Vardagslyx

Idag har jag lyxat till det med en ansiktsbehandling på desiree. Sååå skönt, somnade ett antal gånger. Antar att det är bra att man kan slappna av. 1½ h senare så känner jag mig som en ny människa med bäbis-hy :)

Åkte in på ica och skulle handla lite, det var ju premiär för nya ica affären. Jag var inte ensam där kan man säga, fick köa i säkert 40 min för det lilla som jag skulle ha...Men det var fint och stort. Ska skaffa ica-kortet eftersom dom har shopexpress där också, smidigt.

Usha fick då vila idag också, det får bli en liten vilovecka för henne nu..har så mycket annat att fixa denna veckan.. men på fredag blir det ridning och sen helgen såklart. Imorgon är ridhuset upptaget och jag slutar sent så jag hinner inte in mellan. Men from nästa vecka hoppas jag att man kan vara ute igen. Skulle ju bli supervarnt i helgen så då borde isen försvinna från utebanan (om den inte redan gjort det)

Kram

Tisdagkväll

Det fick bli en promenad på  lunchen idag istället för simningen imorse :)
Riktigt skönt ute trots att de kommit snö på fm..men nu har den smält bort också.

Usha blev skodd idag och efter det så var ridhuset uthyrt, då fick det bli en vilodag. Snart så är
all is borta ur paddocken också så då blir jag inte lika beroende av ridhuset.

Har fixat och städat lite här hemma på kvällen. Imorgon ska jag till desiree efter jobbet på ansiktsbehandling,
längtar! Måste komma ihåg och ta med presentkortet också :P

Nej ska hänga upp tvätten nu och sen gosa ner mig i sängen.
Trötter.

Go' natt

Driftstopp

Kul start på tisdagen..kom till badhuset och möttes av skylten "stängt pga driftstopp". Bara att vända o åka hem igen. Träningslokalen var iof öppen men jag hade inga träningskläder med mig. Å jag som låg i sängen och funderade på om jag skulle ta en promenad, simma eller sova längre..Typiskt..
Nu har jag i af käkat frulle o ska strax göra mig klar för jobbet.

I söndags var jag ju på loppis med syster. Jag hade ett eget bord och sen hade vi ju grejer från mormor. Det gick bäst! Men fick även en del sålt av mina saker också. Blev lite extra i kassan :)

Igår gick dagen i ett..massagen av misen på kvällen och sen till stallet o longera Usha som såg väldigt fin ut!
Dax att snabba på så jag inte kommer försent. Det skulle ju vara typiskt nu när jag har sån god tid på mig (eller i af har haft god tid..)

:)

lördag

Imorse vaknade jag 7 (!) och var pigg..somnade om igen strax e 8 och kl 8,50 ringde klockan, då var jag astrött. Masade mig upp o åt frukost och sen åkte jag o Ulrica till gymmet för ett pass.

Sen har jag mest plockat ihop loppis-sakerna inför imorgon. Jag och syster ska ju till ABB-arena i västerås på loppis. Tydligen stort..vi får väl se. I alla fall så har vi en hel del saker från mormor med där å så delar vi på det som säljs. Kan bli kul. Själv har jag inte så jättemycket som ska säljas.

Longering blev det av usha idag, över bommar. det tyckte hon var skoj :)
Riktigt bra gick det.

Åkte hem till mormor på em och hämtade de restrerande sakerna och packat in det mesta i bilen.
Nu på kvällen har vi käkat tacos och bara haft mys. Blir att lägga sig tidigt ikväll, måste åka ca 7 imorgon, å då ska ju dessutom klockan vridas fram.. aaaaah.

Hörs imorgon!
Kram

Fynd :)

Började dagen med 1 km simning, gick förvånansvärt fort idag att simma.
Kl 9 öppnade ica och de sålde ut alla matvaror ( de som var kvar ) för 50% så då stack vi på kontoret dit för att shoppa..haha. Blev en del handlat och en fin rabatt på det :) Givetvis mycket utplockat också..

Sen sprang jag in i gamla Me and Frank butiken, där hade de köpt upp ett lager med massa märkesjeans som det var 70 % på. Köpte 2 st levis jeans, ett par svarta och ett par lite slitet blåa, skitsnygga. Summa för dem blev 600 kr, i stället för 2000 :) Galet nöjd.
Så totalt blev det 900 kr handlat istället för 2600 kr. Mycket bra :)

Ridit på kvällen, idag var hon lite stel och uppstudsig men det gick bra sen och hon blev riktigt fin. Imorgon kämpar vi på igen!

Börjar dock dagen imorgon med ett pass på gymmet, trevlans.
Nu ska de spelas Tv-spel här.
Tjo!

Nyfrisserad

Japp idag har Usha blivit nyfrisserad och fin. Manen, öron och hovskägget är klippta och fina :) Dessutom stod hon och njöt av att bara bli ompysslad :)

Här hemma har vi tänt en liten brasa nu på kvällen, det resulterar i 24 grader här inne nu..pust..

Har bara tagit det lugnt idag, ganska skönt faktiskt. Ridhuset var uthyrt och jag orkade inte åka iväg och gymma. Tyckte det var bättre att vila, blir simning imorgon bitti!

Annars har vi bara degat nu, käkat lite popcorn. N var iväg till västerås med Alex på eftermiddan o kom hem strax efter mig.
Själv ska jag försöka lägga mig i tid idag, hade svårt att sova igår. Men som tur är så är det helg snart. Dessutom lön imorgon, jippi :)

Hörs!
Natti natti

Vååååååår

Sicket vårväder det har varit idag =)
Gick en promenad runt koppardalen på lunchen och det var riktigt varmt och skönt..härligt!

Efte jobbet blev det käk och sen pallra sig iväg till stallet för ett toppenbra dressyrpass. Idag fick hon kämpa lite mer med galoppen och gjorde det riktigt bra, lite enkla byten och vanliga galoppombyten blev det. Gissar på att det är en fröken som somnar gott ikväll :)
Sen åkte jag och pappa iväg ca 30 min med henne i transporten och det går bättre o bättre. Hon står o skrapar med frambenet hela tiden men hon är inte hysterisk eller sparkar inte som en galning som hon gjorde i början så jag tror och hoppas att det ger sig.
När jag släppte in henne i boxen igen så blev det den obligatoriska rullningen så hela hon och täcket blev täckt med sågspån :)

Nu ligger jag i soffan o väntar på att Gynekologen från aksim ska börja, hoppas jag orkar hålla mig vaken genom hela. Är sjukt trött idag.
Hörs imorgon!

Usha efter rullning i sågspån...


Efter ridpasset.


Rullning i hagen i helgen =) Nu är dock hagen mest en lervälling och stor pool


Söndag

Dagen har gått i ett och fort som fan.. Hjälpt till på klubben på dressyrtävlingarna mellan 8-14 först, sen åkte jag iväg till kusin som fyllt 30. Åt god paj och sen åkte jag tillbaka till klubben igen..tävlingarna var klara ca halv 7. Det var faktiskt många som hjälpte till och plockade bort allt så det gick fort.
Åkte till stallet och tittade till usha som fick vila idag..nattade dem och åkte hem.
Är typ halvt död nu..har lagt min i badet en sväng och kikar på tv nu bara.
Kommer nog att somna ganska snabbt ikväll, skulle kunna somna nu om jag vill men ska tvinga mig uppe en liten stund till.

Hörs imorgon
Kram o god natt

Blandat

Inatt har jag sovit riktigt bra, vaknade och var utvilad kl 6 (!) knep ihop ögonen och somnade om till 7.. sen låg jag bara o vred mig så jag gav upp och gick upp. Var i stallet 8 och släppte ut hästarna o mockade åt min.
Sen åkte jag till gymmet med ulrica och körde ett funktionell/core pass. Magen värker nu ;)

Har hunnit med en hel del här hemma, fixat till i vardagsrummet, planterat tomater, planterat om en anna blomma, spikat upp bildcollaget på Cajsa och fixat lite allmänt.

Ska strax tillbaka till stallet och rida och sen till klubben o bygga fram banan inför imorgon...
Sen är visst lördagen slut... :P

Lite bilder kommer här..

Tomaterna..


Pysselrummet bild 1


Bild 2


Bild-collaget på Cajsa upphängt..<3


Det var allt för stunden.
Hörs ikväll om jag orkar..

Tjing!


Fantastico

Efter jobbet idag blev det fika i nästan 2 h med Ulrica och snack om både det ena o det andra, mycket trevligt :)
Har även köpt jord så imorgon ska det fixas tomatplantor!

Red ett riktigt superpass på kvällen nu, traven är helt fantastisk nu och den kan jag reglera riktigt bra både korta och länga och få henne att trampa på bra med bakbenen och formen blir så mycket bättre.
Galoppen är fortfarande lite jobbig för henne, hon byter ibland  galopp när det blir jobbigt (spec på långsidorna) men byter iof tillbaka ganska omgående så byterna är ju ganska ok ;)
Men med mer träning så blir galoppen också bättre.

Hon såg i af väldigt nöjd ut efter träningen, kul!

Nu har jag precis skrivit klart alla remsor till resultatlistorna till tävlingen på söndag.
Hade inte tänkt göra så mycket mer idag, slöa och kika på tv.

Utsläpp imorgon bitti och sen träning med ulrica på gymmet. bra start på lördagen :)
Och nej, det blev inget bulle-bak idag. orkar inte :)

Go natt!

Leaving home

Har fått Nicke Borgs låt Leaving home i skallen, lyssnade på den på vägen till jobbet o nu har den fastnat där. Grymt bra är den i alla fall.

Jobb i 8 h innan det är dax för helg, blir en fika med Ulrica efter stan innan det är tajm för dressyrtrimning på Usha. Ikväll blir det kanske att baka bullar om orken finns, annars blir det en annan dag =)

Piss-snö faller ner också, lite onödigt med tanke på att det skulle bli runt +10 grader nästa vecka och + 5 grader i helgen o strålande sol.. Typiskt onödigt..

Morgonkaffe o jobb nu.

Tjingeling


Tränad

Färdigtränad för idag, det blev ett pass på gymmet. Helt slutkört nu och känner mig sådär skönt slut i kroppen. Återhämtningsdryck är intagen och lita annat smått o gott :)
Ska strax krypa ner i sängen och läsa I Form som jag fick me posten idag..skön torsdagskväll.
En dag till sen är det helg, och en helg med massor att göra, har en känsla av att helgen bara kommer att svischa förbi..som vanligt..
Nej jag ska faktiskt krypa till kojs nu, kroppen värker och ögonen svider..får väl se hur länge jag orkar läsa :P
Natti natti

Uppe med tuppen

Idag var jag uppa med tuppen, strax e 6. Har så svårt att sova nu när det är ljust på morgonen,
eller så är jag bara pigg för jag känner mig ändå utvilad..
I alla fall så hann jag göra mig i ordning i lugn o ro och kom till jobbet strax e halv 8..
Kaffet har snart blivit klart och jag har en långdag framför mig..
Ikväll blir det stall och longering innan det är dax för ett lift pass för mig o Ulrica.

Ska försöka komma ihåg att springa in på blomsterhandeln och köpa så-gjort, ska fixa mina tomater i helgen.
Förra året sådde jag ju i slutet av april, det blev nog lite sent :P
Nytt försök i år, dessutom har jag ju det lilla växthuset nu på altanen också så det kommer gå fortare när jag väl ska ställa ut dem.

Kaffe o jobb nu!
Kram o hej

Onsdag

Roliga rubriker jag kommer på nu...=)

Dagen har rullat på som vanligt, blev en lunch idag igen med N, thai denna gång. Mums!
Ridningen gick bra, väldigt fin och mjuk.
Sen tog vi en promenad till ok och köpte lite gottis och svängde förbi Olle och Lungan o bjöd in oss på fika :)

Megatrött nu så strax blir det sängen.
Go natt
Kram

Tisdagen

Även igår hann jag inte blogga, eller orkade inte helt enkelt inte.
Eftersom jag kände mig lite krasslig i måndags så blev det inge träning för mig igår.
Täppt i näbben på morgonen.
N kom på lunchen så tog vi en promenad till preem vid bergsnäsrondellen och köpte mat och gick tillbaka till jobbet sen, lagom på 45 min :) Riktigt varmt och skönt i solen också.
När jag kom hem så var maten färdis, bara att sätta sig o äta, lyx!
Vi åkte en sväng till stan, handlade lite fikabröd och åkte sen hem till mamma och pappa och fikade. Sören kom dit (elektrikern) och tur för han att vi hade bulle åt honom med ;)

Sen åkte vi bara hem och slöade framför Tv'n. La oss tidigt så nu är jag utvilad och känner mig mkt piggare.
Ikväll blir det ridning och transportträning igen Men först jobb. Ser dessutom ut att bli sol och fint ute, najs!
Hörs ikväll (förhoppningsvis)

Tjingeling

Hann inte

Hann visst inte med att blogga igår :)
Mådde inte så himla bra igår, ont i hela kroppen på eftermiddagen. Vet inte om det berodde på den dåliga luft som vi har i lokalen, man blir hele borta i bollen och seg på em. I alla fall så avbokade jag massagen (tyvärr), inte så skönt med massage och ont i kroppen.
N kom och hämtade mig efter jobet så åkte vi och handlade pizza :)
Slöade lite i soffanm, piggnade till lite och åkte till stallet och red. Suuuperbra pass! Hon gick klockrent! Efter det åkte jag och pappa en sväng med henne i transporten, ut på 70:an och runt korskrogen o igeno karlbo. Även där var hon jätteduktig och skrapade "bara" med frambenet hela tiden. men var inte hysterisk eller sparkade inte med bakbenen. Väldigt duktigt för att vara henne =)

Sen gick jag och N hem till mor o far, fixade med datorn, fikade och kikade på tv.
Gick hem igen och kollade mer på Tv innan vi sussade.
Idag känner jag mig piggare men hoppade simningen och kommer inte boxas ikväll. Tar nya tag senare i veckan.
Bättre att jag rider ett litet pass idag, kanske blir det transportåkning också.
Jobb nu!

Tjing

Monday-morning

Äntligen måndag (not). Som tur är så har jag en del att göra idag så dagen borde gå fort.
Och det bästa av allt är massage i eftermiddag! Misen kommer och masserar då, najs!

Igår kväll blev det som sagt solsidan med Niclas o Ulrica ( o Tyra, Ulricas hund!) Sen kunde vi inte hålla oss så vi kikade på nästa veckas avsnitt också, men sen är det slut :(
Efter det såg vi Kvinnor som hatar män, sen var det dags för Ulrica o Tyra att åka hem och vi gick och la oss.
Tur för Tyra att jag hade ett oanvänt hundben (sånt i tyg) som hon jagade runt och lekte med.
Så tyckte vi att det började bli lite kallt inne (hade iof 20 grader) så N gick och gjorde en brasa och på mindre än en h var det 25 grader :) Tyra låg och flämtade och vi tyckte det var varmt...haha

Nej nu är det dax att jobba, hörs ikväll med förhoppningsvis lite bilder från helgen. Var länge sen med bilder nu..

Kram

Racer-helg

Nu har helgen gått sådär fort igen så jag har knappt hängt med...
Igår var jag o Ulrica på funktionell/core träning. Lika roligt som sist, har träningsvärk i skinkorna o magen idag =)
Sen blev det en lunch på stan med N och vi kikade lite på Mr H men hittade inget.. Iväg till stallet och lasta Usha, åkte runt korskrogen och Karlbo. Gick helt ok, går bättre och bättre i af.
Sen åkte jag hem till mormor och kikade igenom loppisgrejerna med syster för att sen äntligen åka hem och ha lite ledigt... Blev räkor och vitlöksbröd till kvällsmat.mums!! Kikade på melodifestivalen innan vi somnade gott.

Imorse åkte jag upp till stallet och red, gick megabra. Även om det först blev lite rodeosprång då hon tyckte att hon bara skulle mot utgången men det försvann ganska snbbt. Sen blev det ett himla bra pass.
På lunchen åkte vi hem till mamma och pappa och åt kalkonmiddag tillsammans med teres, magnus, tindra o minna.
Gott!

Sen vidare till ulrica på en snabbfika, jag åkte vidare till stallet för att hämta lite saker inför tävlingarna nästa helg och under tiden så åkte N och hanldade lite till ikväll. (Chips o glass!)
Nu sitter vi och tar det lugnt bara, Ulrica kommer snart, dax för solsidan och galss i stora lass :)
Så helgen har minst sagt varit full med saker att göra...
Bäst man vilar upp sig lite nu så man orkar jobba i veckan :)

Hörs!
Tjingeling

Transport-träning

Idag blev det transportträning igen. Hon går ju på utan problem och nu stod hon också utan att få hysterisk panik. så vi åkte en sväng runt korskrogen och det gick bra. Hon sparkade lite och bankade men det var mycket bättre mot när vi åkte förut. Synd att hon ska bli så hysterisk men det finns ju dom som är värre... Jag tror att det ger sig med tiden, det blir i af inte värre (än så länge....) Vi ska försöka åka en liten stund med henne 2 eller 3 gånger i veckan nu tills hon blir hyffsad lugn.

Longerade innan och det gick jättebra, hon såg lugn och fin ut och hon jobbade på bra. Imorgon blir det vila igen, ska till mormor och morfar på smörgårtårta =) Morfar fyller år.

Själv så har jag haft vilodag idag från träning, har lite träningsvärk  ryggen efter boxningen igår!
Sitter för övrigt i den "nya" rummet nu. Har fixat till det mesta så nu kan man nog kalla det klart! Ska bara upp med tavlan med alla Cajsa-korten i <3

Fast nu ska jag gå ut i vardagsrummet och kika på tv, tror att N har somnat på soffan..blev så tyst där inne :P

Hörs imorrn! Torsdag äntligen, snart helg!!

Kramis

Triss i träning

Idag har det blivit en riktigt träningsdag. Först simning i morse, sen promenad runt koppardalen med Susanne på lunchen och sen ett boxpass på kvällen med Ulrica!. Boxningen var längesen som jag var på, men det var lika svettigt och roligt som jag kommer ihåg =) Lagom slut i kroppen nu..haha. Tur jag var och köpte återhämtningsdryck tidigare så nu har jag så att det räcker i en månad. Bara att träna på med andra ord!

Blev ändring med Usha, hon fick vila idag istället men imorgon kör vi igen :)

Har varit underbart väder ute idag också ju, love!!

Dax att slöa till i soffan innan jag ska knoppa in.

God natt!

Fantastiskt

Så kan man sammanfatta ridningen idag! Spände bågen lite mer och fick henne att trampa på riktigt bra i traven och trampa under sig, riktigt fin blev hon :) Tuggade fint på bettet och blev skummig och fin i munnen. Ville inte sluta rida idag men jag var ju tvungen :P Dessutom gick det bättre att sitta ner i traven då också, men magen och insidan av låren värker nu..haha. Helt slut..hoppas Usha blev lika trött som jag =)
Hon stog i af så snällt på gången med öronen fram och såg meganöjd ut efter passet. Kul!

Ingen träning (förutom ridningen då) för mig idag. Imorgon blir det boxning med Ulrika! Usha ska bara tömköras imorgon, skulle tro att hon är lite trött i kroppen , hon har ju gått 4 dagar riktigt bra så lite lugnare förtjänar hon imorrn.

Nu blir det Gynekologen i Askim och slöande i soffan!

Var föresten på HM och shoppade lite idag, 2 klänningar och 2 tröjor :) Var länge sen jag handlade kläder nu, hinner ju lixom inte på dagarna å det är kanske tur det!

Nej nu börjar det!
Hörs!!

Jag har ett par axlar

Grym träningsvärk i axlarna idag efter det nya passet igår, benen har dock klarat sig :)
Får väl se hur kroppen känns imorgon, åkte iväg på ett lift-pass på em också, bara att träna bort träningsvärken!

Var i stallet på morgonen, red och det gick fantaskiskt bra! Men frågar kvarstår hur jag ska kunna sitta ner i traven på fröken Usha?? Inte världens lättaste direkt, karlssons klister i sadeln kanske?
Lastade och åkte ett varv runt gården också, stog faktiskt riktigt snällt den mesta tiden men gnäggade och hade sig när vi rullade ut från gården.. Ska åka lite igen på onsdag, får vi hålla på ett tag så ska det väl bli bättre.
Hon går ju på jättesnällt så det är inga problem, det är just att hon blir själv som hon blir orolig...vi ska prova att sätta in en upputsad plåtbit mittemot där hon står så hon ser sig själv. Man kan ju hoppas på att hon tror det är en annan häst där :)

Försövrigt har huset blivit städat idag Det syntes så väl när solen låg på... Så damsugning och golvtorkning och undanplockning av massa grejer har det blivit. Tur i af att man får hjälp :)

Slötitta på tv nu, solsidan ikväll (fast det avsnittet har jag ju sett men det är sevärt igen!)

Hörs!

Donki Kong

Ridningen idag gick super, även om hon var pigg för att det blåste halv orkan ute så böev de ingen rodeo eller någonting sånt. Gjorde lite öppna o skänkelvikningar och många tempoväxlingar, riktigt bra blev hon =)
Imorgon bitti kör vi ett pass igen, lite programridning får det också lov att bli då.

Nu på kvällen har vi käkat mat och hunnit med att dra ett varv med damsugaren. Självklart har vi spelat lite donki kong också! Konstigt att man kan bli så upprörd över ett litet tv-spel. Därför fick jag sätta mig här och skriva lite istället..haha.

Stallet imorgon bitti alltså, hoppas på ett liak bra pass som idag :)

Tjingeling!

Satfläsk

Så låter det just nu när N sitter och spelar tv-spel ;)

Själv började jag dagen med ett nytt pass (för min del) på gymmet. Funktionell träning/core. Jättebra,roligt pass och jobbigt!! Det kommer der garanterat att bli mer utav frömöver. Hoppa sjag inte är helt slut imorgon, annars tänkte jag åka på liften på em.

Nu har det bakats bullar här, har just ätit en och dricker kaffe. Bäst det annars kommer huvudvärken.
Ska snart åka till stallet och dressyra lite men det är så underbart väder ute så hon får vara ute en stund till.

Hörs ikväll!
Kram

Fredagsmys

Äääntligen helg igen :) Veckorna bara rusar förbi nu.. Blev en snabbis ner på hm efter jobbet, hittade en klänning som jag ska ner och köpa sen (imorgon kanske??).
Det blev ett dressyrpass idag, gick superbra! Lite stel o så i början men hon har ju inte gått så jättemycket i veckan, bara longering o så.

Sen lagades det mat, pommes o kyckling med fetaosttäcke och gino till efterätt. Å någon drink slank ner också.
Nu är det bara fredagsmys och ska strax spela lite donki kong :) Nostalgi!

Imorgon kl 10 blir det premiärträning för mig på ett nytt pass, ska bli spännande!
Bäst man lägger sig i tid så man orkar vara alert, men först lite tv-spel som sagt...

Trevlig helg =)
Kram

8 h kvar till helg!

Snart helg igen, närmare bestämt 8 snabba h innan det är dags för helg!
Det blir ridning i eftermiddag för att sen äta en god middag med vin o efterrätt. Sen blir det bullbakning :)
Vin till bullbakning kan inte bli annat än succé, hittills har det i af blivit väldigt bra!

Dax att jobba på lite. Har förövrigt lite träningsverk efter mitt gympass hemme igår, tydligen så gjorde det lite nytta ändå!

Hörs senare!

Torsdag

Mamma mia vilket väder det har varit idag, rena rama sommarvädret (nja nästan i alla fall)
Tog mig ut på lunchen med Monica på en promenad.

Skulle ju varit på lift idag men det var tyvärr inställt..så jag satt ihop ett eget pass hemma och körde i 45 min ca. Bra musik och med hantlar så gick det kanonbra, inte lika slut som när man gått på ett pass på gymmet men det känns ändå i kroppen!

Ridhuset var ju uthyrt idag..men åkte dit och kollade till henne. Hon var ute till nästan 6-halv 7 idag vilket var hur bra som helst. Tror hon tycker det är skönt och vara ute länge också, speciellt nu när det börjar bli varmt och ljusare ute.

Har nyss tryckt i mig lite knäckemacka med messmör. MUMS!! Messmör är ju så sjukt gott :D

Hörs!
God natt

Sol o fint :)

Idag har man fått vårkänslor igen!! 5 grader varmt när jag slutade jobbet och strålande sol, dessutom ljust till kl nästan är 18. Härligt!! Det går åt rätt håll =)

Longering av Usha idag, gick riktigt bra och trampade på fint.
Själv har jag en djävulsk träningsvärk efter passet igår, lite vila idag så är man på't igen imorgon!
Långdag och ridhuset uthyrt, då passar ett liftpass bra!

Har precis tittat på gynekologen i askim på svt play, galen serie men rolig :P

Dusch-tajm nu innan det snart är dax att knoppa in.

God natt!

Box mot lift

Det blev iget box-pass för mig idag, böt ut det mot lift istället eftersom min box-kompis inte kunde.
Liften var väldigt bra, jobbig och givetvis rolig! Kul är det också när man märker att man orkar mer!
Träningvärken lär nog komma på besök imorgon igen..hehe.
Sitter under filten i soffan nu med knäna insmorda med tigerbalsam. Fick lite ont efter söndagens pass och knä-böj. Har börjat haft på mer vikter och antar att jag ibland belastar knänen mer än baken, men idag känns det i röven :P

Har just fixat licens till både mig o Usha också, blir nog Avesta som första tävling. Sen vet jag inte alls hur det ser ut. Har inte kollat någonting alls..

Halvvägs in i veckan imorgon igen, vart tar alla dagar vägen?? Men snart är våren här- ja tack!

Mys i soffan nu :)
Tjingeling!

Pjuh

Pju vilken dag det var igår, det gick i ett kan man säga.
Storshopping av mat stod på schemat också så nu har vi massa god mat hemma igen!
Usha fick vilodag igår, hon har ju gått så himla bra nu så hon förtjänade en vilodag.
Åkte bara och pysslade om henne lite.

På kvällen blev det ett avsnitt av solsidan igen, fungerade inte så bra i söndags när vi skulel kika.
Måste säga att jag låg dubbelvikt av skratt så nästa avsnitt är helt klart sevärt (som alla andra såklart!)

Idag blir det longering av Usha och sen boxning med Ulrica, skoj!!
Träningsverken börjar släppa från liften nu..hehe. Ny träningsverk imorgon antar jag!

Hörs!
Kramis

RSS 2.0