hur mcyket som helst. Plus att många pass började då så det var en del folk i rörelse.

Nu har vi just ätit lite och sitter i soffan och vilar nu. Ikväll åker vi till Lund på middag!

Hörs senare!
Kram

hovböld?

God morgon fredag!

Har nyss pratat med Maria som släppt ut usha och hennes häst och usha hade idag puls i höger fram ben vilken mycket väl kan vara hovböld. Hoppas på det för det är det lättaste att göra nått åt. Och hovis kommer ju på tisdag igen och då får han klämma och känna och skära upp bölden i så fall.
Trodde ju att det satt i v fram igår men när jag tänkte efter så hade hon reagerat starkt på h fram i skoningen och hon stod lite på tå på h fram när jag tagit ut henne i paddocken. Typiskt tecken på hovböld.

Åker ut till stallet direkt efter jobbet och sen åker vi till Susanne o sven på fredags middag :)

Hörs
Kramar

Inte ok

Nope usha var inte ok efter skoningen. Longerade henne snabbt innan jag tänkte åka till gunnarlunda men i ena varvet haltar hon ganska rejält på fram. Men ingen alls i det andra varvet. Så antingen är hon öm fortfarande efter att skon setat löst eller så är det början till en hovböld eller så är det nått annat i benet. Det tråkiga är att det var i måndags som jag upptäckte det, alltså dagen efter som jag ridit henne och. Frågan är om hon då inte håller tar ridas eller om det är nått som går att fixa. Men hon är pigg och glad och brallar runt emellanåt också.

Pratade lite med Ann och hon kan komma ut och titta på henne på onsdag om hon inte blivit bättre. Sen kommer jobba igen på tisdag och ska sko Marias häst och då får han klämma på hennes hovar och se om han hittar nån blödning. Lindade i af med back on track nu och masserade in anrika. Får se om hon blir bättre i helgen. Tråkigt är det i af och känns lite lätt hopplöst med allt nu.

Fredag imorgon i alla fall och det är skönt. Vi ska till Susanne o Sven på middag imorgon kväll och det ska bli kul. Får väl passa på att göra en massa annat nu när jag inte rider nått. Som att gymma och träna :)

Nu ska jag sova.
Kram


torsdag

Står o väntar på tåget nu. Äntligen torsdag o snart helg. Å äntligen kommer hovis! Det är nog det bästa av allt just nu.
Vattenband ikväll och så tänkte jag nog longera över bommar imorgon om hon är ok.

I helgen ska vi på middag till Linda o Peter i lund, det ska bli skoj :)
Det skulle bli riktigt fint på lördag så jag tänkte fixa stallet på fm och sen gå en sväng på stan på em innan vi åker ner. Mysigt att gå på stan när det är sol o fint!

Kram

Hovis på G

Jippi, nu på kvällen när vi satt och åt så skickade hovis sms och kunde komma imorgon kl 15 :) Kollade snabbt med Maria om hon var i stallet vid den tiden och kunde ta emot honom (hon har själv honom som hovis) och det var inga problem. Hon skulle dit den tiden men skulle det strula så kunde Niclas åka ut och ta in Usha och betala Uno. Tur det för själv kan jag inte gå tidigare från jobbet imorrn...Så då löser det sig och jag kan åka till Gunnarlunda och gå på vattenbandet också på kvällen. Dessutom rida i helgen som jag hade tänkt.
Hoppas det är pga skorna som hon gått ömfotat på gruset och som hon haltade i måndags när jag longerade några varv. Men det var tydligt på det frambenet som skon satt väldigt löst på. Så jag hoppas verkligen att det var det och inte att det var pga att jag red i söndags. Men det tror jag inte.

Idag åkte jag bara ut och mockade och borstade, fixade vatten i hagen och maten inne. Var hemma igen strax e 19 och nu har vi bara tagit det lugnt. Skulle gått ut och gått men fastnade framför datorerna :)

Nu ska jag i af duscha och sen hoppa i säng.
Hörs imorrn.

Kramis

dax igen

Då var det dax för jobb igen. Känns som jag nyss var på jobbet :P
Sol och varmt idag också, härligt. Har nyss försökt få tag på Uno igen, får se om han svarar under dagen. Vore bra att få det fixat innan helgen jag kan rida i helgen. Men måste nog hoppa vattnet imorgon. Typiskt.

Igår var vi ute på promenad i 40 min. Hur skönt som helst. Blir säkert en promenad idag också eller om jag åker till Gymmet en sväng. Är dock mer sugen på promenad nu när det är fint väder.

För övrigt så måste jag fylla på min garderob snart, den innehåller mest slitna kläder nu som måste förnyas. Igår blev det två par byxor. Sen behövs skjortor och tröjor. Kanske för bli en liten vända på väla snart.

Nu är tåget strax framme. Hörs senare.
Kram

Lååång dag

Hej svejs!

Idag har det gått i ett. Fullt upp på jobbet, kom därifrån 17,45 och var hemma strax e 18,30. Hämtade bara bilen och åkte till stallet och mockade o fixade. Ingen ridning eller så eftersom hon måste få på skorna först. Nu hänger de rätt löst..
Handlade lite snabbt på vägen hem och har nu ätit lite lätt.
Snart ska vvi ut och gå en sväng. Riktigt varmt och skönt ute, 18 grader fortfarande fast klockan är 21, härligt.

Imorgon ska jag inte komma sent hem från jobbet hade jag tänkt :)
Nu ska jag titta lite på hollywoodfruar innan vi går ut på en promenad.
Hörs imorrn!

Kramis

Varmt!

God kväll
Det blev inte så sent idag, hann med tåget som gick 17 så jag vvar hemma i lgh en timme senare. Kursen var kul så dagen gick fort.

Hur varmt som helst ute, riktigt skönt! Därför blev det cykel till stallet ldag :) Skruttade först ut en liten sväng men hon var så pigg och hoppig så jag skulle longera i paddocken istället men hörde att skorna rasslade på henne och sömmarna håller på att åka ut. Uno kommer nästa tisdag men jag messade honom för att se om han kan komma nu i veckan istället. Vågar hon inte rida henne förens hon fått på sig nya skor eftersom hon är rätt ömfotad och nu sitter de knappt fast heller på framtassarna.

Hemvägen gick snabbt att cykla. Ingen vind så det gick hur lätt som helst. Mörkt han det dock bli men som tur var så hade jag reflexväst på mig. Har ju lixom inte satt på reflexerna på cykeln än och inga lampr har jag heller. Självklart mötte jag en polisbil också men dom åkte bara förbi :)

Nu ska jag kolla lite på tv o sen sova!
Kram o god natt

Malmö

Idag blev det lite sovmorgon, behövde inte gå upp fören kl sju :) sitter på tåget nu och kommer till Malmö kl nio. Tog snabbtåget och då tar det ca 40 min dit.
Ska på träff med kontaktombud så det blir lite annorlunda mot de andra gångerna jag vart i Malmö.
Strålande sol är det ute, trodde det skulle vara kallt nu på morgonen men det var redan 15 grader och riktigt varmt i solen. Jackan var nog onödig. Går se hur sen hem jag blir om jag kanske cyklar till stallet. Ska i af skritta ut henne idag och imorgon tänkte jag longera över bommar alt rida henne. Har inte bestämt mig än.

Hörs senare idag.
Kram


Ridhuset

Oj oj oj så fin Usha var i ridhuset idag. Hade ju hackamore på och det är ju lite svårt att rida riktig dressyr då men hon kändes väldigt fin i gångarterna och mera elastisk än vad hon vart innan. Mer rörlig framtill och bättre takt som hon höll hela tiden.
Hade jättelätt för att flytta i skänkelvikning och öppna och galoppen kändes väldigt fin. Men det är ju som sagt inte optimalt att rida på hacket så det blev mest att rida henne fram och checka av hur hon kändes. Hon är så söt och går och tuggas med munnen fast hon inte har bett i så hon blir alldeles skummig i munnen ändå :) Det borde i alla fall vara ett tecken på att hon jobbar på bra. Länge sen som hon kändes så glad och pigg och framåt att rida.
Ska prova bettet i helgen eller slutet av veckan och prova hur hon går med det så det inte är någonting i munnen som hon stört sig på innan.

Nu är hon installad på box oxå, ganska skönt faktiskt även om det menas att jag får mocka och fixa höpåsar nu :) Men skönt att ha henne inne och ha koll på hur hon äter osv nu för nu är det inte just nå värde i gräset längre.
Imorgon ska hon bara skrittas ut tänkte jag. Själv ska jag vara i Malmö imorgon med facket. Men det är bara över dagen så jag borde inte vara hemma alltför sent. Kom just på att jag måste kolla tåg-tiderna nu.

Hörs imorgon!
Kramis

Söndag

Gymmet är färdigt för idag, var där runt 10 imorse och körde ben och rygg. Hade på mig en avmina favvotröjor när vi skulla på stan i fredags, den hade blivit för trång över ryggen och den satt löst innan.. Så träningen har gett mer muskler på rygg och axlar, vilket resulterar i att de flesta av mina t-shirts och tröjor är på gränsen till små nu.. Måste köpa mer kläder (synd ;))

Efter gymmet åkte jag direkt till stallet och halmade upp boxen, fyllde vatten i vinterhagen och flyttade över usha. Hon fick lite hösilage och mumsade nöjt på det. Utforskade hagen, sina kompisar på andra sidan staketet och pillade lite i gräset som finns. Ingen större aktion som tur var. Ska dit senare igen och fixa resten med matpåsar och även åka till ridhuset och rida lite. Men jag pker nog inte förens runt 16-tiden. Hade bara tänkt att ta det lugnt nu, rätt skönt det också.
Dricker kaffe, har nytt ätit lite lätt och ska strax börja titta på sm-finalen som sänds via webb-tv. Perfekt söndag :)

Kram

Storken kommer

Ja inte här då men i Flyinge så hade storken fixat storkbo och två små stork-barn :)
Vi hade en riktigt bra dag på Flyinge. Sett många fina hästar och ritter och bra väder var det också. Det hettar lite i ansiktet så solen har nog tagit idag.
Var hemma igen runt 16-tiden, vi stannade inte och kikade på alla som red utan kände oss rätt nöjda efter att varit där i ca 4 h.
N och jag åkte till väla en snabbis och handlade lite presenter, våra systrar fyller ju år på samma dag. Smidigt :P
Så nu är det fixat och klart. Snart ska vi laga mat, spätta med räkröra tror jag. Det var N's recept så det är garanterat gott :)
 
Kram

1 september

God morgon!

1 september idag, höstmånaden är påbörjad.. Men idag var det riktigt härligt att vara i stallet tidigt. Hade ställt klockan på 7, vaknade lite innan och gjorde mig klar för stall. 14 grader och strålande sol när jag kom ut! Longerade Usha, såg fortfarande fräsh ut, och busig var hon också så det ser positivt ut.
Slängde åt dem lite hö i hagen och har nyss kommit hem. T-shirt väder redan i solen. Underbart.
Ska bara byta om och åka ner till Lund o plocka upp Linda sen åker vi mot flyinge och sm i dressyr :)

Igår hade jag en hästfri dag igen, tyckte det var onödigt att göra nått eftersom hon gick så hårt på vattenbandet i torsdags och jag kan inte köra hur hårt som helt med henne i början nu.
Jag och N åkte och handlade lite taco-saker och gjorde tacos. Sen tog vi bussen ner till stan och skulle gå på bio, Snabba Cash 2. Den började inte förens halv 9 så vi gick och tog en fika på espresso house först. Satt på uteserveringen och det kändes nästan som att vara utomlands då för det var så varmt i luften på kvällen. Mysigt :)
Filmen slutade strax e 22 så då åkte vi hem igen och kollade lite på tv här hemma.
Bion var sådärbra, lite rörig men helt ok. Första filmen var bättre.

Nej nu ska jag byta om och åka till Linda!

Hörs senare!
Kramar

RSS 2.0